Hvordan brygge rose hofter?Rosa er en av de mest nyttige urter. Sine helbredende egenskaper nesten ubegrensede, fordi gunstige effekter har og bær og røtter, og kronblad, og til og med frøene av denne busken. Rosa har en gunstig effekt på fordøyelsesorganer, nyrer, hindrer betennelse og fremmer ødeleggelse av skadelige bakterier. Det første først.
Røtter
Røtter grave opp de beste hofter i høst. Før tørking, bør de grundig vasket, og etter tørking - grind. For å forberede suppen trenger to spiseskjeer knuste røtter i et glass vann. Den resulterende blandingen koke i 15 minutter. Så kult og belastning. Denne utmerket kjøttkraft oppløser og fjerner steiner fra nyrene.
Seed
Frø hofter som er inne i frukten, er en kilde til nyttig olje, som inkluderer et stort spekter av fettsyrer og vitaminer. I tillegg er disse frø har diuretisk og anti-inflammatorisk effekt.
Frukt
Hofter, som bær, som modnes rundt sensommeren - tidlig på høsten. De er rike på vitamin C, A, C, D, E og noen B-vitaminer Vitamin C i villrose ca femti ganger høyere enn samme vitamininnholdet i sitron. I tillegg bær inneholder pektin, organiske syrer, essensielle oljer og tanniner - kort sagt, det er virkelig kilden til alle slags nyttige ting.
Brew nype
Mest infusjon og avkok utarbeidet av bær av villrose. Noen feilaktig tror at briar trenger å lage mat i kokende vann. Men denne metoden faktisk dreper den maksimale mengde av næringsstoffer og i noen tilfeller er bare unødvendig, men skadelig for forbruk. Dermed den riktige metodene for brygging hofter.
Andelen av 1 til 10, dvs. 1 liter vann for å ta 100 g knust hofter. For sliping: bær er atskilt fra hårene rullet gjennom en kjøttkvern. Knust frukt fylt med kokende vann og insisterer på en lukket beholder for ca 7 timer. Deretter belastning og sammensetning ta ett glass om dagen.
10-15 ikke knuste bær er vasket, pomeshayutsya i en lukket beholder (beste termos), helte kokende vann som ikke er høyere enn 60 grader, brygget ca 12 timer. Infusjonen er klar til bruk.  
Hvordan lage en and? Oppskrift på andebryst

 Tradisjonelle retter fra nyttår og julebordet er: gås (med ulike fyll) fylt med kalkun, skinke, salat og sild under en pels, og, selvfølgelig, andebryst. Vi tilbyr deg og forberede denne velsmakende rett og overraske gjestene dine og kjæledyr.

 Duck bakt med appelsiner


 Å forberede anda bør:
? En duck
? salt
? bakken sort pepper
? 4 orange
? 3 epler
? til 1/4 ts. ts malt kanel, anis og ingefær
? 2 spiseskjeer sitronsaft
? 2 spiseskjeer honning
? 50 g sukker
? 200ml tørr hvitvin
 Forberedelse
 1. Ovnen varmes opp til 190 ° C. Duck vask, tørt papir håndkle og gni med salt og pepper. Appelsiner vask, 2 frukt kuttet i små biter. Vask eplene, kutt kjernen med frø. Kjøttet skjæres i skiver, dryss med kanel og anis, dryss med sitronsaft. Bland med appelsinskiver, en tabell skje av honning og dumpe duck. Bird sy tråden, frakk rester honning og stek i ovnen i 2 timer. Duck kan tidvis helle juice, som ble isolert.
 2. Appelsinskall og dele inn i segmenter.
 Oppholdt oransje skåret i tynne ringer. Sukker oppløst i 200 ml varmt vann, legg appelsinskiver og stek i 10 minutter. Sil væsken, tilsett ingefær og vin. Koke ned sausen over svak varme i 15 minutter.
 3. Duck fjerne fra ovnen, ta den ut av tråden. Stuffing ut på en tallerken, legg fuglen og dryss den med oransje saus. Dekorere fatet oransje sirkler.
 Garnityr kan sende bakt kvede, epler og diverse grønnsaker.
 Oppskrift på 6 porsjoner 494 kalorier på
 Forberedelsestid pitching 2 timer og 40 minutter
 Den varmebehandling i 2 timer
 Forresten, i Frankrike for en and fest forberedt fra klaretom og frukt.
 Nyt appetitt!  
Duck i ovnen, hvordan å lage deilig?

