Som pumpe triceps uke. 4 enkle måter - vektstang, manualer, push-ups eller Gil
 Triceps - en muskel antagonist biceps er fordi det tar helt motsatt funksjon.
 Det er kjent at den fremre skulder muskelgruppe ansvarlig for krøller i skulderleddet, triceps er ansvarlig for deres forlengelse. Ofte også kalt triceps triceps skulder.
 Som profesjonelle idrettsutøvere og fans vier spesiell oppmerksomhet til utviklingen av muskler med biceps fordi det gir et samlet volum på hendene. Det er derfor i vår vurdering vil vi diskutere hvordan å pumpe opp triceps i huset uten å bruke spesialopplæring.

 Som pumpe triceps vekter


 Øvelse for triceps svinge mye. La oss først se på hvor raskt pumpe triceps skulder ved konvensjonelle manualer.
 1. Skjøte hender med en manual. Det bør sitte på benken, manualer omfavne med begge hender og gjøre dem et hode (hånd svingen ved albuen). Hands rette gradvis gi opp dumbbell overhead. Så igjen er det nødvendig å senke dumbbell bak hodet. Det vil bli gjennomført en repetisjon.
 Eksperter anbefaler når du utfører denne øvelsen for å holde albuene i ro. Du må også sørge for at ikke bøye ryggen og pressen var opptatt så mye som mulig.
Som pumpe triceps uke. 4 enkle måter - vektstang, manualer, push-ups eller Gil

 2. Skjøte armer med manualer fra hodet. Stå med én hånd, ta en manual og løft den rett opp. Senk dumbbell nakken til pust og bøyd arm ved albuen. Hvis albuen "går" du må holde den ledige hånden. Utføre denne øvelsen for triceps swing krever minst 15 ganger for hver hånd.
 3. Skjøte armene i skråningen. Stå i front av benken, parallelt med gulvet torso. En hånd bør lene seg på benken og ta en annen manual. Skyv kroppen til overarmen og albuen lås. Heve og senke dumbbell "kaster" bevegelse.

 Som pumpe triceps push-ups


 I swing triceps hjemme kan også brukes push-ups, push-ups og anbefaler både biologiske og fra benken. La oss se på begge alternativene:
 1. Push-ups fra benken. For å gjøre dette, bør du sitte på benken og plassere hendene ved siden av hoftene. Bena rett og hæler bør vpertysya gulvet. Løft baken (armer bøyd på albuene) og senk dem til gulvet. Under denne øvelsen, bør du sikte på å sitte på gulvet. Etter det rette albuene, og gjør det veldig sakte.
Som pumpe triceps uke. 4 enkle måter - vektstang, manualer, push-ups eller Gil

 2. Dips med to benker. Parallelt med hverandre, setter to benken. Avstanden mellom dem bør være ca 50-80 cm. Utføre øvelsen bør være den samme som den som benk, er føttene ikke upertы gulvet, og de bør bli satt på den andre benken.
 3. Spin for pumping triceps barer. Klatre rettet hendene på parallelle barer ligger. Unbend og bøye albuene, mens ikke vippe kroppen fremover. Viktigere, bør albuene holdes tett til kroppen din.

 Som triceps pumpe på bar


 Større triceps skulder kan, gjør spesielle øvelser på bar. Veldig effektivt å trekke i bar et nøytralt grep.
 For gjennomføringen bør ta opp stativet slik at var en knyttneve mot en annen. Klatre til den horisontale linjen ved utløpet mens vekselvis viser hodet til venstre og høyre. Mellom tilnærming må endre håndstilling.
 Oppsummert kan vi si at triceps øvelser med swing - er fremfor alt det riktige utstyret for gjennomføringen. Ikke rush under trening. Du skal føle spenninger i musklene og redusere dem. Å raskt bygge triceps, engasjert intenst og vedvarende, så resultatet ikke vil vente på deg!

 Forfatter: Lily Romanov  
Nedlasting av nakkemusklene vil på bar, manualer
 Ønsker å ha en god kropp, meget viktig figur proporsjonal å svinge, uten å miste synet av noen av stedene.
 Det er bare de deler av kroppen og omfatter vår hals som krever en spesiell tilnærming til pumping.
 Naturligvis, mange treningssentre har spesiell opplæring for halsen, men ikke alle har mulighet til å delta på disse klubbene. Derfor, i denne artikkelen vil vi snakke om hvordan å pumpe opp halsen hjemme ved hjelp av enkle manualer eller en enkel horisontal bar.

 Hvordan å pumpe opp halsen på bar


 Øvelser for nakke veldig individuelle, som i sin implementering trenger å føle stress og riktig velge positurer. Den mest effektive øvelsen for nakken bredt grep pull-up anses brystet på bar. Denne metoden gjør det mulig å effektivt pumpe nedre nakke og kompetent utvikle proporsjonalitet over trapes.
 Eksperter anbefaler under denne øvelsen for å bygge et blad kan ha og fortsatt ta opp veldig høy. Å målrette alle musklene fungerer, kan du lage en liten nedbøyning i ryggen, selv om det vil være slik at når de er redusert bladene.
Nedlasting av nakkemusklene vil på bar, manualer

 Mange idrettsutøvere å utføre pumping halsen trekke på bar "halsen".
 Vi i sin tur si at en slik øvelse fremmer mer trapes, men ikke pitching nakkemusklene, selv om de er aktivt involvert.
 Likevel, den første øvelsen "bredt grep pull-up bryster" effektivt.

 Hvordan å pumpe opp musklene i nakken manualer


 Hjemme, kan du pumpe opp halsen ved konvensjonelle manualer. Til en av de mest velprøvde og effektive øvelser er "ledningsnett manualer gjennom partene." For gjennomføringen må stå oppreist, litt bøyde knær, øyne løfte litt over horisonten.
 Viktigere, bør baksiden være rett under hele treningsytelsen. Fly bevegelser manualer lokalisert i begge hender, utføre opp gjennom partiet. Ikke noe bøye albuene. Det er bedre å gjøre øvelsen rykk, rykker kraftig manual side.
 Den andre, like effektive øvelsen for kachannya nakkemusklene hjemme - en lavere link. Her er et enkelt eksempel på gjennomføringen av den. Lean kneet på benken og ta en manual i hånden på motsatt side av støttebeinet.
 Deretter bøye ryggen slik at linjen har vært helt parallell med gulvet, men vinkelrett bøyd ben. Sakte løfter hodet opp og en rask rykk løfte vektstang fra gulvet for å ta på håndleddet av buken. Etter - lavere arm med manualer. Denne øvelsen vil raskt utvikle nakkemusklene.
 Og likevel, for svingende hals hjemme, kan du bruke et spesialteam. Hvis huset har du ikke det, så ta tøffe tider og liten dumbbell ca 5 kg. Sine to endene knyttet belte, tilt hodet frem og forsiktig henge ganger på hodet.
 Når du utfører øvelser bør heve hodet sakte mens du holder hendene med lasting. Eksperter anbefaler å utføre minst tre sett med 15 repetisjoner. I denne rytmen etter et par trening når halsen litt sterkere, tyngre vekter kan tas for å gjøre tre sett med 8 reps.
 Oppsummert vi si at pumpe opp nakkemusklene hjemme er ikke så vanskelig. Kun 15-30 minutter av gangen for et par uker og du vil bli eier av halsen, noe som ville misunne ikke bare flere og olympisk mester i gresk-romersk bryting Alexander Karelin, men den gamle Hercules.

 Forfatter: Lily Romanov  
Tre måter å riktig gjøre push-ups på barene, gulv med knyttnevene
 Nøkkelen til effektiv muskelutvikling er riktig trening. Derfor, hvis du bestemmer deg for å se figuren din og ta vare på helsen sin, anbefaler vi å lære riktige teknikker og prinsipper for utvinning. Dette er hva som vil bli diskutert i denne artikkelen.
 Først av alt, må du utføre push-ups i systemet. Det er best å bruke flere tilnærminger og like mange øvelser. Jo mer nærmer du gjør, jo raskere oppnå de ønskede resultater.
 Eksperter anbefaler etablere normale pushups. Som ytelsen, hverdagens stress. Men på samme tid, er det ikke anbefalt å starte regelmessig mosjon med det du allerede vansmekte på slutten av den første leksjonen.
 For eksempel utføre 15 pushups 4 ganger om dagen i 30 push-ups enn to ganger. Til slutt, gjør øvelser for å være så lenge du føler tretthet i musklene.

 Hvordan å gjøre push-ups på gulvet


 Hendene skulder bredde hverandre og albuene med en vinkel plasseringen av kroppen på 45 grader. Viktigere, hvis hendene vil være bredere enn skuldrene, inkludert arbeidet deltoid og brystmuskelen.
 Endrer sin posisjon støtter push-ups, vil arbeide musklene i ulike grupper. For eksempel, hvis hodestilling vil ligge over benene, vil hovedbelastningen faller på de nedre brystmusklene. Hvis føttene vil være over hodet, så fint fange opp musklene i nedre magemuskler og øvre del av brystet.
Tre måter å riktig gjøre push-ups på barene, gulv med knyttnevene

 Viktigst, under øvelsen, holde kroppen rett, slik at ryggen ikke bøyer ned. Se opp også for det faktum at linjen på baksiden push-ups på gulvet sammenfaller med linjen av kroppen.
 Sikte titt på gulvet. Den mest ideelle gulvet spinne spinning vurderes når bryst bekymringer overflaten støtte. Når du senker kroppen gjør pusten og når du løfter - puster ut.

 Hvordan å gjøre push-ups på barene


 Klatre barer. Hendene må være rett. Palms fast grep torg, ta et dypt pust og begynne å sakte ned. Notat strekker skulderleddet bør være moderat.
 Faktisk bør stretching være basert utelukkende på din fysiske styrke og fleksibilitet. Top bør gå opp, utretting hendene. Merk at i den mest alvorlige høyde skal hjelpe kroppen din og puster.
 Push-ups på barene bidrar til raskt å utvikle forskjellige muskelgrupper. Selvfølgelig, hardere utsatt for store brystmuskler og triceps. De som ønsker å fokusere på triceps, eksperter anbefaler i denne type spinne albuene presset mot kroppen og "ser tilbake".
 Haken hevet, bena rett. Tilt frem best bevarte minimal. Hvis du ønsker å bygge brystmusklene, så gjør push-ups, presser en liten albue til siden. Sterkt podaytes fremover, bøy bena samtidig. Det er i denne posisjonen er en full belastning på musklene i brystet.

 Hvordan å gjøre push-ups med knyttnevene


 Som for spinn med knyttnevene, alt fagfolk anbefaler dem å utføre kostyashkah indeksen og midtre fingrene. De andre fingrene i avhengighet bør ikke være involvert.
 Vanligvis vidzhymayutsya knyttnevene i de to prisene. De som foretrekker rask spinnende bevegelse behøver ikke gjennomføre. Men for fans av den gjennomsnittlige frekvensen av bevegelse må nødvendigvis være komplett.
 Husk at øvelsene bør klemme i systemet, gjør hver dag, vil du ha en god sjanse til å oppnå gode resultater i løpet av kort tid.
 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика