Hvordan lage en pattegris?
 I dag suckling svin er en av de mest unike og velsmakende retter i verden. I nesten alle land, fra Polen og slutter med landene i Sør-Amerika, regnes som den mest luksuriøse fatet på ulike feiringer. En av de viktigste årsakene til populariteten til denne retten er tilgjengeligheten av å kjøpe ung gris. Mange uerfarne kokker lurer på hvordan å lage mat pattegris? Det er nok av svært interessante og uvanlige oppskrifter. Har en meget interessant oppskrift "gresk pattegris."

 Ingredienser:
 - Fra 1,5 til 2 kg. kryp (også kan ta svinekjøtt);
 - 4 små fedd hvitløk;
 - 4 små epler;
 - 2 appelsiner;
 - En haug med persille;
 - 1 tomat;
 - 150 g smør;.
 - 1 ts salt;
 - En halv teskje timian;
 - Schepotochka malt koriander med laurbærblad.
 Forberedelse pattegris
 Du må ha en viktig regel som er: når du forbereder en annen rett av pattegris, er kjøttet gjennomvåt direkte til ca 4 timer, deretter i 3 timer å marinere det.
Hvordan lage en pattegris?
 Å forberede marinade eget selv, tar du tre epler og fjerne dem fra huden og deretter gni på et rivjern og legg i en egen bolle. De også legge fersk juice av to appelsiner, legge pepper og salt etter smak. Klemt 4 hoder av hvitløk, tilsett malt koriander, timian, og laurbærblad.

Hvordan lage en pattegris?
 Etter tre timer, har kjøttet zamarynovannom lage små snitt med en kniv. Deretter lagde vi hull nachynyuyutsya tomater og smør.Hvordan lage en pattegris?
 I neste trinn må du forberede noen stor form (vanlig stekebrett), hvor det vil bake kjøttet direkte. Deretter skiver av eple bunn lærte valgt skjema. Deretter må du sette marinert kjøtt, ikke glem å alltid dryss den med persille for smaken skapelse.


Hvordan lage en pattegris?
 Etter at alle de ovennevnte ved hjelp av de tidligere fremgangsmåter danner dekket med folie og plassert i en ovn å forhåndsvelge temperatur tilstand 170-180 grader.
Hvordan lage en pattegris?
 Vår parabolen utarbeidet i 15 timer, deretter matet til ferie bordet. Det er alt. Oppskrift "gresk gris" vil neppe føre til mange problemer siden alt er veldig enkelt. Forberede dette mesterverket, og alle gjester vil sette pris på din kulinariske talent.  
Hvordan å pickle kål?
 I en byleilighet steds å sette fat surkål, og ubrukelig. I dag er frisk kål solgt i løpet av året. Da, kanskje, er salt ikke verdt det? Det er egentlig ikke! Sauerkraut, dessuten at er deilig, men meget praktiske. Fordi salt vil, men bare trnhlytrovыh banker emaljert kasserolle eller små bøtter. Bare slik at den gjennomsnittlige familien for en uke eller to var nok, og det syret ob'yidannya ny brikke kommer!

 Ingredienser:
Hvordan å pickle kål?
 Dermed salt kål. Ahti er ikke et triks, men spissfindigheter, som i enhver bedrift der. Og viktigst av alt - et utvalg av kål. Velg en hvitkalket hodet - er definitivt moden kål, det smaker bedre. At det kom ut sprø, velger kål stramt, stramt, de beste vinter varianter. Andre ingredienser i de spesielle anbefalinger ikke trenger, og forstå teknologien senere, først - ingredienser:

 - Kål - en brød av medium størrelse;
 - Gulrøtter - 3-4 stykker. medium størrelse;
 - Fennikel frø, anis - etter smak;
 - Apple "Antonivka" eller "Peipin" - 1 stk;.
 - Salt - en hastighet på 20-25 g til 1 kg.. kål.
 Gulrot kan være mer eller mindre, for å smake det påvirker liten, men det er utseendet på det ferdige produktet - så. Hva gulrot lysere enn det er, blir det endelige produktet ut vakkert. Salt er bedre å ta et stort måltid.
 Beising kål
 1. Hvordan å pickle kål?
   Shinkuem akutt (spesial) vår brød med en kniv.

   Før pickle kål, strimlet mye bedre opp til en stor bolle, emalje bolle eller bred grunt panorere. Dette vil spare plass på bordet og legge til rette for videre beising prosess.

  Hvordan å pickle kål?
   Revet gulrøtter kan shinkuem individuelt, kan du umiddelbart i en bolle med kål.

   Dryss med dill og salt alt. Hele mange gode Mneme hender som vanligvis kna deigen. Dette er et svært viktig poeng - mynte spirer raskere å fordele juice.