 Duck bakt i ovnen - en rett som kan være hvordan å behage sin familie og gi for ferie bordet. Det finnes mange forskjellige oppskrifter på denne velsmakende rett. For eksempel, and bakt i ovnen med ris, epler, poteter, bokhvete, kål, ermet, med appelsin, svisker. I dag avslører vi hemmeligheter klassiske duck oppskrift, bakt i ovnen med epler ermet.


 Hvordan å bake i ovnen and med epler ermet?


 Kjøtt anda kjøtt er forskjellig fra alle andre fugl. Selv om hans elskerinne koker sjeldnere, men det vil bli husket for en spesiell smak. Vanligvis fjærfe kokt eller bakt. Det er veldig saftig stek andebryst og attraktive. Som nevnt ovenfor, magen fylt fugler ulike produkter. Duck med gyllen skorpe ut på et fat og pynt servert med, ser veldig appetittvekkende.
 Vår oppskrift er annerledes ved at kjøttet skal bake ermet. Og så vil det være veldig saftig. Vel, vil vertinne rengjøre ovnen, fordi fettet ikke vil sprute overalt i forskjellige retninger.

 Obligatoriske ingredienser:


 •  kadaveret som veier ca 2 kg


 •  3 eller 5 grønne epler


 •  salt


 •  sort pepper


 •  basilikum


 •  koriander.


 • Duck i ovnen, hvordan å lage deilig?

   Lage marinaden, klem saften av en sitron, legge til:

 •  1 ss. matolje (helst oliven)


 •  1 ss. av honning


 •  1 t. Spoon soyasaus eller balsamico


 •  3 fedd hvitløk.


 •  Flere marinade kan bruke kanel og sennep.
  Duck i ovnen, hvordan å lage deilig?


   Forberedelse bakt duck


   Mørne kjøttet i 24 timer i den kokte oppløsning. Før at det obsushit og god salt inne og ute. Det er bedre å marinere i et kjølig sted og med jevne mellomrom slå til kjøtt marinade lekket fra alle kanter.
   Skrelte epler skåret i fire deler. Eventuelt kan du kutte huden eller forlate, men det er nødvendig å fjerne frøene. For epler ikke er formørket, dryss med sitronsaft og dryss med koriander. Dette krydderet gir en spesiell smak. Det er best egnet for baking frukt sure og søte og sure varianter. Hvis det i tillegg til andre søte epler du ikke gjør det, deretter legge dem til den orange. Sett dem i magen av anda. Ikke legg for mye frukt. Under steking duck hud vil natyahatysya og kan sprekke. Tell antall epler basert på størrelsen av fuglen.
   Sydd fugl Tett gjengene eller tannpirkere. På hver side kan gjøre snitt og gjemme seg der tuppen av vingene. Så de vil beholde og vedlikeholde formen. Pakk duck i ermet og bake en time og 30 minutter.
   Før det, Forvarm ovnen til 200 grader. 15 minutter før steking utvide pakken og la kjøttet pidrum'yanytysya.


   Hvor deilig å lage mat en and i ovnen?


   Før baking fugl bør være forberedt. Hennes nøye vask og obsushit. Observere at ikke en eneste fjær. Kutt fett og hud rundt halsen og ledd ekstreme vinger. Sørg for å fjerne halen. Da han begynte å publisere høner ille det inneholder kjertler.
  Duck i ovnen, hvordan å lage deilig?

