Uten overdrivelse sies: den moderne husmor er rett og slett ikke forestille kokeprosessen uten bruk av fargerike og duftende poser med krydder, er retter malt med nye farger.
 Den mest slående og overraskende, til høyre, er en pose med karri - sjarmerende orientalsk krydder som kom til oss fra en fjern og mystisk India. Navn krydder oversatt som "saus" og kommer fra samme treet som helårs plukke duftende blader og bruke dem i matlaging.
Curry krydder og oppskrifter med det

 Populær i Europa curry var på grunn av de engelske monarker, gjennom kommandoen som det ble brakt fra India og til slutt spre seg utenfor England.
 I dag karri - er en av de mest populære krydder i verden, det er aktivt brukt til å lage mange kjente retter, for eksempel uten at det koster vegetabilske stuinger, karriretter og utfyller smaken av fisk og kjøtt.
 På grunn av sin unike og allsidig smak, karri i stand til å utfylle nesten enhver oppskrift, er det lagt til salater og forretter, brukt som et krydder for å lage ulike preparater, og selv lagt til desserter og kaker!
 Interessant, mange husmødre mener at karri - det er bare en grind pulver planter, eller i det minste, er dens sammensetning alltid den samme. Men det var det, som det viste seg, dette krydderet er sammensatt kan inneholde opptil 25 komponenter, og deres andel og tilstedeværelsen av en spesiell ingrediens kan alltid endre!

 Den grunnleggende struktur og nyttige egenskaper


 Et interessant faktum er at sammensetningen av karri kan alltid variere, særlig avhengig av regionen der krydder er kokt. For eksempel beboere i europeiske land gjorde karri er ikke så alvorlig, så nær den vanlige smak for dem.
 Det er vanligvis høstes på forhånd og leveres til kjøpsstedet i form av ferdige pulver. I India er karri forberedt kort tid før sin direkte bruk, kommer dette krydderet naturlig smakstilsatt og mest naturlig, for å prøve hennes opprinnelige smak - må sendes direkte til India.
Curry krydder og oppskrifter med det

 Indian kjenner mange hemmeligheter matlaging krydder, ingredienser alltid festet til øyet, dette litt endret farge og smak, men det generelle konseptet er fortsatt det samme. Den består av følgende: det er alltid brun i fire hovedingrediensen uten noe som det er rett og slett ikke forberedt.
 Disse inkluderer karri blader, som ga navnet til krydder og koriander, pepper, gurkemeie, som for øvrig er den viktigste aktive ingrediensen i det ferdige krydder. Avhengig av oppskriften av beløpet kan variere fra 20% til 50% av grunnstrukturen, er gurkemeie i seg selv veldig smakfull, men smaken kvaliteten er gjennomsnittlig, og besluttet at perfekt supplert med andre like viktige ingredienser.
 Foruten de viktigste komponentene, kan sitt medlemskap inkluderer: kardemomme, nellik, ingefær, fennikel, muskat, hvitløk og mange andre kjente krydder. Avhengig av innholdet av de viktigste krydder, og vil endre sine nyttige egenskaper, som, skal det bemerkes bart beløp.
 For eksempel, gurkemeie store kamper med betennelsesprosesser i kroppen, i antikken ble det brukt til å behandle ulike sykdommer og betennelser.
 Det antas at alle karri bremser aldringsprosessen i kroppen og er i stand til å bekjempe kreft, ødelegge skadelige proteiner som kan bidra til utviklingen av Alzheimers sykdom.

 En indirekte bevis på dette faktum er statistikk, i India personer eldre enn 60 år, er bare 5% av tilfellene påvirket av slike sykdommer.
 Curry, som inkluderer koriander, er et utmerket alternativ for de som ønsker å gå ned i vekt, fordi kombinasjonen av krydder perfekt renser kroppen, fremmer aktiv fordøyelsen og reduserer volumet av kroppen.
 Også, tilsett ingefær karri ofte, som stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer svelling av magen, lindrer gass. I indisk matlaging karriretter bruk av Shambhala - krydret og litt søtlig krydder. Denne kombinasjonen er spesielt nyttig for kvinner fordi det er rikt på vitamin E og folsyre, som er så nødvendig for riktig dannelsen av fosteret hos gravide kvinner.

 Karri i matlaging


 Mange husmødre kjøper fargede poser med krydder, tenke, hva du skal lage mat med en slik merkelige og uvanlige krydder? Men uansett! Det finnes mange oppskrifter, vil bruk karri parabolen nytte, rik behagelig smak, vakre farger og utrolig smak.
 Ofte lagt Curry til retter med ris, salat med kylling, vegetabilsk lapskaus, retter eller Noisettes kjøttboller, pasta med kylling, kjøtt steker. La oss prøve å lage noe sånt, presser tradisjonell indisk mat.

 Oppskrift chicken curry saus


 Å forberede deilige gyldne høne du trenger:
 •  kyllinglår - 4 stk;.

 •  pære - 3 stk;.

 •  eple - 1 stk;.

 •  hermetisert aprikoser - en kan (200 g);

 •  ris - 200 g;

 •  krem - 250 g;

 •  smør - '50

 •  mel, karri.

 •  Kylling lår bør være forberedt før: pre-kokk, så de trekker ut av det kokende vannet og plasser i en egen postavt kult.
   Buljong ikke flette, gir det en natt brygg. Direkte på dagen for matlaging: løk kuttet i halv ringer klar og eple skrelles og skjæres i terninger, viktigst, gjør det selv noen minutter før steking, slik at det ikke har tid til å mørkne. Aprikos åpen og hell i en sil, tøm saften gi.
  Curry krydder og oppskrifter med det

   Nå ta for kylling, skille kjøttet fra beina (huden er bedre ikke å bruke), så kutt den i små biter. Sett pannen på brann, kaste olje, vente til det smelter. Nå spredt løken, stek til de er gyllenbrune, lå bak epler, stekt, deretter sovner spiseskje med mel og karri etter smak.
   All mix, hell 3/4 liter vann, litt pidsolyuyemo. Lukk lokket og la det småkoke i 20 minutter før det kokte myk eple. Den resulterende massen helles i en annen beholder, Sil gjennom en sil, tørk av rester. I en separat panne Sett kylling, aprikoser, tilsett fløte og under omrøring, kok opp, tilsett salt og pepper etter smak.
   Figur forberede eget skjønn, ideelle proporsjoner: 200 gram ris konsumert 500 g vann. Når kyllingen er klar, vi sende det sammen med ris, topp fatet tett fylt med forberedt karrisaus. Bon appetit!
   Pilates (Pilates) - er en av de relativt nye trender i fitness, som fikk sin popularitet i verden. Pilates er en trygg treningsprogram som er ingen sjokk belastning gjør det mulig å styrke og strekke de store muskelgruppene i deres logisk rekkefølge. Dette systemet av trening er bra fordi det involverte små og svake muskler. Dette systemet passer kravene til hver organisme.


  Et sett med øvelser Pilates


   Som enhver annen trening, utvikler Pilates fleksibilitet i leddene, styrke og elastisitet bindestyrke utholdenhet, mezhmыshechnuyu og intramuskulær koordinasjon og psykiske kvaliteter. Den største forskjellen fra andre systemer pilates øvelser er at systemet er redusert til null muligheten for skader og bivirkninger.
   Så må du vurdere de grunnleggende typer av Pilates. Det er bare tre:

   Trening på gulvet. Datasettet av øvelser utføres på gulvet i en sittende eller liggende stilling kroppen. Fjerning av ulike ryggraden smerte eller bedre holdning - en av mange mulige mål er rettet mot å oppnå et datasett av øvelser.

   Trening med spesialutstyr. Øvelser av denne typen utført godt på gulvet, men med bruk av spesialutstyr som kan være gummi utvidere, manualer, Ring Pilates Ring, baller.

   Trening på spesialutstyr. Den største forskjellen fra konvensjonelle simulatorer Pilates trenere er så enkelt - tett fast og trenere i Pilates - din støtte under trening er ikke strengt fast. I løpet av utøvelsen av den kraften du har til å gjøre en ekstra innsats for å holde kroppen i likevekt ustabilt underlag. På dette punktet, vil kroppen bruke et stort antall små muskler som har vært inaktiv under normal trening.

   Opplæring på dette systemet så trygg at brukes til erstatning terapi etter skade, de også bidra til å forbedre kroppsbeherskelse, snu den til en harmonisk helhet. For pilatestimer er det ingen kontraindikasjoner eller aldersgrenser, kan de avtale med hvem som helst, uavhengig av trenings person.
   Sentralt i Pilates metoden er ideell fokus på velvære. Husk at jevnt utviklede muskler er nøkkelen til god holdning og naturlig harmoni.  
  Hvordan koke mais grøt og deilig rett?

   Mais grøt - ikke populært, men utrolig nyttig produkt. Ung mor ofte koker denne retten for sine barn. Barneleger anbefaler bevisst inngå kosthold grøt ett av barna først. Den inneholder store mengder av jern og aminosyrer. Dish fyller vår kroppsvev, beskytter mot virusinfeksjoner og rense kroppen.
   Oppskrifter mais grøt populær i Romania, Italia og USA. I mange land er det en del av de nasjonale retter. I Russland er det mindre populært, det er vanskelig å kjøpe, men mange kvinner ikke vet hvordan de skal lage mat og servere. På grunn av dette, er dens smak dårlig, og barna nekter å spise deilig produkt.

   Hvordan å lage mat cornmeal grøt?


   Ofte kokt korn med melk med sukker. Av seg selv, en søt mais smak, slik at kvinner prøver å understreke. I rotet kan legge rosiner, nøtter, tørket frukt, smør. Så du kan tilberede en original og deilig frokost. Velge frokostblandinger, oppmerksom på at det ikke var fuktig. Ellers vil det være større antall klumper. Før du sender til plate flush.
  Hvordan koke mais grøt og deilig rett?

   Oppskrift velsmakende maisgrøt med tørket frukt


   Nydelig frokost. Gode ​​godbiter for barn. Næringsrik mat for mannlige søt tann. Alt dette i en oppskrift.
   Obligatoriske ingredienser:
 •  maisgrøt - 1 kopp

 •  Melk - 2 kopper

 •  vann - 2 kopper

 •  rosiner - 100g

 •  tørkede aprikoser - 100g

 •  nøtter - 100g

 •  smør

 •  salt

 •  sukker.

 • Hvordan koke mais grøt og deilig rett?

   Forberedelse
 •  For å begynne å forberede frukter. Hell et par minutter aprikoser og rosiner med varmt vann. Rene og hogge nøtter.

 •  Sjekk fersk melk og bland det med vann. Hell over i pannen, legg i brann. Når væsken er nær kokepunktet, begynner å helle blandinger. Gjør dette sakte og røre hele tiden. Jo mer du forstyrrer, den
 •  mindre klumper vil. Barn liker ikke klumper. Selv om smaken ut store, kan barna være å spise et måltid. Så se på prosessen og røre med kjærlighet.
 •  Koke 15 minutter. Vidstavyvshy, oversette i støpejern gryte eller crock. Sett tørkede aprikoser og rosiner. Tilsett smør. La det brygge. Bon appetit!

 • Hvordan koke mais grøt og deilig rett?

   Hvordan å lage et barn spiser mais grøt?


   Faktisk er ikke nødvendig dragoon spise. Men være interessert, vakkert dekorert en av hans mesterverk. Fra aprikoser lage øyne, nese av svisker. Sett rosiner munn. Eksperiment. Legg frukt og fortelle at barnet masse gir styrke og helse. Vis godt eksempel på å spise mat.

   Råd


 •  Perfekt matchet ikke bare søt, men med kjøtt. Storfekjøtt, svinekjøtt, kanin eller kylling kan legges til frokostblanding eller presentert som koteletter eller vannkoker.

 •  Perfekt match med gresskar. Det er i denne typen barneleger anbefaler barn å gi parabolen et år. For barn som er vant til den søte morsmelk kan nekte bokhvete eller ris. Men søt mais grøt spist med melk
 •  glede.
 •  I harmoni med løk, paprika, tomater, ost eller bønner.

 •  For å kunne lage mat cornmeal grøt, bruker kokekar med en tykk bunn.


 • Яндекс.Метрика