dette er ofte på gatene i våre byer kunne se folk vandre med pinner, som staver. Ved første øyekast virker det uvanlig syn og awesome. Noen bestemmer seg for at disse menneskene er deaktivert, men faktum er at disse menneskene gjør en ny type fitness - stavgang.
Stavgang - en ny populær form for fitness.

 Men bare nytt for oss russere. Faktisk er denne form for fysisk trening kjent fra 40 årene av forrige århundre og ble brukt til å støtte finske skiløpere passer i sesongen, når det ikke er snø. De var trening, løping med staver.
 På slutten av '90 frisk luft med skistaver begynte å bli populære i Finland og spre gradvis over hele verden. Å studere skandinavisk utstedt spesiell spaserstokk.
 Hva du trenger å stavgangtimer
 Å håndtere skandinavisk krever spesiell spaserstokk med et håndtak på stroppene med metall pigger på endene av pinner for å gå på land, sand og gummi spissen, som er slitt på ryggen når du går på hardt underlag.
Stavgang - en ny populær form for fitness.

 Spissen trenger å hindre skade på asfaltgulv, samt å mykne lyden av slipe metall topp på asfalt. Cane bør være lett, men sterk, med et praktisk håndtak for å ikke gni hånden. Strap må støtte arm tett, men ikke komprimere det. Lengden av pinnen må velges i løpet av sin vekst, for dette er det en formel for å plukke pinner (vekst i inches multiplisert med 068, for eksempel høyde 165 cm x 068 = 1122), kan være en forskjell på 5 cm. Pinner må velges slik at du er komfortabel, og det var lett å forholde seg til skandinavisk gang.
 Og komfortable sko, helst sport - sko, joggesko. Du kan gjøre noen klær - en passform, jeans, så lenge du føler deg komfortabel og praktisk å bære ingen kompliserte trekk. Du kan bruke hansker for ikke å gni hendene. Og kan kjøpe en liten ryggsekk, som må være å drikke vann som kroppen ikke lider av dehydrering.
Stavgang - en ny populær form for fitness.

 Stavgang som en metode for healing
 Det moderne mennesket er i utgangspunktet stillesittende livsstil. Arbeidet blir sittende i egen bil eller offentlig transport. Og arbeidet mange av oss sitte, tilbringe hele dagen i en trykkende kontor, lener seg på en pult eller datamaskin.
 Kommer hjem, så sitte ned ved datamaskinen å kommunisere med venner eller slappe av online - spill eller legge seg ned på sofaen og se på TV, hvile fra jobb.
 Vi vet alle at en stillesittende livsstil forårsaker stor skade på kroppen vår - det er overvektig, sviktende helse. Og for å gå ned i vekt, noen sitter på strenge dietter, å nekte seg selv overalt, noen søker på et treningsstudio, utmattende treningsøktene seg selv, noen begynner å kjøre.
 Strenge dietter forårsake enorm skade på helse, og alltid sulten person blir sint, irritert. Mange dropper ut av sport, vill erfaren muskelsmerter etter den første treningen. Men det er en løsning. Du kan gjøre stavgang. Du bare gå ut en tur, ta med en kjepp og gå i frisk luft. Du kan gå rundt - alene, men kan med dine venner, venner, og selv om du kan melde deg på en klubb stavgang (walking nord - et annet navn), er de nå åpner opp i mange byer i Russland.
Stavgang - en ny populær form for fitness.

 Stavgang gir en helbredende effekt på hele kroppen, styrker musklene i kroppen, har en positiv effekt på luft og cardio - vascular system, bidrar til å brenne flere kalorier og gå ned i vekt, så figuren din vil være slank og passform. I normal gang involvert bare 30% av muskler, og reduserer belastningen på nedre torso, og stavgang innebærer arbeid 90% av musklene i kroppen, som starter fra bakken med pinner, aktive muskler i armer, rygg, nakke.
 Skandinaviske eller nordgang passer folk som har sykdommer i støtte - motor system, som ikke anbefales å engasjere seg i andre idretter, samt de som er kontraindisert for medisinske grunner kjøre.
 Når vandre belastningen på knær, ledd, rygg og hjerte, mye mindre enn når du gjør jogging. Dersom det er problemer i halsen, er skuldre, rygg ved hjelp Nordic Walking eliminert, bedre holdning og fleksibilitet i ryggraden, samt arbeidet til lungene, hjertet, styrker ledd og blodkar.
 Stavgang er egnet for folk i alle aldre fra små barn til eldre. Klasser kan utføres når som helst, i all slags vær. Vanlig gange med pinner hjelpe deg å gjenvinne styrke etter sykdom, normalisere blodtrykket, får munterhet og glede, men også styrke immunforsvaret.
 Hvordan starte klasser?
 Hvis du blir syk eller sliten du kan ikke se rolig på sin ufullkommen form, få ham, eller heller nyte en stavgang. Du kan melde fans stavgang instruktør vil vise deg hvor gåteknikk (hvordan å gå jorden, asfalt, snø), hjelpe plukke opp pinner, lære dem å justere lengden på løkkene og pinner, svare på alle spørsmål.
Stavgang - en ny populær form for fitness.

