8 regler for hvordan å lage mat svinekjøtt i en panne

 Spørsmålet om hvordan å lage mat svinekjøtt til skillet, mange kvinner er interessert i. Det antas at kjøttet skal smake bedre hvis det koker i brann. Shish kebab - glede at vi har råd til ikke året. Hva gjør du hvis utenfor gule blader eller snø, og svinestek begynte å drømme? Selvfølgelig, du må bevæpne pannen og begynne matlaging deilige måltider.

 Hvordan å steke svinekjøtt i pannen?


 •  Viktig når du forbereder måltider er det riktige valget av kjøtt. Best å se på svinekjøtt med små striper av fett. Viktig og fargen på produktet. Det bør være grå-rosa. Hvis du ser en gul olje, så ikke kjøpe svinekjøtt. Fett bør bare være hvit hvis produktet frisk. Ved å trykke på en brikke skal være fast og fuktig.

 •  Det er best å koke svinekjøtt i en kjele med ferskt kjøtt. Hvis du er frosset, tint og deretter sette den på bordet i flere timer. Ikke bruk en mikrobølgeovn.

 •  Før du klippe, vaske filetene, deretter vri hendene. Skjær i store biter bedre.

 •  Til velsmakende yngel svinekjøtt, er det viktig å plukke de riktige retter. Bruk en dyp panne. Bunnen må være tykk. Ideal - støpejern panner. Du kan bruke kokekar med non-stick belegg.

 •  Uvanlig saftig kjøtt legge grønnsaker. Om vinteren kan de være løk og gulrøtter. I sommer, legger pepper, tomater, sopp.

 •  Svinekjøtt biff - en rett som skal tilberedes raskt. Mange husmødre opplever på grunn av det faktum at kjøttet blir kalsinert og fra det strømmende blod. Faktisk er det bare juice, la kjøttet. Ved høyere temperaturer, er det hvit. Kjøtt bør kuttes i 3 cm tykke og stek over høy varme på begge sider til de er gyllenbrune utseende.

 •  Hvis du fikk et stykke hardt, kan du "lagre" vin, sitronsaft eller vineddik.

 •  Retter fra svinekjøtt til skillet kombinerer perfekt med rød tørr vin. Som en siderett vil være harmoniske potetmos, lette salater, ris.

 • 8 regler for hvordan å lage mat svinekjøtt i en panne

   Forbered deilig kjøtt med grønnsaker


   Hvis du vil ha en enkel, solid og deilig måltid? Så behage slike produkter.
  8 regler for hvordan å lage mat svinekjøtt i en panne

   Nødvendige ingrediensene
 •  Kjøtt - 800g

 •  løk - 1 stk.

 •  gulrøtter - 1 stk.

 •  pepper - 1 stk.

 •  tomat - 1 stk.

 •  grønn

 •  chili

 •  krydder for kjøtt.

 •  Forberedelse
 •  Skal vaske svinekjøtt og klapp med tørkepapir.

 •  Skjær biter av middels størrelse.

 •  Skjær løk og gulrøtter. Sett dem på en oppvarmet panne. Et minutt senere sende dem til kjøtt.

 •  Reduser varmen og prozharte godt. Samtidig kuttet de røde pepper, tomater og chili. Etter 15 minutter legger til.

 •  Småkoke ca 15 minutter med lokket på. Hvis kjøttet er tøff, løk og grønnsaksjuice rozm'yakshyt det. Om nødvendig, legge vin eller eple cider eddik.

 •  Finhakk persille og pynt fatet.

 • 8 regler for hvordan å lage mat svinekjøtt i en panne

   Serveres varm med en salat og potetmos. I et fat med grønnsaker kan legges einer, svisker, sopp. Eksperimentere og forbedre sine kulinariske ferdigheter. Ofte dette mester hjelpe undertrykke mann eller be om tilgivelse fra sin mann. Bestemmer seg for å lage mat svinekjøtt i en panne, sørg for at den neste dagen vil riste pressen eller løpe. Tross alt, maten er veldig næringsrik.

  Oliven Salat er. Men hvis alt du vet om det?

   Ifølge ubekreftede rapporter dokumentert oppskrift salat kom i første halvdel av det nittende århundre på den tiden av andre verdenskrig og den store Napoleon. Ryktet har det som ble tilberedt måltid til frokost kokk Lucien Bonaparte seg Olivier fra restene av gårsdagens kveldsmåltid av den franske keiseren.

   Men mest sannsynlig er det bare en sykkel, fordi kokken var eieren av en Moskva restaurant lenge etter Napoleons invasjon - opp til 60 år i det nittende århundre.

   Ugjendrivelige faktum er at salaten først ble innført i 1864, det året den russiske magasinet "Vår mat". Oppskrift Olivier inkluderte en klassisk, med unntak kokte poteter, tomater, saus "majones" (som vi alle vet), selv om den essensielle ingrediensen kjøtt rype, livmorhalskreft, kapers, oliven, salat. Vet ikke? Ja, det var slik en klassisk oppskrift salat. Det kan være lurt å prøve.
  Oliven Salat er. Men hvis alt du vet om det?

   I Europa salat (klassisk oppskrift) kalt "Russian salat".
   Parabolen er utarbeidet i den tradisjonelle sovjetiske oppskrift i dag kan ikke bare kjøpe i den kulinariske avdelingen av ethvert supermarked, men selv for i en restaurant.


   Salat. Tradisjonell oppskrift


   For å gjøre den "riktige" salat, som på bildet, eller bruke kokt pølse type "Graduate". Du må i stedet ta kokt kylling. I det siste tilbudt kokt kyllingbryst.
   Hvis du tror hvit kylling for tørr, ta kokt kylling lår - blir saftigere og mer smakfull. Og, kan du bruke røkt kylling eller kalvekjøtt tilberedt bacon. Smaken er svært forskjellige, men mer original og rik.

   Ingrediensene for en tradisjonell "Soviet" Olivier:


 •  Kokte poteter medium størrelse - 5 stk


 •  kokte egg - 3-5 stykker (avhengig av størrelse)


 •  kokte gulrøtter store - 1 stk


 •  syltede agurker medium størrelse - 3 stk


 •  kokt kjøtt - 150-200 g


 •  hermetisert grønne erter 1/3 banker


 •  majones saus etter smak.


 •  Alle ingrediensene skal være blandet med hverandre, og du kan begynne å nyte en deilig rett.
  Oliven Salat er. Men hvis alt du vet om det?

   Olivier - ikke bare festlig måltid ble trodd i det siste. Det kan være en stor hjertelig andre rett til lunsj eller siderett til saftig kotelett til middag.


   Olivier. Salat på hebraisk


   Dette du ikke har spist! Det er virkelig deilig. Forskjellene i tradisjonell oppskrift ligger i det faktum at selv kokte grønnsaker og lett stekt. "Finale" denne oppskriften Olivier vil klemme av hakkede urter (dill, persille, vårløk), dekorere den øverste delen av salat.

   Oppskrift:


 •  Kokte grønnsaker skrelles og skjæres i terninger på størrelse litt større enn erter.


 •  Løk, hakket semirings, grønnsaker og stek i smør.


 •  I stedet for å bruke ferske pickles.


 •  Sørg for å ta kokt kyllingbryst, skåret i størrelsen på erter.


 •  Majones trenger mindre enn en tradisjonell oppskrift.


 •  Alt annet - som vanlig oppskrift.
  Oliven Salat er. Men hvis alt du vet om det?


   Noen tips for forberedelse


   Noen pickles stedet for å bruke salt. Det er bedre å la være.
   Grønne erter bør velges på grunnlag - jo mindre jo bedre.
   Majones kan brukes som hjemmelaget og industriell. Det viktigste er ikke å sette på en plate rømme, yoghurt eller majones kosthold. Du trenger ikke å legge for mye majones. For ikke å overdrive det, legge produktet i tre trinn. Kanskje den siste tiden og ikke trenger.
   Noen legger friskt eple. Det er tillatt, frukt legger noen uvanlige smaks tradisjonelle retter.
   Prøv det! Du er sikker på å nyte. Bon appetit!

