Hvis du har et alvorlig ønske om å helse oblashtuvavshy dette hjem gym, kan du ikke gjøre uten en av de mest kjente oppdatert utstyr - trimsykkel, som gir overlegen kardyonahruzku. Vil nå bli vurdert nærmere den nye modellen sykkel merkevare Kettler, eller snarere Kettler GiroM.
Kettler Giro M - grunnleggende parametere og sykkelens egenskaper

 Funksjonell og lett. Denne sykkelen har en moderne og flott design. Bike Kettler Giro M kombinerer Sun som kreves for effektiv kardiotrenuvan. Unødvendige detaljer og forskjellige ting der. Det er akkurat det du trenger for trening. Systembelastningen - magnetisk. Funnet datamaskin med et display som viser de syv parametere, samt målrettet trening. Integrert kontroll av den maksimale verdien av puls, en kondisjonstest. Ratt og sete er regulert.
 •  Svinghjul vekt er £ 6.

 •  Lasten er delt inn i åtte nivåer.

 •  Den maksimale brukervekten som kan bruke treningsutstyret er 110 kg.

 •  Mål (B * D * a): 84 * 54 * 143 cm.

 •  Massen av ca. 30 kg simulator.

 •  Magnetisk system lasting.

 •  Mekanisk belastning regulering.

 •  På skinner installert sensorer for å måle pulsen.

 •  Overvurder treningen.

 •  Datamaskinen viser også:
 •  Hastigheten din.

 •  Distanse.

 •  Nivået av stress.

 •  Viser forbrente kalorier.

 •  Frekvensen på tråkkingen.

 •  Kondisjonstest.

 •  Innebygd justerbart ratt.

 •  Vertikal setejustering.

 •  Datamaskinen er drevet av batterier.

 •  Ettersom det er en transportruller.

 •  I tillegg er det bryst kardyodatchyk.

 •  Sykler Kettler Giro M inkluderer samtidig enkelhet og effektive verktøy er nødvendig for å korrigere og nyttig trening.
   Veldig interessant og viktig funksjon - kondisjonstest. Gjennom data samlet inn fra kardiodatchyku, beregner datamaskinen normalisering av hjertefrekvensen. Basert på disse dataene, konkluderer han kondisjon. Hver leksjon kan sammenligne data ved å observere endringen personlige innstillinger. Dette vil bidra til å trekke konklusjoner om effekten av trening og vil bidra til å beregne økt trykk.  
  Hvordan lage melis hjemme?
   Melis er laget av sukker, som igjen produserer stokk (i områder med tropisk klima) eller rødbeter (i Russland, Polen, Ukraina, Tyskland, Frankrike). Det er innredet og pidsolodzhuyut mange konditori og bakeri brukes til å gjøre når piske egg glasur utgjør en del av cocktails. Også populært produkt er tranebær dekket med denne ingrediensen.
   Hvordan fabrikker
   I industriell skala for å fremstille pulvermøller av forskjellige typer, som gir tre typer av pulverisert sukker. I butikker for personlig bruk kjøper vi mest finmaling i hvilken partiklene har en størrelse mindre enn 100 mikron. Dette er en så liten mengde som sukker krystaller brekker lys ikke fordi Pulveret er hvitt. De to andre typene er tilgjengelige for kornmøller. Utstyr for fremstilling av produktet er ganske kraftig og kan produsere opp til en fjerdedel av et tonn av pulverisert sukker per time.
   Lage melis manuelt
   Når vi forbereder desserter hjemme, vi vanligvis trenger en liten mengde av denne ingrediensen, så det er fornuftig å vite hvordan å lage melis hjemme. Først vurderer de gamle "gamle koner 'oppskrifter. For det første kan produktet fremstilles i en morter som følger:
  1.  Ta marmor eller porselen morter.
    Sover i hennes sukker.
    Over tid, gni den i en sirkulær bevegelse inntil pulverisert produktet.
    For det andre kan du få melis på en annen måte:
   1.  Sett en ren papir.
     Sett det på raffinert sukker.
     Top lukke en annen papirark.
     Ta en flaske (kjevle, bank), trykker bevegelser knust stykker, og deretter "raskatatыvaem" dem til ønsket tilstand.
     Interessant Råd møtes og hell sukker i en pose av bomull og deretter banke hammer på den. Ulempen med denne metoden er at det er vanskelig å bestemme hvilken tilstand yzmelchylsya produkt zahlyadannya uten en pose.
     Fresing av sukker med instrumenter
     En annen måte er å knuse raffinert sukker i en kaffekvern rask hastighet. Men her må vi vurdere at denne enheten er utformet for mykere bønner og kan lett brekke. Det er bedre å gjøre det i en mini food prosessor Mills, som er spesielt utviklet for utarbeidelse av slike produkter. Sukker elektriske apparater må slipe minst tre ganger.
     Alle de ovennevnte fremgangsmåter foreslår at etter slipestøv prosiyuyetsya gjennom en sikt for å fjerne store deler. I fremstillingsprosessen som brukes for dette mesh netting med en diameter på omtrent 150 til 180 mikron. Lagre det ferdige produktet skal være i en lukket beholder som støv lett "tar bort" fuktighet fra omgivelsene og komkuyetsya. Te Kjennere sier at denne drinken med melis har en helt annen smak enn sukker. Det kan være verdt et forsøk.  
  Jam med aprikoser