  Hvordan å pickle kål?
   Ready-mix legging i banken. Sørg for å stemple svært stramt. Du vil se hvordan synet av et stort antall ferdige mix volumene sunket betraktelig. Forberede neste batch, bare shinkuem, bland og tett fyller i banken nesten full.  Hvordan å pickle kål?
   Å skvashyvanye utført riktig, bør kål være under åket (last). For tre-liters krukke det vil, for eksempel, et glass vann. Man kan bruke eple diameter lik diameteren av flaskebanker. Ta heller, men hvis det er "Peipin" eller "Antonivka", vil det ikke bare tjene vår last, men, lekket kål saltlake, får en uvanlig smak krydret epler gjennomvåt glemt oss. Det er fordi du ser, hva skjønnhet fortsatt modning på fat - de kan gi parallelt med bord deilige epler gjennomvåt!

   Bemannet slik at banken skal nå sette på et varmt sted i en dyp panne eller i samme kapasitet som vi blandet og knust kål. Dette er for å sikre at når oppfylt juice begynner å presse ut av glasset i løpet av fermenteringen.

   Flere ganger om dagen fra banker fjerne karbondioksid. Fjern forsiktig vår undertrykkelse, pierce blandingen til den bunner banker skarp pinne eller lange matlaging gaffel.

   Etter 2-3 dager, siste gang fjerne karbondioksid kondenserer kål, dekk den med plastdeksel, bomullsklut eller førsteamanuensis og legg dem i kjøleskapet. Det kål vystoyuyetsya en annen dag. Prosessen med gjæring er ferdig, og kål absorberer en del av juice er velsmakende, saftig og smakfull.

   Husk hver gang du tok av kål komprimere forble som det var dekket med saltvann.
   Tjene ved bordet
  Hvordan å pickle kål?
   Ved å sende inn til bordet, vanligvis kål stenket med vegetabilsk olje, tilsett løk, kuttet i halv ringer, kan du strø noen bær, tyttebær (forresten, dets som epler kan legges ved salting), oliven - du fortelle din fantasi. Imidlertid er baren godt i seg selv og smak og utseende. Bon appetit!  
Hvordan å lage mat kamskjell?
 Kamskjell - dette musling som mange kjennere. Stående kamskjell relativt dyrt. Men i likhet med all sjømat, de er veldig nyttig og næringsrik. Så sørg for å inkludere dem i kostholdet ditt. Hvis vi legger til at kamskjell har søt og delikat smak, bør denne retten fullt ut inngå i hver meny. Butikkene vanligvis selger er bryst kam - at muskelen som kobler skallet ventiler. I kamskjell og deilig kaviar, men det selges separat. A kamskjellene (de som oppstår i representasjon av folk flest når det gjelder skjell) brukes til pynt.
 Dag i havet kamskjell fanget tendens til eksklusive restauranter. I supermarkeder selger kammer, dyrket på gårdene. Men deres smak like bra. Men valget er bare pakker Sjømat kjente produsenter. I de fleste tilfeller blir de brukt for rask frysing, noe som gjør at du kan ikke miste den opprinnelige smaken. Men kamskjell og behovet for å skikkelig tine. De trenger ikke å varme. Nok til å sette en pakke med tre fjerdedeler av en time i kaldt vann. Erfarne kokker bruker et annet alternativ: de setter filet kamskjell i kaldt vann blandet med utvannet melk. Men vi må ikke gå glipp av tid og få dem med en gang så snart de tine. Ellers vil de miste sin smak.
 Det finnes mange oppskrifter på kamskjell. Hva skal jeg velge - et spørsmål om smak av hver. Det hele avhenger av hva ingrediensene er mer til sin smak. Men for en endring kan bli gjort overraskende deilige stekte kamskjell. Så hvordan å lage mat kamskjell raskt? Antall ingredienser er matlaging satsen for tre.
 Ingredienser:
Hvordan å lage mat kamskjell?
 - 500 gram. kamskjell (frosne);
 - 1 bunt persille;
 - 2 fedd hvitløk;
 - 6. l. olivenolje (5 - marinade 1 - til steking)
 - Sitronsaft.
 Forberedelse stekt kamskjell
 1. Hvordan å lage mat kamskjell?
   Det er nødvendig å fremstille marinaden. For å gjøre dette, bør persille kuttes i små biter, presse gjennom hvitløkspresse og legge til alt dette olivenolje.
  Hvordan å lage mat kamskjell?
   Tinte kamskjell skal angis i marinaden og la stå i en halv time så.
  Hvordan å lage mat kamskjell?
   Så du steke kamskjell. Å sette tung ild panne med olje, men rett før steking, redusere flammen å gre uforbrent. Stek kamskjell tar ca 2-3 minutter på hver side.  Hvordan å lage mat kamskjell?
   Kamskjell er klar. De trenger å sette på en tallerken med noen siderett, dryss med sitronsaft og dekorere med grønne planter. Det er lett å tilberede, sunn og enkel middag.  
Яндекс.Метрика