Saftige og smak koteletter - den perfekte rett som er egnet for feiringer og middager for hverdagsmiddager. Stekt kjøtt - en rett som appellerer til mange, saftig og sprø storm appetitt og saftig, smakfull og smelter i munnen myasko er utrolig tilstrømning moro.
 Unn deg selv krydret og crunchy koteletter - stor glede, sjelden, dersom minst en ferie tabellen gjøre uten denne retten. Men, for å være sikker, som alle spise koteletter, med mindre unntak er vegetarianere, men kokken er langt fra alle, selv de mest erfarne kokker.
Hvordan lage deilig svinekjøtt koteletter og mer?

 Hver nå og da det er klager om denne retten: kjøtt og tørket raskt blir til en ekte kjøtt kjeks, tvert imot, det viser gummi og smakløst å være? Det synes å være å gjøre alle reseptbelagte og skjemme bort kjæledyr med velsmakende og saftig kjøtt kommer ut.
 Det viser seg at ikke alle hjem kokker vet hvordan å lage deilige koteletter, fordi denne retten, men enkle i prosessen, men det har også sine hemmeligheter, uten noe kunnskap, møte utfordringen kommer ikke i det hele tatt.
 Så, hva du trenger å vite for å koteletter gikk utenfor, som den mest vakkert bilde, og smak som de mest erfarne mestre i sitt yrke? Sier.

 Valget av kjøtt


 Som du vet, mest deilig, søt og saftig biff kommer fra bare svinekjøtt, tilberedt med denne retten det er mye enklere enn for eksempel biff eller kylling.
 En masse avhenger av kvaliteten av produktet, for eksempel, er ideelt - det er ferskt kjøtt, som ikke er utsatt for frysing, men dessuten frysing eller unfreezing multippel.
Hvordan lage deilig svinekjøtt koteletter og mer?

 Men selv med frosset kjøtt kan lage deilige koteletter, så lenge fryse den opp en gang og tineprosessen fant sted på nederste hylle i kjøleskapet, ikke i mikrobølgeovn eller i varmt vann.
 Hvis du bestemmer deg for å lage svinekoteletter, for disse formålene vil være det beste brisket, skinke, kam eller skulder, bør kjøtt fargen være blek rosa, det står at det er virkelig frisk.

 Oksekjøtt er også mulig å forberede deilige koteletter, men at de kom ut mørt og saftig, er det bedre å velge myk okse indrefilet er perfekt, det er noen ganger kalt stør.
 Kylling er også egnet for biffer, mørbrad bruke denne klump, men at parabolen viste seg deilig, det må først riktig sylte, eller en mulig risiko for tørrhet.

 Vask og kutt


 Mange husmødre tvil om å vaske kjøtt før steking, fordi dråper som forblir på overflaten av kjøttet, og tvinger pan sette olje over hele kjøkkenet, foruten vann hindrer dannelsen av en skarp topp, som kommer mindre saftige koteletter og anbud inne.
 Men kjøtt fortsatt trenger å vaske, bare gjør det på forhånd, så obsushuyemo det med papirhåndklær eller servietter. Skjær i skiver på tvers av korn strengt nødvendig, den ideelle tykkelsen av platen - ikke mer enn 1,5 cm.
 Mirror myasko trenger mye, men ikke til hullene, den beste pre-wrap polyetylen plate - og juice vil ikke sprut på kjøkkenet, og bevare integriteten av kjøttfibrene.

 Som for urter og krydder


 Til koteletter kom ut veldig deilig, er kjøttet bedre å holde pre-marinert, er 1-2 timer vanligvis nok til å steke. Hvordan velge en marinade - det er mesteren, er den vanligste alternativet vegetabilsk olje, som legger knust hvitløk, krydder for kjøtt (uten salt).
 Et annet alternativ - å pålegge overflaten av kjøtt sitron eller løkringer, og hvis du koker ganske mager og zhorstkuvate myasko (biff eller kylling), kan massen strø tørr sennep pulver.
Hvordan lage deilig svinekjøtt koteletter og mer?

 Denne enkle metoden brukes ofte når matlaging biffer, betyr sennep juice ikke gitt noen plate av kjøtt under steking og gir den en krydret smak og interessant.
 Som for salt, bør det tilsettes ved slutten av prosessen, nemlig når overflaten begynte å dukke reflekterende gylden skorpe. Som vi har sagt, når matlaging biffer viktige for å holde saften inne i kjøttet, og salt akkurat det samme letter sin isolasjon, noe som er grunnen til at det ikke kan være pre-salt.
 For å få mest mulig ut sprø skorpe, kan du bruke panering: det er nødvendig å senke kutt plate i Brødsmuler og deretter en rå egg vkarbovanyy.
 Du kan bruke dobbel panering: brødsmuler, egg, kjeks igjen, og deretter pannen. Denne "pels" ikke bare ser fine og hyggelige crunches på tennene, men hindrer også tap av juice.

