Suppe fo - de beste oppskriftene av riktige forberedelser
 Nærende og, som alle georgisk tallerken, velsmakende suppe fo anerkjent ekte stolthet av georgisk mat.
 Tradisjonelt er dette parabolen utarbeidet med biff (forresten, er hans navn "Food" betyr "biff suppe").
 Men, som vanlig, til slutt begynner oppskrift å avta - hvert land prøver å tilpasse en tallerken passer dine smakspreferanser og grunnleggende kulinariske skikker.
 Så fo suppe i georgisk, går utover deres historiske hjemland, fikk et nytt liv. Foreløpig ikke nødvendigvis koker suppe med oksekjøtt, kan erstatte svinekjøtt det eller kylling.
 Primordial georgisk matlaging metoden innebærer bruk fo fylle tklapi - tørket plomme puree. Men hvis du ikke finner den, kan vi erstatte tklapi tkemali saus eller juice granateple. Men du trenger ris, hvitløk, løk, krydder og humle-suneli.
 Sistnevnte er en krydret blanding av krydder, som inkluderer: persille, kajennepepper, basilikum, selleri, laurbærblad, mynte, koriander, dill, salt hage, bukkehornkløver, merian, isop, safran, safflower fargestoff.
 I butikkene vil du finne pakken med en redusert liste av blandingen, også egnet for suppe mat. Noen erfarne kokker lagt tomater til suppen, men dette er rent en personlig smakssak. Du trenger også frisk koriander, som Georgia vedtatt dryss suppen er klar fo.
 Det er verdt å merke seg at suppen har strenge oppskrifter som er vanlig over hele landet. På øst og vest Georgia oppskrifter variere, så vi anser suppe oppskrift er ikke biff og svinekjøtt.

 Ingredienser for matlaging suppe fo


 Svinekjøtt (ribbe) - 300 gr;.
 Dressing for suppe -. 100g tkemali saus, 1 ts L. humle-suneli, 50 g valnøtter;
 Rice - 3. L.;
 Gulrøtter - 1 stk;
 Løk - 2 stk;
 2 h. L. tomatpuré;
 Cilantro;
 Dill, salt etter smak.

 Matlaging svinekjøtt suppe fo


 1. Min svinekjøtt, klippe det slik at hver del var fin, fyll med vann, salt etter smak og satt til å koke buljong i en halv time.
Suppe fo - de beste oppskriftene av riktige forberedelser
 2. Tilsett buljong til ris, som tidligere bør vaskes flere ganger.
 3. Mens suppen er kokt med ris, fortsette å passyrovke. Rene og strimlet løk og gulrøtter, så litt stek dem i vegetabilsk olje til de blir gyllenbrune;
 4. Legg stekt blanding av gulrøtter og løk til kjøttkraft, hell fylle suppe. For en liten kasserolle fo ganske mange skjeer av fylling, hvis du ikke liker krydret mat. Tilsett tomatpuré og la det koke i ca en halv time.
 5. kledd med urter og tjene suppe til bordet.

