Kompott av epler for vinteren

 Hvordan å lage mat stuet epler for vinteren?
 Oppskrifter med eplekompott

 Apple kompotter


 Ingredienser
 1 kg epler.
 For sirup: 1 liter vann - 250-300 gram sukker.
 Forberedelse
 Epler høst og vinter varianter, mål, kjerne, satt i krukker, helle varm sirup og la stå 6-8 timer.
 Deretter helles langs bredden av den manglende mengde av sirup og varme ved en temperatur på 85 C: l - 15 minutter, to-liters - 25 tre-liters - 30 minutter, eller i kokende vann i 5 minutter, henholdsvis 8 og 12. Forseglet dekker.

 Stuet epler i saltlake


 Ingredienser
 2-25 kg av epler,
 1-12 liter eplejuice.
 Forberedelse
 Mål eller skiver epler hold i 2-3 minutter i kokende vann, dyppet i kaldt vann og umiddelbart konkludere med bankene.
 Fersk eplejuice oppvarmet til en temperatur 90-95 ° C, helles i glassene og pasteurisert ved 85 ° C: liters glass i 15 minutter, to-liters - 25 tre-liters - 30 minutter.  
Hvordan å motivere deg selv til idretten?
 Fordelene med idrett vet alt. Men mellom kunnskap og handling - om ikke gapet, så absolutt avstand, som med ett slag vinne styrken er ikke alt. Og det er OK, fordi latskap, i en god følelse, felles for alle levende organismer. Den lar deg spare energi, for å samle makt og ikke "kjøre opp". Det er derfor katter sove 20 timer i døgnet, fugler avta med solnedgang og sel så glad i å ligge i solen. Men vi er ikke med deg og fuglene, de lengre sel, og vi har ingenting å feite seg opp til vinteren. Tvert imot, forstår vi at helse og skjønnhet er det bedre å bare bli kvitt, og utøve best egnet for dette. Så hvordan slår du gjør denne forståelsen til handling? For å gjøre dette, bare rett motivere deg selv til idretten. "Latskap - motoren fremgang" og andre "unnskyldning" for sport
 Jo mindre fysisk aktivitet i livet ditt - jo vanskeligere vil det være å overtale og trene deg til å forstørre det. Så vi har arrangert som ikke liker å stamme og sliten. Fordi folk flest ikke tenker på gymnastikk så lenge kroppen ikke begynner å merkbart signalisere et behov for det. Normalt er dette ikke en ung alder, og til slutt, når akkumulert overvektig (som var fortsatt lett uten mye arbeid) og kortpustethet (selv nylig skjedde trapper uten anstrengelse). Selv i disse tilfellene, mange først gå til legen, og da (ofte på oppfordring av den samme legen) - til sports coach.
 Som for de aldersrelaterte endringer og figur feil, selv de er ikke alltid årsaken til fottur i gymsalen. Selv voksne også så noen ganger ønsker å late som å være ung og dum, faktisk - ". Skjul hodet i sanden" Som de sier, hvis hun virkelig ønsker kake, vil det være i stand til å overbevise deg selv om at det er kosthold. Og hvis kvinnen av enestående talent selvhypnose egentlig ikke ønsker å svette i treningsstudioet, roer hun seg selv at hennes "omfattende bein", "alle i familien var lubben" og gjør det "vakker". "Fett av år, ikke fra koteletter", "en kvinnes kropp er å være holde ut for at" - fra samme opera. Men unnskyld meg, men hva med når enda vanskeligere å omfavne, ikke bare "holde ut".
 Både kvinner og menn er like utsatt for å være lat. I kontrast, det er mennesker med diametralt motsatte syn på verden. De spiller sport med glede og samvittighet, viet trening for 3-4 kvelder i uken, og noen ganger all ledig tid. Det kan kalles en rett, hvis ikke en typisk effekt av overtrening, utbrenthet, utmattelse - kan kalles uansett hva du liker. Men poenget er fortsatt det samme: etter en tid med intens trening de ikke kjører hoppe over gym og gå ut av vane, og senere - om nødvendig. Slike folk til ikke å falle og ikke slutte sport slutt, trenger vi en ny motivasjon. Det viser seg at stimulanse sport hele ut, og de som har oppnådd visse resultater, og de som er bare begynnelsen, og spesielt de som planlegger å starte.
