Hvordan slå en alder av sykdom gjennom trening

 Hvordan bruke gymnastikk, trening, mister eller lette utviklingen av enkelte kvinners aldersrelaterte sykdommer.
 Somatopauza? Det er ikke skummelt!
 Når en kvinne går inn i en såkalt moden alder, kommer hun, ifølge leger, somatopauza. Det er bevist at aktiv aerobic stimulerer syntesen av veksthormon (hGH) - aldersrelatert inhibering av metabolismen er forbundet med sin mangel.
 Derfor aerobic hjelpe deg bli kvitt de klassiske symptomene på midten alder.
 Øvelser på arbeidsplassen
 Utvalgte øvelse du kan gjøre rett på skrivebordet ditt. Trekk magen og hold den i denne posisjonen i 20 sekunder. Etter ytterligere 20 sekunder, gjenta. Følg ham fire ganger om dagen, og snart vil du se resultater.
 Kald spin
 Sørg for å inkludere en morgen øvelser med spin stopper lyver. Hvis du gjør dem regelmessig, styrket de store musklene i kroppen. De er ansvarlig for alle kroppsbevegelser, støtter indre organer involvert i pusteprosessen og gi mobilitet ryggvirvlene, slik at vi kan bøye og bøye.
 Veps midje
 Hvis volumet av midjen din overstiger 81 cm, må du ta øyeblikkelig handling og gå ned i vekt. Du er i faresonen, blant annet diabetes og hjerte- og karsykdommer - de er mye mer vanlig hos overvektige mennesker. Selv når slippe bare 10% av den totale vekt, blir figuren umiddelbart mye smalere - etter lag av fett på magen er redusert med 30%.
 Vi satt på et korsett
 Korsett «Slendertone» styrke magemusklene og lage vakker og grasiøs figur, og du trenger ikke å gjøre noen forsøk på dette. Stoff elastisk korsett nøye massere muskler, toner og styrker dem. Hvis man bruker det regelmessig, midje snart bli mye tynnere.
 Ridning på ball
 Følgende enkle øvelsen er for de som ønsker å styrke musklene i bagasjerommet og armer. Ligg på magen gymnastikk ball, deretter sakte Trykk fremover slik at ballen perekochuvavsya under deg. Spine holde rett. Deretter ruller sakte tilbake. Gjør denne øvelsen minst fem ganger om dagen, og du vil raskt se konkrete resultater.
 Er på skøyter
 Riding på rulleskøyter krøllete og svært nyttig for kvinner som trenger å styrke musklene torso. Når vi rir på skøyter, aktive magemusklene. Vi må opprettholde balanse, noe som betyr at muskel torso og armer er i konstant spenning. Hvis du er på skøyter, må musklene være sterke og holdbare.
 Fyzkultpauza
 Hvis du ønsker å få litt hvile? Følgende øvelser kan gjøres liggende på gulvet. Plasser ankelen på gymnastikkballen. Sakte løfte bekkenet - kroppen din når det skal danne en rett linje. Har du ikke en stilling i 30 sekunder. Gjenta 10 ganger.
 Lenge leve Pilates!
 Når vi nå en viss alder sin tur forsinker forbrenningen - som et resultat av abdomen og midje vises fett. Terapeutiske Joseph Pilates i systemet - et sett med spesielle øvelser for musklene i kroppen. Hvis resultatene deres er nødvendig for å opprettholde balansen. De opprettholde muskel tone magen og midjen, samt styrke korsryggen.
 To i ett
 Enhver situasjon kan slå for helsen. Du kommer til å se på TV? Sitt på gymnastikkballen. Hold ryggen rett, stramme magemusklene tidvis litt distrahere ene og deretter den andre etappen av polo. Gjør denne øvelsen mens du ser på TV - fordi kvinner har alltid vært kjent talent gjøre flere ting på en gang!
 Rozvernysya, skulder!
 Denne øvelsen vil hjelpe bli kvitt fettet rundt midjen, så forvrenge formen. Hvis din daglige Komplekset inneholder push-ups før de vil være nyttig for å implementere det, som det ikke krever mye energi. Stå rett opp, sette fingertuppene på skuldrene, albuene bøyd. Sakte rotere albuene og skuldrene (som om du ser over skulderen); Dette bør hodet tilbake i retning av rotasjon av hånden, magemusklene stramt. Rotasjon utføre vekselvis i forskjellige retninger.  
Utøvelse av cellulitter

 Et sett med øvelser cellulitter

 Anti-cellulitt øvelser


 Til trening ga det ønskede resultat, bør du:
? håndtere hver dag (helst om morgenen) i gjennomsnitt 15 minutter, utføre alle åtte følgende øvelser;
? to ganger i uken for å svømme i bassenget eller gjøre gymnastikk i vannet;
? hver dag ta en kontrast dusj og gjøre anti-cellulitt massasje såpe eller pensel.

 Øvelser for rumpe og lår


 Øvelse nummer 1
 Stå på alle fire (Fig. 1).
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 1. Trening № 1. Trinn 1
 Riv av høyre fot opp fra gulvet og heve så høyt som mulig uten å rette det på samme tid (fig. 2). Hold beinet i denne posisjonen i noen sekunder dråpe uten å berøre gulvet. Utføre denne øvelsen 15 ganger hver etappe.
 Øvelse nummer to
 Sitt på gulvet på siden av hoftene, bena bøyd i knærne. Arm frem og litt til siden, håndflatene vendt nedover. Løft venstre ben, hofte ta tilbake og bo i denne posisjonen i noen sekunder (Fig. 3).
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 2. Øvelse № 1. Trinn 2
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 3. Øvelse № 2. Trinn 1
 Fjern hevet beinet til siden og hold i noen sekunder (fig. 4). Bøy beinet ved kneet og tilbake til utgangsposisjonen. Utføre denne øvelsen 15 ganger hver etappe.
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 4. Øvelse № 2. Trinn 2

 Øvelse for magen og lårene


 Ligg på ryggen og bøy knærne til fem hvilte på gulvet, og så opp sokker (Fig. 5).
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 5. Fase 1
 Riv av kroppen opp fra gulvet slik at hoftene og overkroppen danner en enkelt linje (Fig. 6).
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 6. Fase 2
 Løft venstre ben og trekk den mot brystet. Høyre hæl hviler på gulvet, bo i denne posisjonen i noen sekunder (fig. 7).
 Utføre denne øvelsen 15 ganger hver etappe.
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 7. Trinn 3

 Øvelser for baksiden av låret


 Øvelse nummer 1
 Ligg på magen, legge hodet på hendene, bena bøyd i knærne, tærne langstrakte (Fig. 8).
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 8. Øvelse № 1. Trinn 1
 Strekke musklene i baken og rive på gulvet foran på låret. Gjør drivkraft føtter opp slik at de blir parallelt med gulvet (fig. 9). Forsinket med fem sekunder, deretter slappe av. Gjenta 15 ganger.
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 9. Øvelse № 1. Trinn 2
 Øvelse nummer to
 Stå på alle fire, hvile albuene på gulvet. Riv av gulvet høyre ben, rette det i luften og bo i den posisjonen i noen sekunder (fig. 10).
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 10. Øvelse №2. Stage 1
 Deretter løfter opp slik at det dannes en linje med ryggen. Zafiksuvavshys i en posisjon til å gjøre 5 små bevegelser etappe opp (Fig. 11). Utføre denne øvelsen 15 ganger hver etappe.
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 11. Øvelse № 2. Trinn 2

 Øvelse for rumpe og rygg


 Take-kube ottomanske, ligge på magen hans til knærne ikke berører gulvet. Lean håndflatene på gulvet. Stram høyre kne fremover slik at det viste seg på siden av kuben (Fig. 12).
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 12. Fase 1
 Venstre bøyd beinet ved kneet og løft opp, trekke føttene parallelt med taket inntil lårene vil ikke vises på samme linje med ryggen (Fig. 13).
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 13. Trinn 2
 Lag små fem fot bevegelser opp og senk benet. Utføre denne øvelsen 15 ganger hver etappe.

 Øvelser for fremre lår


 Øvelse nummer 1
 Stå rett opp, la hendene på midjen hennes, ta høyre fot tilbake, fot løft og satt på en stol (Fig. 14).
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 14. Øvelse № 1. Trinn 1
 Lag en dyp sittende på sin venstre fot, forblir kroppen rett mens (Fig. 15). Støtteben til rette. Utføre denne øvelsen 15 ganger hver etappe.
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 15. Øvelse № 1. Trinn 2
 Øvelse №2
 Stå rett opp og ta en manual i hver hånd, som veier 5 kg (Fig. 16).
 Sterkt bøy knærne, ta tilbake baken ut til å være som om du setter deg ned (Fig. 17). Bo i den posisjonen i noen sekunder, deretter rette. Gjenta 15 ganger.
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 16. Øvelse № 2. Trinn 2
Utøvelse av cellulitter

 Fig. 17. Øvelse № 2. Trinn 2  
Яндекс.Метрика