 Tips erfarne kokker til å lage mat suppe fo


 I den klassiske oppskriften suppe bør legges til den varme røde pepper, som trenger et svært lite beløp. Husk, pepper sammen med mange andre krydder må skape en unik smak, og ikke til alvorlighetsgraden retter.
 Forsiktig håndtering av dem krever og koriander. Ikke alle vil like sin spesielle smak, så det er best å ikke sette urter i pannen når matlaging, hakket koriander bedre legge på plater før servering.
Suppe fo - de beste oppskriftene av riktige forberedelser
 Å riktig gjøre suppe fo, må du følge rekkefølgen i å legge produktet, men du kan eksperimentere i denne retningen, og til og med legge til nye ingredienser eller krydder for å variere smaken.
 For eksempel kan du legge svisker, kylling eller ferske tomater. Også, prøver ikke å lage mat i en panne på komfyren, og i en spesiell pott i ovnen.
 Og aller viktigst, din suppe vil bare ekstraordinære, hvis du legger den i dusjen!
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å forberede autentisk og deilig suppe fo svinekjøtt.
 Forfatter: Lily Romanov  
Bilde og oppskrift khinkali på georgisk deig
 Chinkali er en iboende del av georgisk mat.
 Mange mennesker feilaktig tror at det viktigste i dem - kjøtt, men faktisk spesiell oppmerksomhet bør rettes mot denne parabolen kjøttsaft.
 Må ikke forveksles med Khinkali dumplings. Med den nyeste khinkali forent, er at de er laget av deig som nachynyayetsya kjøttdeig, men de fleste oppskrifter er betydelige forskjeller: for eksempel, gjør deigen for georgiske retter ikke legge egg, og legge inn hakket koriander. Servert på bordet khinkali med masse svart pepper.
 Ikke forvent at du kan prøve ekte khinkali, kjøpt i butikken, som semi-ferdige produktet er ikke egnet for all prakten av aroma og smak, som har en tallerken kokt hjemme. Ikke engang alle restauranter er klar til å skryte skikkelig produsert produkt, så bedre forberede deg.
 Å spise denne retten er tradisjonelt hender: du tar de beste Khinkali fingre som ikke kan være pent bite og drikke suppen som er inni, og deretter spiser kjøttet. I Georgia, ble tatt opp i toppen av platen til utleier var i stand til å se hvor mye du spiser og dermed forstå om du liker det eller ikke parabolen.
 Dette er ikke bare en av de mest delikate retter Georgia khinkali anses autentiske fjellklatrere. Selv som fyller tradisjonelt brukt fjellgeit kjøtt, som rubylos små dolker. Nå for dette formål, ved anvendelse av en blanding av forskjellige typer kjøtt. Det beste valget vil være en andel på 1/3 og 2/3 oksekjøtt lam, men kan like ta hver type kjøtt.
Bilde og oppskrift khinkali på georgisk deig
 Hvis du har ferdigheter i forberedelse av retter, så du enkelt kan takle en svært tidkrevende prosess - felling av kjøtt (jo mindre jo bedre). Men du kan hoppe over alle ingrediensene til fyllet gjennom en kjøttkvern som tar mindre tid enn manuell skjæring.
 La oss prøve å lage autentisk georgiske khinkali.

 Oppskrift for Cake khinkali


 Ingredienser:
 Et halvt kilo mel:
 glass vann (varmt);
 salt.
 Fylling
 250 gram kjøtt (helst blandet storfekjøtt, svinekjøtt og lam);
 1 løk;
 1 bunt koriander;
 60 g buljong (50 g smør 50 ml vann);
 et stykke tørt brød;
 sort pepper og salt etter smak.
Bilde og oppskrift khinkali på georgisk deig
 Forberedelse
 1. Ta kjøtt, brød og løk, vippe i en kjøttkvern.
 2. I den resulterende stuffing for khinkali tilsett buljong (eller smør, please. Oppskrift ovenfor), koriander, deretter tilsett salt etter smak og bland.
 3. Sikt mel haugen og gjøre det hul, hell den i et glass varmt vann, tilsett en klype salt.
 4. Elt deigen i en sirkulær bevegelse, slik at vannet ikke kommer ut av mel, deretter la det litt mer enn en halv time i plastfolie.
 5. Del deigen i biter og samling, kuttet ut sirkler av deigen ved hjelp av kopper eller skåler diameter på ca 12 cm.
 6. Sett i midten av hver sirkel oppnådd ved å fylle en stor skje.
 7. Deigen skal vnapusk, fra den kanten. Langs omkretsen av testen gjort små folder, forseglet inne. Tuppen av testen må være godt implantatet. Khinkali Kok til de er ferdige (ca 15 minutter) i saltet kokende vann.
 Fjern retten skal bare ved hjelp av en hullsleiv til å unngå skade på deigen. Khinkali Sett på en plate og pepper og server ved bordet. Og husk, denne retten serveres bare varmt, kaldt det er allerede brutt. Selvfølgelig kan det bli oppvarmet i mikrobølgeovnen eller i en panne, men smaken vil ikke være så intens. Nyt appetitt!
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage mat khinkali i georgisk.
 Forfatter: Lily Romanov  
Video Guide - pumpe rumpe jente eller gutt hjemme i en uke
 På de vakre rumpe drømmer ikke bare jenter, men også gutter. Tross alt, er tonet kropp umulig uten sterke setemusklene.
 Etter en lang vinter, er det på tide å gjøre sin form og forberede kroppen for sommeren!
 Denne artikkelen vil hjelpe deg å velge effektive øvelser for både kvinner og menn.

