Hvordan ryke kjøtt hjemme?
 Røkt kjøtt er så duftende og deilig at selv en av sitt slag bidrar til fremveksten av appetitt. Mest røkt kjøtt kjøpt i en butikk eller marked. I mellomtiden kan du koker det i hjemmet.
 Før røyking av kjøtt bør sylte. Dette kan gjøres på forskjellige måter, som for eksempel saltlake for matlaging som per kg kjøtt bør liters eller så av vann, 70 g grovt salt, paprika og pepper smak, et par spiseskjeer sukker og litt hvitløk. Forberedt varm saltlake, som helles kjøtt, set-top-undertrykkelse. Dag tre kan vi trygt begynne å røyke.

 Hvis du bor i ditt eget hjem, men stedet utstyrt for røyking ikke, kan du gjøre for hånden. Du trenger en enkel metall bøtte med lokk, bunnen av som bør sette litt sagmugg laget bør være ca 10 inches. Og på toppen av festet kjøtt bundet med tau eller innpakket i gasbind og midt i en bøtte. Hvis du ikke har min cap, deretter kan komme vanlig ark med kryssfiner som vil dekke bøtte. Smokehouse klar til bruk, kan det bli satt i brann. Etter et par timer hvis en liten del går mør og smakfull svinekjøtt.

Hvordan ryke kjøtt hjemme? Hvis du bor i en leilighet, avtrekks kjøtt hjemme og i kjelleren. Du trenger en boks med rektangulær metall. På bunnen av boksen dekket med sagflis på toppen av dem satt brett med bena. Dette er for å sikre at fettet som vil skille seg ut fra kjøttet, ikke får inn sagflis, og pallen. Fra utenfor sekstenmeteren festet en metall trau med vann. I boksen med vedlagte lokk sette kroker for kjøtt, slik at det var i midten av sporet. Å røyke ut gjennom vinduet, må du installere røret i midten av lokket med en gummislange. Fume kjøtt must ved lav temperatur og i et par timer det kan fjernes.

 Røkt kjøtt innhentet utmerket smak og lukter veldig appetittvekkende. Det er perfekt og akkurat som å kutte kjøtt på en tallerken og salat og sandwich eller burger.

Salat "Turtle": en oppskrift på deilige retter med den opprinnelige designen
 For festbord er viktig at måltidene var ikke bare deilig, men også vakker. Salat "Turtle" - akkurat det du trenger fordi det rik, veldig enkelt, og samtidig kan det være et uvanlig sted. På grunn av sine gode ingredienser, er den egnet for barnas ferie.
 Den klassiske oppskriften - det er deilig "Turtle" med kylling.
 Per 7-8 porsjoner trenger:
 • 200 gram kylling;
 • 4 kylling egg;
 • 3-4 store epler;
 • 2-3 middels løk;
 • Om 100 g ost;
 • valnøtter (ca. 100 g);
 • salt og pepper;
 • majones.
 Forberedelse
 1. Kylling bør koke til de er møre, deretter avkjøles og deretter kuttet i små biter.
Salat "Turtle": en oppskrift på deilige retter med den opprinnelige designen


 2. Pærene skal være rent og deretter finhakk. Skiver løk hell kokende vann og la stå i 10 minutter og deretter vannet er drenert og vasket løk. Dette bør gjøres for å fjerne bitterhet.
Salat "Turtle": en oppskrift på deilige retter med den opprinnelige designen


 3. Egg skal lage mat. Deretter plommer skilt fra proteiner. Deretter gni revet proteiner. Eggeplommer kan mos med en gaffel.
Salat "Turtle": en oppskrift på deilige retter med den opprinnelige designen


 4. rist ost gnidd. Og den store - eple. Litt ost til side til pynt.
Salat "Turtle": en oppskrift på deilige retter med den opprinnelige designen


 5. De fleste av de knuste nøtter i en blender eller kniv, men la noen vakre kjerner for dekorasjon.
 6. I en stor oval tallerken spres med eggehviter. Dette laget bør smøres med litt salt og majones.
Salat "Turtle": en oppskrift på deilige retter med den opprinnelige designen


 7. Det neste laget spredning kylling. Det kan også være pepper, salt og fett med majones.
 8. Deretter spre løk og da - et lag med revet epler. Smurt med majones på toppen og strø med revet ost. Dette laget igjen smurt med majones, eggeplommer og drysset med hakkede nøtter.
Salat "Turtle": en oppskrift på deilige retter med den opprinnelige designen


 Design
 På hele kjerner av nøtter gjør sitater skjell med ost - danne hodet. Øynene skallet kan være laget av stykker av oliven eller horoshynok sort pepper. Måltid dekorere med grønne planter.
Salat "Turtle": en oppskrift på deilige retter med den opprinnelige designen

 Det finnes også andre varianter av denne oppskrift. For eksempel ville det være "Turtle" med sopp og valnøtter (selv om det i dette tilfellet kan de erstatte honning).
 Proporsjonene er de samme som i forrige versjon, men de vil bli lagt til 400 gram fersk sopp som skal kuttes i tynne plater og stek løken i litt olje. Dette laget vil bli undervist på kyllingen.
Salat "Turtle": en oppskrift på deilige retter med den opprinnelige designen


 Et annet alternativ - "Turtle" med røkt kylling, som kan erstattes av normal bryst. Deretter parabolen kan tilberedes raskt.
 Vel, for sjømatelskere kan lage en salat "Turtle" med fisk. For dette settet rød kokt fisk, i samme mengde som i de foregående filet oppskrifter.  
 Hvis det er noen måltid, så har du sannsynligvis allerede klør seg i hodet over hva som til bordet. Selv om du allerede har bestemt deg for salater og varmt, ikke glem snacks. Undervurdere sin rolle - så gjestene forlater uten å spise etter hovedmåltidet. Tross alt, når alt testet salater og spist varm, ånder forbli, og deres hyggelig drink, spise noe deilig. Prøver å forberede kanapeer!
Hvor vakker og bare lage kanapeer på spidd?

 Hva er det og hvordan var?


 Kanapeer er små buterbrodyky. Vekten av ikke mer enn 50 til 70 gram og bite ingenting. Alle komponenter, forresten, implantert på grillspyd, noe som er veldig praktisk.
 Gjest er et sverd med ingrediensene og spiser alt ikke zabrudnyvshy hender. I den klassiske versjonen sofa ser ut som en vanlig sandwich med en rekke fyllinger, som er grunnlaget for servering av brød.
 Vanligvis brukes tynn brød (baguette), som kuttet skiver og stekt til en deilig skorpe formasjon. Neste lært å fylle. Du kan velge hva du vil. Selv frukt kanapeer ganske akseptable (selvfølgelig, uten brød). Dette alternativet er perfekt for snacking, mottakelser, fester og banketter.
Hvor vakker og bare lage kanapeer på spidd?

 Hvis en litt dypere inn i historien, finner vi oss selv i Frankrike, fordi det er ryddig og grundig franske oppfunnet produkter pålegge på grillspyd. Deretter en tallerken og spre seg til andre land, og i dag er dette snack kan ses på nesten ethvert skrivebord.

 Funksjoner Cooking


 Hvor fint å lage kanapeer på spidd? Du må følge noen enkle regler.
 •  Ingredienser. De er i prinsippet kan være nesten hvilken som helst, som å krangle om smak ikke er akseptert. Spesielt ettertraktet kjøtt spesialiteter som bacon, tunge, brisket, og så videre. Men fisk og sjømat så mye kjærlighet. Så gjerne bruke laks, reker, blåskjell, blekksprut og mer. Ikke glem osten, de er den perfekte snack med vin. Grønnsaker trenger buterbrodyk enklere. Legg friske tomater eller agurker. Oliven er en pryd når du plasserer dem på toppen av sofaen. Forresten, hvis du setter opp en sandwich namazki (noe tykk pashtetoobraznoe, for eksempel egg eller noe annet), kanapeer vil ikke virke for tørr.

 •  Hvordan å kutte? Alle ingrediensene skal være omtrent på samme størrelse, det er essensen i dette. Hvis du ønsker å kutte all kniv, og deretter klippe opp kvadrater av 3x3 cm, eller smørbrød vil være for stor og vil ikke passe inn i munnen din. Men det er best å kjøpe et spesielt sett for kanapeer med sjablonger for å kutte. Deres form kan være forskjellig, slik at du kan overraske gjestene.

 •  Velg grillspyd. Som shpazhok kan du enkelt bruke ordinære tannpirkere, men da kanapeer vil være små. I butikkene kan du finne spesielle tynne trepinner for barbecue (dette vil gjøre høye stablet kanapeer). Og hvis du ønsker å dekorere bordet, får rike plastgrillspyd med ulike tips (i form av hjerter, frukt, etc.). String ingredienser, inkludert kompatibilitet av produkter.

 •  Utseende. Hvis du ønsker å lage vakre kanapeer for helligdager? Så for all del ta vare på det, så de appetittvekkende og vakkert. For eksempel velger kombinasjoner av komponenter vurdere kompatibilitet ikke bare produkter, men deres farger. Alternative mørke komponenter med lys, spille på kontraster. Pynte smørbrød kan kvist av grønne oliven eller noe annet.

 •  Hvordan søke? Hvis du ønsker å imponere alle gjestene på stedet ikke bare for sine kulinariske ferdigheter, men også estetisk design ferdigheter og tilbøyeligheter? Deretter må du riktig plassere buterbrodyky. Generelt bør du gjøre om 5-6 forskjellige arter (ulike kombinasjoner kan omfatte én ingrediens). For hver person bør utgjøre ca 6-10 kanapeer (vurdere størrelsen). Ta en bred flat plate, skuff eller bedre. Hvis tabellen er stor og lang, legge til et par terelok til denne snack var tilgjengelig hver gjest. Plasser kanapeer rader, gruppere dem etter farge eller av ingredienser.

 •  Hvordan å lage mat?


  Hvor vakker og bare lage kanapeer på spidd?

   Det finnes mange ulike alternativer for å forberede kanapeer for enhver smak og farge. Hvordan du skal velge?
 •  Først må du vurdere omfanget av alkoholholdige drikkevarer som skal sendes inn til din ferie tabellen. Ja, vin perfekt sjømat og ost. Til cocktails kan sende noe grønnsaker eller frukt. Men åndene bedre spise kjøtt eller fisk smørbrød.

 •  Sekund, prøve å finne ut besøkende. Hvis ikke, er det bare spådd på forhånd og forberede for noen typer smak å gjøre alle til lags.

 •  For det tredje, hvis økonomi "synge sanger", velg en lavpris alternativer: sesongens frukt og grønnsaker, hermetisert fisk. Du kan koke skinke i ovnen og klippe det, fordi det vil være mer økonomisk enn å kjøpe i butikken delikatesseforretning.

 •  Den mest delikate


  Hvor vakker og bare lage kanapeer på spidd?

   Vi tilbyr oppskrifter på enkle og komplekse kanapeer:
 •  Russisk versjon. Du trenger: sildefilet, grovt brød, smør, urter og løk. Brød skåret i små firkanter, Spre et tynt lag med smør, legg greenene. Sild også kuttet i biter, legg brød på toppen sette noen løkringer, pierce alle spyd og server.

 •  Canape med ruller. Du trenger en skinke, hode (som lever), lang brød, solsikkeolje. Brød, skåret i tynne skiver, stek. Skinke skive og yngel. Hver brikke Spread pate and roll wrap, sted brød spyd pierce alle sammen samtidig sikre landet skinke. Ferdig!

 •  Fancy kanapeer. Du trenger: svisker, bacon. Bacon bør kutte biter av middels størrelse og stek til sprø. I hver brikke sette svisker, roll rundstykker, stakk dem på grillspyd. Uvanlig og deilig!

 •  "Skip". Du trenger: ost, brød, smør, laks, laks eller annen salt sjø fisk, greener. For å begynne, kutte brød og fisk rektangler med samme størrelse. Spre brød med smør, legg fisken smørbrød pynt med grønt blad. Nå også kutte rektangulære ost skiver. Stukket hver brikke på spidd slik at de seiler (dvs. litt bøy skive og forsiktig stakk det på grillspyd, noe som gjør punkteringer nærmere kantene). Skip klar!

 •  Forberede ost, skinke, cherrytomater og oliven. Skjær ost skiver firkantet og skinke, cherrytomater skåret i ringer. Nå tredd på grillspyd første oljen, deretter ost, deretter tomater, deretter skinke (det vil være under sandwich). Velsmakende og enkelt alternativ.

 •  Søt frukt kanapeer. Du trenger: hermetisk ananas, kiwi, kirsebær (eller kirsebær). Ananas skåret i skiver, kiwi kuttet ringer (størrelse bør være omtrent lik). Nastromit første kirsebær på spydene, så kiwi, ananas da. Ferdig!


 •  La kanapeer dekorere din ferie tabellen, og vil være en original snack. Bon Appetit deg og dine gjester!  
  Яндекс.Метрика