For å laste ned pressen hjemme

Selv lat og opptatt person har en tendens til å jevne mellomrom for å være vakker, har strammet figur og god helse.
 Folk begynner å møte aktivt med massevis av oppskrifter og litteratur som den riktige måten å pumpe opp trykk fra hjemmet. Og vanligvis i området av noen få uker prøver å svinge. Fell av sitt slag til én person - alt avhenger av styrken på vilje, og sette mål rettigheter.
 Hvis man nærmer denne prosessen intellektuelt, skal det forstås at hann- og hunnelementene fysiologiske struktur av organismer med forskjellige egenskaper.
 Kvinnelig sex i de fleste tilfeller søke å endre livet, bli kvitt ekstra pounds og få mer tonet figur.
 En teknikk øvelser vil ikke nok.
For å laste ned pressen hjemme

 Avilable
 Tredimensjonal funksjonen kan subkutan lag på hver side - tilfeller av kvinner, og fettet i hanner. Disse strukturelle trekk ved organismene er det obligatorisk å vurdere en tendens til å pumpe opp trykk mens du sitter hjemme.
 Hvis kvinners ytelse etter fysisk trening ikke vil gjøre en lang ventetid, som funksjonene i fett svarer godt til fysisk trening, bør den mannlige følge en bestemt diett, som funksjoner av interne fett er bare etter normal diett i.
 En person kan torturere deg selv vanlige daglige treningsøktene, men i sluttresultatet vil bli.
For å laste ned pressen hjemme

 Oppskrifter mål
 De fleste foretrekker å laste ned pressen i morgen. Denne metoden vil hjelpe deg å våkne opp, lade opp positiv energi og bli kvitt latskap. Det er så positive og negative trekk ved denne metoden.
 Den viktigste funksjonen i pressen står kachannya forstå behovene til deres presse, for zhynan mentalt belastende muskler i ekstreme punkter.
 Det ble skrevet og skrive vitenskapelige artikler som viser at psykisk stress og fokus på de musklene som er lastet, bidrar til deres kvalitetsutviklingsarbeid.
 Den største feilen nybegynnere gjør er ønsket om å maksimere format bøying, nå og skrutyvshy kroppen din fullstendig måte. Dette dumhet som ikke bare absurd, men også traumatisk til ryggraden.
 En mann har til å vite nøyaktig hva pressen er delt inn i øvre og nedre deler og elementer skrå magemusklene. Selvfølgelig er hver funksjon som er tilgjengelig for hver individuelle øvelser. Hvis målet ditt - en slank figur, så har du sannsynligvis er ute etter øvelser som ville på kort sikt for å gjøre kroppen i form og vakker. Finn ut hva supersett.

 Hva er det?


 Hva supersett? Faktisk er det en fremgangsmåte som består av to forskjellige oppgaver kombinert i en. Dette hvile mellom øvelsene tilgjengelig, slik at du kan gjøre treningen mer intens og effektiv. Det viser seg at aerob trening og anaerob tilkoblet. Som et resultat av musklene er mer aktive og brenne fett.
Super bedre trening for vekttap

 En tilnærming - det doblet trening. For informasjon om hvordan du velger disse øvelsene som er beskrevet nedenfor. Men det er viktig å bryte (hvile) ikke overstige 30 sekunder, ellers hele poenget er tapt.
 Supersett kan utføres i hjemmet uten spesialutstyr, og i gymsalen. Hvis du foretrekker å trene med vekter, jo bedre avtale på treningsstudio fordi de gir ekstra, og enda viktigere, riktig belastning.

 Typer supersett


 Total identifisere flere typer supersett:
 •  Øvelser på en del av kroppen. Når engasjerende belastningen på en bestemt del av kroppen, for eksempel rygg, ben, armer og bryst.

 •  Øvelser per muskelgruppe. Treningen ble utført av muskelen under trening jobbet på alle kanter, noe som gjør at det å engasjere og berike næringsstoffer og oksygen. Men dette alternativet er ikke egnet for nybegynnere som mye belastning, noe som øker risikoen for skader. Men for avansert og profesjonell, er dette alternativet mest hensiktsmessig.

 •  Supersett ikke er relatert til muskelgrupper. Denne tilnærmingen inneholder en kombinasjon av øvelser for ulike kroppsdeler, for eksempel for bryst og biceps, mage og rygg. Dette alternativet er best for nybegynnere. Så, etter å ha jobbet en muskel som gjør at det å hvile, går videre til en annen øvelse muskelgruppe. Men det er verdt å merke seg at mislyktes og galt fra et fysiologisk synspunkt er øvelser som involverer musklene i helt andre deler av kroppen som hender og føtter. Det viser seg at kroppen vil først prøve å gå alt blodet i hendene, da han blir nødt til å flytte føttene i området. Som et resultat, vil ikke nødvendig og tilstrekkelig mat ikke få noen muskelgruppe, og trening vil være ineffektiv.

 •  Supersets for antagonistiske muskler. Antagonister er de musklene som utfører motsatte funksjoner, men er på samme tid i umiddelbar nærhet til hverandre. For eksempel, kan du samtidig behandle triceps ansvarlige for utretting albuene og biceps som gir bøyd. Denne fremgangsmåten gjør det mulig å regne ut en bestemt område av kroppen.

 •  Hva er fordelene?


  Super bedre trening for vekttap

   Så hva er funksjonene og fordelene med supersett? Dette er hva som kan gi følgende opplæring:
 •  Først av alle supersett - det sparer tid. Stedet for å gjøre lenge og hardt hver muskel, vil du være i stand til å gjøre det raskt. Noen super tillate å jobbe to muskelgrupper på en gang.

 •  Dette er en stor og effektiv trening for vekttap. Puls i utførelsen av dual hyppig mosjon, det vil si at blodsirkulasjonen akselererer og forbedrer blodstrømmen. Rask, riktig og effektiv fettforbrenning gjør det mulig å bli kvitt ekstra pounds.

 •  Fange opp på et slikt program, kan du forbedre hele kroppen og gjøre den mer robust. Kardiovaskulære og respiratoriske systemer under klasse tog og begynne å fungere bedre. Dette betyr at alle organer og systemer blir mer oksygen og næringsstoffer.

 •  Overraskende, supersett at musklene til å komme seg raskere. Så, etter å ha jobbet ut en muskel den har evnen til å komme seg, mens andre arbeider.

 •  Under trening musklene på denne måten er mye raskere og bedre medfølgende med næringsstoffer og oksygen enn i konvensjonelle studier. Dette betyr at i et par måneder, vil kroppen din bli hevet. En kombinasjon av øvelser for ulike muskelgrupper kan du endre til det bedre harmonisk og jevnt.

 •  Hvordan du gjør?


  Super bedre trening for vekttap

   Her er noen grunnleggende prinsipper for trening:
 •  Vanligvis er hvile mellom øvelsene innen ett supersett nødvendig. Men hvis du er - nybegynner eller velge for komplisert øvelse, kan du slappe av, men ikke lenger enn 20-30 sekunder.

 •  Hver super trenger hvile, bør varigheten av disse være 1-3 minutter. Deretter kan du gå videre til de neste supersett.

 •  Antallet repetisjoner av en øvelse kan variere fra 10 til 20 ganger, avhengig av intensiteten av øvelsen og dens kompleksitet. Hvis du ikke kan gjenta øvelsen 10 ganger mer, bør du ikke press, det kan være skadelig og farlig.

 •  Varigheten av treningen kan variere fra 30 til 60 minutter. Nybegynner nok for 10-20 minutter, men deretter gradvis øke tiden som kreves, som ti-effektiv trening ikke vil være nøyaktig. For en trening for å utføre 10 til 20 supersett.

 •  Hyppigheten av trening kan være 2-4 ganger i uken. Engasjere en gang latterlig.

 •  Eksempler på øvelser


  Super bedre trening for vekttap

   Vi tilbyr deg den mest effektive øvelser for supersett.

   Alternativ én


 •  Øvelse 1. Plukk opp en dumbbell, spre føttene skulder bredde hverandre. Vippe kroppen din slik at kroppen ble plassert vinkelrett ben og parallelt med gulvet. Hands trekke frem på puster, puster inn og deretter trekke dem mot brystet. Utføre 10-20 repetisjoner.

 •  Oppgave 2: Ligg på gulvet, bøy bena i knærne og spre skulder bredde hverandre. I hendene ta manualer og bøy albuene. Nå innhalere samtidig heve hendene med manualer og bekkenet (kroppen må være rett). På utpust, komme tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta 15-20 ganger.


 •  Alternativ to


 •  Øvelse 1: Sitt på en stol, snudde meg for å møte tilbake. I hendene ta manualer, legge dem tilbake igjen og slippe ned. Bøy albuene på puster, puster og returnere dem til startposisjon. Utføre minst 15 repetisjoner.

 •  Oppgave 2: ta samme stilling som i uttrykket, men plasserer hendene på gulvet ved siden av hverandre. Bøy armen ved albuen og ned går ned så langt som mulig. Tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta denne øvelsen 12-15 ganger. Hvis du har problemer, bøy knærne og lene seg på, ikke på tærne.

 •  Alternativ tre


 •  Øvelse 1: Få på alle fire, lener seg på sine knær og hender. Bøye kneet løfte høyre ben, slik at låret var plassert parallelt med gulvet. Tilbake beinet til startposisjon. Utføre 15 øvelser for ett ben og det samme for den andre.

 •  Oppgave 2: Plasser fronten av stolen, holde på den med hendene. Trekk høyre ben tilbake, bøye i kneet. Venstre fot litt bøy og løft hælen opp fra gulvet som mulig. Sitte så langt som mulig. Gjenta 15 ganger for hvert ben.


 •  Velg dine beste supersett og trene regelmessig for å se resultater.  
  Яндекс.Метрика