   Hvordan lage aprikos syltetøy? Oppskrift på aprikossyltetøy å få svar på dette spørsmålet.

   Aprikossyltetøy for vinteren


   Ingredienser
   1 kg av aprikos,
   15 kg sukker,
   400 ml vann.
   Forberedelse
   Modne aprikoser vask med kaldt vann, gi vann til å renne, frukt kniv snitt på det press og fjern frøene.
   Ekstraherte split groper, kjerner skåret gjennom salgs aprikoser. Preparerte aprikoser hell den varme sukker sirup.
   Hell sukker sirup aprikoser tåle dag, deretter tappe sirup, kok i 5-7 minutter, hell det over aprikoser og la stå en annen dag, så syltetøy kok til de er møre.
   Klar jam å kjøle, helles i tørre krukker og forseglet med lokk.  
  Stikkelsbær syltetøy

   Hvordan lage syltetøy med stikkelsbær?
   Vi tilbyr en oppskrift for stikkelsbær syltetøy vinter. Oppskrift av stikkelsbær syltetøy. Oppskrift av stikkelsbær syltetøy og oransje

   Stikkelsbær syltetøy


   Ingredienser
   1 kg stikkelsbær,
   12 kg sukker,
   500 ml vann,
   20 kirsebær blader,
   2-3 sprigs av oregano.
   Forberedelse
   Stikkelsbær vaske, hogge med en gaffel, dekk med kaldt vann i 6-8 timer. Vann drenert, legge den sukker, oregano blader og kirsebær, kok opp, kjølig, avløp. Igjen koke, senk bærene og kok opp, kult. Sirup avløp, koke, hell den over bærene og kok til de er møre. Klar til å helle varmt jam i krukker og forseglet med lokk.

   Stikkelsbær syltetøy


   Ingredienser
   1 kg stikkelsbær,
   750 sukker.
   Forberedelse
   Stikkelsbær vaske, hogge og kok på svak varme i 15 minutter til bærene er ikke rozvaryatsya. I mange koke, tilsett sukker og kok til tykk. Klar poluohlazhdennыy hell jam i steriliserte glass, dekk med polyetylen lokk og lagre på et kjølig sted.

