Sennep produsert mat for anlegget er i hver butikk. Industrien produserer mange varianter av "Bitter saus" at ulike oppskrifter og smaker. Men ikke alle vet at kokken som setter pris på hans ferdigheter hver stasjon til hovedretten han gjør, eller tomatsaus, majones eller sennep.
 Å ha posen tørt pulver kan gjøre 20 typer sennep til din smak, skarpere, mer øm, og legger til olje eller ikke. Å sammenligne kvaliteten på butikken og hjemmelaget sennep, noensinne bør bruke en oppskrift og finne ut hva som er sennep hjemme. Du kan aldri bli kjøpe den i butikken!
 Vi vet at gjør sennep smaken rik, smakfull. Hun styrker gjentatte ganger fordøyelsen, er en naturlig immunomodulator som bekjemper virus, og forbedrer effektiviteten.
 Klassisk sennep
Hvordan lage sennep hjemme?
 For å gjøre den klassiske sennep, trenger du: 4 ss pulver 6 ss vann, 05 ts salt 3 ts sukker, 1 ss eddik. Til sennep var klar, trenger litt tålmodighet og tid.
 Metode:
 1. Pulveret tørr sennep hell i en bolle, bland det med vann (2 ss) til konsistensen av en tykk krem, deretter legge til en annen 4 ss vannblanding på toppen og helle kokende vann, som skal dekke hele overflaten av den fremtidige sennep.
 2. Det er nødvendig at det i dette skjemaet blandingen stod i 10 minutter, og i denne tiden har det avkjølte litt, deretter legge eddik inne, vegetabilsk olje (valgfritt), salt og sukker etter smak.
 3. For å sennep kunne bringe til bordet, blir det oversatt til glasskrukker og satt i et mørkt og varmt sted over natten.
 Sennep med honning
 Ingredienser:.. Pulver - 100 gr, Kokende vann - 100 gr, 1 ts honning, krydder (nellik, ingefær, kardemomme, malt i en kaffekvern), sukker og salt. Om ønskelig også lagt til et par spiseskjeer vegetabilsk olje.
 I denne oppskrift sennepspulver umiddelbart helles kokende vann uten først fukting med vann ved romtemperatur. Etter sennep affære, hun gi brygge i ca 15-20 timer. Like lang tid er nødvendig for å gjøre at en vandig oppløsning basert på krydder. Etter gang vann strømmet sennep, salt og legge til et par spiseskjeer nastoyalysya krydder. På slutten av steke tilsett smeltet honning, eddik og olivenolje eller solsikkeolje. Sennep med honning skal trekke i 2-3 dager, det oversettes til en glasskrukke og igjen i en lukket form ved romtemperatur.
 Sennep "Deilig"
 Å lage den delikate smaken av kjøtt og fiskeretter ofte bruker oppskrift "appetittvekkende", som, sammen med de vanlige ingrediensene (sennep pulver - 100 gr, Vegetabilsk olje -. 2 ss eplecider eddik - 2 ss) tilsatt sukker pulver - 2 ss muskat pulver - 1/4 ss av en halv teskje salt og 15 spiseskjeer kanel.
 Før du legger alle ingrediensene, sennep, hell kokende vann, brygging i 24 timer på et lunt sted. Det viktigste at alle komponenter er blitt skjenket og vsыpanы nesten samtidig bedre oppsikt i sennep mikser, sette den laveste satsen. Å tjene den ferdige retten må lukke krukke med deilig sammensetning og la den stå i 2-3 timer.
 Fransk sennep
Hvordan lage sennep hjemme?
 For denne utsøkte delikatessen ikke gjelde sennep pulver og frø. På 200 gram. du må legge til en kopp eddik og så mye sukker, ikke glemme krydder (kardemomme, nellik, muskat og sitronsaft).
 Utarbeidelse av fransk sennep er fundamentalt forskjellig fra den tradisjonelle oppskriften. Først må du koke vin eddik, som umiddelbart nasypayutsya sennepsfrø, pre potolchennye i en morter. Som sådan, sennep lagret ved romtemperatur i 12 timer. Da er det ekstra krydder etter smak og la det stå klar (ca 2-3 timer). For konsistens sennep blir flytende, men det er veldig merkelig smak, ikke rart at hennes første oppfant fransk, som er eksperter på krydret tilsetningsstoffer og raffinert duft.
 Dijon sennep
 Det er den største, holdbarheten på bare 2 uker, men smaken av sennep går bra!
 Ingredienser: 50 oz. tørr sennep, 1 ss. tørr hvitvin, 1 spiseskje honning, 1 ss olje, 1 ss eddik, en liten løk og 2 fedd hvitløk, salt og Tabasco saus.
 Forvarm vin blandet med honning i en blender tilsett hakket løk og hvitløk, igjen satt på en liten brann å bringe blandingen til en byll. Deretter gradvis inn i infusjon av tørr sennep, for å unngå klumper dannes, kan du bruke en mikser. Minst legge Tabasco saus og smør. Og for tredje gang for å bevise sennep til en byll hvis det blir litt sjeldnere enn rømme, vente til vin fordamper til det nødvendige antall. Sennep helt kjøler og kan oppbevares i kjøleskap i inntil to måneder.  
Hvordan smelte sjokolade i mikrobølgeovn?
 Sjokolade - humør og energikilde fordi det er en del av kaker og bakverk, servert i en flytende form til frukt og kaker. Nylig blitt populært, desserter laget av smeltet sjokolade - det gir rettene en deilig smak og behagelig aroma. Smak sjokolade i flytende form utvisket fra solid, smeltet enda bedre og raskere å fordøye. Avhengig av hvilken vei du vil drukne sjokolade, vil avhenge smaken. Hvis dette gjøres over åpen ild, kan det være bitter skjær og har mulighet til å overdrive flis, det bare prystыnet til kantene av emaljert kokekar blir tykk.
 Instruksjon
 Hver leilighet er en mikrobølgeovn der du ikke bare kan varme opp produkter, men også bake og lage mat og lage mat. Det er visse regler, for eksempel smelte sjokolade i mikrobølgeovn, så han hadde en flytende konsistens ble ikke perederzhannыm ikke tapt smak.
 1.  Velg riktige sjokolade retter. Dette kan være en plastbeholder eller glass-plate (skål). Jo tykkere servise, jo saktere varm sjokolade, og dette er hva vi trenger.
   Fliser, bryte seg inn i små firkanter, slik at de raskt smeltet, sette dem til tørk retter og stille inn tiden til 30 sekunder.
   Hvis du finner ut at produktet er nesten kokende, må du få fra mikrobølgeovn og legge til et par solide stykker, deretter røre. Dette er for å forbedre smaken.
   Strøm i smelten kan reguleres ved innstilling av meget lave temperaturer eller etter 30 sekunder. fjerning av innholdet i beholderen for å bestemme beredskap av varm sjokolade. Det må røre når vi får fra mikrobølgeovn.
   Det er usikkert hvor lang tid det tar for den flytende konsistens, som melkesjokolade smelter raskere og tregere bitter, så lenge den ferdige form det var glatt og skinnende.
   I det omtrentlige forholdet av tiden i mikrobølgeovnen bør ikke overstige 1 minutt. 50 oz. solid sjokolade. Men en kg produkt trenger ikke mer enn 4 min., Som under oppvarming temperaturen øker dramatisk, og det er derfor det anbefales hvert 30. sekund. fjerne beholderen og røre sjokolade, visuelt bestemme sin beredskap.
   I "tine" også kan smelte sjokolade 50 oz. vekt faste produkt vil være ca 25 til 3 minutter.
   Oppskrifter med tillegg av varm sjokolade
   Sjokoladekake-pudding
   Ingredienser:
   - 100 gram. mørk sjokolade;
   - 1 kopp mel;
   - 2 ss kakao;
   - 50 oz. smør;
   - 150 gram. sukker eller melis, salt etter smak;
   - 3 egg, 2 ss fløte eller rømme.
   Forberedelse:
   I mikrobølgeovn, smelte sjokolade og ønsker å gi den litt kjølig (påkrevd mens stadig omrøring mye å ikke filme dannet på toppen). Separat, slo sukker og rømme eller fløte, tilsett smør og egg. Deretter gradvis introdusere mel, brette og legge den varm sjokolade. Deigen bør helles i en form og sett den i ovnen i 35 minutter (150-160 ° C). Pie serveres varm, opsjoner, med syltetøy, iskrem, melk.
   Trøfler
   Ingredienser:
   - 50 oz. smør;
   - 1 ss. fløte fettinnhold på 15-20%;
   - 400 gram. mørk sjokolade;
   - 2 ss brandy.
   Forberedelse:
   Smelt sjokolade, legge mye av fløte og smør, bland og avkjøl. Trøfler bør danne når innholdet stivne og vil likne konsistensen av tykk fløte. Spoon skjema baller, rull hver kakao med sukker og deretter sette i kjøleskapet i 15-20 minutter.  
Hvordan lage dumplings i mikrobølgeovn?
 Flere nylig, ble mikrobølgeovn brukes slik det er tiltenkt - varmet semis. Nå har mange kokker skapt deilige oppskrifter og raske retter som kan pisket opp i en mikrobølgeovn er at øynene løpe! Klassiske dumplings og varme smørbrød, kylling gryte med ermet og gylden brun - alle gjort mulig av en utvidet og helt nye funksjoner moderne apparater. Faktisk trenger teknologien og oppskrifter ikke endres, og noen ganger betydelig redusert, fordi maten er forberedt gass mye tregere på det skal stå og se på at ingenting kokt bort og ikke perevarylos. I dag vil vi forberede deg med dumplings, koke dem, yngel og servert i en pott. Alt dette kan gjøre vanlig ved første øyekast, mikrobølgeovn.
 Mikrobølgeovn: Cook ravioli i 5 minutter
 Lær å lage dumplings i mikrobølgeovn - er enkel nok, og noen ganger ikke i det hele tatt kostbart. I gjennomsnitt makt beredskap dumplings, som nettopp mottatt fra fryseren, 5-7 minutter.
 1.  På 400 gram. dumplings vil trenge 15 kopper vann. Hun helte en dyp glass brukes spesielt for mikrobølgeovner, og få til en maksimal kapasitet til 100 ° C.

   Når vannet har kokt, legg den krydder (salt, pepper, og tørre aromatiske krydder, hvitløk, løk, revet gulrot) og hell dumplings. Nå bør makt reduseres til det halve og la dumplings i mikrobølgeovnen i 3-4 minutter.

   Klar dumplings om de vil være på toppen og i bunnen av væsken. Suppen kan avkjøl og server med dumplings, ingredienser fra ketchup, rømme og majones. Parabolen kan være dekorert med hakkede urter.
   Og du kan steke dumplings i mikrobølgeovn?
   Hvis mikrobølgeovnen er "grill" som en annen rett kan serveres med en deilig og gylden brun. Før du steke dumplings, de trenger for å gå videre til fjerne fra fryseren og la frigi ved romtemperatur (15-20 minutter) eller bruke rask tining i ovnen.
  1.  På 400 gram. ravioli nok 05 liter. vann. Når det begynner å koke på høy effekt, spre og bringe dumplings til myke (ca 3-4 minutter).

    Pre-kokk 100 gr. olje, gni hans eller tre på et grovt rivjern og 150 gram. ost, er det også nødvendig å gni i en blender eller hoppe til dannelsen kashopodibnoyi konsistens.

    Når timeren er deaktivert, ravioli støpt i et dørslag, sette dem i samme container, sette smør og dryss med ost. Salt og krydder etter smak.

    Ti varmer og sette en plate av dumplings og ost i 5 minutter, herunder funksjon av "grill". Dumplings at ingen posypayutsya topp, lage mat trenger mer enn fem minutter, og skjermen hvis skare var gylden brun, kan mikrobølgeovn kobles fra. Bakt parabolen kommer ut og ser veldig attraktivt.
    Dumplings uten hastverk
    Dette matlaging metoden anses potion fordi potten små, og mange dumplings samtidig det ikke passer. Telle hvor mange som får plass inne, legg dem på bunnen jevnt lag (viktig for dumplings ble tint), hell kokende vann på toppen og plasser i mikrobølgeovnen i fem minutter. Dumplings i potten vil flyte og sprut kjøttkraft ved høy temperatur, så fartøyet satt på et bredt og grunt bolle, som vil drenere væske vыkypevshaya. På bordet en tallerken kan serveres med urter, laurbærblad, salt, buljong med eller uten. Det hele avhenger av dine smakspreferanser! Bon Appetit.  
Яндекс.Метрика