Hvordan å bake laks i ovnen i folie?
 Den utrolige smaken av laks kan sies for en lang tid, men det er bedre å gjøre denne typen fisk i noen parabolen eller av seg selv til å nyte sine delikate fileter. Smak laks er vanskelig å skru opp i kokeprosessen, slik at du kan føle deg fri til å eksperimentere og legge til oppskrifter med denne type fisk en rekke ingredienser - krydder og krydder, grønnsaker og urter, ulike sauser. Spesielt deilig bakt laks kommer fra grønnsaker, som holder alle vitaminer og mineraler, og er en ideell kilde til protein, mineraler og sunne omega-3. Hvordan å bake laks i ovnen i folie at det kunne mate alle familiemedlemmer? Veldig enkelt og, til tross for enkelhet av denne oppskriften, måltid kommer bare guddommelig og egnet ikke bare for daglige måltider, men også for å underholde gjestene.
 Ingredienser:
 - 600 g fersk laks;
 - 1 stor løk;
 - 1 gulrot;
 - 1 liten sitron;
 - 2 ss olivenolje;
 - Dill;
 - Salt og pepper.
 Metode:
 1.  Laks renset av skalaer og skyll under vann. Dersom et stykke fisk helhet, må den kuttes i biter ca 3 cm tykke.
   Med olivenolje, salt og krydder, sitronsaft fra en halv til å lage en saus - bare bland alle ingrediensene. Nå er det nødvendig å smøre disse fiskesaus og la det før det ble lekket til dem.
   På denne tiden, fjerne løk og skjær i ringer, gulrøtter skåret i små terninger og kuber kan også ringer. Del på folie. Du kan bruke andre grønnsaker på egen hånd - squash, brokkoli, blomkål, søt paprika.
   Fisk komme seg ut og sette saus på grønnsaker. Ovenfor kan du helle litt mer saus, men det var ikke for mye, fordi i prosessen med å utarbeide laks juice og ta opp sine fett og deretter fatet vil være veldig modig.
   Det var en halv sitron skåret i ringer og legg på fisken. Dryss med dill og dill sprigs kan legges direkte på sitron.
   Pakk folien konvolutt og stek i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter. 5 minutter før du kan åpne folien av til fisk fikk en fin gyllen farge. Temperaturen i ovnen kan reduseres noe. Det hjelper også å tørke litt overflødig fett. Det er viktig på dette stadiet Tørkings fisk.

   Bakt laks i ovnen kan bringe til bordet som en egen rett til middag, fordi denne retten er med rette tilskrives kosthold, men du kan pynte - kokt ris eller potetmos. Ideelt egnet til somzi bakt fersk eller dampede grønnsaker.  
Marinade til grill svinekjøtt

 Marinade til grill svinekjøtt kjøtt er i stand til å gi mykhet, saftighet, smak. Før du koker grillfest, må du vurdere sammensetningen av marinaden, ideelt for kjøtt.
 Oppskriften marinade for grilling svinekjøtt kan være uventet. I tillegg til standard sett av produkter som er oftest brukt for grill (majones, yoghurt, vin eller eddik og løk), er det andre. For eksempel kan over disk marinade for grilling svinekjøtt kokes med vegetabilsk olje, eddik, urter og Dijon sennep. For n marinade kjennetegnes ved bruk av kvass, honning og løk. For mange, kanskje uventet, men kan brukes for marinade og yoghurt.

 Oppskrifter kebab marinade til svinekjøtt


Marinade til grill svinekjøtt

 Ja, gir ost marinade vedlikehold yoghurt med krydder og urter (nellik, hvitløk, kanel, kardemomme, gurkemeie). For elskere av orientalske dufter marinade for grilling svinekjøtt kan tilberedes med soyasaus, kinesisk blanding av fem urter og hvitløk. For akutt marinade kan ta cayenne pepper, yoghurt og sitronsaft. Til kjøttet var myk og bedre bruk sitron marinade. For å gjøre det, må du olivenolje, sitronskall og sitronsaft, oregano og frisk mynte.
 Den vanligste marinade til svinekjøtt kebab består av en kopp eddik, et glass vann, en teskje salt, en halv teskje sukker, 4 hoder av løk og krydder (pepper og nykvernet pepper, laurbærblad).

 Marinade til grillet svinekjøtt med majones


Marinade til grill svinekjøtt

 Men grill marinade oppskrift med majones. Det skal ta 5 ss majones, 4 løk, urter dill, laurbærblad, pepper og krydder til matlaging svinekjøtt.
 Oppskriften marinade for grilling svinekjøtt er viktig for velsmakende og mørt kjøtt. Men like viktig er ansett regler matlaging marinert kjøtt. For marinaden kan bruke aluminium kokekar, må marynuemoe kjøtt stå i kjøleskapet, bør store kjøttstykker marinere lenger enn små. For bedre impregnering kan hogge stykker flere ganger med en gaffel. Vi må huske på at mengden av syre og olje i marinaden var like mange, eller kjøtt kan være tøff. Men hvis det er vanskelig, er det nødvendig å legge til marinade for grilling svinekjøtt produkter som mykner protein (kiwi, ananas eller papaya), men denne marinaden passer ikke mer enn to timer. Bon Appetit.

 Video oppskrift marinade for grilling svinekjøtt


 Må se denne videoen oppskrift, det forklart i detalj utarbeidelse av en deilig marinade til svinekjøtt grill.
Pukkellaks i multyvartsi - oppskrift med bilder
 Hva godt Trykkokere? Og det faktum at noe mat er det veldig lett å lage mat (men ikke alltid raskt) - forberede alle de nødvendige ingrediensene Legg dem i en gryte, sette en timer - og du trygt kan glemme den kommende tallerken så lenge ingen ringing tidtaker.
 Men hvis prosessen med matlaging ethvert måltid i multyvartsi svært enkle, prosessen med prekondisjonering ingredienser forvandlet til en ganske lang prosedyre - så mye Trykkokere "lunefulle" kjøkken gryter og panner! Spesielt gjelder dette for å tilberede fisk, spesielt laks, i multyvartsi - tid til å forberede denne retten skal ikke så mye, men utarbeidelse av ingrediensene bør vies spesiell oppmerksomhet.
 Vi foreslår at du leser vår trinnvis oppskrift.

 Ingredienser til matlaging laks i multyvartsi


 En liten laks
 To spiseskjeer med rømme (bedre å ta produktet fetere, for eksempel rømme med 15% fett)
 To spiseskjeer med majones
Pukkellaks i multyvartsi - oppskrift med bilder

 To hundre gram solid salt ost (anbefales ikke for matlaging denne retten Edam ostetype eller maasdama, de er veldig myke - det er bedre å ta en vanlig russisk Altai eller ost)
 Krydder - salt og nykvernet sort pepper

 Hvordan koke laks i multyvartsi?


 Først av alt trenger å utvikle ingredienser - fisk i seg selv krever mye omsorg og oppmerksomhet. Til å begynne med laks bør vaskes grundig under rennende varmt vann, fjerne skjell skarp kniv, igjen skylles med vann for å vaske vekk restene av skalaer og kutt i store biter.
Pukkellaks i multyvartsi - oppskrift med bilder

 Biter av laks belagt på alle sider med salt og pepper. Bedre pre-bland alle krydder inntil en homogen pulver - så det vil være lettere promaschuvaty stykker av fisk.
 Saus til matlaging laks i multyvartsi bedre forberede seg på forhånd - før du legger fisken i pannen. Forbereder sausen er veldig enkelt - bare trenger å blande i samme kapasitet med rømme, majones, forsiktig omrøring til en homogen deig.
 Den indre overflaten av tanker Trykkokere smøres med olje, lå tilbake biter og stek laks - femten minutter som kreves for steking på én side (Trykkokere bli inkludert i en batch-modus).
Pukkellaks i multyvartsi - oppskrift med bilder

