Hvordan lage deilig deigen for ravioli?

 Dumplings. Hva kan være bedre og raskere? De kan nalipyty og satt i fryseren, og deretter spare tid. Ferskt kjøtt og riktig tilberedt deigen for ravioli fatet gjøre deilig og anbud. Etter flere porsjoner vil du innse at det er på tide zakruhlyatysya, men smaken vil gjøre du koker kosttilskudd.
 I alt dette er det viktig å lage deigen for dumplings seg selv og ikke å bruke butikken. Hvorfor? Det finnes tusen grunner. Innenriks tett mer naturlig og frisk. I tillegg, som regel er det tynnere og velsmakende. Du vil sannsynligvis vet hva det er. Zamisyvshy mel vekt én gang, kan du bruke den for en måned eller to måneder. Dermed kan det legges til svinekjøtt, kylling, kalkun, biff, kanin eller annet kjøtt av ditt valg.

 Hvordan lage deigen for ravioli?


 Elementær. Du kan bruke en enkel oppskrift - blande egg, mel og vann. Veldig praktisk mel vekt er nyttig for å lage pasties, dumplings, dumplings, nudler og kaker. Du kan legge til andre ingredienser, noe som gjør en behagelig smak og skånsom. Bruk melk, som er lang i kjøleskapet. Du kan også legge til yoghurt, margarin eller smør. Eggene lage deigen elastiske spesielt, noen husmødre bakt ravioli uten dem.
Hvordan lage deilig deigen for ravioli?

 Oppskriften for ravioli deig


 Utarbeidet raskt og ikke kostbart. Etter å ha forberedt det en gang, vil du innse at du har funnet en god måte å lagre din familie budsjett og tid.
Hvordan lage deilig deigen for ravioli?

 Nødvendige ingrediensene
 •  hvetemel - 2 kopper

 •  Egg - 2 stk.

 •  vann eller melk - en halv kopp

 •  salt.

 •  Metode:
 •  Kombiner mel og salt strukturer bitter.

 •  Scorer på sine egg og bland.

 •  Gradvis tilsett melk eller vann. Ikke vær redd hendene skitne. Du må elske deigen, kna godt til en jevn røre elastisk masse.

 •  Gjør mel vekt ball og sett den til side. Det må stå minst en time.

 •  Denne oppskriften roll vekt kan være et tynt lag. Dette vil gjøre dumplings smake enda morsommere, spesielt hvis du legger en masse kjøtt pålegg.
  Hvordan lage deilig deigen for ravioli?

   Råd


 •  Dekk deigen med en serviett slik at den ikke zavetritsya.

 •  Tykkelsen i rullende vekt bør ikke overskride 2 mm

 •  Bruk tre stoler.

 •  Å holde fast deig, mel prytrusit tabellen.

 •  Hvis massen viste seg for tørr, tilsett melken. Altfor sjelden - bruk mer mel.

 •  Lage mat med barna dine. Modellering bidrar til å utvikle sine motoriske ferdigheter. I tillegg kan du ha det gøy med familie og raskt ferdig mat.

 •  Eksperimentere med fylling. I tillegg til kjøtt kan du bruke grønnsaker og sopp.

 •  Cook ravioli glad sette en mynt i den. Men i forkant av hans husholdning overraskelse og gjenta kurs i førstehjelp.

 •  Flerfarget Dumpling deig


   Hvis du ønsker å imponere gjester eller behage elskede barn? Deretter lage fargede dumplings. Dermed er det ikke nødvendig å bruke kunstige fargestoffer. Tomatjuice legge rød mat. Strimlet spinat gjøre det grønne. Gulrot juice vil gi godbiter oransje.
   Som du kan se, kan banalt kveld være morsomme takket være en deilig hjemmelaget pelmeshkam.

  Hvordan lage velsmakende hvete grøt?

   Hvete korn kan med rette kalles en av de eldste mat på bordet vårt. Etter om det engang nevnt i Bibelen. Ikke overraskende, siden hvete - en av de første kornet som ble dyrket av våre forfedre. Hvordan å lage mat hvete grøt, kjent i tiden før Kristus. Mange oppskrifter hjørne, servert på julebordet, tilberedt av denne gamle og nyttig produkt. Grøt går bra med kjøtt, og søte ingredienser - honning, nøtter, valmuefrø.

   Hvordan å lage mat velsmakende hvete grøt?


   Dish anbefales å koke minst en gang i uken, fordi det er veldig nyttig. Styrker immunforsvaret har en positiv effekt på huden, forbedrer fordøyelsessystemet. På grunn av den høye mengden av protein, nyttig for personer med mye fysisk aktivitet. Forberede en deilig siderett kan være en vanlig pan, ovn eller vannbad multyvartsi.
 •  Før du koker havregrøt, må du velge. Det er en stor og fin kornknusingen. Den andre typen er mer sannsynlig å gryteretter eller bytochkiv. Paps det gå tyktflytende, ikke alltid attraktivt utseende. Mange barn liker ikke deres smak bare på grunn av utseende. Det er bedre å velge en primær knusing korn. Det anbefales å legge til supper.

 •  Melkozernovuyu bygg vask før matlaging bør ikke være, men bedre krupnozernovuyu skyll med rikelig med vann. Du kan finne småstein.

 •  Når vannet koker med korn på overflaten ser en mengde søppel. Det må fjerne spiseskje.

 •  Ideelt sett bør det være en støpejern kokk grøt potten, fordi det holder varmen godt. Det er dette rotet kulesha brukes til matlaging.

 • Hvordan lage velsmakende hvete grøt?

   Oppskrift hvete grøt med kjøtt


   Din mann fortsatt mener favoritt parabolen stekte poteter? Så du ikke er forberedt ham hvete grøt på vannet med kjøtt og løk.
   Obligatoriske ingredienser:

 •  maisgrøt - 1 kopp

 •  svinekjøtt - 400g

 •  løk - 2 stk

 •  gulrøtter - 1 stk

 •  Hvitløk - 2 fedd

 •  vann - 3 kopper

 •  laurbærblad

 •  pepper og salt.

 • Hvordan lage velsmakende hvete grøt?

   Forberedelse

 •  Til å begynne med strimlet kjøtt. Ideelt sett bør du bruke svinekjøtt, men du kan legge noen annen kjøtt. Rice går bra med kylling eller kalkun.

 •  Finhakket løk og gulrøtter.

 •  Hvitløk kan bli kuttet, men det er bedre å knuse. Tross alt, trenger vi å la det juice, senere det bør fjernes fra pannen.

 •  I potten stek i vegetabilsk olje løk og gulrøtter, deretter tilsett kjøttet og hvitløk. Når kjøttet er brunet, sende inn en kobber laurbærblad, krydder og salt.

 •  Etter ca 20-25 minutter, ta ut laurbærblad og hvitløk, tilsett hvete grøt. Stek til grøten ikke er kokt myk. Hvis ønskelig, tilsett smør.

 • Hvordan lage velsmakende hvete grøt?

   De originale metoder for matlaging


   Rice regnes som upopulære, praktisk vertinne har lenge vært verdsatt av alle sine positive egenskaper. Dish anses ideelt frokost fordi kostnad fyller kroppen energi og næringsstoffer. Du kan koke melken, tilsett rosiner, mandler, peanøtter eller valnøtter. Ofte delikatesse forberedt med sopp.
   I tillegg er vanlig hvete grøt med vann kombinert med gode burgere, fisk eller lett salat uten majones.
  Hvordan å lage mat Panakota?
   Milk, honning landskapet Hvis dette finnes, så er det absolutt øyer laget av Panakota. Og bosette all denne prakten er i Italia, der innbyggere er så fristet til å behandle, kremet dessert som kom opp Panakota. Det er imidlertid ikke nødvendig å gå på tur, kan du forberede deg Panakota. Men for å forberede Panakota riktig, kan du ikke fokusere utelukkende på navnet - det høres appetittvekkende for de som snakker italiensk, men utrolig til de som ikke er kjent med detaljene i den kulinariske kunster. Du er fascinert? Da foreslår du lære å lage klassiske Panakota hjemme. Og deretter lære noen interessante ikke-kanoniske resepter Panakota. Hva Panakota? Sammensetning og forberedelse Panakota
   Panakota - eller rettere sagt, en hushjelp-cat - søt rett som lenge har vært forbereder ikke bare i Italia, men i andre land. Men det er den italienske versjonen ble populær over hele verden. Med italiensk Panna cotta bokstavelig oversettes som "kokt fløte". Men gjør ingen feil denne tilsynelatende enkelhet. Faktisk hushjelp katt forberedt med flere ingredienser. En snarrådig kokk kan slå den på med mange aromatiske tilsetningsstoffer, pålegg og sauser. I tillegg real Panakota ikke fungere uten gelerings bindemiddel komponent. Utgangspunktet dette ble brukt som en naturlig gelatin med kokte fiskebein, men i moderne matlaging det med hell erstattet bыstrorastvorymыm gelatin, pektin eller agar-agar.
   Den viktigste funksjonen Panakota - kjølig før servering. Derfor er denne dessert så ofte bare en sommer meny med mange kafeer og restauranter. Deler det er små, innredet i kremanki sesongens bær og frukt, slik at du enkelt kan unne deg denne søte tallerken uten å måtte bekymre seg om figuren. Men hvis du bestemmer deg for å lage mat Panakota hjemme, kan gjøre det alle størrelser. I dette tilfellet er det nyttig å vite at den klassiske oppskriften ikke Panakota hindre utskifting av kremfløte enklere, og noen ganger i stedet for fløte og melk som brukes i det hele tatt. Imidlertid vil melk dessert ikke være så mild og luftig som en tradisjonell kremet Panakota. Og hvis du ønsker å lage ekte italiensk hushjelp-cat, angrer ikke sukker og nekter fyllstoff. Fordi kaffe eller sjokolade Panakota - dags og internasjonal oppfinnelse. I Italia, kan det bare være kremaktig, hvitt og kremfarget.
   Hvordan å lage mat hjemme Panakota
   Alle italienske husmor Panakota lett forberedt hjemme. Hva vi er verre? Selv når det ikke være opprinnelig fra Italia, som lærte deg til kulinariske visdom, kan du forberede deg Panakota ved å følge våre instruksjoner:
  Hvordan å lage mat Panakota?

 •  For å få en deilig bær Panakota, tar ikke bare 1 liter god krem, 20 gram gelatin (pulver eller plate), 3 ss sukker og vanilje (naturlig eller syntetisk vaniljeekstrakt), men også et fullt glass med noen bær av ditt valg . Bær bør pitted, og hvis du bestemmer deg for å bruke vaniljesukker, ville det proporsjonalt redusere mengden av sukker i oppskriften.
   Oppløse gelatin i varmt vann - ikke ta det mye, bare 100 ml.
   Fløte helles i et krus, tilsett vanilje og sukker og varme over svak varme, rør av og til.
   Hell gelatin med vann og blandes til det er oppløst gelatin og sukker i kremen.
   Vent til blandingen begynner å koke, men ikke ta den med til en byll. Umiddelbart fjern fra varmen og hell i kremanki eller en vanlig form. Kremanki kan erstatte de vakre brede briller eller kopper, og et stort skjema bør ikke være for høy til å forberedt dessert var behagelig kuttet og fjernet.
   Separate halv bær (velge mål og vakreste) og legg dem i en varm Panakota.
   Fjern dessert i kjøleskapet og la stå i 5 timer minst. I løpet av denne tiden, avkjøles og herde Panakota.
   Før servering, ta druene og konvertere dem til en puré med honning eller sukker. Hver servering av dessert topping helle forberedt.
   Du kan dekorere Panakota ikke bare bær, men noe frukt og nøtter av ditt valg. Ser fin kvist av mynte og melis i løpet bær hatter. Fokuser på din egen smak og ønskene til gjestene å diversifisere den klassiske oppskriften Panakota.
   Regler matlaging hushjelp-katter
  Hvordan å lage mat Panakota?
   Som du kan se, bare koke Panakota selv nybegynner konditor. Men det koker egentlig deilig kan bare være gjenstand for de enkle, men viktige nyanser:
   Krem for matlaging koke Panakota forbudt. Bare ta dem til de svært varme forhold eller starten koke. I tilfelle av ekkel smak og egenskaper ved produktet, kan bli ødelagt. Å oppløse gelatin, bare fortynne det med vann på forhånd.
   Panakota bestemte seg for å spise med en skje. Og denne tradisjonen fastsetter krav til konsistens dessert. I motsetning elastisk og "elastisk" frukt gelé, bør klassisk hushjelp-katt forbli myk. For å oppnå denne effekt, ikke øke mengden av gelatin i oppskriften: ikke mer enn 10 gram per liter av 05 inches. Det er bedre å holde formen i kaldt lenger, men ikke ofre sin milde struktur.
   Hvis frosset Panakota dårlig adskilt fra veggene i kokekar, ikke prøv å "scratch" det med en kniv eller gaffel - klassisk dessert bør holde skjemaet. Bare senke kapasiteten Panakota i varmt vann bare 20-30 sekunder. Dette vil være nok til å rett ytre del rozm'yakshylasya og glir lett ut av formen på tallerkenen.
   Hvis dypere inn i italiensk mat, kan du oppleve at noen ganger Panakota utarbeidet med egg - eller snarere plommer. De har en dessert, rike farger og gjøre den mer næringsrik. Eggeplommer blandes med gelatin fortynnet med vann (2 eggeplommer 10 gram gelatin) og deretter tilsett fløte. Det er viktig å grundig blande mye å gjøre, men det propper. Selvfølgelig bør eggeplommene være bare fra ferske egg i kvaliteten og sikkerheten av dere tror.
   Dessert oppskrifter Panakota
   Noen regler kan noen ganger bryte. Og særlig når det gjelder søtsaker. Så elskere av kaffe eller sjokolade støttespillere kan godt råd til å lage mat Panakota hus med tillegg av kaffe, kakao og / eller andre smakstilsetninger og smakstilsetninger. Her er de mest vellykkede, etter vår mening, oppskriftene:
 •  Panakota kaffe med kondensert melk. I 1 liter fløte 1 kopp grab kondensert melk 1 kopp (50 ml) nytraktet kaffe, 20-30 gram gelatin, tre poser med vaniljesukker og 3 ss sukker, vanilje på tuppen av kaffeskjeer. Hell gelatinen liten mengde varmt vann, rør og la det løse seg opp. Fløte og kondensert melk i kovshyke merge, tilsett sukker og vanilje og sakte varme på komfyren. Legg gelatin og kaffe, bland godt og kok opp begynnelse. Så fjern fra varmen og dividere med Batch gjennomsiktige briller eller kremanki. Avkjøl i romtemperatur og deretter bringe til en beredskap oholodyvshy helt i kjøleskapet i 3-5 timer.
  Hvordan å lage mat Panakota?

   Sjokolade Panakota. Ta to kopper fløte 20% (eller 1 kopp fløte, 1 kopp melk, hvis du vil ha en litt lavere fett måltider), en svart sjokolade (fliser 100 gram) pose med gelatin (10-15 gram), et par poser med vaniljesukker eller vanilje og 2 spiseskjeer sukker. Umiddelbart suge gelatinen i litt varmt vann for å oppløse den hadde. Fløte (eller fløte og melk) Hell i en kjele og varm sakte på komfyren. På den neste brenneren i et vannbad (eller mikrobølge), smelte sjokolade og helle i kremen. Legg gelatin, vanilje og sukker og kok opp under omrøring for homogenitet. Så snart de første tegn på kokende masse, fjerne den fra varmen og hell i porsjoner kremanki. Avkjøles helt og kjølig i kjøleskapet. Hvis du vil bruke kan du dekorere hver serverer dessert med sjokolade og / eller kokos, skiver nøtter og andre påfyll av ditt valg.
   Panakota Amaretto likør. Hvis den forrige oppskriften lett kunne ta armene selv å forberede barnet Panakota søt bord, til denne tilnærmingen sannsynlig romanycheskoho middag med levende lys. På en halvliter fløte (eller krem ​​blandet med melk) trenger du 15 gram gelatin og to poser med vaniljesukker. Også ta 5-7 gram (polpaketyka) gelatin, 180 ml mandel likør og 150 ml vann for topping-gelé. To forskjellige deler gelé forberede første 15 gram for Panakota suge i 50 ml vann og 7 gram for Jelly - 150 ml fløte, hell i et krus, tilsett vaniljesukker og varme over svak varme under omrøring til å oppløse sukker. Deretter legger oppløst gelatin oppdatert og kok opp. Mens kremen koke i andre kovshyke litt varme brennevin og legge gelatin til det. Rør, få til en jevn konsistens og slå av brann. Klar til å spre smør krem ​​på del formene og avkjøl til Panakota hoppet litt. Hell så likør av gelé og sende den kalde å fullføre størkning (3-5 timer). 
   For eksempel blir den tredje disken klart hvordan å lage fargerike multi Panakota. Det er nok å veksle to eller mer smak, slik som den klassiske vanilje og sjokolade Panakota, Panakota kaffe og frukt gelé og så videre, avhengig av din egen fantasi. Derfor Panakota kan betraktes ikke bare lett å tilberede, men også allsidig dessert, egnet for en rekke eksperimenter med fyllinger, smakstilsetninger, fargestoffer og dekorasjoner. Kom opp med egne kombinasjoner, behandle venner og lage mat med glede!  
 • Яндекс.Метрика