Hvordan å lage mat Brizol?
 Det er retter slike navn forårsaker forsinkelse. De tilbyr deg en delikatesse, og du vet ikke engang hva det er: kjøtt, fisk, og kanskje gjøre en dessert? Og navnet, vel, ikke gjette enten sammensetningen eller smaken av parabolen. Høres det vagt fremkaller noe fransk Hvis disse følelsene kjent for deg, så foreslår at du går fort og kulinariske pedagogisk program samtidig forberede Brizol egen. Til neste gang du besøker en restaurant eller på en fest som en spesielt glamorøst kjæreste du chervonily ikke tupyly øyne, og svarte frimodig: "Og du Brizol fisk eller kylling? Med kjøtt eller kjøttdeig? ". La dem vite at du forbereder Brizol - et par små ting! Selv hjemme. Hva Brizol? Sammensetning Brizol
 Det første du vil møte prøver å finne grasiøs, selv elegant navn "Brizol" - det er hva denne retten ikke eksisterer. Men det er en måte å tilberede mange retter - noe han kalte Brizol. Og straks en ny hendelse: Brizol uløselig knyttet til begrepet "lezone." Hvis det ikke plager deg, så la oss håndtere.
 Lezone - en blanding, som slår egg hvis banke det med melk eller fløte. Noen ganger gjør lezone bare fortynne kremfløte, men de fleste kokker i henhold lezonom forstår ennå egget mos. Det er uunnværlig for smøring zapikayemyh produkter for kommunikasjon ingredienser i fatet, og samtidig gjør det mer sunn og appetittvekkende utseende. Hvis du noen gang har noe stekt i røren, deretter umiddelbart møtt lezonom.
 Nå tilbake til selve Brizol. Brizol kommer når lezone stekt farse. Som fyllet kan handle noe: kvernet kjøtt, fisk, grønnsaker eller hogge. Brizol hovedsak vil at fatet, stekt i eggedosisen ikke endres. Og denne essensen, hvis du ser, er svært lik en omelett fylt. Den eneste forskjellen er at noen Brizol - det er en omelett, men ikke en omelett har noen rett til å bli kalt Brizol. Den største forskjellen er i form og forberedelser teknologi.
 Den klassiske oppskriften Brizol
Hvordan å lage mat Brizol?
 Brizol - en allsidig parabolen. Du kan tilberede frokost eller søke om et festbord som en snack. Brizol praktisk å ta en jobb som snacks eller sette barn til skolen i stedet for banalt sandwich. Men for å variere den smidighet av disse alternativene, må du først lære å lage Brizol av pakk:
 •  Trenger følgende produkter: et dusin egg, 800 gram av noe kjøttdeig, ca 150 gram fast eller kremost, en del glass melk, raffinert vegetabilsk olje (til steking), tomatsaus eller ketchup på dribtsi salt og pepper, og hvitløk, noen krydder og urter (friske eller tørkede) til din smak.
   Å forberede Brizol trenger tett mat cellofan tape, rocking, mikser og absolutt pan.
   Først forberede stuffing, salt den og legge pepper, visp 1 egg og kna grundig. Den resulterende masse dividere med 8 eller 10 (som er tilgjengelig) av de samme delene som angir i form av pellets.
   Nå bli med i egg, visp sammen de resterende ni stykker med melk og krydder. Hell over i en bred grunn bolle eller plate stor diameter.
   Baller av stuffing ett oppslag på en cellofan vikle og dekke det som ovenfor. Kjevle roll stuffing lag så tynn som mulig, ca 2 mm. Deretter fjerner du teipen forsiktig på den ene siden og dyppe kjøttet at partiet kake i en bolle med pisket egg. Fjern tapen rester og dip egg stuffing helt.
   Stekepanne varme opp olje og fett. Sett fyllet i egg i pannen slik at det fortsatt like mye lezona. Yngel på begge sider til kokt omelett.
   I mellomtiden, finhakk eller rist revet ost. Knus hvitløken og bland den med tomatsaus.
   Når stuffing i egg yngel, pusse den ene siden av kaken saus, legg ost og rull opp roll. Dette bør gjøres umiddelbart, mens Brizol ikke forsvunnet og ikke miste elastisitet.
   Av den samme teknologien koker rester stuffing. Klar Brizol kan serveres varm som hovedrett eller kjølig i kjøleskapet som en snack.
   Den viktigste særtrekk Brizol - en form for kast, som er skjult inne i stuffing. Like viktig er varmet lukket inne i et stekt egg. Kombinasjonen av disse funksjonene skaper en ekte Brizol, forberede nå kan du hjemme hvis du ønsker det.
   Hvordan å lage mat enkelt og raskt Brizol
  Hvordan å lage mat Brizol?
   Franske kokker har råd эstetstvovat og tilbringe tid kulinariske herligheter. Hvis dagen planlagt til minutt og Brizol lage mat hjemme virkelig ønsker å prøve å forberede Brizol forenklede oppskrift:
 •  Nok er 3-4 egg (avhengig av din appetitt eller antall forbrukere), 200 gram kjøttdeig, salt, pepper og / eller krydder og olje til steking.
   Du kan gjøre akkurat bolle, visp og panne.
   Halvparten av salt og krydder for å legge til kjøttdeigen og bland.
   Pisk egg med annet salt til hvitt skum.
   Stekepanne varme opp olje og fett.
   Hell halvparten på en oppvarmet panne eggedosisen. Umiddelbart satt på egg stuffing og fordele jevnt.
   Sett det øverste laget av de resterende slått egg og stek på begge sider til de gjort under panseret.
   Klar Brizol roll rundstykker og server varm med noen vegetabilsk garnityr.
   Velge sammensetning Brizol, du kan uten tvil. I tillegg til de obligatoriske egg Brizol kan sette noen påfyll av ditt valg, eller det faktum at det er i kjøleskapet. Ingen og ingenting kan skade deg tilberede fisk, sopp eller ovo-vegetarianer (vegetabilske) Brizol.
   Hvordan lage kylling Brizol
   Som ofte skjer, den klassiske Brizol gått tilpasning til moderne livsstil. Ikke alle kvinner er klar til å vie mye tid til å forberede Brizol fordi alternativer ble oppfunnet, og kombinerer bozovuyu teknologi med objektiv virkelighet. Et resultat av dette var det kulinariske kreativitet Brizol kylling oppskrift:
 •  Bruk en halvkilo kylling (ca to halvdeler bryst medium størrelse), 4 store egg (eller 5 middels størrelse), i dribtsi salt og pepper, 3 ss mel og vegetabilsk olje for smøring pannen.
   Rens huden og filmer filetene kuttet i like store biter og lett vidbyyte å gjøre det flatt. På begge sider av hvert stykke kjøtt rullet i mel.
   Pisk eggene med salt og pepper. Plasser filetene i melet inn i eggedosisen.
  Hvordan å lage mat Brizol?

   I en oppvarmet panne, smurt, legge ut kjøttet slik at det fortsatt like mye lezona. På toppen helle rester eggedosisen og hente henne kjøtt rundt og på toppen av det.
   Når Brizol brunet under, snu den og få til en vilje på den andre siden.
   Dette Brizol av filet, alternativt rettene er ikke lov til å rulle roll. Du kan gjøre det på vilje.
   Hvordan å lage mat Brizol av fisk? Flere oppskrifter og matlaging regler Brizol
   Som du kan se, til tross for hans fransk eleganse, Brizol fullt innrømmer trekke seg fra kanonene av matlaging. Dra nytte av dette lojalitet, kan du enkelt forberede Brizol av fisk, basert på forrige oppskrift og erstatte den kylling fisk, uten hud. Fremfor alt, gjorde fisken ikke inneholde små steiner, er sjø fisk bedre egnet for Brizol. Og, selvfølgelig, fersk filet bedre gassform. Det smaker godt uten å krasje og holder bedre formen. Men avhengig av evner og smak - det kan tilberedes med fiskekjøtt Brizol.
   Tilsvar egnet for Brizol annen sjømat, muslinger, blåskjell, rensede reker. Veldig populært med Brizol blekksprut. Men det er enkelt å tilberede:
 •  Det er bare nødvendig å avrime og rengjøre squid skrotter av filmer og deretter klippe dem i to på langs og gjorde lite for å bekjempe den flate formen.
   Da alt er nøyaktig den samme som med kylling. De reflekterte blekksprut skiver dyppet i pisket egg (du kan legge til før churning melk eller fløte) og stekt i rikelig lezone på begge sider for å rum'yanosti.
   Men det er en liten hemmelighet: hvis du holder klar Brizol av blekksprut panne med lokk eller bolle, blir den myk og smidig og lett rullet roll.
   I dette tilfelle er det mulig å legge til ost og / eller vegetabilsk fylle noen relativt tykk saus.
   Om sommeren kan da ikke ønsker tung mat bli kokt grønnsak Brizol med sopp. Den er ideell for frokost eller lunsj på en varm dag, og vil være en velsignelse for dem som følger figuren. Spesielt når du churn melk uten egg og yngel uten olje Brizol panne med slippbelegg:
 •  Vilkårlig antall sopp, friske tomater, agurker og auberginer Vask, skrell og skjær i små terninger.
   100 gram fettfattig ost revet rist eller hogge den andre veien.
   3-4 egg visp med en klype salt som et hvitt skum. Du kan legge til kaldt vann og / eller en teskje av sitronsaft, deretter egg vzobyutsya raskere.
   Varm opp pannen med teflon eller keramisk overflate, hell den nederste halvdelen av eggedosisen og jevnt rundt omkretsen. Umiddelbart hell fyllet på toppen og hell vegetabilsk ost. Hell resten av pisket egg på toppen.
   Snu etter bunnen Brizol zarum'yanytsya. Bring til en beredskap på den andre siden og server med salat og / eller friske urter.
   Den berømte Nero Wolfe elsket frokost omelett med aprikoser. Fra dette kan vi konkludere med at de pisket egg perfekt med søt frukt, som "dessert" Brizol med epler, pærer, plommer og bær er ganske rett til å eksistere. Som igjen beviser hans identitet ikke til retter og matlaging til teknologi. Så, etter å ha mestret Brizol, kan du lage noe i deilig stekt egg og "pels". Bon Appetit og vellykkede kulinariske eksperimenter!  
 • Яндекс.Метрика