 Stekt fisk helle saus med rømme og majones (hvis du vil kan du legge til og krydder - som duftende tørkede urter), utarbeidet i multyvartsi permisjon for en annen tretti minuttene av stekingen.
 Ca 10-15 minutter før slutten av koke dryss laks nesten ferdig med revet ost og la "nå" hot multvarke.
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilde bidro til å svare på spørsmålet om hvordan å lage laks i multyvartsi.
 Forfatter: Lily Romanov  
Hjem koteletter med stuffing - oppskrift med bilder
 Til populære ordtak sier at "mange mennesker -. Så mange meninger" Og det er nesten like mange oppskrifter for kjøttboller hjem - fordi, er i det store og dette er en av de eldste og deilig tradisjonell russisk mat, slik at du kan variere sammensetning og mengde av ingredienser.
 Derfor en rekke forskjellige oppskrifter hjem kjøttboller er så stor - i alle regioner av Russland og tidligere sovjetrepublikker forberede denne retten annerledes. Vi tilbyr deg den mest som verken er en klassisk oppskrift hjem med kjøttdeig karbonader.

 Ingredienser for matlaging kjøttboller hjem


 Den viktigste ingrediensen for kjøttboller - en farse som du kan forberede deg, men du kan kjøpe ferdige på Rimi. Hvis du velger det andre alternativet, velger butikk kalt "hjem" stuffing - en blanding av storfekjøtt og svinekjøtt. Hvis du foretrekker et hjem semi hakket, tilberedt med sine egne hender hjemme, så ta å forberede like magert storfekjøtt og svinekjøtt.
 Å forberede kjøttboller, kjøttdeig i tillegg, trenger vi følgende ingredienser (per pund - seks hundre gram hakket):
 En mellomstor løk
 Ett egg
 En 100-150 gram hvitt brød eller brød uten skorpe
 En halv kopp melk
 Fem til syv spiseskjeer mel for panering (denne ingrediensen kan fravikes hvis ønskelig)
 To eller tre spiseskjeer smør
 To til tre spiseskjeer vegetabilsk olje til steking kjøttboller
 Krydder - salt og nykvernet sort pepper etter smak
Hjem koteletter med stuffing - oppskrift med bilder

 Hvordan å lage hjemmelagde hamburgere?


 Hemmeligheten av de spesielle smaken kjøttboller hjemme - i en liten mengde hvitt brød. Bland den med stuffing kan være annerledes, kan du bare legge til kjøttkvern når du blar gjennom et stykke brød, og du kan legge forberedt stuffing, brød dynket i melk - i sistnevnte tilfelle ferdige burgere kommer mer mørt og saftig.
 Det samme trikset i matlagingen koteletter med løk og tilkoblet. De fleste husmødre bare legge finhakket eller rullet i en kjøttkvern løk stuffing er klar. Men den klassiske oppskriften på saftige kjøttboller hjem krever litt mer forberedelse: først er det nødvendig å fjerne og finhakk løken med en kniv og deretter steke til den er myk og gyllen brun dannelse i smør og tilsett kjøttdeig.
Hjem koteletter med stuffing - oppskrift med bilder

 Den siste fasen av forberedelsene til hakket kjøttboller hjemme - blande alle ingrediensene, bør legges til stuffing dynket i melk eller et brød, stekt løk, eggeplomme, salt og pepper, bland godt peremishavshy ferdig. Deretter med hakket skjema karbonader, rull dem i mel for panering og pannen stek i vegetabilsk olje.
 Hvis du ønsker å hente hjem burgere til kokt i ovnen etter baking pan til brun pidrum'yanennya - i dette tilfellet, lærte halvfabrikata karbonader på en stekeplate og bakt i ovnen på ett hundre og åtti grader for femten-tjue minutter.
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage deilige hjemmelagde burgere.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика