Hvordan å lage mat sago? Oppskrifter sago korn.
 Overflod i butikkhyllene kan gjøre selv den mest gjennomtenkte vertinne forskning. Spesielt varehus nylig behagelig variasjon. Du komme tilbake og du begynner å lure på tidligere og kom ikke. For eksempel, hvordan du koker sago? Og det er alt dette? Det viser seg at foreldrene dine vet dette førstehånds rumpe. Mer nylig var det veldig populært, men i det post-sovjetiske epoken forsvant fra hyllene og den daglige menyen. Så hvis Spør slektninger trolig vыvedaete de testet oppskrifter sago korn. Og hvis ikke - vi selv er villige til å dele med deg denne informasjonen. Og samtidig forklare hva som gjør sago hvordan å lage mat sago og at dette vil bringe i kostholdet ditt. Hva er sago? Naturlig og syntetisk grits sago
 Opprinnelse obskure navnet "sago" forklarte opprinnelsen til denne eksotiske korn. Ut i den sørlige delen av Asia, Thailand, Indonesia, New Guinea og andre oseaniske øyene, der det er sago. Deres tre stammene inneholder en stor mengde stivelse, spesielt verdifulle kjemiske sammensetning. Med kjerne trekjernen er pakket ut, knust det, og vasket av slike komplekse manipulasjoner fases sago: belesuyu runde korn med en matt overflate. Men fokusere bare på utseende uønsket. Før du kjøper sago i butikken, ikke for lat til å lese teksten på emballasjen. Les informasjonen på sammensetningen av korn. Nesten like sannsynlig at du vil være i hendene på en av følgende sago:
 •  Dette har lenge vært hentet fra sago badebukser sahovыh trær som er dyrket eller ville trær kutte ned før blomstring. Ett palmetre kan gi opp til 150 kg sago, men bare én gang.
   Maniokove sago er røttene av planter som ikke har noe forhold til trærne. Dette spiselig kassava er rik på stivelse, men inneholder, foruten ham, giftige glykosider. Kassava kommersielt dyrket for produksjon av gummi og mat, så sago fra det billigere enn flaten.
   Sago poteter - oppfinnelsen av Sovjetnæringsmiddelindustrien. Siden verken trær eller kassava på våre breddegrader ikke er funnet, fant de en erstatning i form av poteter, for mye stivelse.
   Mais sago - lignende potetprodukter, forfalsket sago laget av maisstivelse som er egnet for fremstilling av slike korn.
   Potet og maisstivelse våt og kjører gjennom en sentrifuge hvor det går i baller. Etter dampende utenfor de egentlig er veldig lik sago palm. Skille de kan, basert på prisen på korn og sammensetning av produktet spesifisert.
   Sammensetning og nytte sago
  Hvordan å lage mat sago? Oppskrifter sago korn.
   Dette sago svært populær ikke bare i Asia, men også utover. For Alaska Guinea øyer, er dette like viktige korn som ris og hvete for kineserne til europeere. Ernærings sago ligger i dens sammensetning, og ganske bestemt. Ekorn i rumpen er svært liten, men rikelig med karbohydrater (enkle og komplekse), kostfiber og lite fett. Vitaminer er en gruppe, fettløselige vitaminene A, E og PP. Mange mineraler: jern, natrium, kalium, magnesium, kalsium, fosfor, svovel, jod, og til og med molybden, vanadium, kobolt, strontium og zirkonium. Men den viktigste fordelen fremfor andre frokostblandinger Sago ikke at den inneholder, men heller hva den ikke. Her er et paradoks: minimum proteininnhold og en fullstendig mangel på gluten eller gluten kan inkludere sago i dietten til mennesker med matallergi og nyzkobilkovi terapeutiske dietter.
   Hvordan å lage mat sago
   Hva som anses sago korn, kan gi opphav til den klar for koking teknologi standard. Men hvis det er feil sago, ingen smak, ingen fordel er ikke helt åpen. Og en spesiell metode for forberedelse gjelder for alle typer av sago, og nåtid, og sыmytyrovannoho poteter eller mais. Og alt fordi selv erstatter sago stivelse er ikke identiske. Deres kjemiske sammensetning er mer konsentrert og gjennomgår visse prosesser i matlaging, og krever derfor riktig tilnærming:
  Hvordan å lage mat sago? Oppskrifter sago korn.