 Sport motivasjon, eller hvordan du gjør deg selv gjøre sport
 Generelt, hver enkelt av oss, uavhengig av alder, eksterne data og grad av involvering i idretten, konstant slåss motsatte manifestasjoner av naturen. Aktivitet og latskap, praksis og teori om lys og mørke siden. Men før eller senere frata 'til i morgen "er ikke, og du går til gym å kjøre på shaping, yoga, pilates eller gårdsplassen på baren. Uansett hvilken type trening du velger, og før og under du trenger motivasjon, starter, enda viktigere - effektiv. Hvis i deg selv du ikke finner det, prøv å søke på denne listen:
Hvordan å motivere deg selv til idretten?
 1.  En vakker kropp. Si hva du vil, og det er ingen mann som ikke ønsker å se attraktive. Og passe figuren - er en av de viktigste kriteriene for skjønnhet. Spesielt som atletisk nylig er høyden av moten. Driver på med en idrett, du får komplimenter fra andre og tilfredsstillelse av din egen refleksjon i speilet!
   Styrke og utholdenhet. Verdien av disse tidløse kvaliteter, men i moderne menn er mye mindre nødvendig, og dermed muligheten til å utvikle dem i hverdagen. Driver på med en idrett, kan du enkelt plukke opp på hendene favoritt jente å beskytte henne fra mobberne i løpet av sen kveldstur og uanstrengt flytte møbler i leiligheten - vanligvis begynner å få panikk og med rette stolt av deg selv!
   Moteklær. De fleste stilige stiler ser bra ut på slank figur, og ikke minst kveld kjoler med åpen rygg, undertøy og badedrakter. Driver på med en idrett, vil du ikke bare være i stand til å velge noen klær til din smak, men også vil bære det med glede, og viser utmerket holdning, flat mage og glatt hud. Forresten, Shape, også er veldig vakker!
   Liv. Aktive og smarte folk alltid ha en bedre sjanse til å lykkes i det motsatte kjønn, er denne iboende i oss genetisk. Og fra et estetisk synspunkt, slanke kvinner og muskuløse menn gjør størst inntrykk. Driver på med en idrett, kommer du til noen som du liker, eller falle forelsket igjen sikt partner. Gjør deg klar til å fange selv beundrende blikk av andre og motta invitasjoner til å besøke!
   Godt humør. Når riktig utført trening idrettsutøvere, i strid med logikk, ikke føler tretthet og handlekraft og utbrudd av energi. Øvelsen får kroppen til å produsere endorfiner - hormoner av glede og tilfredshet. Spille sport, vil du nyte livet og jevnlig forbedre humøret og det faktum av regelmessig mosjon, og dets synlige resultater!
   Idol. Mange vellykkede idrettsutøvere anerkjent at et barn kjent personlighet beundret og ønsket å nå de samme høyder. For vanlige folk avguder er filmstjerner og musikk som overvåker seg selv og fotografiene i tabloidene og glans er i god form. Driver på med en idrett, kan du komme nærmere hans ideal, uansett hva det var. Gjenta rekord idol-utøveren eller se på stranden i en bikini verre enn toppmodell!
   Antypryklad. Motivasjon "tvert imot" - også et kraftig argument for idrett. Se etter en kjæreste med folder i sted hvor du er til midjen, eller venn med tynne håndtak, som antas biceps. La frykten utsiktene ser bare henvise deg til gym. Driver på med en idrett, vil du alltid se bedre ut enn de som ignorerer trening!
  Hvordan å motivere deg selv til idretten?

