Mange av oss ønsker å være smarte, vakre lettelse og brystmusklene. Men hvordan man skal oppnå disse resultatene uten å gå på treningsstudio? Kanskje pumpe brystmusklene hjemme? Selvfølgelig!
 Legg merke til at hjemmet er ikke nok bare å gjøre øvelser som bidrar til å bygge opp brystmusklene. Her bør spesiell oppmerksomhet rettes mot det som ytelse, selv om antallet slike øvelser er også viktig.
 Spin etasje
Per desember pumpe opp musklene?
 Raskt pumpe brystmuskulaturen ved hjelp av push-ups. Dette er en av de mest prisgunstige og gode kompleks øvelse, siden det involverer flere muskelgrupper. I bryst aktivt arbeider magemusklene, armer og rygg.
 Ikke undervurder push-ups på gulvet. Den klassiske versjonen av pushups anses denne posisjonen: kroppen rettet, føttene på gulvet og hendene i skulderbredde fra hverandre. Hvis du putter en hånd enda lenger i denne øvelsen, virkningen på brystmusklene sterkere. I sin tur, smale plassering palmer mens utfører push-ups forskyve vekt i armene, men det er også en flott øvelse hvis du ønsker å gi bryst lettelse. Følg klemme brystene til å berøre gulvet.
 Når du utfører disse øvelsene belastning primært fordelt mellom nedre og midtre del av brystmusklene. Hvis du vil endre plasseringen av føttene, sette dem på vei opp og gjør push-ups med ulike staging hender, kan det være bra å laste de øvre og midtre deler av brystmusklene.

 Spinn av seter

 Blåse opp brystmusklene kan og bruker push-ups på stoler eller andre gjenstander. Hovedmålet er å peke deg i nedre torso falt enda lavere. For å gjøre denne øvelsen, sette stoler i det fjerne lengden av kroppen din fra sengen eller annen utvinning, som vil bygge etappe. Mellom stolene må være en avstand som gjør det mulig å senke ned kroppen din.
 I denne øvelsen, kan du øke amplitude, dvs. den maksimale strekningen brystmusklene nederst punktet. Ja håndtert brystmusklene mer effektivt. For å øke effektiviteten av trening, må du holde deg ett sekund laveste punkt i øvelsen og da bare gå opp.

 Push-ups på barene

Per desember pumpe opp musklene?
 Også utmerket øvelse for å pumpe bryst hjemme anses spinn på barene. Slike øvelser er ansett for komplisert, men brystmusklene de lastet fine. Selv hjem barer der, men utføre lignende belastning fortsatt mulig.
 Plassere to stoler, slik at du gjør push-ups, som i vanlige barer. Justere plasseringen av bena, slik at de ikke forstyrrer du effektivt utføre øvelsen. Opprinnelig Rull ned som mulig og deretter klatre opp. Ikke somle på toppen i øvelsen, som fordi dette reduserer effektiviteten.
 Utføre disse øvelsene 4-5 tilnærminger. Følg maksimalt antall repetisjoner i hver tilnærming. Etter at du har nådd grensen, hvile et minutt. Så igjen, gjør 2-3 repetisjoner. Den eneste måten du vil oppnå resultater i å øke brystmuskulaturen.

 Øvelser på simulator søppel

 Vurdere en annen øvelse som vil bidra til raskt å pumpe bryst hjemme. I motsetning Exercise beskrevet tidligere, innebærer det at hjemmet horisontal lava, såkalt søppel simulator.
Per desember pumpe opp musklene?
 Først av alt, påvirker denne øvelsen utvikling av brystmuskelen. Så for de menn som ønsker å pumpe opp musklene, presser benk på en simulator rusk er ideelle. Gjør øvelsen, bruk en benk som har en skrånende tilbake. Roztashuytesya i en vinkel på 15 grader.
 Engineering øvelsen er ganske enkel. Hode og kropp bør ligge på benken og baren er satt bredt grep slik at den ligger på midten av brystet ditt. Pust inn mens senking vekter gjør, og puster - med sitt opphav. Ja, du kan helt å pumpe brystmusklene.
 Utføre denne øvelsen 3-4 tilnærminger. Hver og en bør inkludere i 8-12 repetisjoner.
 Å pumpe opp brystmusklene hjemme, alternative øvelser beskrevet. Bare så klassene blir ikke bare mer effektiv, men også vil bidra til en god stemning for dagen. For eksempel, en dag gjøre en klassisk vri på den ujevne barer og gulvet. Og på en annen hviledag. La musklene gjenopprette litt, ikke laste dem. De fleste i en dag for å varme opp og strekke på musklene. Dette vil øke tilførsel av næringsstoffer og akselerere muskel utvinning. Et par uker tilbake øvelser endring.
 Disse øvelsene krever ikke noe spesielt utstyr og er egnet for å øve hjemme. De gir betydelig bistand for å bygge muskel brystet og forbedre sin tilstand.
 Rollen som sports ernæring
 I timene hjemme ikke glem å spise balansert. Fordi bruken av sports ernæring vil sørge for rask pumpe brystmuskulaturen, gjøre hjemme trening mer intens, og resultatene - høyere. Men utover det, sports ernæring forbedre helse, og dermed berikende kroppen med næringsstoffer.
 Til tross for de åpenbare fordelene med denne dietten, noen kaller det med skepsis. Noen tror at det ikke er nyttig i det hele tatt, mens andre lå på hans høye forventninger. Selv om det er klart fra tittelen at sports ernæring fremmer idrettsaktiviteter. Og det er ingen hemmeligheter, og stoffer som vi ikke har spist. Bare i sports ernæring inneholder en høyere konsentrasjon av nyttige komponenter. Den beste løsningen for å pumpe brystmusklene boliger anses protein vibrering som er gjort i det ordinære blender med melk.
 I konklusjonen, vi oppmerksom på at mens du trener brystmuskulaturen, bør også ta hensyn til de musklene i ryggen. Tross alt, med god utvikling av den første og andre lav vil du sikkert begynne å slentre, fordi muskelmasse vil trekke deg fremover. Følg våre anbefalinger - og du vil raskt brystpumpe hjemme.  
 Blåse musklene i kroppen i hjemmet - det er en vanskelig oppgave, fordi det trenger ikke bare kunnskap, men også viljestyrke eller motivasjon, som ofte mangler mange av oss. I dag, vil sammen med eksperter Vse-Sekrety.ru nettstedet fortelle deg hvordan du trenger å pumpe opp musklene. Her tilbyr vi deg noen viktige regler:

 Viktigst, må vi avvise latskap - det er nødvendig å trene regelmessig. Du må bestemme hva du ønsker å pumpe opp musklene. Vi må lage en plan (maleri) trening avhengig av fysisk form av personen (si, hvis en person er dårlig forberedt, er den første ikke verdt mye belastning) bør vurderes som arbeidsrettigheter.

 Unn trening uten fanatisme. Når vi er engasjert i fysisk trening, er våre muskler revet, og deretter smeltet. Det er på grunn av dette at de øker i volum. Men hvis du overdriver det, kan du skade deg selv dette.

 Bestemme hva du ønsker å pumpe opp: ben, armer, eller trykk sammen. Deretter bestemmer hvor mye tid du er villig til å vie til trening og hvor mange ganger i uken. Men i alle tilfelle bør treningen ta minst førti minutter. De første tretti minutter - warm-up.

Som pumpe av muskler hjemme
 Warm-up kan beskrives den samme, uavhengig av hvilke muskler du skal laste ned:

 mos hender (hender og rotere for å låse i denne posisjonen);

 mos underarm (lage sirkulære bevegelser fra seg selv til sin underarm og hånd);

 deretter rotere begge hendene frem, i forskjellige retninger;

 mos halsen - utføre sirkulære bevegelser av hodet;

 lage sirkulære bevegelser av hoftene, så kroppen;

 gjøre knebøy på begge ben;

 ta en sittende stilling, raskt endre fokuseringen liggende, deretter bytte til startposisjon; Ligg på ryggen, så denne posisjonen løfte bena og gjøre dem krysset bevegelse;

 gjøre øvelser for fleksibilitet (ulike bannere, osv).

Som pumpe av muskler hjemme
 Warm-up bør vare i ca tretti minutter etter slutten du trenger å svette. Nå som musklene varmet opp, kan du fortsette med de grunnleggende øvelser.