 •  Grøt sago forberedt i flere etapper. Først, tørr frokostblanding sortert (selv om det kanskje ikke inneholde flak, men noen ganger blir det søppel og andre fremmede partikler), deretter gjentatte ganger vasket under springen med kaldt vann.
   I mellomtiden bør platen koke salte vann med en hastighet på 1 liter flytende 1-15 glass sago.
   Sett frokostblanding i en gryte med kokende vann, reduser varmen til et lite nivå og la det småkoke i ca en halv time. Husk å røre i grøten til korn ikke holde sammen.
   Etter en halvtime av sago grøt er klar bare halvparten, men det er på tide å ta av brannen. Innholdet i pannen for å snu en sil og avløp.
   Semi rumpe sago slå inn den samme potten eller en annen, mindre volum. Cover, og enda bedre - skyve toppen åk. Sett en panne av bygg i et vannbad og uparyvayte så ca 30 minutter.
   Etter en halv time satt i sahovuyu grøt sjenerøs stykke smør, røre og la lokket på i 10 minutter behandling.
   Folk visdom sier at oljen ikke vil ødelegge grøt. Så, bare i forbindelse med sago grøt er spesielt sant. Noen husmødre selv mener at smør gir denne retten en spesiell sjarm. Så ikke slurve og bruke minst 100 gram høykvalitets olje å rote med glass korn.
   Oppskrifter sago korn
   Selvfølgelig, grøt på vannet - er ikke den eneste måten å forberede deilig sago. Når du har mestret de grunnleggende oppskrift frokostblandinger sago prøver å komplisere det en av de deilige måter:
  Hvordan å lage mat sago? Oppskrifter sago korn.

 •  Meieri sago grøt. For en kopp sago korn trenger du minst 1 liter helmelk (ku og geit), pakker av vaniljesukker (eller en spiseskje sukker og vanilje klype) polschepotky salt og 100 gram smør. Olje, som melk, kan du bruke smeltet. Gryn tar over og skyll med kaldt vann. Melk salt og satt i brann. I den ulmende melk, plasserer sukker, korn og røre. Ikke slutte å røre i 25-30 minutter til kokt grøt n lav varme. Fjern kjelen fra varmen og lokk, trekk i en forvarmet 160-180 ° C ovn. Det sago grøt kommer til beredskap i ca 30-40 minutter, men du kan holde det for en lengre tid og som en termostat. Før servering, krydre med smør frokostblanding og rør til jevnt fordelt det.
   For å unngå forskyvning av grøt potten fra varme i ovnen, kan du bare koke sago i multyvartsi. Proporsjonene er de samme produkt, enhetsmodus - ". Milk grøt" Du kan la den på oppvarming for en stund, og fyll opp med olje før du spiser rett i koppen eller allerede i platene.
   Søt sago grøt med ris. For fyldig smak er det også bedre å koke melk eller melk fortynnet med vann 1: 1. I alle fall, 1 liter væske, ta en halv kopp sago og en halv kopp hvit polert ris, to poser med vaniljesukker (eller 2 ss sukker og litt vanilje eller vaniljeessens), en halv teskje salt, en håndfull rosiner, 100 gram smør samt eventuelle andre tørr frukt, frisk frukt, nøtter og / eller kandiserte frukter av ditt valg. Begge ta over korn og skylling. Sago nok kjølig vann skylle en gang, og ris vil kreve flere skyllinger. Rosiner dynket i kokende vann. Melk eller vann, salt og kok opp i en kjele som passer i forhold til. Sett sago og ris i kokende væske, tilsett vanilje og sukker og rør, kok på svak varme i ca en time. Så fjern fra varmen, legg presset rosiner og deksel. Flytt pannen i ovnen, forvarmet til 150-170 ° C. 30 minutter senere grøt er klar. Bland det med olje og pynt med skiver når du sender frukt / nøtter, syltetøy, syltetøy eller honning. 
   Sago kan forberede for fremtiden, zahotovyvshy av korn slags kake mix. Det er godt bevart i kjøleskapet etter behov og raskt brakt til beredskap for å bli brukt som en siderett til baking stuffing eller som du ønsker. Det er nok til å lage mat sago på komfyren til myke (30 minutter) og deretter tørke på et håndkle og skifte til en ren beholder. Denne arbeidsstykket kan trygt gjøre noen dager tilbake og forberede seg til ikke bare korn, men også supper:
   Suppe med sago. På 2 liter ferdig biff eller grønnsaksbuljong ta omtrent en halv kopp sago (rå eller halvfrokostblandinger fra kjøleskapet), en haug med friske urter, en klype salt, pepper og andre krydder etter smak. Buljong salt og kok opp på komfyren. Mens det varmer, tar over og vaske sago. I ulmende buljong og kok gryn sted ca 15 minutter. Deretter legger krydder, og kok opp en beredskap i ytterligere 5-7 minutter. I mellomtiden vil kutte greener. Søler suppe på tallerkener og dryss hver serverer en klype grønn. På samme måte kan du lage mat sago suppe og kjøtt eller fisk, poteter og / eller andre grønnsaker.
   Som semule, sago elskerinne vant til å bruke for å bake kaker og forberede gryteretter. Prøv det og du erstatte halv semulegryn kokte sago korn - vil sannsynligvis smake interessant og nytt. Spesielt på grunn av god kvalitet korn sago har en utpreget smak og tilpasser seg perfekt til komponentene i salt skjønt, selv desserter. Bruk denne allsidighet sago og Tilbud til pårørende nyttige og næringsrike måltider. Bon Appetit deg og din familie!  
 • Kål oppskrift: hvordan å lage mat?

