Hvor mange kalorier er brent mens sykle

 Det er velkjent at sykling kan bringe ikke bare gøy, men også en stor fordel. Regelmessige turer til denne formen for transport aktivt bidra til å brenne kalorier og styrke musklene i rygg og ben. I tillegg er disse garantert er alltid utendørs, noe som også er meget gunstig virkning på kroppen.


 Litt om fordelene ved sykling


 Fordelene med slike fysiske aktiviteter er som følger:

 •  Sykkel fremmer intensive brenne kalorier;


 •  trener nesten alle våre muskler;


 •  eliminerer forekomsten av cellulitter og fettansamlinger, spesielt i midje og hofter;


 •  fremmer trening riktig pust;


 •  normaliserer stoffskiftet;


 •  forbedrer koordinering og det kardiovaskulære systemet.


 • Hvor mange kalorier er brent mens sykle


   Hvor mange kalorier er brent mens sykle


   Det er vanskelig å gi en bestemt svar på dette spørsmålet, fordi mengden av energi som forbrukes i stor grad er avhengig av flere faktorer:

 •  varighet av trening;


 •  terreng;


 •  kvaliteten på veibanen;


 •  modell og vekten av kjøretøyet;


 •  giroverføring;


 •  dekktrykk.


 •  Her er omtrentlige tall kalorier, noe som kan bli brukt under velopoezdki:

 •  En mann som veier ca 70 kg i 60 minutter med trening kan brenne ca 280 kalorier. Dette inkluderer turer til biltrafikk typen på relativt flatt terreng.


 •  Rytteren av samme vekt per time sykling terrengsykling i kupert terreng kan bruke rundt 420 kalorier.


 •  Ridning med elementer av sports trening vil brenne opp til 570 kalorier på 60 minutter.


 •  Racing sykling tvinger sine medlemmer til å bruke minst 700 kcal energi per time.


 •  Konkurranser terrengsykling krever mye innsats, idrettsutøvere som deltar i dem, utgifter 1100-1200 kcal per time.


 • Hvor mange kalorier er brent mens sykle


   Kalorier for nybegynnere


   Hvis du ønsker å bruke sykkelen til å gå ned i vekt, ikke umiddelbart presse ut all saften selv. Intensiv ride tjenesten vil ikke bare nytte for deg, men kan gjøre mye skade. Derfor begynner å trene, starte med små turer som varer ca 15 minutter i et rolig tempo og nok flatt terreng. I dette tilfellet, vil du være i stand til å bruke minst 80 kcal, men husk at de beste resultatene venter på deg til å komme.
   Et par uker natrenuvavshys nok, kan du utvide lengden på reise til en time. Intensiteten tråkk kan også øke. Engasjert i denne prisen, vil du miste kalorier ved 130-150 av gangen. En gang i blant en sykkel tur kan gjøre for en eller to timer.


   Intervalltrening metode


  Hvor mange kalorier er brent mens sykle

   Denne metoden vil hjelpe deg å bruke mye energi på kort tid. Innhold intervall metoden er at innen 2 minutter du rotere pedalen sakte, og de neste 30 sekunder - veldig fort. Denne delingen gjør fysisk aktivitet til å forbrenne kalorier mer intens, slik at effekten av den halvtimen trening vil være lik effekten av de to-timers tur på sykkelen i et normalt tempo.
   For intervall måte bedre flytte hvis du allerede har nok fysisk trening. Det vil si, hvis du er i stand til for 15 timer sitte på sykkelen uten for med vykladayuchys.
   Denne artikkelen vil fortelle deg hvor mange kalorier du kan brenne mens sykling i forskjellige forhold. Hvis du ønsker å gå ned i vekt gjennom veloprohulkam - en hyggelig og nyttig måte du vil ikke finne.
  Ingefær kake oppskrift med bilder

   Ingefær kake oppskrift med et bilde vi vil gi deg er en av favoritt søtsaker, både barn og voksne. Cake Oppskrift Ginger har mange år gått fra generasjon til generasjon, og hver gang vertinne en liten endring det ved å legge til noe nytt i sin sammensetning. Men til tross for dette, sin fantastiske honningkake dynket i søt krem ​​er høydepunktet av kaken.

   Ingefær kake med rømme


   Å bake en kake med safran krem ​​krem ​​trenger følgende ingredienser: 2 kopper sukker, 3 ss. l. honning 2 egg. Og 1 t. L. olje, 1 ss. l. soda 4 kopper mel og en halv liter lettrømme. Å begynne å forberede rømme. Ta kald fløte, tilsett 1 kopp sukker og slo med en mikser. Denne rømme kaker med honning kake legge utrolig smak. Det er å forbedre smaken av honning kake "Ginger" i oppskriften ved hjelp av høy-fett rømme. Deretter klargjør kaker.
  Ingefær kake oppskrift med bilder

   Hvordan lage kaker for kaken Ginger


   Hvordan lage kaker for kaken Ginger: ta en kopp sukker, egg, smør, honning og brus. Alt blandes godt og satt i et vannbad "i ca 15-20 minutter under omrøring blanding, har volumet av som økte med omtrent 10 ganger. Deretter ferdig og dampet varm blandingen bør legge 4 kopper hvetemel og dele det med 9,12 enheter, noe som gjør ham de såkalte "baller". Ingefær Cake (oppskrift med bilder): hvert stykke deig rull i mel og tynt rullet ut. Med plater kuttet ut sirkler og fungere som en mal for kake. Deigen for tortillas rozkachuvaty bedre når det er fortsatt varmt.
  Ingefær kake oppskrift med bilder

   Ingefær kake oppskrift fra min bestemor


   Avskjær av deig for å bake kaker og trenger, vil de tjene kake "Ginger" dekorasjon.
   Bake kaker bør være i et godt oppvarmet ovn. Disse kaker bakt raskt, for å hindre dem fra å brenne i ovnen nødvendig for å sette en kjele med vann. Mens honning kaker for kaken bakt safran klar, uten forsinkelse, promaschuvaty du rømme. Når alle kakene yspekutsya, de trenger å gjøre for hverandre, mye obmazuyuchy krem. På toppen av kaken tilfeldig hell fløte og dryss med hakkede utklipp av kaken. Klar til å kjøle kaken at han lekket i 8-12 timer.