   Erfarne kokker anbefaler baking kadaveret å marinere. Slik at kjøttet blir mørere og duftende prypravkamy lekkasje. For marinaden, bruke sitronsaft, hvitvin, eddik og krydder.
   Å pidrum'yanylasya fugl godt, gni det med honning.
   Steketiden er avhengig av vekten av fuglen. Hva mer er, desto lengre er det nødvendig å bake. For å sjekke hvor godt kjøttet propeklosya, må pierce den med en kniv i den tykkeste punkt skrotter. Hvis det er tilstrekkelig forberedt, vil saften bli uten blod.
   Serveres pyntet med stekt andebryst med poteter og pickles. Sammen med grønnsaker kokt i ande Sett epler.
   Ikke glem å fjerne tannpirkere og tråd. Du kan koke saus og bruke denne juice, som ble dannet under stekingen. Bon appetit!

  Hvordan lage en milkshakeMilkshake - en favoritt sommer drikke mange av oss, og siden barndommen. Gjøre det veldig enkelt, bare å ha på hånden blender eller mikser og et minimum sett av produkter. Milkshake fordelen at de kan varieres ingredienser du kan legge på vilje og smak.
  Hvordan lage en tradisjonell milkshake
  For å gjøre det, trenger du:
  - 200-300 gram iskrem (ingen filler);
  - En halv liter melk;
  - Sirup (valgfritt).
  Visp alle ingrediensene blender eller ved hjelp av en mikser, og din milkshake klar. Eventuelt kan du legge til is, men dette er valgfritt. Sideforholdet kan justeres for å få mest mulig cocktail av din smak.
  Men tradisjonelle milkshake for mange er ikke så interessant, fordi vi arbeider kontinuerlig med å forbedre eller legge til noe. Fordi det er mange varianter av milkshake.
  Milkshake med krem
  For å gjøre det, trenger du:
  - En halvliter melk;
  - To spiseskjeer med fløte (fett - 33 prosent);
  - Melis;
  - Ice (valgfritt)
  - Filler (valgfritt).
  Hvis du bruker isen, hogge det veldig tidlig i en blender eller food prosessor. For å legge til iskrem og et glass melk, melis. Slå alle til glatt, og hell resten av melken og visp igjen. Til smak, tilsett frukt, syltetøy eller andre fyllstoffer.
  Milkshake med frukt

  For å gjøre denne drinken, ta:

  - 250-300 gram iskrem;
  - En halvliter melk eller yoghurt;
  - Et glass av dine favoritt frukter.
  Bland alle ingrediensene i en blender eller bruker en mikser. Serveres kald.

  Kaffe milkshake


  Gjør det veldig enkelt. Det er nødvendig å:

  - 150-200 gram iskrem;
  - En liter melk;
  - Sterk økologisk kaffe;
  - Honey (noen spiseskjeer).
  Bland alle ingrediensene, pynt med frukt stykker.

  Sitron milkshake

  Gjøre det slik. Kjøpe:
  - 50 gram sitron iskrem;
  - 150-200 milliliter sitronsaft;
  - 500 gram av hermetisk frukt;
  - Lemonade.
  Sett i et glass eller kremanki iskrem og frukt. Hell sitronsaft og la stå i 0 minutter. Fyll et glass brus og sitron kan nyte smaken milkshake.
  Hvordan lage en banan milkshake
  Ta:
  - Et glass melk;
  - 400 gram iskrem;
  - 350 gram skrelte modne bananer.
  Sett et par stykker av is i en blender og hell melken, og deretter legge bananer. Visp til en jevn røre.
  Jordbær milkshake
  For å gjøre det, forberede:
  - To glass jordbær yoghurt (80 gram kopper);
  - 2 kopper jordbær;
  - 100 gram iskrem
  - Et glass melk.
  Visp hele blender til en jevn røre.  
  Яндекс.Метрика