Hvordan å lage mat nuggets?
 Intrigue velsmakende, men ikke helt sunn mat virkelig uendelige! Selv om det er mulig for flere dager til å avstå fra å besøke fast food restaurant, frosset halvfabrikat deilige og kalori mat podsterehut du på Rimi eller selv eier et kjøleskap. Til slutt, ikke stå opp og gå til McDonalds eller en annen praktisk og attraktiv, men ikke bidrar til riktig spising etablering. Og villig til å satse på at du bestiller det varmt, rødmusset og stekt nuggets. Selv om det kan koke nuggets hjem. Fra dette de blir mindre stekt breading og ikke tape, men du er sikker som kjøtt og frisk olje, som brukes til matlaging. Så i stedet for å bruke ekstra inches rundt midjen, og tilbyr en hjemmekokken nuggets. Som en McDonalds, men bedre, større og mer smakfull. Hva nuggets? Hva gjør nuggets?
 Nuggets - en stykker av kjøtt, stekt i brødsmuler. Nuggets kan lage mat filet, kjøttdeig eller hakket. Noen ganger er det nuggets av fisk og til og med krabbe pinner, men i de fleste tilfeller er det de nuggets av kyllingbryst. Menyen av kafeer og restauranter er merket "chicken nuggets" og servert med en saus, som nuggets dunk tar riktige hender. I en anstendig anlegget er bedre å bruke bestikk, men det faktum i saken og at nuggets - er en av de mest populære fast food retter. Hvis ja, da kravene er veldig demokratisk. Dette nuggets kan ikke forveksles med andre kjøtt oppskrifter. I Nuggets har flere karakteristiske trekk:
 •  Størrelse nuggets. I motsetning til schnitzler, biff og andre produkter fra hele kjøttstykker nuggets er svært små. I gjennomsnitt hver nuggets passer lett i munnen helt. Store nuggets kan rozkusyty eller halvert. Generelt, en filet (kyllingbryst halvdel) 5-6 omganger nuggets.
   Form av nuggets. Å forberede kjøttet skåret i nuggets over hele korn. Siden den første kyllingen har en kompleks form, så gå nuggets forskjellige: avlange, avrundet, nesten trekantede. Jo mer korrekt form stykker, jo bedre prosmazhytsya det.
   Komposisjon nuggets. Til tross for de mange alternativene og tilpasning, forberedt klassiske nuggets bare fra hvit fjærfe. Siden liten skjæring øker risikoen for tørking under baking nødvendig tykk panering og dypfryst. I denne forstand, enda bedre kylling tørrere første kalkuner. Du kan marinere fileter tørr eller våt marinade eller gjøre uten helt.
   Overflaten på Nuggets. Panert nuggets kan være ikke bare en standard blanding av mel med krydder og brødsmuler, men i cornflakes, sesamfrø og / eller vev med kli. Etter steking i kokende olje nuggets bli en gyllen farge og skarp i seksjon har en tredjedel av hver brikke.
   Fôr nuggets. Selv om det er nuggets av tilpassede pappesker med logo spisested hvis du bestemmer deg for å lage nuggets hjem, tjene dem på en tallerken med salat som tilbehør. Grøt er best igjen for et annet måltid, som nuggets og så nok kalorier. Men sausen er bedre å ikke forsømmelse. I beste tradisjon av fast food bruk ketchup eller sennep.
   Hvordan å lage mat chicken nuggets Hus
   Den enkleste måten å lage nuggets hjemme - det er på vei hjem for å hoppe og ta tak i supermarked frossen mat emballasje merket "chicken nuggets" på etiketten. Deres forberedelser er redusert til noen få enkle fremgangsmåten beskrevet på baksiden av boksen: åpen, varm, spise. Men der, på emballasjen, kan du lese sammensetningen av det kjøpte produktet. Snarere, rent kjøtt det er ikke så mye, men at du vil finne en liste over komponentene i stivelse, mel, ulike smaker og konserveringsmidler.
   Det var da, og det er tydelig at bedre forberede nuggets hjem. Hvordan å lage mat velsmakende nuggets hjemme og ikke bruke masse penger og sør, er vi glade for å fortelle. For det første tilbyr klassisk oppskrift på kylling nuggets:
  Hvordan å lage mat nuggets?

