Hvordan lage vin ut av knipa?
 Å kjøpe en flaske vin i butikken, er du ikke alltid sikker på kvaliteten og naturlige ingredienser, mens vin laget med egne hender, ingen tvil, og smaken parametere det kan i stor grad den kjente globale merkevarer. Vin er ikke bare ledsaget av et festlig måltid. Med mange helsemessige fordeler, kan det være legemidler som senker blodtrykket, øker hemoglobin, forbedrer fordøyelseskanalen. Bruken av vin hver dag i små mengder er en del av vår kultur. Mange dyrket frukt, bær bare for sin produksjon. I sommer som rå anbefaler bruk av druer, jordbær, epler, pærer, fersken, aprikoser, rips. Om vinteren kan du gjøre vin ut av knipa i hjemmet.
 Hva avgjør kvaliteten på Husets vin?
Hvordan lage vin ut av knipa?
 Bruk naturlige råvarer - for ikke å få et kvalitetsprodukt, fordi teknologien for å lage vin innebærer gjæringsprosessen og tid til å smake på vinen angitt og grad. Husets vin oppskrift må følge nøyaktig, eller drikke kan ikke kalles edel. Winemakers rådes til å sette vin i glass flaske gjæring hvis ingen eikefat. "Go", det er et mørkt og kjølig sted for å smake bær eller frukt uendret. Hvis perestoyalo vin, fargen er mørk brun, og lukten vil minne hootch. Du kan ikke bruke som syltetøy, dekket med mold, det vil ødelegge smaken av skylden, om noen, vil vandre.
 Hvordan å lage mat med vin jam zabrodzhenoho
 Hvis du ikke har på hånden frisk frukt og bær, som råstoff i vinter-vår perioden kan du bruke syltetøy kan zabrodyvshee der du ønsker å legge vann, sukker og rosiner i stedet for gjær til gjæringsprosessen var intens.
 Ingredienser:
 - Cherry, blåbær, eple, Solbær syltetøy - 15 kg;
 - Vann - 15 l;.
 - Sukker - 200 gr;.
 - Rosiner - en spiseskje
 Metode:
 1.  Andel av kokende vann og zabrodzhenoho syltetøy bør være 1/1 blandes i en emalje beholdere, tilsett sukker og rosiner nepromыtыy å forbedre gjæring.

   Alle lager konsistens bør nøye gjennom trakten, hell i en glassflaske. Kapasitet av container bør ikke være for stor, fordi det ikke er i stand til å brygge vin gjennom. Hvis for eksempel vann og jam - 3 liters tankvolum bør være 5 liter. (Zabrodyvshee første vin vil stige opp).

   På toppen av nakken etter "Bestemor" av slitasje gummihanske med et hull i en av fingrene eller gjøre en utfordring å nå publikum gass du ønsker å slippe inn en halv liter, halvfylt med vann. I dette tilfellet vil du høre vin "gå": vann vil gurgle stadig minner om at vin er ikke klar.

   Fermentering foregår i løpet av få uker, prosessen er fullført, hvis hansken falt ned og vannet i røret for å drenere gassene ikke bobler.

   Innholdet du ønsker å filtrere, og deretter sette flasken på et mørkt sted til vin nastoyalosya og suspensjon, resten av syltetøy, falt ned.

   En uke senere, vil det sees at den øverste vin gjennomsiktig - det allerede er egnet for bruk, og bunnsediment. At han ikke fikk tappet i beholdere må helle vin gjennom rør. Lagre på ethvert sted. Noen anbefaler først sette vin i kjelleren, til kjeller gjøre det mer terte under påvirkning av lave temperaturer.

