Rulleskøyter - en sport som har dukket opp nylig, i 90-årene av forrige århundre, men likevel er han utvikler seg raskt og allerede har et stort antall fans.
 I dag er det så mange av sine varianter, for eksempel freestyle roller, roller hockey, skøyter, ulike typer kommando av og så videre, men hvor det er mulig å starte? Hvis du aldri har prøvd noe som dette, spiller det ingen rolle, fordi å lære dette tilfellet på amatør virkeligheten i løpet av få dager!
 Men alle andre varianter, som for eksempel skøyter eller utfører triks, kan du prøve først senere lært å være trygg på isen.
Hvor raskt lære å rulleskøyte uten hjelp av en coach?

 Så du har besluttet å bli med i en verden av scootere og aktiv fritid? Vi ønsker deg velkommen, er dette virkelig det riktige valget i retning av positive følelser, sunn livsstil, og til og med kanskje ny og interessant område! Men hvor raskt lære å rulleskøyte, fordi ønsker ikke zhanbytysya på et offentlig sted permanente nedturer og ikke veldig estetiske positurer på fortauet?
 Ikke bekymre deg, til tross for kompleksiteten, faktisk, med riktig trening, kan du lære å ri bare 2-3 dager, og på den fjerde, vil du allerede føler seg ganske trygg. Det viktigste er å vite hvor du skal begynne. Og du bør begynne å kjøpe alle de grunnleggende nødvendigheter for en komfortabel og sikker læring.

 Velg videoer og outfit


 Før du kommer opp først på ruller, er det nødvendig å ta vare på sin egen bekvemmelighet og, viktigst, sikkerhet, fordi de ødelagte armer og ben dekket med blåmerker knær og albuer bare ikke ønsket. Men alle disse problemene kan lett unngås.
 Velge begynne direkte med rulleskøyter, husk, er det viktig at de er du i størrelse.

 Hvis du noen gang har hørt et sted at klipp å velge en størrelse større, vet du at det er bare egnet for de som fortsatt vokser raskt ben. Selvfølgelig er det ubehagelig å kjøpe rulleskøyter på forsommeren, men til slutt de ikke komme inn.
 I alle andre tilfeller bør velges skates strengt etter størrelse, som i reklamefilmer for vekst kan føle ubehag. Kjøpe dem bedre i spesialforretninger, bare foretrekker dyre profesjonelle modeller og gir ingen mening, fordi under treningen du yznosyte enn ett par.
Hvor raskt lære å rulleskøyte uten hjelp av en coach?

 Hvis du sikkert satt fast, så det er opp til deg, selvfølgelig, vil dyrere og høy kvalitet skates vare lenger. Blant de ulike artene du trenger allsidige valser, de er gode for nybegynnere og for behagelig trening.
 Da må du prøve på noen få par, og velg det som du vil være mest komfortabel. Ved montering notat festene - de må være pålitelig og holdbar, Do klippene, stå på dem og føler at de trenger ikke å henge ut på foten, hælen og ankelen bør ikke vingle, men de trenger ikke å sitte tett nok at du ikke engang kan bevege tærne mine.
 Gode ​​rulleskøyter må være forsynt med en tett og myk innvendig foring, som kan ha en ekstra tetning i tommelen. Følg å skate hjul ble leid, det vil forlenge levetiden til filmene dine.

 Så ikke glem å få gear, mange valser koste og uten det, men likevel, hvis du ønsker å føle deg mer trygg og dispensere med unødvendige riper, bør ta vare på hansker for håndledd, albue og knebeskyttere.
 Hjelm også tilgjengelig, men i utgangspunktet, hvis du rir på en flat vei og vet hvordan de skal falle riktig, er hodet neppe asfalt vil fly. Ta vare på komfortable klær som ikke vil hemme bevegelsene bedre å velge ting som mest lukkede kroppen som beskytter huden mot ulike fall og riper.

 Hvor du skal begynne å trene?


 Når du har kjøpt alt nødvendig fullt satt for ski, umiddelbart reiser spørsmålet, hvor du finner et passende sted å studere? De første skrittene og evne til å stå i riktig posisjon (som også er veldig viktig!), Kan du trene hjemme selv!
Hvor raskt lære å rulleskøyte uten hjelp av en coach?

 Selvfølgelig, det ideelle stedet å bli et spesialisert område av sport, men hvis ikke, så passer den vanlige nivå av retten, for eksempel, i parken, i parken ved vannkanten og avgiftsfri parkering.
 I de tidlige tider bedre å unngå overfylte steder, pass av veien, med minimale ferdigheter rir, risikerer du din egen sikkerhet.

 Hvor skal jeg begynne?


 Selvfølgelig er det enkleste alternativet å gå til en spesialisert arena hvor du kan undervise i hele kjøle instruktør.
 Han vil forklare hvordan du setter føttene, fallende, og hvordan å implementere minimums stunts, i tillegg vil det alltid være et sted i nærheten av det, i tilfelle feil, god hjelp og moralsk støtte.
 På den annen side, kan selvstendig læring mye mer interessant med deg ringe venner, gjøre prosessen mer moro og spennende.
 Ikke bekymre deg, de fleste av løperne - selvlært, slik at du styrke til å mestre sporten selv.

Hvor raskt lære å rulleskøyte uten hjelp av en coach?

 Så her har du kommet til stedet, nachepyly skates (dette bør gjøres mens du sitter og fortrinnsvis en stram tå), reiste seg og fant ut at, til tross for den flate overflaten av hjulene, roller stå ganske komfortabel. I oppreist stilling vil du holde trange sko, slik at du kan slappe av litt og puste ut.
 Nå må vi lære å ta riktig posisjon, at det vil tillate deg å få brukt på kino, og beskytte mot falske dråper. Valser må være parallell med hverandre, føtter ca 30-40 cm, alle leddene er litt bøyd, hendene konfronterer ham, som prysohnutыe litt på albuene.
 Benene bør være rett, ikke tørkes på innsiden (X-formet) og på utsiden (O-formet). Jevnlig sjekk for å se at knærne ikke vyprostuvalysya, unngå sterk tilt fremover.
 Neste - de første skrittene. Gjenta bevegelsene, som i den vanlige gå et par skritt og skøyter har selv rulle, din viktigste oppgave - til enhver tid opprettholde balansen.
 Ved første og påfølgende trinnene ikke gjøre vanlige feil på kjøre aldri vidshtovhuytesya foran tå akkurat som vi gjør når han går, men alltid frastøtende bevegelse svershayte alle fire hjul.

 Glem aldri riktig posisjon av kroppen! Når trinnene er mer trygg, kan du prøve å gli, sette opp en bit av en vinkel, vidshtovhuyemosya og prøve å skyve på det så lenge som mulig, og slå til neste etappe, og så videre.
 Det er viktig å lære å bremse ned, vil du føle deg mye mer trygg når lære å gjøre det uten hjelp av andre trær, nærmeste gjerde. Du kan bruke bremserullene, som ligger bak ryggen i en spesiell fôr.
 Å bremse ned, bare sette opp vertikalt, hviler på denne puten. Det er en annen måte, det er mer egnet hvis du går sakte, bare plassere føttene i en vinkel og begynne å bygge dem (V-brems).

 Noen tips:


 •  Lær svinger, det er ikke så lett som det kan virke. Husk at du alltid vil kollapse i en bue, slik at du trenger mer tid og plass til å gjøre manøveren.

 •  Hvis du fremdeles føler det begynner å falle, kan du prøve å bøye i knærne og ta kortet tilbake rundt og trekke hendene til deg selv. Så du bare ikke bryte, og i ekstreme tilfeller vil administrere et par riper.

 •  Og til slutt, husk, ingen teori er ikke i stand til å lære deg på 100%, er det viktigste, selvfølgelig, praksis. Så jo mer man kjører, jo raskere kan føle seg mest trygg.