 •  Ta omtrent en halvkilo skinn kylling bryst (eller en klump, som vil rense deg selv), 200 gram ost, 2 egg, ca 150 gram mel, salt til dribtsi og bakken sort pepper og vegetabilsk olje til steking. Ta normal raffinert solsikkeolje eller annen vegetabilsk, opprettholder et stort oppvarmet (peanøtter, mais, soyabønner). Oljer trenger mye, fordi for dannelsen av brune nuggets stekt praktisk talt stekt.
   Skyll kyllingen og skjær den på tvers av korn i små biter av samme størrelse. Hver brikke kan være litt frastøte, men det er bedre å ikke gjøre det - kjøtt og så prosmazhytsya gjennom.
   Ost gni på et lite rivjern. Mel blandet med salt og pepper. Pisk eggene i en dyp skål til glatt konsistens, men uten skum.
   Hvert stykke kjøtt vmochayte slå: i mel, deretter i egg og ost på slutten. Hold alle disse ingrediensene obvolakyvaly hver nuggets jevnt på alle sider.
   Hell oljen i en stekepanne til en høyde på ikke mindre enn tykkelsen av en finger. Varme den og stek nuggets på begge sider til de er gyllenbrune utseende.
   Klar nuggets spredt på et papirhåndkle som absorberer overflødig olje.
   I stedet kan du bruke mel brødsmuler. Salt, kan pepper og andre krydder til din smak ikke blandes med mel (brødsmuler) og churn med egg. Men mengden av salt avhenger av hvilken type ost - hvis det tydelig salt, kan du gjøre uten ekstra podsalivanii panering. I tillegg, avhengig av smak av ost og smak den ferdige retten, slik at du kan variere det på vilje.
   Hvordan lage nuggets i ovnen
   Matlaging nuggets bygning - så ikke bare ikke tvil om kvaliteten på ingrediensene, men også regulere prosessen med matlaging på egen hånd. Hvis du gir opp og ikke dypt stekepanne å bruke, kan du redusere kalori måltider. Chicken nuggets fra ovnen forbli næringsrik, men de vil ikke være overflødig fett - perfekt for barn og / eller diett mat:
   Ta en halvkilo kylling, 2 egg, 60 gram ost og dribtsi salt og pepper. Når du forbereder for en baby nuggets, redusere mengden salt og pepper kan av helt forlatt til fordel for tørket dill, basilikum og / eller andre krydder med en mild smak. Mel og brødsmuler panerte tilbud om å erstatte crackere. På den angitte mengden kjøtt nok salt 150 gram eller delikate kjeks. Et interessant alternativ - knekkebrød med løk.
   Skyll kjøttet under springen, ren fra filmene og overflødig fett. Skjær små skiver over samme fiber.
   Pisk egg med salt og krydder. Hvis du bruker saltet kjeks, redusere mengden salt.
   Ost kjølig og gni på et lite rivjern. Biscuit polomayte hendene først, og deretter i en blender eller chopper konvertere en smule. Sette dette smuler i en blender sammen med den revne osten og rør igjen.
   Zastelit pan bakepapir. Varm opp ovnen til 200 ° C.
   Hvert stykke kjøtt vmochayte først i egg, så i breading med ost og kjeks. Spredt på en stekeplate i kort avstand fra hverandre.
   Bake nuggets i ovnen i 20 minutter indikasjon på deres villighet til å tjene som en gylden skorpe.
   Oppskrifter på hjemmelagde nuggets
  Hvordan å lage mat nuggets?
   I tillegg til tradisjonelle kylling nuggets, som utarbeides enkelt og raskt du kan i det minste hver dag, det er mange kompliserte og intrikate varianter av denne retten. Her er de mest interessante:
 •  Hakket skinke nuggets og chips. På en halvkilo kylling vil trenge 200 gram av noe skinke, 200 gram ost, 2 egg, et stort stykke av potetgull med noen smak eller salt, på dribtsi salt og pepper, olje til steking. Filet kuttet i små biter den samme. Ostehøvel rist på. Ham hogge fint som mulig. Pisk egg med salt og pepper, men ikke å skumme. Chips male direkte inn i pakken, og deretter helt konvertere en smule hender eller helikoptre. Lage et snitt i hvert stykke kjøtt. Fyll kutt skinke og ost. Nøye dyppe hver nuggets i egg, deretter rulle i griljermel med chips. Stek i varm olje i en panne og stek i ovnen til de er gyllenbrune.
   Fisk nuggets i cornflakes. I tette pund beinfri fiskefileter (egnet flyndre, sild eller rød fisk) trenger et glass usøtet Cornflakes (eller frokostblanding) på dribtsi salt og pepper. Fisken er kuttet i små biter den samme, tørk med pepper og salt. Rull hver brikke i cornflakes og sette på et stekebrett dekket med bakepapir. Sett ovnen på 180-200 ° C og stek i 10-15 minutter nuggets til de er møre.
   Nuggets - en slags popcorn i verden av kjøttprodukter. De blir spist i stedet for å forberede og aldri gå lei. Men det er ingen grunn til å forlate Nuggets - tvert imot, det er en god grunn så ofte som mulig for å forberede nuggets hjem. Med erfaring kommer de ferdigheter og forberedelse Nuggets hjemme vil være en ganske tung og lett trening. Men husholdningene vil sikkert være glad og fornøyd. Bon appetit!  
 • Hvor kult gjøre Chops

