Hvordan lage en fløtesaus

 Fløtesaus en av de få vi har funnet - universell. Det går bra med mange krydder, urter, grønnsaker og sopp. Men det anbefales å bruke mange av de første og andre kurs. I utgangspunktet temaene som krever forsuring, som rømme - en gjæret melk produkt. Den har en rekke gunstige egenskaper for legemet. Rømme - en kilde til vitaminer og mineraler som kalsium. Det er en prosess for fermentering, som tildeler det til probyotycheskym produkter som beskytter tarmen. Et par minutter brukt på matlaging fløte saus oppskrifter som inkluderer ulike tilsetningsstoffer.


 Rømmesaus oppskrifter


 Hvordan lage en fløtesaus til fisk. Stekt fisk går bra med krem ​​og soppsaus. Denne kombinasjonen ofte funnet i klassisk europeisk mat.
Hvordan lage en fløtesaus


 Ingredienser:


 •  sopp - 100g


 •  løk - 1 stk


 •  rømme - 100g


 •  mel - 1 ss. l.


 •  vann - 100 g


 •  Vegetabilsk olje


 •  salt


 •  pepper


 •  Metode:


 •  sopp ren, vaske, klippe;


 •  løk og sopp med salt og stek i smør over lav varme;


 •  Hell melet i samme panne, presser allerede brunet matvarer. Bland det med olje - det vil eliminere klumper. Når det blir gul, tilsett rømme;


 •  blande, helle kokende vann under omrøring koke to minutter;


 •  dryss med.


 •  Rømmesaus til kjøtt


   Dette er den mest enkle og enkel oppskrift som bare kan være. Forberede det kan hvem som helst, men at han er ikke mindre velsmakende. Hold det i naturen, fordi kebab krydret med denne sausen, synes hundre ganger mer smakfull.

   Ingredienser:


 •  rømme - 100g


 •  Hvitløk - 3 fedd


 •  majones - 2Art. l.


 •  grønn


 •  pepper


 •  Metode:

   hvitløk å presse chasnykodavtsi, hogge urter, bland alle produkter. Kjøtt, spesielt kebab, under en slik dressing - bare yummy.
  Hvordan lage en fløtesaus


   Rømmesaus til kylling


   Nylig, mange menn sier at deres favoritt kjøtt - kylling. Så det smukke kjønn ikke gir opp biter av delikat hvit bryst. Og hvis du gjør det i kremet pidlyvtsi, alt bare glemme kosthold, fordi mer deilig og vanskelig å forestille seg.

 •  kylling - ett bryst


 •  rømme - 1/2 kopp


 •  mel - 1 ss


 •  salt


 •  pepper


 •  grønn


 •  Forberedelse:


 •  skille kjøttet fra beina, skåret i små biter og stek;


 •  tilsett mel og rømme, putre;


 •  sesong med krydder.


 •  Dette er en grunnleggende versjon som kan suppleres med sopp, blomkål og diverse andre grønnsaker. Fra denne kyllingen vil spille andre smaker fra delikat krem.
   Den historiske fødestedet til mange av sauser - en Kaukasus. Det er der de virkelige levende amatører og kjennere av kjøtt som er alltid prydet hans ulike urter, krydder og selvfølgelig søte og meieriprodukter. Vedta god erfaring og tradisjon, spesielt i matlaging - trekk ved russisk mat.
   Meieriprodukter er alltid verdsatt og verdsatt på kjøkkenet av noen mennesker på grunn av deres tilgjengelighet og verdifulle kvaliteter. Inkludere dem i ditt kosthold, eksperimentere med dem. Bare noen få minutter - kan bli tilbudt og et flott resultat av din kulinariske arbeid for gjester. Tro meg, setter pris på din innsats verdsatt! For deg er det praktisk talt verdiløs, men du zarekomenduyete som en ekte vertinne og en god kokk.
  Hvordan lage en fløtesaus

  Bakt "lat kone": oppskrift
   Hvis det er ingen kulinariske ferdigheter eller talent du noen gang kom til å gjøre noe mer raffinert vanlige egg, grøt eller dumplings, så er det sannsynlig at ensartethet noensinne begynner å kjøre deg lei og før eller senere, må du ha et ønske om å teste sin styrke noe mer komplisert. Men ikke umiddelbart trenger på egen risiko tatt av noe unormalt. Til parabolen din har fått originalitet, kan det godt være lett å produsere. Og selv om kompleksiteten av oppskriftene du ikke tankene, er det mulig at når som helst kan få spørsmål om å forberede deilige måltider i løpet av kort tid når ingen praktiske ingrediensene som trengs for komplekse retter - så ingenting vil forbli som kokk noe lettere. Men enklere betyr ikke nødvendigvis kjedelig eller banalt.

   De samme dumplings kan kjøpe en ny verdi når du ser på dem som produktet er ferdigstilt, og som ingrediens i en helt annen tallerken. Selv de lateste lett takle dette problemet, fordi denne oppskriften er ikke for ingenting at en rask og enkel å tilberede rett kalt "lat kone."

   Bakt "lat kone" vil ta deg mindre enn en time, for det trenger du følgende ingredienser:

   800 gram ravioli;

   2 løk;

   100 gram ost durum;

   3-4 egg;

   250 gram majones (kan komme og rømme);

   noen urter og krydder.

  Bakt "lat kone": oppskrift

   Å starte kokeprosessen, må du smøre pannen med olje og stek i ovnen for oppvarming. Ikke rådet ham for mye pepper, eller dumplings kan svømme. Oppvarmet samme panne bare litt, kan du være sikker på at de dumplings til overflaten ikke feste. Trenger også å varme pannen, hell det i solsikkeolje.

   Deretter skar vasket og rengjort bue som er på noen måte du vil, som små terninger og halvsirkler. Hakket løk lå på en oppvarmet panne og stek under omrøring av og til, i 2-3 minutter til de er gyllenbrune utseende. Pisk eggene med en mikser eller for hånd i en bolle, viktigst, gjør det grundig, og deretter legge til pisket egg, majones eller rømme (valgfritt i like proporsjoner kan legges til, begge deler) og bland godt. Dumplings spredt ut på en stekeplate med ett lag, dryss med noen krydder og urter etter smak, legg stekt løk på toppen og hell blandingen av egg, majones og rømme. Denne pre dryss revet ost på et grovt rivjern.

   Noen av dumplings i ovnen, forvarmet til 200-220 grader og la stå i 40 minutter. Denne tiden kan brukes til nesten hva som helst, slappe av og ha det gøy - som matlaging da trolig bli husket mer som du unpainful og positiv prosess som du kan nyte. Etter førti minutter bare nødt til å fjerne parabolen fra ovnen og pynt med friske urter - og gryte "lat kone" er klar!

   Som du kan se, matlaging denne retten er svært enkel og krever ingen spesielle utgifter, heller ikke tid eller pris av ingredienser. Resultatet er ikke bare uvanlig, men veldig appetittvekkende.
  Hvordan spise rambutan?
   Selv om muligheten til å personlig gå til fossen ofte tropiske land, "de offisielle representanter fra disse landene er regelmessig i vårt område. Dette, selvfølgelig, den eksotiske frukten levert til supermarkeder og dagligvaremarkedene over hele verden. Derfor, selv beboere kjøle nok land har mulighet til å smake sjeldne og uvanlige frukter. Sant nok, noen forestille seg hvordan de oppfører seg. For eksempel, er som rambutan rett til å forstå og føle sjarmen av sin smak og fordeler? Hva å lage mat med dette morsomme frukt? Frukt eller grønnsak? Nyttig rambutan eller begrense bruken bedre? Og hvis så, hvorfor og av hvem? Generelt, solid sak Heldigvis har vi svarene, og vi er glade for å fortelle deg hva rambutan og hva den spiser. Hva rambutan? Det ser ut som rambutan?
   Først, svarer vi: rambutan - en frukt, og bare kalt treet som disse fruktene modnes. Og navnet for de som forstår den indonesiske språket, melder utseendet på rambutan. Det betyr "hårete" som moden frukt har "høy raggete." Lange hår eller hår, de trenger, selvfølgelig, for å beskytte mot kulde og fra eksterne skadedyr. Tenk deg en vanlig hestekastanje skall, bare myk. Fleksible spikes rambutan enkelt kuttes med en kniv med huden, slik at den kan betraktes som helt ufarlig frukt. En bedre og mer korrekt å vurdere det nyttig frukt, ikke av ulykkes asiatiske egenskaper rambutan veldig mye verdsatt.
   Ripe rambutan er 4-6 cm i diameter og har en avrundet, noen ganger litt avlang. Noen frukter er koblet i en tett klynge og endre sin farge i modning, først grønn, så gul og til slutt en lys rød. Så, velge rambutan, ta bare de fargerike frukt. "Hårete" skall av moden frukt er separert veldig lett, utsette belesuyu eller litt rosa kjøtt med en delikat smak. I midten av denne kjøtt skjuler en mørk solid bein. Første gang kjøpe rambutan notat som lagrer den for fremtidig bruk er ikke: selv i kjøleskap, må disse fordelene ikke ligge lenger enn 4-5 dager.
   Sammensetning og nytte Rambutan
  Hvordan spise rambutan?
   Som med alle søt frukt (papirmasse rambutan og har en behagelig søt og syrlig smak, som minner om modne og saftige grønne druer), rambutan rikt vann og karbohydrater. Dette er for det meste fruktsukker er hvit med et komplekst og aminosyresammensetning, diettfiber og organiske syrer. I tillegg inneholder massen rambutan vitaminene B1, B2 C, kalium, fosfor, natrium, nitrogen, magnesium og sink, og jern. Alle disse stoffene fremmer fordøyelsen, absorpsjon næringsstoffer og øke stoffskiftet. Og med rambutan frø trekke ekstremt velduftende olje, uunnværlig i produksjonen av kosmetikk, såper og dekorative lys.
   I Asia rambutan er ikke bare næringsrik, men også sunn frukt, og derfor en del av medisinen og diett hos pasienter gjenopprette. Det hjelper med spiseforstyrrelser, diaré, dysenteri og tarmparasitter infeksjon. Bruk av rambutan i mat bidrar til å senke blodtrykket og regnes som effektiv forebygging av kreft. Uansett hva det var, er denne frukten svært populært i ulike sfærer av menneskelig aktivitet. Men selv om den var begrenset til matlaging, fortsatt med rambutan ville gjøre en masse søtsaker, syltetøy og syltetøy, kompotter og fyllinger for bakverk. I tillegg la rambutan til salater og selvfølgelig spise fersk.
   Hvordan spise rambutan
   For å møte den nye smaken og hvordan du rasprobovat det er best å prøve fersk rambutan. Spesielt fordi det er så eksperter anbefaler og asiatisk mat. I moden frukt, trenger du en skarp kniv og en plate. Vask hender og han rambutan rennende vann og begynner å rengjøre:
  Hvordan spise rambutan?

 •  Med sin venstre hånd, ta tak i halen rambutan (eller stedet der han prykriplyavsya), og høyre hånd enn å ta. Vær forsiktig så du ikke sterkt skyve blad nadrizhte fruktskall tilbake omtrent halvveis, hele omkretsen.
   Sette en kniv og fjern den avkuttede delen av huden som en lue. Den nedre delen av huden etter en permisjon for å holde den kunne holde frukt.
   For en tabell rambutan forberedt slik at du kan sette på en plate, som alle ved bordet vil ta sine godbiter. Uavhengig du kan bruke en kniv til å fjerne masse og nadrizhte ankelen.
   Du kan gjøre uten en kniv, bare bite av en del av massen. Men i dette tilfellet prøver å skade ankelen. Smaken er så bitter at all moroa av godbiter vil bli helt ødelagt.
   Et annet alternativ som serverer fersk rambutan på den generelle tabellen - dette er ikke fjerning av hud og spaltene. De trenger å gjøre, slik at massen rambutan var som inne i "kronbladene" dannet av radert hud.
   I tillegg til disse metodene, kan fersk rambutan være helt atskilt fra huden, fjerner du det fra bein, og kjøttet skåret i skiver eller terninger. Som sådan, er rambutan lagt til de komplekse retter, søt og velsmakende, hermetikk og bakt i ost, blad og fancy kaker.
   Oppskrifter med rambutan
  Hvordan spise rambutan?
   Når du har sett i det enkle håndtering rambutan, kan du prøve å bruke det som en matlaging ingrediens. Her er noen enkle, men velprøvde og vellykkede oppskrifter der rambutan vise sin beste smak, og du kan ikke være redd for at rotet eksotisk rart:
 •  Salat med Rambutan og crabsticks (snack). Å diversifisere nyttår eller noen annen ferie tabellen, kan du erstatte den rekkefølgen sliten salat salat med krabbe pinner en banker hermetisert Rambutan (gjennomsnittlig volum fra forskjellige produsenter rundt 500-600 ml), en stor pakke med krabbe pinner (ikke mindre enn 200 gram, men og ikke mer enn 250 gram), 80 gram hvit ris dlynnozernovoho, en liten mengde naturlig yoghurt uten tilsetningsstoffer påfyll og bunt av friske urter, en klype salt og en klype pepper. Først, kok til de er møre og kule funksjoner. Mens den kjøler, kuttet i små crabsticks, og bare male rambutan. Greens vil kutte. Yoghurt blandet med en halv grønn, salt og pepper. I en salat bolle, bland ris, krabbe pinner og frukt. Fyll yoghurt saus. Pynt med resten av urter og server. Sirupen fra glasset av hermetisk rambutan kan brukes som en drikk eller andre kulinariske formål.
   Salat med ananas og rambutan (dessert). Igjen, kan du bruke både fersk og hermetisert rambutan (10-15 frukt per spesifisert rekke andre ingredienser). I rambutan trenger en moden mango frukt, en stor pære, noen få biter av ananas (hermetisert kan ta ringen), 2 ss flytende honning naturlig, rensing håndfull nøtter (mandler eller valnøtter), og litt brennevin (oransje, amaretto eller annen på din smak) og kringle krem ​​for å dekorere. Hvis rambutan frisk, ren og skjær det som er beskrevet i instruksjonene ovenfor. Hvis hermetisert - rett og slett fjerne fra sirup og kuttet sammen med andre lignende frukt i små terninger eller skiver. Lage en fruktsalat, til én eller små porsjoner kremanki. Hell honning likør og strø nøtter. Før servering dessert uvenchayte cap av pisket krem. Kjennere anbefales å drikke en cappuccino salat uten sukker, som vil understreke sødme av frukt. 
   Rambutanovыe egg. Selv om det opprinnelige navnet, er dette forrett så enkelt at fremstillingen kan være klarert selv uerfarne kokker, selv om barnet. Det vil ta mange egg, hvor mange porsjoner du planlegger, samme rambutan frukt (frisk eller hermetisk), og andre ingredienser kan endre og legge til din smak. Imidlertid anbefaler vi å bruke en myk ost (som ricotta) eller tørr ost, ost, nøtter, pisket krem ​​og ikke være for søt fruktjuice. Først koker hardkokte egg og kjøle dem. Fjerne skallet forsiktig og klippe hvert egg i to på langs. Fjern plommer. Hver rambutan ren (om nødvendig) og fjerne gropene. Skjær frukten i to. Sett halvt egg på en tallerken skiver opp. I stedet for plommer fest halvdeler rambutanov også kutter opp. Hard ost gni på et lite rivjern. Myk ost (cottage cheese), fløte, juice og revet ost, bland til glatt pasta og sette på toppen av rambutan. Nøtter hogge og dryss dem snack. 

   Når undertegnet i smak og kjærlighet er rambutan på noen måte, gjerne legge renset fruktkjøttet i et glass tørr vin eller champagne, dekorere det iskrem og kaker. Og hvis skjebnen vil sende deg et stort antall av eksotiske frukter, prøv å lage mat med rambutan syltetøy og / eller stuet.
   Skade rambutan og kontraindikasjoner
   Endelig, sier et par ord advarsel. Fordi, til tross for alle fordelene av rambutan, kan de ikke beundrer mennesker med matallergi og / eller sensitiv mage. Og alle andre bedre å starte først smaker rambutan med en liten mengde masse og lytte til svaret. Hvis det er godt oppfatte tropiske godbiter, kan du hjelpe deg selv uten frykt rambutan gift eller gjenopprette. Er at ankelen er fortsatt bedre ikke å ta inn i munningen av det høye innholdet av giftige stoffer i den. Og resten spiser rambutan helse! Bon appetit!  
 • Яндекс.Метрика