 •  Perfekt og vakker skikkelse - er hardt arbeid og hardt arbeid. Å gjøre kroppen din perfekt og lettelse, absolutt trenger å trene. Og det er egnet til å forbedre formen? Prøv sirkeltrening. Men først finne ut sine funksjoner.
  Beste pai trening for å forbrenne fett

   Rundskriv trening: natur og viktige punkter


   Som navnet tilsier, består sirkeltrening av sirkler. Her er noen av funksjonene i denne opplæringen:
 •  En sirkel - et sett med øvelser. Totalt kan det omfatte 5 til 10 øvelser. Det nøyaktige beløpet vil avhenge av din trening og kompleksiteten i hver enkelt øvelse.

 •  Noen øvelse innebærer minimum rekkevidde på 10 repetisjoner. Men ved lav kompleksitet antall repetisjoner kan økes til 30.

 •  Mosjon, faktisk, kan være tilfeldig. Det hele avhenger av dine mål. Så hvis du har tenkt å bli kvitt ekstra pounds, velger enkle øvelser som involverer høy intensitet og hastigheten på utførelsen. Hvis målet ditt - for å bygge muskler, foretrekker makt belastning.

 •  Etter hver sirkel bør følge en kort hvile. Den optimale varigheten - er 15-30 sekunder (jo hardere trening, jo lengre hvile, men ikke mer enn 30 sekunder).

 •  Etter hver runde, begynne å puste. Hvile 1-3 minutter. Hvis sirkelen 5 øvelser, er det nok i ett minutt. Men etter 10 øvelser kan du slappe av og tre minutter, må vi gjenvinne styrke til å fortsette treningen.

 •  Ofte en øvelse påvirker bare én muskelgruppe, slik at musklene til å få arbeid i den mest intense. På hver muskelgruppe bør falle bare en øvelse.

 •  Når du utfører en rekke hvert bli involvert alle muskelgrupper.

 •  Den beste måten å tilbringe en dag trening sirkulær, dvs. to eller tre ganger i uken. Daglige treningen skadelig, fordi musklene trenger tid til å komme seg.

 •  Varigheten av treningen bør være 30-40 minutter. Men nykommere bør gradvis øke tiden, ellers kan det forårsake alvorlige helseproblemer.

 •  Tog kan være hjemme. Men hvis du ønsker å plukke intens styrketrening, de er hensiktsmessig å utføre i gym.

 •  Trening for både kvinner og menn.

 •  Fordeler og ulemper


  Beste pai trening for å forbrenne fett

   Er det nyttig sirkulær trening? Utvilsomt, ellers ville det ikke være så populært. Her er dens fordeler:
 •  Denne treningen vil bedre utholdenhet. Innen en måned av regelmessig trening vil du legge merke til at lett gå i trapper, og ikke legge merke til hverdagens stress.

 •  Klassene vil styrke hjerte- og åndedrettssystemet. Hvis hjertet og lungene vil fungere bedre da normalisert og forbedre arbeidet nesten hele kroppen, som hjertet og blodårer som gir blodtilførsel til alle vev og organer, åndedretts og oksygentilførsel i blodet. Med blod oksygen båret av alle organer, systemer og vev. Så sirkeltrening for å bidra til å forbedre helsen.

 •  Det er en fin trening for å forbrenne fett. Shipping intens oksygen forbrukes aktive musklene er styrket, puls. Det er bemerkelsesverdig at fortsette å brenne fett selv etter treningen. Så dette alternativet er perfekt trening for vekttap.

 •  Du kan styrke dine muskler og gjøre kroppen i form, lettelse og vakker. Dette oppnås ved multippel repetisjon og høy intensitet av øvelsen.

 •  Slik opplæring vil vesentlig øke hastigheten på stoffskiftet. Blodet beriket med oksygen, vil sirkulere gjennom kroppen i en akselererende tempo, kjører alle de viktige prosessene. En normal metabolisme - det første skrittet på veien til en slank figur og god helse.

 •  Du vil merke hvordan det vil endre utseendet ditt. Ved å forbedre sirkulasjonen og tilførsel av vev med næringsstoffer og oksygen akselererer regenerering av vev. Huden din vil være vakker og fine linjer forsvinne.

 •  Nå liste ulempene. De er få, men likevel er:
 •  Ved første runde kakao og trening kan trette. Men dette problemet kan unngås ved å øke belastningen gradvis. Ikke prøv å bare bli undervist til det maksimale, ellers vil du ikke nå, bortsett fra tretthet og muskelsmerter.

 •  Det er kontraindikasjoner. Etter trening i alle fall medfører påkjenning på hjertet, blodkar og luftveiene, så vel som økt hjertefrekvens, i noen tilfeller, kan sesjoner være farlig. Ikke verdt risikoen til mennesker med alvorlige sykdommer i det kardiovaskulære systemet (takykardi, angina, myokarditt, hypertensjon og noen andre) og luftveiene. Men stress kan bli redusert, og øvelsene kan velges på en slik måte som omhandler ikke overdriv. Så tilstedeværelsen av helseproblemer, bør du kontakte lege.

 •  Hvordan å lage en opplæringsplan?


  Beste pai trening for å forbrenne fett

   Det er best å trene under veiledning av en erfaren trener, vil dette unngå feil og oppnå maksimal effekt. Så, ta kontakt med en spesialist for å ha det plukket opp for deg et sett med øvelser og ga anbefalinger.
   Men her er noen generelle retningslinjer:
 •  Opplæring må begynne med en varm-up som vil varme opp og forberede musklene. Du kan utføre gang på plass løfte knærne høyt eller løpe.

 •  Fullføre den opplæringen som kreves forsinkelse. Brå seponering kan forårsake skade på musklene. Igjen passe gang på plass.

 •  Klipp øvelser gitt dine mål og ønsker.

 •  Opp for området, slik at når du utfører to påfølgende øvelser ikke var involvert de samme muskelgruppene.

 •  Hvis du har valgt styrkeøvelser, er det viktig å velge riktig vekt. Det bør være slik at du kan utføre nødvendige antall repetisjoner, men ganske sliten.

 •  Hvis du er - nybegynner og fysisk forberedt person, bør den første uken være moderat. Derfor bør varigheten av hver øvelse være 20-30 sekunder, skal det samme være en pause. En rekke øvelser i sirkelen bør ikke overstige 4-5. Følge opp 2-3 runder. Neste uke (den fjerde eller femte) øke varigheten av en øvelse i 5-10 sekunder, og antall øvelser og sirkler - 1. Denne resten vil bli redusert til 20 sekunder.

 •  Eksempler på øvelser


  Beste pai trening for å forbrenne fett

   Her er noen effektive øvelser:
 •  Knebøy. Bena spredt din skulder-bredde hverandre, hendene - på midjen. Huk på minst 10 ganger.

 •  Spinn. Du må utføre minst 10 repetisjoner. Hvis du synes det er vanskelig push-ups med fokus på sokker, for det første, kan du stole på knærne.

 •  Ligg på ryggen, bena og trekk koble til, plasserer hendene langs kroppen. Løft begge bena slik at de Endpoint plassert vinkelrett på gulvet, og deretter komme tilbake til utgangsposisjonen.

 •  Lunges. Stå med føttene koble til og plassere hendene på midjen din. Ta et stort skritt fremover med den ene foten, bøye kneet, kneet og andre benet berører gulvet. Tilbake til utgangsposisjonen og gjenta med det andre benet.

 •  Plasser hendene på midjen din, bena spredt din skulder-bredde hverandre. Vipp torso først den ene veien, så en annen.

 •  Ligg på gulvet, ta opp en manual og spre dem fra hverandre. På utpust koble manualer, inhalerer igjen avle hånd i hånd.

 •  Grunne. Sett føttene bort fra hverandre, flytte hendene på beltet. Nå pan rett, bøye høyre ben og forlater rett venstre. Deretter flytte til venstre, venstre ben bøyd.

 •  Trene effektivt og riktig for å oppnå gode resultater!
  Яндекс.Метрика