   Stikkelsbær syltetøy med oransje


   Ingredienser
   1 kg stikkelsbær,
   1-2 appelsin,
   1 kg sukker.
   Forberedelse
   Stikkelsbær og oransje knuse ved hjelp av en blender eller kjøttdeig. Tilsett sukker og rør til det er oppløst. Stek til tykk. Jam utvidet til krukker og lokk nær polyetylen.  
  Svinekjøtt shank bayerske - oppskrift med bilder
   Svinekjøtt shank ben eller vi altfor ofte tatt for en familie måltid, vi stort sett prøve det bare i restauranter og tror at hjemmet koker det lenge og hardt.
   Men det gjør ikke - det er deilig rett fullt ut i stand til å forberede deg, og tiden det tar ikke så mye.
   Men hvor mye moro du får og din familie, og for at du bare ønsker og vilje til å lære nye ting. Matlaging oppskrifter shank det er mange, kan denne retten koke i mange land, og overalt det regnes som en av de mest delikate kjøtt delikatesser.
   Men det mest originale, i henhold til de mest erfarne gourmeter anses skaft bayerske. For en typisk bayerske retter med masse kjøtt. Hver familie har sin egen "unike hemmelig oppskrift skaft, er at forskjellene mellom dem er betydelige.
   Noen bruker bare mørkt øl, andre betaler ikke mye oppmerksomhet, sette noen flere forskjellige krydder, andre - foretrekker en mildere smak. Dette er den samme - god smak og appetittvekkende utseende.

   Får matlaging svinekjøtt shank bayerske


   Valget av kjøtt. Best kjøtt hentet fra bakbeina av skinke fra kneet til det mer øm og myk enn benet. Alder dyr - ikke mer enn to år. Hvis du tidligere har forberedt stykke og satt i fryseren, tine den i luften.
  Svinekjøtt shank bayerske - oppskrift med bilder
   Den tradisjonelle måten å tilberede - pre-koke til den er myk, og deretter bake i ovnen. Feature forberedelse i Bayern - bust huden før matlaging ikke er støpt.
   I en gryte med vann slik at kjøttet er plassert direkte foran den, selvfølgelig, den må vaskes grundig. Stek på svak varme trenger ca tre timer. Når vannet har kokt, bør redusere varmen.
   Nær slutten av matlaging, tilsett vann krydder: løk, to gulrøtter, selleri rot og persille, pepperkorn, laurbærblad og salt.
   Denne prosessen er kjent for oss alle, og ingen hemmeligheter til noen. Funksjoner shank begynne å lage mat etter koking. Først nå er det vel obsushuyut gi bust helt tørr og begynne å brenne i ilden. Dette gir hele sekvensen av brennende kjøtt en unik smak og lukt, kan smaken ikke har noe annet å sammenligne.
   Neste, den siste og viktigste fasen - baking i ovn. Eventuelt kan du smøre skaftet med honning sennep, majones og hvitløk nashpyhuvaty. Bayerske knoke bakt med øl bare.
   På bunnen av dekket er plassert folie, helle øl og tilsett løk, hvitløk, paprika og laurbærblad. Bakt i ovnen på t ° + 190 + 200 ° C i 1-15 timer. Under baking det er viktig å helle øl skorpe, bør dette gjøres hver 10-15 minutter.
  Svinekjøtt shank bayerske - oppskrift med bilder
   Før baking på skaftet for å gjøre grunne diamant kutt, slik at kjøttet blir enda mer saftig og smakfull og skorpen blir mer skarp.
   Serveres med poteter eller kan stekt kål i varmt, dekorere med greener i en bolle helle litt juice igjen på dekk. Og til slutt - til slike retter tilby gjestene et hjem eller et glass kald bayersk øl. Voksne, selvfølgelig.
   Vi tror at skaftet bayerske nødvendigvis være i menyen din, det kan diversifisere og dekorere noen ferie tabellen.
   Vi håper at vår oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage mat fleskeknoke bakt bayerske.
   Forfatter: Lily Romanov  
  Яндекс.Метрика