 Hvordan å pumpe opp musklene (trening)
 Plukke opp tunge gjenstander (ikke enklere 30kg) følger ham å sitte på huk før ikke blir lei! Hvis du stopper, ikke lov, mister klassen all mening. Deretter hvile i et minutt. Postrybayte tau 3 minutter i gjennomsnitt tempo. Slapp minutt. Nå må du kjøre minst en kilometer. Slapp av noen minutter.
 Endelig prøve knebøy på ett ben, det andre benet bør utvides parallelt med bakken. Dette er den vanskeligste øvelsen, og mest sannsynlig vil det ikke fungere på den første treningen. Gjør det på slutten av hver treningsøkt - dette er å si deg fremgang indikator for utviklingen av muskler ben. Så snart begynne å gå ut, så du har oppnådd noe. Bør hver 3-4 trening gradvis øke belastningen hvis du ønsker å få føttene bli sterkere, og gradvis gjøre treningen dolshymy tid, utholdenhetstrening.
Som pumpe av muskler hjemme
 Vi anbefaler også å lese våre andre artikkelen: Hvordan pumpe opp baken?

 Hvordan å pumpe opp magemusklene (trening)
 Å starte en liten oppvarming - plasserer føttene i skulderhøyde og bøy, og forsøket på å få til gulvet uten å bøye knærne (gjøre skråning minst 50 ganger). Deretter gå har alvorlig øvelse:

 ta liggende stilling, hendene bak hodet register - på ryggen, deretter klatre i sittende stilling, så utgangsposisjonen (gjentatte minst 30 ganger) - for enkelhets skyld, kan du svinge føttene under en sofa eller stol vanskelig hvis det er et gap mellom sofaen og gulvet etter utøve hvile 5 minutter;

 fra en utsatt posisjon mens du løfter føttene og hendene, prøve å ta toppen av fingrene til sokker (helst utføre denne øvelsen på sofaen).

 Hver 5-7 treningsøkter gradvis øke belastningen: Øke antall ganger du kan også komplisere klasser hvis opp fra en utsatt posisjon, holder halsen tunge gjenstander (for eksempel "Dictionary of Russian).
Som pumpe av muskler hjemme
 Flere beskrivelser av øvelser for pressen, les artikkelen: Hvordan laste ned presse hjem?

 Hvordan å pumpe opp musklene i armene (øvelser)
 Grunnleggende opplæring for armmusklene - trekker på bar og push-ups. Gjøre begge øvelser til tretthet, men ikke overdriv - er risikoen for at i de neste dagene vil du være veldig såre armer og kraft de vanligvis vil ikke engang være vanskelig å heve et glass vann.
 Hvis du ikke er i stand til å fange opp, de første par minutter bare henger på bar, deretter et par minutter å full foldede hender (jeg må ta opp med avføring). Nå prøve å fange opp på en krakk med armene bøyd, sakte rette armer og prøve å fange opp med denne bestemmelsen.
 Å fange ble vanskeligere, kan derfor bringe toppen og ned - forover (slik at korset bar berører halsen); Du kan også henge en byrde for bena eller midje; Du kan ta opp på den ene siden, mens med den andre hånden bør omfavne håndleddet først.
Som pumpe av muskler hjemme
 Den vanskeligste oppgaven - trekking, holder med ben i rett vinkel i forhold til kroppen, er det klart parallelt med bakken.
 Som for push-ups, er det bedre å gjøre med knyttnevene eller fingre. Hvis du ikke kan gjøre push-ups med knyttnevene eller fingrene, kan du forenkle din første oppgave - vidzhymaytesya liggende på sengen slik at kroppen ble hengende halvparten ut av sengen, i dette tilfellet, push-ups med knyttnevene vil ikke skade så mye. Gradvis økende del av kroppen Forleng sengen.
 Komplisere spinne på følgende måter: å gjøre føttene var over håndflatene (for eksempel for å "fokusere liggende" leg løft og sette føttene på skrivebordet eller i et skap vpertysya føtter, vegg, etc.).
 Les også vår artikkel:
 Hvordan å pumpe opp skuldrene?
 Hvordan pumpe opp Pecs?

 Hvis du gjør alle trinnene ovenfor, bør det ta litt over en time. Få, om?! Så ikke vær lat trening! Og ikke glem - det viktigste regularitet i det !!! Lykke til!  
Яндекс.Метрика