   Hver flaske er tett korket.
   Mange brukte rosiner i stedet for most bringebær frisk, da det består av andre komponenter gir en god gjæring. Til vystoyalosya vin, det krever tid fra 30 til 45 dager. Grad avhenger fullt nøyaktig på antall dager med gjæring. Hvis du vil at alkohol andelen var høyere enn 12, legge til flere rosiner bringebær eller om to ganger. For rask matlaging vin brukt vin gjær som kan kjøpes i butikken (per liter jam -. 50 oz). Ikke vær redd hvis under primær gjæring flaske med gass vil komme ut skum, dette skjer hvis du bruker vin gjær.  
Oppskriften iskrem hjemme
 Kanskje ikke mer elsket av mange menneskers godbiter enn iskrem. Og hvert år omfanget av produkt øker med nye modeller med ny, forbedret smak og estetiske kvaliteter. Det virker - du trenger for å være lykkelig og prøve alt denne rikdommen. Men bare en titt på emballasjen, som publiserte en imponerende liste over ingredienser, ordene hvorav halvparten trudnochytaema ikke vet hva en appetitt avtar. For ikke å stappe kroppen din med konserveringsmidler kan gå den andre veien - lage iskrem selv. Lage iskrem hjemme riktignok litt plagsom, men interessant. Resultatet - deilig og, viktigst, kvalitetsprodukter laget av iskrem glede hele familien.
 Spissfindigheter matlaging
 Ut fra oppskriften, kan alle krem ​​deles inn i to typer - en "fyladelfyyskoe", som inneholder en stor mengde av fløte og "Fransk" i hvilken krem, og følgelig færre kalorier.
 Husmødre som har forsøkt å forberede iskrem hjemme, vet at den vanskeligste produktet å mette luften. Merkelig nok, men dette er den samme ingrediens som melk. Hvis luften er for lite, snarere enn bare iskrem melk ut en isblokk. Prøver å løse situasjonen for sterk juling, kan oppnås bare få ett skum. Hvis det er mulig, utarbeidelse av deilig kald dessert morozhenytsya hjelp. Men, faktisk, kan du gjøre uten det.
 For å fremstille mykt og silkeaktig krem, bør den inneholde omtrent 15 til 20% fett. For å gjøre dette, bland melkeprodukter av høy kvalitet og fettinnhold. Mest deilig iskrem utover disse oppskriftene basert krem ​​er bra innhold.
 For deilig iskrem, kan du bruke følgende andel av produkter:
 1.  i "fyladelfyyskoe" iskrem legge en kopp melk og 3 kopper kremfløte;
   i "fransk" iskrem legge en kopp melk 2 kopper kremfløte og eggeplomme 4.
   Dersom det under matlaging krem ​​ikke skyte ned, og dermed berikende den med luft, vil det endelige resultatet være i form av steinblokker som noe kan bare vtnuty. I stedet kan morozhenytsi bruke vanlig blandebatteri. Umiddelbart etter pisking må det settes i kjøleskap og fryser.
   Alle produkter som brukes for fremstilling av iskrem, selvsagt må være av høy kvalitet. Melk, fløte og egg - bare opp til dags dato. Det vil smake den ekte smaken av kokt fløte hjemme.
   For å forbedre smaken av iskrem og matlaging ulike typer det bør brukes vanilje, sjokolade, kakao, nøtter, biter av frukt, rosiner, etc. Tjene iskrem er ikke bare fra fryseren, og gi retten et lite pidtanuty ved romtemperatur, men ikke mer enn 5-10 minutter. Det avslører fullt duften og smaken av hjemmelaget iskrem. Serveres den må være vakker, drysset med revet sjokolade, cookie smuler, kakao og andre tilsetningsstoffer.
   Hvis du ønsker å lagre is, er best for dette formål temperatur rundt 0 ° C Egnet for oppbevaring av iskrem plastbeholder med lokk tett lukket. Og for å få en godbit, må du bruke en spesiell scoop, som tidligere dyppet i varmt vann.
   Deilig hjemmelaget iskrem
   Til slutt, en velprøvd oppskrift på hjemmelaget iskrem.
   Å forberede kremen bør 250ml melk, det samme krem ​​(33-35% fett), 4-6 eggeplommer, ca 90 gram sukker, 1 ts vaniljeekstrakt eller vaniljesukker.
   I en kjele kok melk over svak varme. Og deretter - å avkjøle til romtemperatur. Separat slipe effektivt ved hjelp av nedsenkbare blender (eller i det minste plugger) eggeplommer, sukker og vaniljesukker. I eggeplommene under omrøring med en visp masse, hell melken. Deretter satte fyr på og varmet opp til det punktet av lys tykt under omrøring med en tresleiv masse.
   Da kremen er klar, må du først kjølig, deretter avkjøles litt (du kan sette i kjøleskapet eller i en bolle med vann i vasken eller på is).
   Det neste skritt vil være utarbeidelse av kremfløte, som deretter må legge den avkjølte kremen og rør.
   Nesten ferdig! Det gjenstår bare å fylle is med luft. Så vi satte blandingen i en beholder og legg dem i fryseren i minst en time. Får freeze - trekke seg ut av fryseren og rør igjen. Prosedyren blir gjentatt igjen, i det minste én gang. Etter 2-3 timer å fryse hjemmelaget iskrem er klar. Du kan legge på kremanki og bringe til bordet!  
Hva å lage mat velsmakende og raskt?
 Hver eier overfor en situasjon der på terskelen til leiligheten hennes skal være borte, og hun er absolutt ingen tid til å forberede delikatesser. Men du, som en vennlig vertinne, ganske naturlig, ønsker å behandle dem med noe deilig, men gjort i hastverk. Det er mye mat som kan tilberedes på noen minutter. Hva kan lage velsmakende og raskt? Her er to oppskrifter for forretter, for å hjelpe "ikke treffer ansiktet i søla."


