Lula-kebab i ovnen - oppskrift med bilder
 Lula-kebab - hjertelig og deilig måltid av lam eller svinekjøtt, som brukes til matlaging grill. Selv nybegynnere kokker kan lage kebab selv hjemme - og det krever ikke noen spesiell kunnskap om orientalsk mat, eller til og med grill. Lula-kebab kan stekes i ovnen, er det viktig å bare følge noen grunnleggende triks av matlaging. Vi foreslår at du leser vår trinnvis oppskrift.

 Ingredienser til matlaging kebab


 Spesiell smak og smaken av denne berømte orientalske retter gir kjøtt med krydder, så hvis du tok kebab kokk hjemme, særlig ta hensyn til ingrediensene. Denne retten bør være forberedt med veldig fett kjøtt, og er best egnet for matlaging svinekjøtt eller kjøttdeig, eller lam kjøttdeigen. Men i den siste utvei, kan du gjøre magert kjøtt, men i denne situasjonen å bla gjennom en kjøttkvern kjøtt må vurdere å legge fint narublennoe smult (basert på proporsjonene en del fett hakket inn i fire deler). Og et annet viktig poeng: løk å lage stuffing for kebab spiller en rolle, så det burde være mye - selv om du ikke anser seg selv fans av løk, sørg for å følge den klassiske oppskriften, bør stuffing være tilberedt med forholdet 1 del løk 2 av kjøtt.
 For å forberede kebab i ovnen, vil vi trenger følgende ingredienser:
 Tre hundre gram løk
 Fem hundre gram fett svinekjøtt eller lam kjøttdeigen
 Litt friske urter
 Fem eller seks fedd hvitløk
 En halv sitron
 Krydder: korianderfrø, spisskummen (indisk krydder), kajennepepper, salt

 Forberedelse for stuffing kebab


 På hvor godt forberedt stuffing for kebab, avhenger i stor grad på smaken av den ferdige retten, fordi det er denne fasen av forberedelsene bør vies spesiell oppmerksomhet.
 Til å begynne skrellet løk fint med en kniv vil kutte og kjøttdeig, og legger til urter og hvitløk fedd. Hvis det første settet mager kjøttdeig, deretter med løk hoppe gjennom en kjøttkvern og fett.
Lula-kebab i ovnen - oppskrift med bilder

 Med konvensjonelle spiseskje malt til et fint pulver korianderfrø og bland med Zero.
 Det viste løk puré og krydder blandet med kjøttdeig, tilsett salt etter smak og rød pepper. Også, må du presse inn en halv sitron stuffing.
 Bland stuffing til det er helt homogen og tett. Da er det nødvendig å kjøle stuffing: Ha blandingen i en dyp beholder, dekk med et lokk eller plastfolie og la stå i minst en halv time i kjøleskapet. Kjøling ønsker å fettete kjøttdeig kjøpt plastisitet - en fremtid vi trenger for å danne en pølse kebab.

 Hvordan lage kebab i ovnen?


 For å forberede kebab i ovnen, trenger vi en metallpanne, grill, matlaging folie, noe som vil forhindre pidhorannya stuffing, og "grill" trepinner (på lån bambus pinner eller ikke gjøre uten dem når forming kebab).
 Dannet med pølseproduksjon, legg dem på en stekeplate med barer, helt dekket med matlaging folie. Gitter må til overflaten, noe som vil koke våre pølser, var ikke glatt, men litt korrugerte - en slot dannet etter dekker folien gitteret vil renne kjøttsaft.
Lula-kebab i ovnen - oppskrift med bilder

 Matlaging kebab i ovnen ved høy temperatur i omtrent tredve eller førti minutter (imidlertid koketiden avhenger av tykkelsen av den dannede pølse og stekeovnen). Slå semis mens matlaging trenger bare én gang til pidrum'yanylysya pølser på begge sider.
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage kebab i ovnen.
 Forfatter: Lily Romanov  
Matlaging djevelrokker i et par multyvartsi
 Det synes som om bare noen få år siden Manta matlaging hjemme ble omgjort til en kunst - ikke bare at deigen og stuffing måtte tilbringe minst et par timer, men likevel Cooking klar Manta krevde tilstedeværelse av spesiell mantovarky. Heldigvis, i dag, når Trykkokere eller damperen er i arsenal av hvert sekund hvis ikke, så hver tredje elskerinne, Manta kokeprosessen så enkel som mulig - og klar for stuffing og deig Manta alltid kan kjøpe i matbutikken.Forberedelse Manta i multyvartsi enkle til det ekstreme - som i disse moderne enheter er "steaming", som i vanlige dampskip, alt du trenger å gjøre - er å laste ned modellerte kappe i kapasitets Trykkokere og aktivere Manta matlaging et par. Men først, selvfølgelig, må du forberede alle de nødvendige ingrediensene til fyllet og deigen, som - til tross for tilstedeværelsen og tilberedt kjøtt og ulike typer av deigen i supermarkeder - det er bedre å forberede deg hjemme. 

 Ingredienser for matlaging i Manta multyvartsi


 Den klassiske oppskriften Manta, forresten, forbyr kjøtt for stuffing bla gjennom en kjøttkvern - ekte usbekiske manti forskjellig saftig fylling spesiell smak som oppnås ved den spesifikke hakking. Kjøtt i det virkelige usbekiske manti - et lam hakket, men hjemme for å forberede Manta på lån og fettstoffer biff.
 Derfor, for utarbeidelse av Manta i multyvartsi vil vi trenger følgende ingredienser:
 400 gram biff eller lam
 3-4 små løk
 500 gram hvetemel
 4 kylling egg
 Et par fedd hvitløk (valgfritt du kan gjøre uten hvitløk)
 50 gram smør
 5 ss vegetabilsk olje
 Krydder: salt, pepper, tørkede urter

 Hvordan Cook manti i multyvartsi?


 Forberedelse Manta multyvartsi å begynne å forberede deigen og stuffing. Først må vi behandle biff og finhakket kjøtt kniv - slik at konsistens kjøttdeig var som stuffing, rullet gjennom en kjøttkvern.
Matlaging djevelrokker i et par multyvartsi

 Tilsvarende kommer med løk, grovt hakk løken med en kniv, bland med finhakket hvitløk, tørkede urter eller grønnsaker, tilsett krydder, 2 egg og bland det hele med kjøtt fylling til glatt for vår test.
 Nå gå videre til deigen. Sile mel skal gli på et flatt underlag, i midten lage en liten depresjon, bryte egg der, hell litt salt og hell litt vann. Gradvis kna deigen, hvis det er nødvendig, og legger litt vann. Manta deigen skal få spesiell tekstur - en tett, hard, men samtidig fleksibel og elastisk. Når vår deigen er klar, spre den i en dyp beholder, dekk med plastfolie og avkjøl i kjøleskapet i en halv time.
Matlaging djevelrokker i et par multyvartsi

 Når deigen er frosset, trekk den ut av kjøleskapet, kuttet opp i flere deler, og hver rullet i tykk pølse. Hver av de innhentet pølse kuttet i flere biter, og de i sin tur, rull til en tynn kake - en "base" for vår fremtidige test. Sett på en kake fylling, og legger en liten bit av smør og nøye zaliplyuyemo kanten - slik at det var ikke engang den minste hull, ellers Manta under matlagingen juice vil komme ut.
 Å ha blanks for fabrikasjon, legg dem i en beholder for dampende, fall i kapasitets Trykkokere og tett lukke lokket. Aktiver dampende - djevelrokker i multyvartsi bør forberede førti eller femti minutter.
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder gi deg svar på spørsmålet om hvordan å lage mat manti multyvartsi.
 Forfatter: Lily Romanov  
Hvordan lage kylling koteletter Pozharsky hakket
 Pozharsky koteletter - opprinnelig russisk fatet, detaljene som en utlending, trolig ikke engang forklare. Navnet på kjøttboller - "Pozharsky" - et navn knyttet til gjestgiver av Torzhok, som ifølge legenden, og "forbedret" normale anbud kalvekjøtt koteletter med stuffing, og erstatte den med kyllingkjøtt. Ifølge legenden, den første kylling koteletter Pozharsky prøvd av ingen ringere enn keiseren Nicholas I.
 På bare innkeeper ble funnet for keiseren kalvekjøttdeig, bestemte han seg for å tekkes hersker noe helt uvanlig, men i kveld, da Nicholas jeg på vei fra St. Petersburg til Moskva besluttet å bo på inn Pozharsky i Torzhok, født og Pozharsky berømte burgere.
 Fra klassiske koteletter koteletter Pozharsky variere både ingredienser og tilberedningsmetoden - og, selvfølgelig, er deres største forskjellen at matlaging bør Pozharsky koteletter kyllingkjøttdeig. Stuffing, men stuffing hat, og til Pozharsky koteletter ut virkelig velsmakende, saftig og gyllen brun, nødvendigvis må bruke litt tid på matlaging kylling stuffing hjemme i stedet for å kjøpe ferdig kvernet kjøtt i et supermarked. Derfor foreslår vi vår trinnvis oppskrift.

 Ingredienser for matlaging koteletter Pozharsky


 600 gram hvit kyllingkjøtt
 2 ss smør
 1 egg
 2 liter kremfløte
 To tredeler kopp melk
 150 gram hvitt brød (du kan erstatte fersk bun)
 Salt, pepper, urter
 Crackere for panering
 Vegetabilsk olje til steking
 Når du velger produkter for kjøttboller, er det viktig å vurdere noen grunnleggende punkter. Først i seg kylling vanligvis ganske mager (spesielt bryst, som vanligvis selges pakket i supermarked) - for de samme Pozharsky koteletter trenger nok fett kjøtt, så det er best å kjøpe en kylling (og fetere), men ikke alene pakket filet.
 Sekund, fett og god kvalitet ingredienser og andre nødvendige Pozharsky koteletter, for eksempel, for å forberede denne retten, vi trenger melk med høyt fett (og i alle fall ikke pasteurisert) og kremfløte. Å forberede Pozharsky koteletter kan ta hvitt brød, fransk brød roll eller - enda bedre enn den forrige.

 Hvordan koke koteletter Pozharsky?


 Når alle ingrediensene til kjøttbollene forberedt Pozharsky, kan du fortsette til matlaging. Den første fasen - hakking. Rens kyllingen kjøttet fra huden (best for kjøttboller blandet i like proporsjoner bryst hvitt kjøtt og fjærfe ben), kuttet i små biter og hakke to ganger: først ved hjelp av kvern til å male det kylling kjøtt og hoppe gjennom en kjøttkvern kjøtt igjen, legge til svart pepper og salt, smør, fløte.
Hvordan lage kylling koteletter Pozharsky hakket

 Hvitt brød er bedre å Pozharsky koteletter suge i melk, knuste hender og deretter legge den resulterende sett. Som et resultat, på dette stadium bør vi får en lett, lett vannaktig stuffing for fremtidige Pozharsky koteletter.
 Den andre svært viktig fase av matlaging koteletter - en blanding stuffing. Fremgangsmåten er noe lik elte deigen; elt hakket nødvendige hender så lenge som er nødvendig for å omdanne produktet i plast og homogen - som en deig. Til slutt, bør etter blanding stuffing nå formbare, med forbehold modellering masse, som vi vil forberede Pozharsky koteletter.
Hvordan lage kylling koteletter Pozharsky hakket

 Til slutt, den tredje fasen - hjemmelagde kjøttboller. Den resulterende kvernet skillet i stykker som veier 100-120 gram spesifisere ovale karbonader (i midten av hver kotelett bør sette en liten bit av smør, i dette tilfellet burgere komme ut enda mer saftig), dypp i pisket egg og rull i brødsmuler.
 Stek koteletter trenger en gryte, hell vegetabilsk olje i to til tre minutter på hver side.
Hvordan lage kylling koteletter Pozharsky hakket

 Og etter forkokte stek til de er gyllenbrune koteletter Pozharsky trenger for å bake i ovnen (200 grader) i 10-15 minutter.
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder gi deg svar på spørsmålet om hvordan å lage koteletter Pozharsky.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика