Hvordan koke laks i ovnen?
 Av seg selv, er laksen ganske tørr fisk, selv om verdifull for sin smak og ernæringsmessige kvaliteter. Ofte viser det seg at bakt i ovnen, det ville virke, i henhold til reglene, laks, synes nesten blottet grunn av sin overdreven tørrhet. Det er en skam, fordi den røde fisken svært nyttig. Og laks er en annen god kvalitet - det er billig, i motsetning til laks eller ørret, f.eks. Prøv å forstå hvordan å lage laks i ovnen til retten viste seg virkelig velsmakende og saftig.


 Ingredienser:
 - Ett kadaver kjølt laks;
 - 3 st.l.mayoneza;
 - Tørket eller fersk gressløk - å smake;
 - Tørket eller fersk dill (eller andre urter);
 - Svart pepper, salt og krydder etter smak;
 - 2 ss hvitvin, helst tørr;
 - 200 g ost,.
 - 3 fedd hvitløk.
 Hvordan forberede laks i ovnen
 1. Hvordan koke laks i ovnen?
   For å forberede laksen i ovnen for best mulig passform, kjølt, men ikke fryst fisk, siden unfreezing det kan miste smak, og viktigst, de næringsstoffene.  Hvordan koke laks i ovnen?
   Så fall først ta laksen kadaveret, vil det vask grundig og fjern eventuelle giblets. Du bør også fjerne ryggraden, store bein, så kutt fisken i biter. Skiver bør ikke være for tykke til å fiske administrert propektysya. Mens alle gjør - skru på ovnen for å varme opp til 180 grader.


  Hvordan koke laks i ovnen?
   Hver av bitene innhentet smurt med salt og pepper. Husk at fisk elsker salt over kjøttet. Da hvert stykke laks smører majones på begge sider. Dette gjør vi for å fisk var tørr når du koker. Sett pannen på folie på det - smurt med majones laks biter og fjern alt i forvarmet ovn i ca 20 minutter, vil denne gangen være nok til å ha tid propektysya laks, som fisk er forberedt ganske raskt. I stedet ark med folie kan bruke ildfast form, gjerne grunt å fiske ikke tushkuvalas og zapikalasya. Det viktigste - ikke overdriv fisken i ovnen mer avslappet ganger.

  Hvordan koke laks i ovnen?
   Mens laks bakt i ovnen, gjøre henne saus. For å gjøre dette, fint kuttet løk og andre urter, knust hvitløk og bland det hele tatt. Til blandingen tilsett 2 ss tørr hvitvin - vinen tilsettes for å sette av smaken av fisk.  Hvordan koke laks i ovnen?
   Tremo revet ost.

  Hvordan koke laks i ovnen?
   Etter 20 minutter, ta ut laks fra ovnen. Smører fisk tilberedt med grønn saus, hvitløk og vin, og dryss den med ost. Det skjedde igjen fjerne ovnen i 5-7 minutter.   Den resulterende parabolen er best spises varm. Bon appetit!  
Hvordan koke reker?
 Det ville synes at du kan lage mat reker? Oftest kommer til tankene reker kokte reker med salt og lagt til som en av ingrediensene i salaten. Faktisk kan disse sjømat kokes mange deilige og originale retter. De kan ikke bare lage mat, men i en panne og stek på forskjellige måter. Gitt at ikke alle vet hvordan å lage mat reker, er under en uvanlig oppskrift for dette produkt laget i soya-ingefær saus. Denne retten er så deilig som en gang har smakt det, ville du absolutt anbefale til venner denne oppskriften.
 Ingredienser:
 - Konge reker eller en kg;
 - Olive eller vegetabilsk olje 3 ss. l;
 - 1 stor løk brikker;.
 - Fersk ingefær på størrelse med en valnøtt;
 - 4-5 fedd hvitløk;
 - Svart pepper (bakken) - for å smake;
 . - Paprika 2 t L;
 - Soyasaus (Kikkoman bedre) 6. l.
 Metode:
 For å forberede denne retten trenger du en blender og en dyp stekepanne.
 1.  Å sove i en blender ingefær, hvitløk, paprika, pepper og soyasaus. God slipe disse ingrediensene i en homogen flytende masse.

   Deretter unpeeled reker hell denne sausen og la dem marinere i 30-40 minutter.

   Mens sjømat marinert, stekt løk i en dyp stekepanne eller stekepanne med olje til oppkjøpet av gyllenbrune.

   Når løken er godt stekt og reker promarynuyutsya, legg dem i en kjele sammen med løken. Prøv å helle hele saus. Du kan legge til litt vann i en bolle, hvor marynuvalysya reker og spolosnuvshy det, helle restene i en kasserolle.
  Hvordan koke reker?

   Dekk med lokk og la det småkoke over svak varme til koking. Da må du ikke slukke brann 10-15 minutter, rør av og til reker. Hvis vykypyt væske helt, kan du legge litt vann eller tørr hvitvin, men ikke mer enn en halv kopp.


  Hvordan koke reker?

   Når du er ferdig, forsiktig for ikke å brenne deg selv, ta ut reker og legg dem på en tallerken. Sausen der de tushkuvalysya, la lysene på, gi ham litt væske fordampe. Når det vykypyt og sausen tykner, hell den i sousnytsyu til bordet og server med reker.


  Hvordan koke reker?
   Parabolen er klar. På bordet er nødt til å sette flere servietter fordi de spiser reker hender. De ble renset ved hjelp av ett og dyppet i den fremstilte saus. Tro meg, ingenting mer deilig du ikke spiser i livet ditt! Du vil ikke merke hvordan alle reker vil bli spist. Derfor, hvis det forutsettes at bordet er mer enn 4 personer, bedre å kjøpe 2 pounds av reker. Følgelig må alle andre ingredienser være to ganger. Som en drink til denne retten er best kald øl. Bon appetit!  
Baking for yoghurt
 Du har i kjøleskapet er sterkt uønsket pakke med yoghurt og "forsvinner"? Ønsker du å forbedre helse øke andelen av meieriprodukter i kosten, men ånden ikke bærer smaken av yoghurt eller surmelk? Med alt som du elsker og vet hvordan å bake, inkludert deig?
 Da skal du og din familie og venner sikkert falle som bakverk til yoghurt! Etter deig laget på yoghurt, er baking en mer frodig og saftig enn med vanlig test. De som søker å begrense fett i kosten kan brukes for å lage deig fettfri yoghurt.
 Ingredienser for å lage kaker til yoghurt:
 - 600 g mel proseyannaya;
 - Tørr gjær - 1 ss Slide (eller komprimert gjær - 25 g);
 - Sukker 60 g;
 - Smør eller margarin, 75 g;
 - 200 g av yoghurt;
 - Melk 50 g;
 - 2 stk egg;
 - Salt - 05 ts
 Forberedelse:
 1.  Smelt smør eller margarin til et fullt flytende tilstand.

   Varm melken over middels varme, men ikke la det koke opp, løs opp gjæren i den og rør inn melk med en skje til det er helt oppløst.

   I en egen beholder, bland yoghurt med sukker og salt, bryte egg der, alle rør til en jevn røre.

   Hell den resulterende masse oppløsning av gjær og melk og smeltet smør, bland alt nytt.

   Mel Du må være skjermet på forhånd! Nå kan du begynne langsomt legge den til blandingen, elte deigen. Hvis du gjorde alt riktig, bør deigen kommer ut ganske fleksibel og elastisk. Også har riktig tilberedt deigen på yoghurt å holde seg og holde seg til hendene.

   Ta en gryte eller annen beholder, pensle den med olje over hele innsiden og legg deigen tilbake. La den stå i 1-15 timer i forveien utarbeidet et varmt sted å stige.

   Riktig tilberedt deigen for denne gang bør øke i volum med 2-3 ganger.
   Nå kan du trygt strø bord eller annen arbeidsflate med mel, og rozkachavshy deigen på det, begynner å forme ut av det du trenger produkter.
   Og disse produktene kan være svært variert - fra klassiske paier og kaker til ekte pizza! Vi håper at konsistensen av yoghurt gjær test vil glede deg og vil gjøre en virkelig fremragende arbeider av kulinariske kunster, baking og kom med yoghurt minneverdig for sin fantastiske smak!  
Hvordan å lage mat sjømat mix
 Du er en fan av sjømat? Så må du vite hvordan du skal lage sjømat blanding, er det virkelig verdt parabolen. Ved sjøen matvarer gir rikelig med protein og andre viktige komponenter, fordi de er høyt verdsatt. Det er derfor din oppmerksomhet til en av de mange oppskrift sjømat.
 For Frutti kan bruke ulike komponenter, avhengig av dine preferanser. Det finnes mange oppskrifter som tillater deg å lage en rekke sjø cocktails - du kan bruke noen av de foreslåtte.
 Frutti betraktet som svært lehkousvaemыm og sunn mat, slik at produktene som skal brukes for kvalitet. Bruk følgende oppskrift.
 Ingredienser:
 - Krev ulike marine skalldyr - disse kan være reker, blåskjell, etc. - 05 kg;
 - I stedet skalldyr kan bruke så mange av marin fisk i 05 kg;
 - Gulrøtter og løk er satt to stk;
 - Majones - 2 ss. skjeer;
 - Melk - 05 liter;
 - Smør - 50 g;
 - Appelsinjuice eller 1 stk. orange;
 - Salt og pepper etter smak.
 Prøv å velge kvalitetsprodukter og frisk, så din tallerken vil virkelig nyttig og velsmakende. Å forberede følge trinnvise de nødvendige tiltak.
 Metode:

 1.  Å begynne å gni revet gulrot, finhakk løken.

   Bland deretter alle grønnsakene med assortert sjø og undervist i en gryte eller dyp panne.

   Alle ingrediensene, helle melk, er det også legge appelsinjuice, majones og en bit av smør.

   Denne retten er slukket eller brygget under panseret for en time. Det skulle vise til et punkt der alt vannet vykypyt. Salt og pepper på slutten av beredskap. Denne retten kan tilberedes i omtrent en time.
   Frutti kan brukes med forskjellige garnityrer, men du kan forberede en salat med det. Alternativene er mange salater, du er i stand til å velge selv den mest ønskelige. Alternativt kan du lage mat sjømat mix salat med grønnsaker.
   Ingredienser:
   - 400 gr Frutti;
   - Halv søte røde løk pærer;
   - 1 stykke rød pepper;
   - 2 stk tomater;
   - Sitronsaft, pepper, salt - etter smak alt;
   - 30 desember smør;
   - Og den nødvendige mengden av olivenolje.
   Metode:

  1.  Før kutte grønnsaker bør vaskes grundig. Deretter kuttet tomater og paprika, de fjernet frøene og papirmasse av tomater, og deretter klippe dem i tynne strimler. Løk kuttet i halv ringer og oshparyuyut kokende vann.

    I en dyp stekepanne smelte smøret og tilsett sjømat mix - nå trenger å koke dem før vykypyt væske.

    Deretter fjerner sjømat fra varmen og avkjøles. Når de kule, må de oversettes til en salat bolle, tilsett grønnsakene og urtene.
    Saltet, poperchyv og legge et par spiseskjeer olivenolje, får du en fantastisk velsmakende rett som ikke bare fornøyd, men også ta mye moro.  
Яндекс.Метрика