 Tomater for startere
 Ingredienser:
 - 400 - 500 år gr. små tomater "Cherry"
 - 150-200 gram. ost "feta ost eller
 - 100 g rømme eller fløte
 - Ground sort pepper (etter smak)
 - Dill, persille eller basilikum
 - Hvitløk (etter smak)
 - Oliven (pitted)
 - Olivenolje (ca. 100 ml)
 Metode:
Hva å lage mat velsmakende og raskt?
 Først forberede fyllet. Ost mos med en gaffel, tilsett rømme eller fløte (de gi våre forretter delikat smak). I den resulterende masse tilsett krydder, urter og hvitløk etter smak. Ikke i noe tilfelle ikke overdriv med fløte eller rømme! Blandingen skal ikke være flytende. Dette bildet viser hvordan det skal se deg rundt:


Hva å lage mat velsmakende og raskt?
 Nå må du forberede tomater for stuffing. Skjær av toppen av tomater, pen liten skje eller kniv ta ut kjernen. Pass på å snu og kutt tomatene lagt på en plate, gi dem litt søvn. Av disse overflødig væske bør lekke. Fem minutter å fylle ut vår tomat fylling. Deretter sette dem på en tallerken og pynt med oliven:

 Ved utarbeidelsen av neste måltid vil du ikke overstige 20 minutter.
 Forrett med vodka
 Ingredienser:
 - Mashed poteter 500 gram. filet sild jar løk 1-2 1-2 stykker
 - Pickles 100-200 gram. dill, persille (etter smak)
 - Melke 100-200 ml smør 50 oz. film for mat
 Metode:
Hva å lage mat velsmakende og raskt?
 Kok potetene og mos gjøre med det, legger melk og smør til å smake. Saus bør ikke være for flytende! Selvfølgelig, ikke glem salt, men ikke overdriv! Den ferdige saus spredt på en stekefilm, som danner et rektangel tykkelse på 1-2 cm:Hva å lage mat velsmakende og raskt?
 På puré spredt hakket sild, løk og agurker:

Hva å lage mat velsmakende og raskt?
 Deretter forsiktig vikle fylt med potetmos i en filmdannende roll. Exit må være så:
Hva å lage mat velsmakende og raskt?
 Nå kuttes litt film, hell den hakket dill:
Hva å lage mat velsmakende og raskt?
 Ytterligere utvide vår roll, oversette det til en film med dill. Igjen vikle, i filmen med urter:
Hva å lage mat velsmakende og raskt?
 Det er alt vakkert kuttet venstresiden og satte den ferdige retten på en plate: Bon appetit!
 Disse to oppskriftene er enkle å tilberede og ikke ta mye tid. Enhver husmor kan koke i 30-40 minutter. Gjestene dine vil ikke engang gjette hvor enkelt og raskt det ble gjort. Du vil nyte sosialt samvær med venner og ikke blir lei.  
Яндекс.Метрика