   Video Ginger Cake Oppskrift


   Interessant og enkel oppskrift video "Ginger kake med krem ​​krem ​​honning."
  Fruktsalat med ris og ananas

   Forberedelse tid - 20 minutter til 6 porsjoner

   Ingredienser:


  ? 1 kopp quick-matlaging ris
  ? 1/2 kopp ananas nonfat yoghurt
  ? 1/4 ts malt kanel
  ? 1 kopp fløte pisket krem ​​(tint)
  ? 1 medium søt eple (med skall hogge store biter)
  ? 1 middels pære (hogge store biter av skallet)
  ? 1 kopp seedless drue halvdeler

   Forberedelse


   1. Kok ris som anvist på pakken. Sett en ledning sil eller dørslag med små hull og kjøle med kaldt vann. La det renne.
   2. Bland yoghurt i en middels stor bolle med kanel. Legge nøye pisket krem. Koble med ris og andre ingredienser.
   Rådet
   Denne fruktsalat perfekt supplement til utendørs grill eller en ideell siderett til kylling bringebær glasur.
   1 porsjon: Energi verdi - 165 cal (med fett - 25); Fett - 3 g (mettet - 1 g); natrium - 15 mg; karbohydrater - 34 g (fiber - 2g); proteiner - 3 år.
   Daglig inntak rate (%): vit. C - 8; Kalsium - 4; jern - 4.  
  Uvanlig kjøtt på fransk

   Kjøtt har alltid vært en av de mest næringsrike og næringsrik mat. I tillegg, er det også meget nyttig. Ta kjøttet bør jevnlig. Den inneholder menneskekroppen animalsk protein, rik på vitaminer og andre næringsstoffer.

   Først våre forfedre hvis rått kjøtt. Da folk lærte å lage mat og lage mat. Som for moderne matlaging, så hver dag er det mer deilige oppskrifter. Profesjonelle kokker og amatører komme opp med en svimlende kombinasjon av smaker og lukter som fletter, lage deilig.
   Det finnes mange varianter av kjøtt, men i dag vil vi forberede en av de mest elegante - pommes frites i ovnen med tillegg av rødvin. Det er visse regler som tillater å skape en virkelig fantastisk kulinarisk mesterverk.


   Svinekjøtt med fransk rødvin


  Uvanlig kjøtt på fransk

   Vin er ikke bare en celebratory drikke, men også helbredende verktøy. Ofte leger anbefaler blant annet det i dietten til pasientene. Naturlig vin er rik på vitaminer og mineraler. I tillegg er det ofte en del av forskjellige godbiter, noe som gir dem en uvanlig smak og aroma. Les nedenfor om hvordan du kan tilberede kjøttet på fransk i ovnen med rødvin.
  Uvanlig kjøtt på fransk

   Obligatoriske ingredienser:

 •  indrefilet av svin - 1 kg


 •  løk - 2 stk


 •  rødvin - 1 ss


 •  krydder, salt og sort pepper etter smak


 •  n ost eller andre faststoff - 150 g


 •  Lav-fett majones til smak


 •  Vegetabilsk olje


 • Uvanlig kjøtt på fransk

   Metode:

 •  Først fremstille kjøtt. For å gjøre dette, må du vaske den godt, otrezhte overflødig fett og hud (hvis aktuelt). Tørr med en papirserviett. Deretter skar det i små tallerkener og vidbyyte spesiell hammer på begge sider. Gni hver brikke med salt og pepper og dryss med krydder etter smak. Satt i en dyp tallerken og hell vinen. La den trekke i 30-60 minutter (kan være lengre).


 •  Løk kuttet i halv ringer eller ringer. Å kløp øynene mens kutte, vått enn kaldt vann.


 •  Ostehøvel rist på en major.


 •  I et brev eller dyp langpanne og hell litt olje jevnt Sett løk. Toppen pent dele kjøttstykker. Dryss med revet ost og lage en maske av majones. Antall majones avhenger av smak, men for å helle for mye er ikke nødvendig, da fettinnholdet i kjøtt og oljen er nok.


 •  I en forvarmet ovn, plasserer pannen med ingrediensene i 40-50 minutter. Klar til å definere appetytnomu lukt og stekt gylden brun.


 • Uvanlig kjøtt på fransk

   Legge deler på en tallerken og server varm. Som pynt kan du bruke urter. For en siderett perfekte potetmos, friske eller kokte grønnsaker.


   Råd


  Uvanlig kjøtt på fransk

   Her er noen tips som vil falle forresten på kjøkkenet:

 •  for porsjone scoop er best å bruke;


 •  Vær forsiktig når du velger kjøtt. Det bør ikke være mørk i fargen og tykk for fett;


 •  Hvis du er matlaging en tallerken med poteter, deretter skjære biter av omtrent like store stykker av kjøtt, da de kokte samtidig;


 •  at i prosessen med refleksjon Ikke spray fløy kjøkkenet, pakk kjøttet i plastfolie.


 • Uvanlig kjøtt på fransk

   Nå som du vet hvordan du koker kjøttet i fransk vin. Denne oppskriften er sikker på å imponere din familie og venner. Dette sant mesterverk nyttig selv for helt spesielle anledninger. Bon appetit!
  Яндекс.Метрика