   Hvordan å lage mat svinekjøtt kjenner hver god husmor. Men ikke alltid selv opplevd kokker ut saftig og mør bytochky. Det er ganske fett kjøtt, så godt egnet for steker eller svinekjøtt skinke kø. Det finnes også triks som du har første gang ut vakker og veldig appetittvekkende parabolen.


 •  Svinekoteletter i en panne


 •  Late koteletter "under et pels" i ovnen


 •  Oppskrift №1. Svinekoteletter i en panne


   Den mest vanlige og populære måte å tilberede koteletter - steke dem i en panne på begge sider. Så forberede våre mødre og bestemødre, og jeg må innrømme, godt forberedt. Deilig med en skarp, de sikkert vil være en viktig del av en deilig lunsj eller middag.

   Obligatoriske ingredienser:


 •  svinekjøtt - 1kg


 •  Egg - 3 stk


 •  mel - 1 ss.


 •  nykvernet pepper, salt


 •  Vegetabilsk olje til steking


 •  Metode:


 •  Vask og kutt kjøttet porsjoner stykker, ikke tykkere enn en centimeter;


 •  vidbyyte godt på begge sider. Bedre å gjøre det, etter dekker bordet med plastfolie;


 •  Gni hver skive med salt og pepper;


 •  I en egen bolle visp sammen egg, salt og pepper;


 •  Dryss mel på en tallerken og for lite salt;


 •  dunk hver køballen først i mel, deretter egg, stek på begge sider til de er gyllenbrune.


 •  Hvis du ønsker å gjøre skare var sprø på bytochkah og uniform, bør de være godt spredt på en oppvarmet panne med olje. For dette passer best pannen med en tykk bunn. Ofte jeg gjør koteletter avansere strødd med krydder og la litt promarynuvatysya i flere timer. Siden kjøttet er mørt. Hvis du ønsker å bytochky var mer saftig, kjøtt suge for en time i yoghurt eller melk. Deretter presse og stek i oppskriften.
  Hvor kult gjøre Chops


   Oppskrift №2. Late koteletter "under et pels" i ovnen


   Hvorfor "lat"? Fordi de ikke trenger å steke. Og følgelig å stå ved komfyren du også trenger ikke å. Parabolen kommer mindre fett, men svært velsmakende og tilfredsstillende. I tillegg er denne retten ikke skamme seg for å sette på et festbord eller bare hengi noe spesielle kjære. Jeg er sikker på at, en gang å ha forberedt slike koteletter med ost og sopp, vil du ikke å koke dem annerledes.

   Obligatoriske ingredienser:


 •  indrefilet av svin - 1 kg


 •  sopp - 05 kg


 •  ost - 200g


 •  løk - 2 stk


 •  salt og krydder - etter smak.


 •  Metode:


 •  Kokt kjøtt, skåret i stykker av middels størrelse og reflektere nøye på begge sider;


 •  strø svinekjøtt med krydder og salt på toppen. Du kan ta en klar butikk krydder for kjøtt;


 •  løk kuttet i halv ringer;


 •  rene sopp, kutt og stek sammen med løk;


 •  ost gni på et grovt rivjern;


 •  Sett pannen på alle lag: først kjøttet, deretter sopp og løk, dryss med revet ost;


 •  bake i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.


 •  Serveres varm tallerken bør, med friske urter eller salat. Som en siderett, bruk og kokte grønnsaker. Sopp kan ta noe på egen hånd. Dette kan omfatte østerssopp, sopp, kantareller. Kommer også med deilige marinert sopp i stedet for stekt.
   Kanskje ser du allerede en deilig måte å tilberede svinekoteletter. Disse upretensiøs oppskrifter passer alle uten unntak. Prøv det - og du definitivt vil lykkes. Bon appetit!
  Hvor kult gjøre Chops

  Яндекс.Метрика