   Misunnelse av andre. Hva må bekjennes, for mange muligheten til å vise frem og demonstrere overlegenhet over andre - den beste motivasjonen. Det er ikke nødvendig å annonsere, men hvis argumentet er gyldig i ditt tilfelle - bruk den til det fulle! Spiller sport, har du sannsynligvis vil se og føle deg bedre enn de som ikke kunne få meg til å få til gym. Bare prøv å forårsake hvit, ikke svart misunnelse, og ikke misbruke narsissisme!
   Helse. Feeling sjelden bry i det hele tatt unge mennesker, men med alderen de begynner å tenke på helsen. Med barna ønsker å ha mer makt i aktiv lek med dem. Og senere - å leve i god helse for uavhengighet barnebarn. Driver på med en idrett, vil du øke sjansene dine til å selv i høy alder ser bra ut, ikke klag om helse og danse vals i bryllupet til barnebarnet!
   Awards. Sport er uløselig knyttet til konkurransen. Vinnerne får premier, bonuser og total respekt. Dette er en av de mektigste motivatorer for folk som elsker og søker godkjenning for det. Driver på med en idrett, ikke engang en profesjonell, kan du delta i konkurranser som holdes jevnlig idrettslag og grupper, samt offentlige og kommunale organisasjoner (kors, amatør raser og varmer) eller innhente all jage bussen kommer!
  Hvordan å motivere deg selv til idretten?

   Søt trener. Ansattes treningssentre og trenere i idrettslag er ofte svært attraktive mennesker. I tillegg er de nært knyttet til sine avdelinger, støtte og gi råd til dem, og dette er - er ganske tett kommunikasjon. Driver på med en idrett, får du sjansen til å ikke bare møtes regelmessig med en hyggelig mann, og du holde ham interessert i deg, lære nye øvelser og øke sine sports prestasjoner!
   Selvdisiplin nødvendig for å støtte sportsmodusen. Det gjelder å planlegge trening, kosthold og livsstil generelt. Noen ganger for å trekke seg sammen og starte et nytt liv, mangler bare en del av "puzzle". Driver på med en idrett, justerer du din daglige rutine trolig begynne å spise (så nok for trening) og venne deg til å gjøre det du trenger, i stedet for hva kan ikke, men føler at!
   Gjør smak. Mer bort i fritid er også umulig - bare la det være moralsk og psykologisk velvære. Du trenger bare å lese den omfattende listen over destinasjoner som tilbyr moderne treningsstudioer, og velge det gode. Driver på med en sport som du virkelig liker, du trenger ikke tvinge deg til å gå til gym og styrke. Hver gang det blir en liten feiring og en del av positive følelser!
   Sparing. Long passerer treningssentre i form av en enkelt trening er mer lønnsomme enn kortere. Men med ett slag vil måtte betale en stor sum. Forfølge en sportsklubb i mange år ca abonnement, vil du vite at har investert i egen helse og skjønnhet, og hver trening - en skikkelig utbytte. Til slutt, vil du bli lei å gå glipp av en leksjon betalt på forhånd!
   Vennskap. Utadvendt mye mer interessant å utføre rutinemessig virksomhet for selskapet og ensomhet undertrykker dem enda eksisterende impulser til handling. Spille idrett med venner, kombinerer du forretninger med fornøyelse og vil alltid være i godt selskap. I tillegg kan du støtte hverandre og passere trening ville være en skam for andre!
   Oppriktig, alle folk på hjertet ønsker å bli bedre, særlig begynne å spise riktig og trene. Men motivasjonen man kan stille seg likegyldig til den andre, og vice versa. Ulike mål, ulike erfaringer, ulike karakter - og motivere derfor selv til idretten bør individuelt. Selv om det ikke plager deg å se inspirerende filmer og lese blogger suksesshistorier. Henge på en fremtredende plass bilde som symboliserer din sportslige suksess, og hver dag tenker på at en litt nærmere det bildet. Lykke til, styrke og inspirasjon til å trene!  
Яндекс.Метрика