Salat med kylling og mais

 Salat med kylling og mais har en meget elegant utseende og hans største kjærlighet barn. I tillegg er ikke bare vakker, men også nyttig denne salaten. Spesielt mais nyttig for de som ønsker å gå ned i vekt og ser sin figur. I tillegg, er mais i stand til å nøytralisere de skadelige virkninger av fet mat og alkohol på kroppen. Velge hermetisk mais, ikke glem at flere vitaminer i sommer mais. Oddly mais nok, men hermetisert vitaminer enda mer enn i frisk.
Salat med kylling og mais

 Hvordan å forberede en salat med kylling og mais med hendene? Det er ingen oppskrift salat med kylling og mais. Ved hjelp av fantasi og erfaring, kan du selv komme opp med en oppskrift på denne salaten hjemme.

 Ingrediensene til salat med kylling og mais


 Kyllingbryst, hermetisert mais - en liten bank, ananas biter 1 boks, karri, salt, pepper, majones, persille.

 Salater med kylling og mais


 Opprinnelig kyllingbryst bør koke i saltet vann. Sørg for å sette løk og krydder, de legger kylling smaker godt.
 Når kjøttet er avkjølt, kutt den i terninger.
 Bland kylling, mais og ananas skiver, krydre med majones salat med tillegg av karri. Hakk persille og legg til salat. Fôring på bordet salat med kylling og mais, kan dekorere en tallerken med skiver av tomat. Fra denne retten vil bli enda lysere.
Salat med kylling og mais

 I salat oppskrift med kylling og mais kan legge til dine egne ingredienser. Du kan i stedet legge ananas hakket kål. Det er ikke noe enklere enn å forberede en salat med kylling og mais med ulike komponenter. Veldig opprinnelige smaken av denne salat, hvis vi tar den røkt kylling. Ananas kan erstatte ikke bare kinakål, syltede agurker men. Hvis du ønsker å gjøre salaten var en solid, deretter legge noen kokte poteter. Majones kan erstattes med en dressing av olivenolje med tillegg av sennep, spesielt hvis du forbereder et hus salat for barn.

 Salat med kylling og mais Video


 Denne videoen oppskrift kylling salat og mais er enkel og rask. Se nøye video.
 Kan den store festen for påske dispensere med tradisjonelle og deilige retter navnebror? Selv nybegynner elskerinne vet en kjerne sett av festlige retter i en lys og en stor dag - muntre fargede egg og deilige kaker.
 Faktisk, mange mennesker fortsatt hardnakket forvirret, tro at Kulich og påsken - det er noe med det samme, men det viser seg det er det ikke. Påske - en fancy deilig brød som spises i påskeuken, og noen ganger etter.
Hvordan lage ostekake?

 Påske - en søt dessert, som er den viktigste ingrediensen i ost. Selv i form av to forskjellige retter: den ekte påske ser ut som en avkortet pyramide i bildet av Den hellige gravs kirke, der det var et stort mirakel om oppstandelsen.
 I dag er en veldig fin klokke på å gjenopplive tradisjoner fra fortiden, til tross for alle de populære rettene på en gang sann påske forberedt svært sjeldne, er de stadig blir erstattet belter. Men i dag, godt bevarte oppskrifter av påsken, finne ny styrke og popularitet, og sammen med de grunnleggende attributter ferier, brukes til å gjøre dette miraklet godbiter.
 Ikke rart, er denne retten en reell hellig verdi, fordi ifølge legenden, ost kake, fylt med godbiter og behandler, et symbol på paradis på jord som Kristus lovet i samtale med Moses.
 Enig en fantastisk kulinariske kreasjoner divine'd liker å forberede den beste måten, så la oss prøve å finne ut hvordan å lage deilig ostekake med hendene.
Hvordan lage ostekake?

 Faktisk ikke engang verdt å prøve å finne ut hvor mange det er varianter av denne retten, nesten hver ekspert og husmor er ditt valg, men fortsatt gjenstår de samme grunnleggende ingredienser: ost, egg og hjemmelaget rømme.
 Faktisk er det lett å fremstille hjemmelaget påske imidlertid, som alle andre oppskrift, er det noen hemmeligheter og kompleksitet, uten kjennskap til hvilke er vanskelig å oppnå perfekt resultat. Til kake viste seg virkelig vakker, festlig og utrolig velsmakende, er det viktig å ta hensyn til kvaliteten på de første produktene, samt i hvilken form mat vil bli pre-prosessering. La oss undersøke.

 Flere viktige punkter


 •  For å forberede denne retten trenger du en spesiell form - pasochnytsa, tradisjonelt utført med trær, men det finnes nyere versjoner - med plast. Tre pasochnitsy kan kjøpes i kirken eller i andre butikker rett før ferien. Pasochnytsa av plast, selvfølgelig, komfortabel tre - det er lettere å vaske, dessuten er det ikke krever noen spesielle forberedelser før bruk. Wooden pasochnytsu må skikkelig gni hardt svamp før matlaging og deretter bløt i kaldt vann i 6 timer.

 •  For å lagre bildet enklere, som vanligvis dekorert med tre pasochnytsa, før bruk av spesielt belagt med et tynt lag av gasbind.

 •  Til kake viste seg virkelig velsmakende, må det være forberedt utelukkende med cottage cheese, velge den mest ferskt produkt, må det være ren hvit uten gulning. Prøv den på smak, bør være lett gjenkjennelig surhet og gode ostekorn.

 •  Rømme er også bedre å velge en bolig, et fettinnhold på ikke mindre enn 25%. Hvis du kjøper den i markedet, kan fettet bli bestemt av øyet, "det viktigste at det var en skje."

 •  Alle produkter skal være friske og av god kvalitet. Avhengig av hva du kommer til å dekorere og fylle med produktet, må du forberede grunnleggende ingredienser: tørket frukt og nøtter dynket i vann i 20 minutter for å bli mykere. Men frisk frukt ostekake er bedre ikke å legge til, akkurat som de vil tappe alle dine gjerninger, bokstavelig talt "flyte".

 •  Når alle ingrediensene er kjøpt og delvis forberedt, kan du gradvis begynne de viktigste tiltak - matlaging. Totalt, metoden for forberedelse, del fire hovedtyper av ost kaker, ost, bakt, kokt og zavarnuyu. Det er vanskelig å si hvilken som er bedre og mer øm, avhengig av den kulinariske kunster, og, selvfølgelig, og kvaliteten på de første produktene.
  Hvordan lage ostekake?

   Noen tips:


 •  Å belte ut myk og luftig, ost nødvendig å slipe for hånd. Bedre å gjøre med fin sil eller, i ekstreme tilfeller, med den minste sliper med kniver. Blender eller food prosessor det passer ikke, fordi det er i ferd med manuell sliping oksygen ost og kjøtt - pomp og ømhet.

 •  Egg med fløte og sukker og slå ned den beste hånden til en tykk skum. Det faktum at det å jobbe med blender er lett å gå glipp av øyeblikket når du skal slutte å churning, kan resulterer krem ​​begynne å flasse.

 •  Å forberede kake etter å holde god form, ikke plassere det i en masse egg og fløte, i utarbeidelsen skal det ha konsistensen av tykk deig.

 •  Oppskrift råolje påske med kandiserte frukter og nøtter


   For utarbeidelse trenger vi:
 •  ost - 1 kg;

 •  smør - 100 g;

 •  tykk krem ​​- 120 g;

 •  Sukker - 150 g;

 •  nøtter, kandiserte frukter, krydder etter smak.

 •  Til å begynne tørke to ganger gjennom en fin sil ost. Smør er nødvendig for å komme seg ut av kjøleskapet til razmyakshey det, deretter gni det godt med sukker til en jevn røre.
   Deretter bland ost og fet masse, legge rømme til den samme (pre postoyavshuyu i kjøleskapet), alle nøye brette og sette stå på et kjølig sted i én time.
   Etter tid, legge kandisert frukt og nøtter og krydder etter smak igjen alle gode vыmesyv, oversettes til forberedt pasochnytsu.

   Dekk den med et spesielt lokk, sette en belastning på toppen og la i kjøleskapet i minst 12 timer. Den neste dagen, fjerner du det forsiktig på en plate og med samme eller kandiserte nøtter, dekorere vårt påskelam utenfor.
   Sørg for å forberede en tradisjonell rett!  
   Julien - en nydelig, mild og svært populære varm tallerken, som i likhet med de fleste andre, kom til oss med utsøkt fransk. Men få vet at den franske, på det meste, julienne - det er ikke mat, men bare en måte å kutte produkter.
   Utad ligner det en vanlig liten halm som en erfaren kokk som vil møte i teksten i den oppskriften sier, forstår hvordan å kutte produkter. Men hvorfor russisk mat er navnet fast som navnet på et varmt måltid?
  Hvordan lage perfekt julienne?

   Kanskje det er på grunn av det faktum at de fleste av ingrediensene som utgjør julienne, bare et lite kutt i strimler. I Frankrike er denne retten bedre kjent som "Kokotov", som tilsynelatende kommer fra retter som alle reglene skal utarbeide en ekte julienne, kokotnytsi.
   Og likevel, til tross for all forvirring, som bokstavelig talt overgrodd navnet på denne deilige parabolen i sin klassiske prestasjoner forberedt fra kylling som er bakt hvit saus.
   Veldig rart, men en eller annen måte i dag julienne mye mindre vanlig på bordene av russiske husmødre, tror mange at Julien er for komplisert til å forberede seg, men noen klager til den høye prisen.
   Så, uansett, alt dette ikke har en god grunn: julienne - enkelt og behagelig å forberede en rett som vil ha stor glede til fest dine kjære.
  Hvordan lage perfekt julienne?

   Flere oppskrifter vi gi litt lavere, og for tidlig fortelle noen hemmeligheter om hvordan å forberede deilig julienne uten vanskeligheter og problemer.
   Til tross for at den tradisjonelle tilberedt med julienne strengt sett av ingredienser, i dag er det mange varianter av denne retten, som bruker et større spekter av produkter. I dagens ytelse, kan julienne være forberedt på ikke bare å fjærfe, men også sjømat, fisk, sopp og grønnsaker.
   Heller ikke stor tro sterkt på bruk av melke bechamel, som ifølge mange husmødre er svært vanskelig å gjennomføre. Som et resultat av matlaging kremet béchamel aktivt bruker eller kjøttkraft, ikke sjelden oppskrifter, hvor han helt erstatte kremfløte eller rømme hjem.
   Vanskelig å si bedre eller verre, men fortsatt veldig fornøyd med at som et resultat av mangfoldet av oppskrifter, kan hvem som helst plukke opp en julienne som bare må smake det.

   Nå potten


   Det ser ut til denne retten for riktig forberedelse og dens påfølgende filing krever bruk av spesielle former - liten del kovshykiv, som vi har sagt, blir de kalt kokotnytsi.
  Hvordan lage perfekt julienne?

   Velg en snapper dem i dag, fordi salget kan du finne en rekke alternativer: glass og keramikk, kobber og stål, anbefaler vi også at du velger den klassiske rustfritt stål sleiver.
   Disse kokotnytsi svært enkel å bruke, lett å ta vare på dem, og gjennom sine tynne vegger de passerer stor varme, slik at zhulenu zapektysya raskt, uten peresushyvayas.
   Ikke glem at på bordet og må sendes inn på en liten skål og en varm penn må vikle papirhåndkle eller klemmer som pryder din parabol og beskytter mot uønskede gjester forbrenninger.

   Et par viktige tips


 •  Til bechamel gikk glatt og uten en klump, er det viktig å bruke når matlaging varm melk og rør ikke stoppe hele massen. Melk trenger ikke å helle en tynn stråle, hell det i ett slag, så ikke stoppe røre intensivt, og dermed løse opp klumper av mel.

 •  Noen frukter og grønnsaker julienne trenger å kutte i fine strimler, men kjøtt eller røkt - kuber. Eventuelle kjøttprodukter må være forkokte før du setter dem i den totale fatet og rå sjømat tatt og bare 2-3 minutter i kokende blanshyruyutsya og saltet vann.

 •  Poteter i zhulene brukt.

 •  Top julienne alltid drysset ost, bedre å velge de variantene som er lett smeltet og revet ost hvis blandet med brødsmuler, bakken, vil resultatet bake smakfull og skarp.

 •  Julien klassiske oppskriften med kylling og sopp


   Du vil trenge:
 •  kyllingbryst - 1 stk;.

 •  fersk sopp - 50 gram;

 •  løk - 1 stk;.

 •  olivenolje - 1 ss. skje;

 •  Parmesan ost - 30 g;

 •  forberedt separat melke bechamel.

 •  Kylling renser huden og plivochok, vasket og skåret i små terninger. Sopp grundig vasket og kuttet i strimler, løk skrelles og skjæres i fine strimler.
   Varm en panne, hell den på olivenolje og stek løken til lys zolotavosti utseende, så er det også helle kylling og sopp. Alt er vel og stek til, før all saften helt vykypyt at høydepunkt kylling med sopp.
  Hvordan lage perfekt julienne?

   Nå fjern fra varmen og kok separat bechamel at tidspunktet for å blande den med andre ingredienser skal være fortsatt varm. Ta kokotnytsi, smører innsiden av smør, spre hennes stekt kylling, sopp og hell saus på toppen fortsatt.
   Top bøtte dryss revet ost. Cookie stanser sende en forvarmet ovn, stek ved 200 °, den totale tiden - ca 10 minutter og julienne klar!

   Oppskrift Julien i multyvartsi Seafood


   Vi trenger:
 •  blåskjell - 400 g;

 •  løk - 2 stk;.

 •  Ost - 150 g;

 •  tykk krem ​​- 100 g;

 •  ost - 30 g;

 •  greener.

 •  I stedet for tradisjonelle kokotnyts, noen ganger moderne husmor hell brukt mirakel av moderne teknologi - Trykkokere. Så enda enklere og raskere enn i former og smak forblir den samme.
   La oss starte: blåskjell grundig vasket, satt i en spesiell bolle og sett multyvartsi på "Baking". Putre dem i denne stillingen i 10 minutter, deretter tilsett løk og fint smuldret igjen utsette mode "Baking" for en annen 10 minutter.
   Etter tid legge krem, bland alt og sette ytterligere 3 minutter i Trykkokere, hvis ønskelig, legger fint smuldret dill eller persille.
   Mens vår tallerken slukket, gnidd på et fint rivjern ost, spre den på toppen nesten klar julienne, og deretter gi ham en annen potomytysya ca 3 minutter på eksponert modus. Parabolen er klar!

   Den eneste ulempen med å forberede slike retter som multyvartsi - er det servering i kokotnytsyah sikkert ser mye julienne appetittvekkende og estetisk, så spesielle feiringer, er det bedre å bruke spesielle former.  
  Яндекс.Метрика