  Hvordan lage dumplings i pannen?
   Sjelden sett en mann helt likegyldig til ravioli. Disse tynn delikat test, saftig kjøtt fylling, smaksatt til varm damp over platen Likevel favoritt mat blir lei hvis de spiser for ofte. Selv om det ikke er en grunn til å forlate dumplings i det hele tatt - kan du bare diversifisere sine forberedelser. For eksempel lapskaus eller stekt dumplings i pannen. Som sådan, de er ikke engang skamme seg for å tilby gjestene. Og folk er lite sannsynlig å bli fornærmet hvis du velger å steke frosne ravioli middag, kjøpt i en butikk, ikke forberedt deg. Så hvis du fortsatt ikke har dem prøve å lage mat, er det på tide å lære en ny teknologi for seg selv og lære å lage stekt dumplings. Du kan steke dumplings? Hvordan velge en steke dumplings
   Dumplings kan ikke bare lage mat, men det lapskaus, og selv yngel. Uansett, er det på tide å gi opp kulinariske stereotypier og ikke være redd for å eksperimentere. Videre dumplings og deres "fettere" - en internasjonal mat og svært allsidig. I Kaukasus, som rett kalt manti eller Khinkali, Italia - ravioli i Asia - scampi. Og hvordan å forberede dem er også forskjellig. For eksempel, er kineserne forbereder spesiell lukoshkah dampet, bakt og hviterussere i potter. Så stekt dumplings - ikke slikt tull som det kan virke ved første øyekast. Og snakke de ikke innrømme en tradisjonell kokt dumplings og selv dra på grunn av sin originalitet.
  Hvordan lage dumplings i pannen?
   Du kan steke panne som frosne og ferske ravioli. Og spesielle krav annet enn den vanlige valg av produkter som ikke er presentert. Hvis du er hjemme Lipit dumplings, har du sannsynligvis ikke trenger ingen råd. Og hvis du er klar til å kjøpe dumplings, så ta hensyn til emballasjen spesifiserte kategorien. De mest delikate dumplings som er merket med bokstaven "A", må de være i det minste 80% av fyllingen og bare 20% av prøven. Kategori "B" og "B" er også akseptabelt (60% og 50% henholdsvis fylling), men som er merket "G" og "D" betyr at produktet mer mel, soya og andre fyllstoffer enn kjøtt, og derfor, deilige yngel dumplings er usannsynlig å lykkes.
   Hvordan å steke dumplings i pannen
   Den enkleste måten å lage dumplings som er sveiset. Og ungkarer kjenner kanskje denne oppskriften en standard frokost laget av igjen fra middag og avkjølt om natten ravioli. For all annen enkel avsløre denne hemmeligheten. Dumplings trenger å komme ut av pakken og legg i en gryte med kokende over middels varme vann eller buljong. Vent til dumplings flyte, vente ca 5 minutter, deretter renne gjennom et dørslag. I mellomtiden, det neste behovet for å varme opp brenner pan, smurt raffinert vegetabilsk eller smør. Dumplings som vann glass (det er viktig å unngå sprut varmt vann ved kontakt med varm olje!), Oversatt til pannen og stek uten trekk på alle sider i 5-10 minutter. Jo mer olje du bruker, jo mer gylne stekt og stekt dumplings overflaten.
   Hvordan å lage mat frosne dumplings i pannen
   Det hender at tiden for foreløpig forberedelse (matlaging, avriming) ravioli er ikke der. Og det er ikke nødvendigvis - frosne dumplings steke er også mulig. Og ikke én, men to litt forskjellige måter. Den første kan betraktes som en diett, mens andre krever mer olje til steking, og deretter fatet er allerede ganske næringsrik, sunn går videre:
  Hvordan lage dumplings i pannen?
  1.  Sett kjelen på bålet med en tykk bunn og høye støtfangere. I stedet kan du bruke en kasserolle eller lignende metallbeholder av tilstrekkelig egnet til steking. Sett det på vanlig rent vann til omtrent halvparten av dybden. Etter kokende vann strømmet inn i det trygt frosne dumplings, dekk med et lokk, og vent til vannet koker igjen. Deretter tar du av lokket og etter fem minutter, avløp eventuelt vann som gjenstår. Reduser varmen og bringe dumplings til kokt, snu og steke dem i bunnen av kjelen. Det vil ta om ytterligere 5 minutter.
    Tilsvarende den forrige versjonen, brannstiftelse brann i en dyp panne, tykk vegger. Sjenerøst helle det i vegetabilsk olje til steking eller sted og smelte 150 gram god smør. Når den varmes opp ordentlig, slippe frosne dumplings i pannen og dekk med lokk raskt. Forsinkelsen truer brannskader, smelter vann dumplings i kontakt med varm olje vil "skyte" og sprayet. Lokket kan løftes når alt vannet vykypyt og støy stopper. Dette betyr at det er på tide å slå dumplings og røring regelmessig, bringe til beredskap i 10-15 minutter. Et sikkert tegn på vilje til å tjene som en gylden skorpe på overflaten.
    Oppskrift stekt dumplings kokt og uvanlige
    Nå som ikke gjør deg noen arbeids yngel dumplings, tilby komplisere oppgaven og diversifisere menyen. Det er veldig enkelt, fordi vi har testet og valgt for deg de beste oppskriftene for dumplings:
   1.  Stekt ravioli i en fløtesaus. 1 kg rå dumplings vil du trenge en kopp melk og ca 100 ml fløte. I tillegg utarbeide en klype mel, litt raffinert vegetabilsk olje og eventuelle krydder og krydder til din smak. Smør en dyp stekepanne med olje og legg dumplings. De kan steke noen enkel måte at vi betraktet ovenfor. Mens stekt dumplings, bland melk med rømme, krydder og mel. Håndmikser eller visp få til en jevn konsistens. Når dumplings er klar, fyll dem med fløtesaus og uten å dekke pannen, cover, la det småkoke på svak varme i 10-15 minutter (til sausen tykner og ikke zarum'yanytsya). Før servering, dryss fatet kan bli hakket dill eller andre friske urter.
    Hvordan lage dumplings i pannen?

     Stekepanner med dumplings og grønnsaker. På 05 kg av rå ravioli ta en liten squash, aubergine og gulrøtter. Trenger også en liten kål blomkål 150 gram fersk sopp. 1 kg ravioli antall produkter, henholdsvis, dobling. Vegetabilsk olje er raffinert for å bedre og krydder og salt - etter smak. Sopp og grønnsaker Vask, skrell og skjær i små terninger. Blomkål i små buketter dele og koke i saltet vann. Rikelig fett en stor stekepanne med olje og varme. Stek sopp, squash og aubergine i 3 minutter. Deretter legge til pan dumplings og kokt blomkål, hell en halv kopp vann og salt. Dekk til og stek i 15 minutter over svak varme i et par ganger mens peremishavshy. Tjene dumplings med grønnsaker kan være varm og litt varm med friske urter.
     Stekt dumplings egg. På 05 kg ravioli ganske støvete 5 egg og en moden tomat. I tillegg, ta tre spiseskjeer med rømme eller fløte, vegetabilsk olje til steking, en klype salt og en haug med noen friske grønnsaker. Varm olje i en dyp stekepanne og legg dumplings. Mens de er stekt på den måten, forberede eggedosisen. Pisk eggene med salt og rømme. Tomat skiver skåret sammen med huden. Når dumplings og prosmazhatsya zarum'yanyatsya, sette tomater i pannen og la det småkoke med dumplings i ca 3 minutter. Deretter helle pisket egg på toppen og dekk. Skru ned til lav brann og tidvis røre innholdet i pannen til eggene er ikke klar. Før servering hugge ned greenene. Dumplings servert med eggerøre med grøntområder, adzhika eller sennep etter smak.
     Pelmennыy grill. På 05 kg dumplings trenger 200 gram skinke eller pølse vetchynnoy, det samme ost, en slags cherrytomater og grillspyd av tre for grilling. I tillegg kan du ta pitted oliven og nødvendigvis - Vegetabilsk olje til steking. Umiddelbart hell den i et grunt panorere og varme tykk. Dumplings skal steke til kokt, men ikke vente til den er brun. Mens forbereder ravioli, ost og skinke kuttet i terninger, som tilsvarer i størrelses ravioli. Sett på grillspyd stekt dumplings, skinke, tomater og oliven. Alternative ingredienser på egen hånd. Plasser grillspyd i en panne med resten av ravioli med smør og raskt stek på alle sider til de er gyllenbrun utseende. Serveres på salat med soyasaus.
     Stekt dumplings med ost skorpe. På 05 kg ravioli Ta 150 gram ost, 50 gram smør, vegetabilsk olje til steking og salt og eventuelle krydder til din smak. Vanligvis er denne retten godt oppfattes tørket basilikum og pepper flak. Varm pannen, smurt med vegetabilsk olje. Vi skal steke frosne eller tidligere kokte dumplings til kokt. Mens de er stekt, revet ost rist, og smelte smøret og bland med salt og krydder. Klar dumplings sette i ildfast form (hvis du ønsker å bringe til bordet direkte i det) eller la pannen, men fordele jevnt på bunnen. Hell fløte smør med krydder og dryss med revet ost. Ytterligere tiltak avhengig av din vilje og tekniske muligheter. Du kan sette ost ravioli i en forvarmet ovn eller under grillen til bake i mikrobølgeovnen til da, til osten er smeltet ikke slå en deilig skorpe. Hvis du lar kjelen på komfyren og cover, smeltet ost og være myk og tøyelig, som en pizza. 
     Bare ikke glem at stekte dumplings, som noen stekt mat - kalori mat og ikke veldig nyttig. Og dumplings selv - ikke et enkelt måltid. Derfor, til tross for alle de fordeler og apetytnist, ikke steke dumplings i pannen for ofte. La dette være din backup rask og velsmakende måte å mate husholdningen i tilfelle av mangel på ledig tid. Bon appetit!  
  Яндекс.Метрика