Jogging. Hvordan du kjører

 Running styrker musklene og har gunstige effekter på den generelle helse, så hvis du har mulighet, foretrekker denne type trening. I mellomtiden kan avtale kjøres sammen med familie og venner!
 Legg merke til at Løping har noen kontraindikasjoner. Du må gi opp å kjøre om at lidelse - noen kroniske sykdommer (spesielt kardiovaskulære systemet, nyrer, kronisk inflammatorisk sykdom), hypertensjon (høyt blodtrykk), hjerte eller lungesvikt, ulike typer hjerterytmeforstyrrelser, hjertesykdom; overført et hjerteinfarkt eller slag er også inkludert i listen over kontraindikasjoner. Selv om du vurdere sin helse som tilfredsstillende før trening helst fortsatt oppsøke lege.
 Klasser kjøres bør begynne med kjøp av passende klær og ta opp trening. Kjør kun i sportsklær som ikke vil hemme bevegelse. Kjøpe spesielle joggesko og kjører merkede kne og ankel låser, for å bruke dem i kaldt vær eller etter skade.
 Tenk på din rute på forhånd. Hvis mulig, unngå veier som er langs veien eller i nærheten av industrianlegg. Det er lurt å trene i parker, hager, skog.
 Den verst tenkelige tidspunkt for trening - Noon, slik at kjøre i morgen eller kveld, avhengig av hva som kjennetegner din biologiske klokke.
 Husk i løpet av de første 30 minuttene av rennende blod karbohydrater er delt og bare etter at tiden begynner delt fett, så bør kjøre i minst en time.
 Vær oppmerksom på at en time før jogging ikke kan spise noe.

 Varm opp før du jogger


 Før trening må tilbringe en treningsøkt. Lag noen enkle øvelser som svinger ned, knebøy, utfall, etc. N. Start trening med rennende farlig fordi i løpet av de første 10 dagene for å overvinne avstand høyt tempo, gradvis økende varighet av ansettelse fra 30 minutter til 1 time. Først etter dette prekondisjonering, når kroppen tilpasser seg den foreslåtte aktiviteten, kan du begynne å løpe.
 Ved å gjøre warm-up, gå litt raske skritt og gå til løpet. Når du kjører foten skulle falle fra hæl til tå, og ikke omvendt.

 Kjør etter reglene. Vilkår for vellykket kjører


 I den første uken av langrenn kurs bør ikke overstige 300-500 m. Hver 10 dager, øker det med 10%.
 Den optimale løpsfart - 1 km til 7-8 minutter. Men hvis din fysiske form ikke kan opprettholde dette tempoet, ikke sette rekorder og arbeide på grensen - dette arbeidet vil være til nytte. Prøv å fange ditt eget tempo akseptabelt å kjøre og vedlikeholde den gjennom hele løpet, så det er viktig å opprettholde riktig pust. Husk regelen: 2 trinn - et pust nese, det tredje trinnet - puster ut gjennom munnen.
 Vanligvis de første 10 minuttene av avstand er ganske vanskelig, men så åpnet den andre pust, hjertebank justert og flukt blir enklere. Ikke gi opp, alltid holdt ut disse 10 minutter.
 Hvis du kjører du stukket i siden, ikke stoppe. Ingenting galt med det, bare mellomgulvet fortsatt svak, og driften av domstolen. Hvis du trener regelmessig, vil anfallene ikke vises. I mellomtiden, for å "berolige" musklene til å miste litt av tempo kjører, ta et dypt åndedrag og pust sakte ut. Hvis følte prikking i venstre side, når du puster skritt på høyre fot, og hvis høyre, deretter til venstre.
 Spenningen i bena kan fjernes, litt lent fremover og kommer til å kjøre på nosochkah.
 Etter jogging kan umiddelbart stoppe, gå tilbake et skritt og gå i minst 15 minutter, gjenopprette puste. Sett deg ned, legg deg ned, ta en varm dusj og badekar er strengt forbudt: du kan alvorlig skade hjertet og blodårene.
 "Livet - en bevegelse" - sier berømte aforisme. Selvfølgelig, først av alt er det den åndelige utvikling av mennesket, men dette uttrykket gjelder likt for fysisk aktivitet.
? Men husk at all trening gir mening bare hvis du bruker dem regelmessig. Selv perfekt matchet sett av øvelsen vil ikke gjøre deg mer grasiøs hvis du blir engasjert fra tid til annen.
? Ikke glem om riktig ernæring. Selv om du tilbringer lange timer i treningsstudio, høyt kalori mat og skadelig negere alle dine anstrengelser.  
Holdbar skjønnhet, ernæring og mosjon

 Den største hemmeligheten av langvarig skjønnhet - overvåke deres helse. Si: "Kjedsomhet! "Men tro meg, hvis du ble født ekte skjønnhet, forsømmelse din helse i det lange løp du ut sidelengs. Hvis du fører en stillesittende livsstil (69% av mennene og 54% av kvinnene gjør regelmessig mosjon), vil dette problemet bare øke hastigheten på utbruddet periode.
 Husker en gang for alle: denne øvelsen styrker hjertet og støtte immunforsvaret.
 Dedikasjoner, tre dager i uken - det er ikke bare forlenge din ungdom, men også øke seksuell aktivitet, og du vil ikke bli dårligere. I tillegg vil du motta utmerket hud, god humor og en etterlengtet flat mage!

 Nyttig øvelse:


? initiering aerobic 20-40 minutter tre ganger i uken for å være sikker på at hjertet fungerer normalt. Hvis dette er din pust komplisert, så du er fin.
? ikke glem strømbelastning. Det er svært viktig for kvinner. Det bidrar til å styrke bein, som vil eliminere de spesifikke problemer i voksen alder. Det er nok å 15 minutter hver dag for å styrke kroppen i lang tid.
? Ta hensyn til musklene dine, fordi de opptar en svært viktig plass i kroppen vår, og er nødvendig for livet. 15 minutter om dagen vil avlaste deg fra følelsen av konstant trøtthet og gi din holdning spesiell eleganse.
? Ikke kast bort tid på unyttig øvelse.
 Her er fire øvelser mest effektive for å styrke magemusklene.
 Sykling: mål - å late som om du kommer til å sykle (men denne gangen du ligger på gulvet). Hender lå hodet. Knærne bøyd i 45 grader og sakte bevege beina, som om du rotert pedalen. Samtidig stramme venstre albue til høyre kne og vice versa.
 Heve kneet: Sitte på mine knær var bøyd og føttene godt på gulvet. Fast holde håndtakene på stolen. Stram magemusklene og skyve tilbake til baksiden av stolen og heve bena uten å rette knærne et par ganger. Trekk knærne mot brystet, bøyer kroppen fremover.
 Høyder: legge seg ned, knærne bøyd, føttene sammen, føtter: satt under en sofa eller seng. Vikle et håndkle rundt halsen hans, ta det ender i to hender. Hever kroppen, spenner magemusklene. Så små bokstaver. Gjenta igjen. Hvis det er vanskelig, kan du bare løfte den øvre del av kroppen.
 Hev ball: legge seg ned, ta opp en tennisball, løfte hendene opp. Bena bør holdes sammen, føttene på gulvet. Stram magemusklene, løft hodet og skuldrene et par inches. Hendene skal alltid være oppover i stedet for fremover.
? Hvorfor svetter? Fanger aerobic, du alltid svette, dette er hva du trenger. Hvis du ikke svetter, så du trenger ikke vykladayeshsya full. Rikelig svette indikerer at du er i god form. Jeg kan garantere at det vil bare nytte for deg.  
Grunnleggende prinsipper for fitness

 Hvorfor en fitness? Hvor nyttig fitness? Så vi trenger fysisk aktivitet?
 Skål!
 Vi må akseptere: hvert år intensiteten av stoffskiftet i kroppen vår reduseres, musklene svekkes, fett er helt brent. Så hvis du ønsker å holde seg i god fysisk form og ikke få vekt, må du øke belastningen og begrense kalorier. Det er riktig å minne om at hver 450 gram fett inneholder ca 3500 kalorier. Dette betyr at hvis du har en tendens til å være overvektig, må du tenke seriøst om din livsstil og gjøre betydelige justeringer til det daglige kostholdet og øke fysisk aktivitet.
 Hvordan å stramme magen og gjøre det mindre pløsete
 Etter fødselen, musklene i bukhulen ofte svak og pløsete, de er ikke lenger i stand til å takle sitt ansvar. Når du hoster, ler eller løpe, de bare gjøre seg kjent. Stram magemusklene på to måter. Den enkleste - trening (Trekk magen og stram pressen). Du kan også dra nytte av de siste fremskritt i moderne teknologi - enhet «bekken Toner».
 Poshevelym hjerner
 Moderat fysisk aktivitet bidrar til å forsinke aldringsprosessen, fordi gjennom dem øker blodstrømmen til hjernen (samtidig reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer). I tillegg er fysisk utdannelse stimulere kognitive prosessene i hjernen og inhiberer degenerasjon av nervesystemet. Ikke vurdere trening som en form for straff eller en byrde, er du forpliktet til å anta. La øvelsen vil være en integrert del av livet ditt - på bare to eller tre uker vil du ikke være i stand til noe annet. Nyttige vaner dannes i relativt ung alder, vil være med deg for alltid, og å opprettholde helse.
 Sjarmerende hormoner
 Moderat fysisk aktivitet stimulerer syntesen av mange hormoner som opprettholder energibalanse, kontroll metabolisme og andre vitale prosesser i kroppen. Veksthormon (hGH) produseres hovedsakelig under påvirkning av øvelsen. Noen forskere mener at testosteron og endorfiner øker forventet levealder og bidra til å forsinke aldringsprosessen.
 Liten minus stort pluss
 Kaste noen pounds, vil du gi store fordeler for deres helse. Hvis du ble kvitt 5-10% etter vekt, vil du redusere blodtrykk, kolesterol, risiko for diabetes og hjerte- og karsykdommer. Ifølge enkelte forskere, folk som ikke lider av overvekt, mer liv. Blant annet trener bidra til å bli kvitt kroppsfett og bygge muskler. Elastiske muskler gjør elegant og grasiøs figur, korrigere holdning, gir kroppen med energireserver.
 Skål!
 "The American Journal of Sports Medicine" publisert detaljer om nyere forskning innen menneskelig fysiologi. Forskere har kommet til følgende konklusjon: den største trusselen mot helse - ikke selve aldringsprosessen, og mangel på fysisk aktivitet. Det har lenge vært kjent at moderat aktivitet kan bremse aldringsprosessen (selv om du allerede har sluttet seg til kroppsøving i voksen alder). Nå er det bevist at bare 30 minutters økter om dagen (men hver dag!) Hjelp til å øke lengden av menneskeliv. Forskere har oppdaget følgende mønster: de som jevnlig utføre fysiske øvelser, 30% redusert risiko for farlige sykdommer som tykktarmskreft.
 Ved svetten
 Fysisk aktivitet bør beregnes slik at man har deltakelse puls. Dette øker blodsirkulasjonen, øke hastigheten på stoffskiftet. Hvis du svetter mye, så trening dratt - kroppen aktivt produserer talg (stoffet er en slags naturlig luftfukter).  
Яндекс.Метрика