   Utstoppet kål - europeisk mat bestående av kjøttdeig med ris eller bokhvete med kokt ris, og vakkert innredet i kål blader. Det finnes mange varianter av fylling. Denne retten - ganske enkelt å tilberede og råd til enda en nybegynner kokk. Verdensomspennende fylt med forskjellige navn (dolma, tolma) og andre. Vi viser deg hvordan velsmakende og, viktigst av alt, å koke kål ruller.


   Oppskrift hjemme kål


   Vi presenterer den enkleste og raskeste kål oppskrift hjemme. Tjene som en hovedrett.
   Obligatoriske ingredienser:

 •  brød av hvit kål


 •  4 medium løk


 •  06 kg av svinekjøtt (helst fet)


 •  04 kg storfekjøtt


 •  2 gulrøtter


 •  1 ss. l. Ris


 •  2 ss. l. krydret tomatpuré (du kan legge friske tomater)


 •  laurbærblad


 •  Vegetabilsk olje


 •  hvitløk


 •  salt og pepper - etter smak.


 •  Forberedelse
  Kål oppskrift: hvordan å lage mat?


 •  Ta kål og vask grundig med varmt vann. Til prosessen gikk raskt og uten store tap, er det best å fullstendig kutte brød med en kniv.


 •  Etter setter vi kålen i en kjele med saltet vann til å koke og begynne. Så snart bladene begynner å vike, fanget dem med en gaffel (ikke helle flytende).


 •  Mens kokt kål, koker ris. Det bør kokes til den er myk.


 •  Kjøtt kjøttdeig, tilsett løk og hvitløk.


 •  Tilsett ris, salt og pepper. Deretter blandes grundig.


 •  Nå er det tid saus. Cut strimler gjenværende løk og gulrøtter.


 •  Yngel til lys gylden brun. Tilsett tomatpuré, krydder og kål suppe liter.


 •  Gå tilbake til kål blader. Altfor store blader halvert, kuttet med alt av solid fundament.


 •  Unge bladene er ikke kuttet, men bare litt kuttet bort steder sel.


 •  Pålegger hvert ark én skje med kjøttdeig.


 •  Pannekake wraps, men la én side åpen konvolutt.


 •  Ta beholder med tett bunn. Det er fortsatt fint kuttet kål, hell sausen. Sett det øverste laget av kål, hell sausen.


 •  Når fylt opp igjen, de trenger å helle restene av saus. Hvis vann er mangelvare (for å dekke det øverste laget av kål), kan du legge kål (eller andre) kjøttkraft. Småkoke i ca 40 minutter hvis du elsker å kål var myk, kan det være litt lengre.


 •  Før servering, dryss rikelig krem. Bon Appetit.


 •  Hvordan koke kål ruller?


  Kål oppskrift: hvordan å lage mat?

   Å gjøre fylt spesiell oppmerksomhet er nødvendig for å forberede fylling og tapping. For å forberede stuffing bør ikke bruke en kjøttkvern, meget finhakket. I forberedt stuffing vil legge brunet grønnsaker og urter. Bruk kun trenger friske grønnsaker kjøpt spesielt for denne retten.
   Bedre kokk kål blader flere ganger siden midten av kokt dobbelt så lenge som sin topp. Stek i 1-2 minutter, ikke mer eller rozvaryatsya blader og mister sitt utseende. Vikle fylt med blader bedre rør og søm ned til stuffing ikke er separert.
   Yngel i smør behov. Så er behagelig smak og skorpe kommer ut bra. Sausen bare gjøre: bare bland buljong, ketchup, tomater, stekt løk, gulrøtter, rømme, laurbærblad og favoritt krydder. Stek i ovnen i en time. Denne tiden er tilstrekkelig dersom preparatet er ved 180 ° C.
   En indikator for excellence er øverste klasse oppskrift for utstoppet kål med gjennomsiktige ark. Det er enkelt. Du må riktig kutte kål, kuttet omtrent 1/3. Deretter satte brød i pannen kuttet opp, hell kokende vann og glemmer å kjøle. Man kan bli myknet kål blader og nøye separert.
  Яндекс.Метрика