For å gå ned i vekt, mange tyr til slanking. Denne metoden er egentlig ganske effektiv, men holder tilbake og ikke bryte? For å gjøre dette, har ernæringseksperter komme opp med smart chyttynh. Hva det er, hvordan den er laget?

 Hva chyttynh, hvorfor trenger du og hvordan du arbeider?


 Ernæringsfysiologer sett sine pasienter og konkluderte med at mange mennesker ikke kan følge en diett hele tiden. På grunn av dette, selvfølgelig, det er feil. Og vel, hvis svikt betydde noe forbudt bruk av små mengder (f.eks et stykke kake).
Hva chyttynh og om det er i kosten?

 Men hvis det var en "raid" på kjøleskapet, eller enda mer i vente, vil noe godt komme ut av det. Ut av denne arbeidskraften pounds tilbake igjen og trolig økt i antall. Derfor ernæringseksperter oppfunnet chyttynh. På engelsk ordet betyr "bedrag", "svindel". Faktisk er denne teknikken en løgn.
 Hva chyttynh? Hva er dens essens? Det er en dag eller noen dager i kostholdet som du kan slappe av litt og spise at diett barer. Men hva er det svindel? For å forstå dette, må du ha en litt dypere inn i essensen av hva som skjer under en diett.
 Gå ned i vekt begrenser inntaket av karbohydrater og fett. Som et resultat, blir kroppen mye mindre energi. Og den energien som tidligere ikke har tid til å bruke og sette av "på lager" på lårene, magen og baken og bosatte seg der i form av ekstra pounds, er nå ikke nok selv for de enkleste og vitale prosesser i kroppen.
Hva chyttynh og om det er i kosten?

 Men legemet er utformet slik at den mangel begynner å miste det er hva det er fettvev. Som et resultat av vekten går, en person mister vekt. Gå ned i vekt og fortsetter å begrense deg til mat. Men kroppen innser at noe er galt. Energi kommer mindre lagrene også redusert.
 Som et resultat, bremser stoffskiftet ned, og alt fra mat, går bare til strategiske reserver, som er nødvendig i tilfelle det totale underskuddet. Vekt stiger, og mannen er opprørt og forstår ikke hva som foregikk. Men det kan komme til unnsetning chyttynh.
Hva chyttynh og om det er i kosten?

 Chyttynh - den såkalte "boot" dag, som er et alternativ til håndtering. Og hvis "boot" under dietten arrangerer jevnlig, kan du lure kroppen. Han vil tro at alt er i orden at akutt mangel der. Normal metabolisme og akselerere og fettvev begynner å brenne igjen. I tillegg til å være i stand til å gå ned i vekt for å unngå driftsforstyrrelser og feil. Her er en løgn for det gode.

 Fordeler og ulemper


 Å starte listen fordeler chyttynha:
 •  Det gjør mer sparsom diett. For eksempel, er de som er gitt diett meget vanskelig på grunn av behovet for restriksjoner, dette alternativet er mest hensiktsmessig.

 •  Mange av de som mister vekt etter en lang diett vekt fryser på en etikett og ønsker ikke å gå videre. Hver påfølgende kilo gitt en vanskelig tid. