Kake medovyk - er en av favoritt smaker av barndom, behandle, som er kjent for mange av oss, som det så ofte forberedt våre mødre og bestemødre, det ofte støter på menyen kringle og kaffe.
 Rund og søt stykke glede som alltid heie og vil ta imot både på ferie og på bordet hver dag. Nå kan du argumentere og si at medivnyk ikke liker, men vi er sikre på at du vil svare: en delikatesse ikke elsker dem som ikke har prøvd det i den opprinnelige og forsvarlig gjennomføring.
Hvordan å lage en deilig kake medovyk?

 Luft og anbud kake dynket i søt smak av karamell, lettrømme, som utvanner den totale spekter av smak litt sur og behagelig ettersmak av honning - så lekkert la ingen likegyldig.
 Plus, det er lett og rask å tilberede og lett og et begrenset antall ingredienser, alt annet, reduserer antall nødvendige manipulasjoner til fantastisk minimum. De som vet hvordan å lage en kake medovyk, kan ikke uenig i at det er en fantastisk oppskrift som trolig har bare én feil: den forsvinner raskt fra bordet!
 Forresten, er historien om sin opprinnelse knyttet en interessant historie: alle klar over at en stor og viktigste ingrediens er honning kake, men keiserinne Elizabeth, kona til Alexander I, var veldig glad i dette naturproduktet, så de fleste rettene som ble servert til keiserlige familien, tilberedt uten.
Hvordan å lage en deilig kake medovyk?

 Når tjenesten i palasset kom en ung con som ikke visste dette faktum og prøver å imponere den kongelige familien bestemte seg for å lage mat for ny og fortsatt praktisk talt ukjent oppskrift.
 Kaken viste seg overraskende velsmakende, Elizabeth, selvfølgelig, spurte denne oppskriften raskende anbud og smelter i munnen fatet. Når keiser lært at den viktigste komponenten var honning, beordret sjenerøst belønne en så ressurssterk og talentfull bakverk.
 Forresten, faktisk sant medovyk, til tross for sin viktigste komponent, som for noen kan virke altfor cloying, veldig medovyke han knapt merkbar, bare honning gir det en mild smak. Et annet pluss med denne kaken - det vil lett selv honning som er igjen i glassene fra i fjor og zatsukruvavsya og kaste, selvfølgelig, beklager. Under fremstillingen fremdeles varm, og krystallene oppløses, men likevel viktig for at det skal være naturlig.

 Hemmeligheter matlaging deilige medovyka


Hvordan å lage en deilig kake medovyk?

 Så, hva du skal gjøre for å få virkelig anbudet, deilig og smakfull kake? Som vi har sagt, er oppskriften av sin forberedelse enkel, viktigst av alt, ta hensyn til ingredienser, er det viktig at de er av høy kvalitet og skreddersydd etter dine personlige smakspreferanser.
 •  Oppmerksom på honning er bedre å velge lyse varianter, som mørk honning har en mer markant og karakteristisk smak, noe som gjør det svært synlig i kaken. I utgangspunktet passer alle slag, men at av Acacia og bokhvete skal være forlatt, kan man få en litt bitter smak medovyka.

 •  Rømme spiller også en viktig rolle: jo mindre fettinnholdet, jo sterkere lekkasje kake, men mellom tortillas forbli mindre krem. Hvis du ønsker å bli fetere og deilig kake, velge et hjem og fett rømme, og hvis det ikke er nok, deretter øke andelen av sin direkte i oppskriften.

 •  Noen ganger i stedet for rømme eller bruke det i forbindelse med kondensert melk, kakao og selv jam. Også, som flere ingredienser kan handle nøtter, svisker, kanel eller litt frukt etter smak.

 •  I stedet for det vanlige sukker er bedre å bruke pulverisert sukker og fløte før pisking den inn i en krem ​​heller kjølig i kjøleskapet.

 •  Kaker for bedre rozkachuvaty kake er fortsatt varm, raskt og automatisk for å holde dem kjølig.

 •  Oppskrift klassisk medovyka


   For testen trenger vi:
 •  mel - 3 kopper;

 •  Egg - 2 stk;.

 •  Sukker - 1 kopp;

 •  Honning - 3. skjeer;

 •  . soda - 2 t skje (ingen lysbilder);

 •  eddik (9%) - 1 ss. skje;

 •  Fløte og dekorasjoner:
 •  egg - 1 stk;.

 •  smør - 200 g;

 •  rømme - 1 ss. skje;

 •  melis - 3 ss. skjeer;

 •  en håndfull valnøtter.

 •  For å begynne, sette kokende vannbad. Det visp, slå deigen og sukker 2 egg, kok i 3-5 minutter suspensjon, vente til det blir lett og luftig.
   Tilsett honning, betyr det ikke slutte å røre, så igjen røre alt sammen. Så, uten å fjerne fra badet, legger 1/3 av mel, fortsetter å blande, legge til følgende tilbakebetalt brus, en annen 1/3 av melet og bland alt godt igjen.
   Etter at vi sender til den totale vekten av eddik, og pastaen umiddelbart dekket med bobler over røre, tilsett resten av melet og, endelig, igjen en god røre, deretter fjerne fra vannbad.
   Legg deigen er fortsatt varm på bordet tidligere drysset med mel, gi ham litt søvn (2-3 minutter) og deretter begynne å elte for hånd, noe som sikrer en homogen, litt klissete, masse. For fremtidige kaker dele det inn i seks like deler.
  Hvordan å lage en deilig kake medovyk?

   Deretter Forvarm ovnen til 180 °, og deretter hver del av deigen til en rund rozkachuyemo og delikat kake, spre den på en stekeplate og pierce flere steder med en gaffel, for bedre baking. Hver kake er bakt i ca fem minutter til dannelsen av en fin mørk gyllen eller oransje farge, og deretter begynne å starte krem.
   Gå tilbake til vannbad, visp sammen egg og sukker, tilsett rømme og det er igjen god beat, bedre mikser. Deretter fjerne fra badet, noe som gir den resulterende masse avkjøles litt, ikke glem å komme i forkant av kjøleskapet olje og la den mykne litt.
   Når blandingen er avkjølt litt, legge til det og fortsette å kjerne smør i ca 5-8 minutter til den er tykk. Nå gå til montering av kaken. Hver kake rikelig dekket med et lag med krem, gi den en liten belastning på veggene, pålegge en mot en, samt toppdekselet krem.

   Komme dekorasjon: du kan blande i en blender gjenværende rester av kakenøtter og valnøtter, bringe ut bot smule.
   Med hjelp pynte kake på toppen, dekk med sidevegger og sende medovyk i kjøleskapet i 3-4 timer for å gi den en god suge. Etter kaken helt klar i tide, til noen smak, dryss topp med revet sjokolade kan.  
  Ost gryte oppskrift
  Nayaromatnishyy barndomsminner hver - ost gryte. Nå vanskelig å si hvem som oppfant mange favoritt oppskrift, men takker ham for detOst gryte oppskrift
  I Sovjet-tiden, men som det er nå, ifølge lagets rå ost kan serveres i skolen. Vi vet alle at ost er veldig nyttig, spesielt den voksende kroppen. Derfor har oppskriften gryte med ost blitt en integrert del av frokost i barnehager, skoler og leirer.
  Hva er "gryte"? Det ser ut til at denne saft, legge ulike krydder, forberedt på en svært varm ovn og nødvendigvis i tett lukket beholder. Ikke mange vet at mer enn hundre typer gryteretter. For eksempel kan gryte være ris, pasta, grønnsaker, kjøtt, fisk, ost, etc. Og så glad i oss klatring og borger også klassifisert i klasse "gryteretter".
  Grunnlag for gryteretter alltid forberedt med de samme komponentene (unntatt med en liten forskjell i vekt ynhredyetov), ​​men hver familie har sin egen "krone gryte", med tillegg av vanilje, nøtter, kandiserte frukter, bær, etc. I min oppskrift boksen fant også noen alternativer, og jeg har stor glede av å dele dem med deg føler
  Mitt råd - forberede umiddelbart dobbel porsjon - man vil definitivt ikke nok.
  Ingredienser for ost gryteretter:
  500 g ost (9% -15% fett)
  3 egg
  6 ss semulegryn (kan erstatte 3-5 spiseskjeer mel)
  3 ss sukker
  1 ss rømme
  En klype salt
  rosiner
  tørkede aprikoser
  vanillin
  (Siste 3 ingredienser om ønskelig)

  Lage ost gryteretter:
  Sette en varm ovnen til 180 grader.
  Skille hvite fra yolks. Protein slå med en klype salt.
  Ta en dyp skål og kombinere det i ost, eggeplommer, sukker og semulegryn. Bland.
  Tilsett lett pisket eggehvite, rosiner (tidligere gjennomvåt), hvis ønskelig, tørkede aprikoser og vanilje. God bland alt. Vi trenger en homogen masse.
  I form av bakepapir til å legge ut (hvis du ikke har funnet, Grease med smør, dryss med brødsmuler eller semulegryn og bare helle for mye).
  Hell ut osten blanding og topp med rømme smører.
  Bake 35-45 minutter, til de er gyllenbrune uniform formasjon.
  Mens kjøling, legger gryte litt.
  Bon appetit! Ost gryte oppskrift
  P.S. Hvis du ost for væske (våt), deretter vri den før steking (wrap i cheesecloth, brettet i to lag).  
  Яндекс.Метрика