 Hvordan pumpe opp rumpe jente


 For å bringe setet i formen, er det nødvendig ikke bare å pumpe musklene direkte, men også føre til tone ben. I tillegg er resultatene var virkelig merkbar, kombinere trening med riktig ernæring og skjematisk.
 Her er de mest effektive øvelser for jenter:
 1. Startposisjon - stående, føttene godt presset til gulvet, og skuldrene tilbake. Trekker ut foran hånd, knyttet til slottet, og gjør knebøy. Ryggen rett stund. Øvelsen bør gjøres 10-15 ganger i to eller tre tilnærminger.
 2. Startposisjon: ligge på ryggen, bena bøyd i knærne, hæler på gulvet, hendene - langs kroppen. Begynn gradvis heve nivået på bekkenet og hoftene bare forsiktig slippe den på gulvet. Posisjonen av stopperen endres ikke. Øvelse utføre 15-20 ganger i to eller tre tilnærminger.
 3. Du må også vanlig knebøy med vekter - bodybarom eller manualer.

 Hvordan pumpe opp baken mann


 Den vanligste øvelse sikte på å utvikle setemuskelen menn er knebøy med vektstang. Ta en sjanse, kaster henne på skulderen og begynne å sitte på huk. Sørg for å sikkerhets var glatt, og fem ikke avskåret fra gulvet. Vi gjør 10-15 hver tre tilnærminger, gradvis øke vekten av stangen.
 Den andre øvelsen, knele og begynne å vekselvis løfte bena bøyd i knærne i 90 grader. Slike trekk gjør tre sett med 15-20 ganger.
 Også gode setemuskler tog kjører løpet som høyt hevet kne. Kjør nok i 10-15 minutter 3-4 ganger i uken.

 Hvordan å pumpe opp baken i uken


 Selvfølgelig pumpens baken uke praktisk talt umulig, men for å gi dem tonen for denne tid, er det mulig ved hjelp av øvelser nedenfor.
Video Guide - pumpe rumpe jente eller gutt hjemme i en uke

 1. Nummer én øvelse for rumpe - er, selvfølgelig, sit-ups. I dag er det mange alternativer knebøy, men hjemme er den enkleste måten å gjøre dem med små vekter i en manual. Hæler knebøy trekke på gulvet kan du ikke tilbake bør være flat.
 2. Startposisjon: stående på knærne, ryggen rett, hendene liggende på gulvet. Reservere en kne på gulvet og rette andre beinet og løft opp med tå bør alltid se på gulvet. Deretter slippe beinet på plass, men ikke sette den på gulvet.
Video Guide - pumpe rumpe jente eller gutt hjemme i en uke

 Foten skal være konstant på vekt. Etter å ha utført 15-20 repetisjoner, endre ben og utføre det samme. Alle tilnærminger gjøre 2-3 avhengig av kondisjon.
 3. Startposisjon: liggende på gulvet, armene langs kroppen. Vekselvis, løft rette ben så mye som kroppen din vil tillate. Prøv en liten forsinkelse på vekten opp til da, til du føler deg sterk nok spenninger i musklene. Gjør denne øvelsen 20 ganger hver etappe to eller tre tilnærminger.

 Vi håper at vår artikkel om video hjulpet deg svare på spørsmålet om hvordan man skal pumpe opp baken hjemme.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика