Hva gjør Coca sirkel?
 Endelig 1886, en varm morgen i mai farmasøyt John Pemberton Stit, som et resultat av kjemisk eksperiment var en helt ny drink brun. Den besto av tre komponenter: fem deler vann, en del nøtter "sirkel", og tre bladene på koka bush.
 Den resulterende blanding ble patentert som et stoff om alle nervøse lidelser. "Gjennomføringen av den brede massen av forbrukere drikke startet gjennom automatisk, satt i en urban apotek eies av Jacob Atlanta. Ett glass drikke koster 5 cent. Pemberton hevdet Coca-Cola som er i stand til å kurere impotens . Dessuten er denne drinken en lett alternativ til morfin og kan ta oppmerksomheten bort fra avhengighet ved å bytte fra harde stoffer til mer lette.
 På et eget notat, som i slutten av det 19. århundre, menneskeheten visste ingenting om farene ved kokain og likte den som en tonic. Og Coca-Cola var ikke den første av slike energidrikk.
 Det første året av drikke som tilbys kontinuerlig tap. Men over tid, var det faste kunder som har blitt en del av kokainavhengighet. I 1888, rett til å drikke kjøpt driftige Irishman Asa Griggs Candler, han fire år senere grunnla "The Coca-Cola Company", som blahopoluchneyshym måte eksisterer i dag. Siden da, det tok mye tid, og oppskriften har endret seg mye - kokainbruk ble forbudt, og produksjon skala først.
 Den nøyaktige oppskriften er en av de mest beskyttede hemmelighetene i verden, holdt som eple av øyet og overføres ved arv, eller ved salg av hele selskapet. Versjoner på mange reseptbelagte ingredienser. Nylig panikk blinket nyheten om at den hemmelige ingrediensen i Coca-Cola er cochineal - insektlarver som lever bare i fire land.
 Selv om denne drinken oppskriften ble publisert i tidsskriftet "Science and Life" er tilbake i 1992. Artikkelen ble gjengitt fra tidsskriftet "Natuur", utgitt i Tyskland. Du kan ikke kalle denne historien et detaljert svar på spørsmålet "Hva gjør Coca stake?", Men kanskje den mest rasjonelle informasjon for hele perioden av drikke. Den mest sunne i teksten ble antatt at narkotika ikke kan være tilfreds med å drikke: for denne verdien er langt høyere enn den reelle delen.
 Videre ennå ikke publisert i volumet av pengene som trengs for å bestikke helse departementene rundt om i verden. Og intriger opprettet med hemmelighold er en kommersiell rolle.
 Strukturen av Coca-Cola er sukker, syre og malt substans - og ikke mye annet. Den legendariske oppskrift Pemberton var ganske annerledes - så legenden går. Det inkludert koryandrove, appelsin, sitron, kanel olje, fosforsyre, sukker og vaniljesukker.
 Koffein, som er en del av den moderne da, er en potent vanndrivende og glukosekonsentrasjonen overskrider sine blodverdier flere størrelsesordener. Dette fører til at Coca-Cola absorberer vann opprinnelig i blodet, og deretter viser kroppen, og dermed forårsaker veldig tørst. Forbrukeren, eller snarere dens hjernen får signal - til å kjøpe en annen cola. Til koffein som et middel for å vozbuzhdayuschemu svarer til 10% av mennesker. Videre disse personene det har motsatt effekt.  
Hva Mr yut whisky?
 Som du vet, gjorde britene ikke vet hvordan å drikke vodka, og russere i sin tur ikke kan drikke whisky. Selv om strenge regler for dette finnes ikke, denne populære alkoholholdig drikke du kan drikke som alle liker. Likevel, hvis du ønsker å lære hvordan du gjør det riktig, bør vi huske noen regler for å vite nøyaktig hva de drikker whisky.
 Whisky on the rocks
 Vi vet at baren er ansett som en klassisk whisky on the rocks, som betyr whisky på is, men i Skottland - hjemmet til drikke - sine slik at ingen drinker. Siden skottene føler at de er for kaldt å drikke whisky med is. Og amerikanerne oppfant dette alternativet fordi de foretrekker drinker med is. Spesielt at de fleste amerikanske whisky og Bourbons kupazhovani standard eksponering er ganske skarpe drikker fordi de ikke er veldig pent brukt i ren form.
 Selv om noen mener whisky på is akseptabelt alternativ, men bør ta hensyn til at isen fortsatt fryser naturlig aroma av whisky. Det er dannet hovedsakelig flyktige fraksjoner av lette alkoholer og estere, og interaksjonen med is alle bare unnsluppet. Vær oppmerksom på at selv om lov til å ta kupazhovanyy whisky med is, men til malting pot still, god bourbon fortsatt bedre behandlet med respekt, ved hjelp av disse verdige drinker i ren form. Ikke noe fortynnet med vann, er dette fluid lettere å vurdere fullstendigheten av dets smak og aroma av whisky.
 Whisky og cola
 Et annet populært alternativ som å drikke whisky også kom fra Amerika. Whisky og cola brakt til Europa musikere kultgruppen "The Beatles". Men denne blandingen er ansett disharmoniske, som Scotch Whisky har torv opasitet, som står i kontrast til smaken av hovedkomponenten noensinne - fosforsyre. Men sprudlende komponent av miksen perfekt masker den bitre smak av billige blander.
 I sin tur er den amerikanske whisky hovedingrediens mais. Følgelig går opprinnelig skotske drikke godt med den nasjonale drikke av amerikanerne. Sirkler utenfor mais smak som nesten unnvikende hvis ikke ta amerikansk whiskey utvannet. Også i denne tandem, disse to drinker forbli sin karakteristiske feltet. Eksperter råder når blandet Scotch og cola å blande sprit, som ikke er mer enn tre år. Det antas at viser en dyp forakt for blanding av 12 år og malt når du blander det med cola. Og smaken av ren naturlig destillatet i denne blandingen av kjemi i det hele tatt er tapt.
 Ifølge eksperter, er standard irsk whiskey best til uttrykk i den irske Coffee - Irish coffee. Nylig i mote og longdrink, utarbeidet på grunnlag av whisky med tillegg av ulike juicer som utfyller den grunnleggende smaken av drikke, mens ikke mykgjørende og ikke maskere det.
 En annen velkjent alternativ er å blande whisky med soda eller rent vann, dempe sterke smaken av denne drikken.
 Young nevytrymanyy amerikansk whiskey eller kanadiske produksjonen er perfekt for cocktails. Til denne blandingen alkohol og kaffe eller mynte likør.
 Vermut - og søt og tørr - perfekt til whisky, alt avhengig av din smak og drikke. Aroma og smak av vermut vakkert ispedd smaker som bourbon og whisky.
 Hvordan søke whisky
 Forresten, det er regelen for innsending av drikke. Whisky skal ikke fylle et glass mer enn en tredjedel. Ikke glem hovedregelen som aldri drikker whisky i ett jafs som vodka. De trenger for å nyte sakte, sakte nipper og puste veldig unik smak anstendig drink i avslappet og fredelig samtale.  
Hvordan lage kaffe i Turka?
 Kaffe - en unik drink med en behagelig smak og delikat aroma som gir en flott start på dagen, og kjøre til pause i arbeidstiden. I antikken, prosessen med å lage Tyrkia en drink likestilles til mysteriet. Kvinner er spesielt lært denne kunsten, fordi evnen til å brygge og serverer kaffe - laget ettertraktede ungkar jente. Så langt, tyrkerne, representerer kaffe et symbol på gjestfrihet: han behandlet ikke bare venner, men også tilreisende gjester. For kaffe seremonier trenger et bredt spekter av spesielle retter. Dette omfatter ikke bare tyrkerne, men også kopper, tekanner, brett og dalbaner, ulike i form og dekor. Tradisjonelt bestikk av gull og sølv, porselen og beordret europeiske fabrikker.
 Til tross for at teknologien er ikke en hemmelighet forberedelse, mange europeere ikke vet hvordan de skal lage kaffe i Turka. Å forberede drikke trenger tre ting: en plate eller en enhet for oppvarming av sand, finmalt kaffe og en god Turk.
 Cooking tips tyrkisk kaffe
 1.  For å få en kvalitet drink med bare ny ristet korn, som under lagring smaken fordamper.

   Grind korn bør være like før matlaging, og jo mindre jo bedre. Det faktum at kokeprosessen ikke tar mye tid, noe som betyr at kaffe har en kort tid til å gjøre alle sine eiendommer vann. Finmalt kaffe stiger raskt opp og skaper rikelig skum som vil forsvinne smaken.

   Å drikke hadde en mildere smak, å starte matlagingen i Turku kan sette en klype salt.

   Kopper sikker på å varme, så kalde retter ikke vil avsløre selv den mest fagmessig brygget kaffe.

   I noen tilfelle kan ikke overstige prisen for kaffe, som er 1-2 teskjeer per kopp vann. Overdose ikke drikker enda mer deilig, men kan føre til negative helseeffekter.

   Vann bør bare brukes i utarbeidelsen av ost, og det bør ikke koke.

   Etter Turk Fjern fra varmen, tilsett litt kaldt vann til sediment til bunnen falt ut og drikke mer gjennomsiktig.

   Hvordan velge kaffebønner
   Høykvalitets kaffebønner må være i samme farge og størrelse, og aller viktigst - ikke har chips og spor av mugg. Tørket frukt med svak smak er bedre ikke å kjøpe fordi mest sannsynlig de er gamle. Av alle varianter beste Arabica, som er preget av store, avlange korn og fet. De som foretrekker sterk drikk kan kjøpes Robusta og bland disse med en klype Arabica i forholdet 1: 3.
   Oppskrift på kaffe Turka
  1.  Turku bør settes på komfyren eller varm sand og noen varm tallerken bunnen.

    Du deretter helle bakken kaffe med en hastighet på 2 ts per 100 g vann.

    Kaffe trengte litt varm på svak varme og tilsett sukker etter smak.

    Turku trenger å helle kaldt vann og skum som var over, og væskenivået bør være under flaskehals retter.

    Deretter bør Turku sette fyr på eller begravd i sanden. Brannen på samme tid å være meget svak.

    Når skummet begynner å danne bør Turku umiddelbart fjerne fra varme til skum ikke kollapset, og kaffe aroma har ikke forsvunnet.

    Etter Turk fjernet fra brannen, innsynkning skum vente og gjenta prosessen et par ganger. Resultatet skal få en jevn farge hasselnøtt mousse. Før du drikker kaffe, må den tåle et par minutter i en kopp til sediment til bunnen falt ut.
    Det bør bemerkes at den ekte tyrkisk kaffe i moderate mengder er ikke bare vår helse, men også med hell brukes til å bekjempe fedme og normalisering av fordøyelsessystemet og nervesystemet. For å sikre en god stemning og munterhet for dagen, bare en liten dose koffein 50 mg.  
Яндекс.Метрика