 Går nord gang bør begynne med en litt varm (for å varme opp muskler, ledd), etter å ha gått til å gjøre øvelser for å strekke musklene.
 Teknikk tur, det samme som i langrenn. Høyre ben og venstre arm eller venstre ben og høyre arm, beveger seg samtidig, sette foten på hæl og tå sømløst bærbar. Bare holde hans rygg, skuldre avslappende. Pust lett - puster lenger enn innånding, (kan betraktes trinn - "en, to - inhalerer, tre, fire, fem - pust").
 Hvordan man skal håndtere og hvilken hastighet avhenger av din fysiske form, status for din helse. Den første leksjonen skal ikke overstige 20 minutter, og hastigheten bør ikke være for høy. For å opprettholde din kroppsfasong ganske tre økter i uken i 30 minutter, og hvis du ønsker å gå ned i vekt eller forbedre sin helse, trenger daglig mosjon. Hver person bestemmer hvor mye tid til å vie til å styrke deres helse.
 Er det mulig å studere teknikker for video.
 For mange mennesker er utfordringen å overvinne den psykologiske barrieren "som folk tror, ​​jeg vil se dum, gå en (en) med pinner." Men dette er det kjæreste og venner. Invitere dem med på tur, og du vil bli lykkeligere, og alle overrasket og forundret be om å bli med på treningsøktene.  
Photo resept aprikossyltetøy hjemme, steg for steg instruksjon

 Aprikossyltetøy - velduftende og smakfulle delikatesser som kan spres på brød eller brukes i baking. Gjør uvanlig syltetøy du kan hjemme for å glede sin familie søt dessert. Aprikossyltetøy vil alltid bli minnet om sommer, sol og glade følelser. For å forberede aprikos syltetøy med sine egne hender, er du ikke mye - bare følg denne oppskriften bilder og glede sine kjære en deilig alt-sesongen godbit.
 Aprikossyltetøy
 Ingredienser til aprikossyltetøy
 •  45 cup aprikos halvdeler

 •  2 ss sitronsaft

 •  3 kopper sukker

 •  Hvordan lage aprikossyltetøy hjemme, trinn for trinn bilde instruksjon


  Photo resept aprikossyltetøy hjemme, steg for steg instruksjon

 •  Friske aprikoser vaske, klippe mørke flekker. Aprikos kuttet i to, fjern frøene. I en panne sette halv aprikoser, tilsett sukker og sitronsaft. Røre å oppløse sukker begynte.

 • Photo resept aprikossyltetøy hjemme, steg for steg instruksjon

 •  Inkluder middels varme. Kok i en halv time, rør av og til, til blandingen koker aprikos. Blandingen skal være ensartet. Cook, omrøring i 10 minutter. Ta kjelen fra varmen.

 • Photo resept aprikossyltetøy hjemme, steg for steg instruksjon

 •  Hvis du trenger å rulle syltetøy, oversette det til varme steriliserte glass, dekk og rulle som vanlig. Kokt syltetøy kan være umiddelbart er ikke nødvendigvis bevare den. For denne potten av syltetøy bør overlates avkjøles i flere timer.

 • Photo resept aprikossyltetøy hjemme, steg for steg instruksjon

 •  Oversett avkjølt jam i rene glass med lokk. Sett i kjøleskapet i tre timer. Etter aprikossyltetøy stivner, kan det være spredt på hvitt brød, rundstykker, eller dekorere kaker eller bakverk, bruke som en fylling for kaker eller for eksempel lage en kake med syltetøy.

 •  Oppskrift forfatter: Lily Romanov  
  Яндекс.Метрика