 Hva yngel koteletter?


 Stek koteletter kan være på en vanlig kasserolle, men du kan bruke en grillpanne eller ovn (til brevet).
 Husk, tilberedt kjøtt plate bør settes på et godt oppvarmet pan - dette er vanligvis ikke engang diskutert.

Hvordan lage deilig svinekjøtt koteletter og mer?

 Problemet med denne tallerken er at kjøttet er nesten halvparten av det vannet som fordamper under påvirkning av temperatur og maten blir tørr.
 For å unngå at dette skjer, sender vi kjøttet på en varm overflate, hvor det umiddelbart "forseglet" protein skorpe som hindrer interne juice lekke ut. Vanligvis på en varm stekepanne nok i 2-3 minutter på hver side til å ta opp rått kjøtt omgjort til ferdig reflektivitet.

 Hva annet?


 Reflekterende - men deilig ting, men likevel ensartethet raskt lei, trenger å finne opp noen nye og interessante alternativer for mat, som er hyggelig, de faktisk florerer!
 For eksempel kan du steke kotelettene, da de dekorere ringer stekt sopp og løk, deretter strø med ost og sende i ovnen til osten er smeltet. Reflekterende ting kan de gå perfekt med sursøt saus, hvitvin, frukt og nøtter.

 Oppskrift på svinekoteletter i folie


 Du vil trenge:
 •  Svinekjøtt - 500 g;

 •  tomater - 2 stk;.

 •  sopp - 200 g;

 •  Hvitløk - 3 fedd;

 •  vegetabilsk olje - første. skje;

 •  sitronsaft, krydder for kjøtt, salt.

 •  Kjøtt vasket, obsushuyemo, deretter skåret i plater og nøye reflektere. Gni deretter bitene av krydder, noe som gir en lite søvn. Deretter varmer en stekepanne og stek alle skiver til gylden brun, ikke glem på slutten av steke dryss dem med salt.
   Når koteletter er klar, begynner grønnsaker: sopp fint kuttet, drysset med sitronsaft. Tomater skrelt, skåret i små terninger, bland dem med sopp, krydret med krydder og spist, legger presset hvitløk.

   Nå tar et stykke folie, gjør det to ganger, hver reflekterer Sett i din brikke, lagt sopp blandingen på toppen og deretter tett feste folien. Det gjenstår å plassere koteletter innpakket i forvarmet ovn til middels temperatur, nok i 20-30 minutter. Klar koteletter!  
  Hvordan å sitte på hyssing

   Hver av oss har en behagelig nå alle høyder, gjør kroppen mer perfekt eller ryddig livet. Dessverre, men etter en stor mengde viljestyrke, eller starte, du kan ikke komme til slutten.

   Lytt til råd - begynn med noe enklere. For eksempel, natrenyruyte kroppen din lett sitte på hyssing. Som et første skritt, være tålmodig. Du kan ikke kreve av kroppen hans på en gang. Hvis du ikke blir forberedt på forhånd, tør en gang fullt sitte på hyssing, så lang tid etter at du ikke kan normalt bevege seg uten andres hjelp.
   Et annet viktig aspekt av trening kroppen - ta hensyn til eksisterende nivåer natrenirovannosti kroppen din, så vel som ulike aldersgrupper og fysiologiske egenskaper og ytelse rettigheter. Begynne i det små. Litt etter litt, forvarme musklene som er direkte involvert i å strekke bena. Du kan ta en varm, men ikke varmt bad. Musklene blir plast, vel, avtale med den samme banner og tryggere og morsommere.
   Og så, den første og enkleste øvelse - alternative innsats. Står på ett ben, den nest mest høyt løft i et tempo som setter seg selv. Hvis dette er du begynner å føle ubehag eller tretthet, ikke vær redd for å ta en pause og slappe av. Deretter gå videre til en litt mer komplisert. Etter å ha satt foten på overflaten, som ligger omtrent på livet, prøver å nå ut hendene til gulvet. Deretter endrer ben og gjenta de samme oppgavene. Husk at å føle smerte, bør du stoppe og hvile. Og den mest populære øvelsen - sitte på muligheten for ikke mindre enn på ledninger og dermed trekke musklene.
  Hvordan å sitte på hyssing

   Vær forsiktig, fordi de fleste nybegynnere overvurderer sine evner og dermed bare skade deres helse.
   Hvis disse øvelsene er gjentatt flere ganger i uken, er resultatet en rask og i to eller tre uker vil det være mulig å faktisk se og føle. Lykke til og tålmodighet deg! Kan du lykkes!

   Hvordan å sitte på hyssing Video


  Яндекс.Метрика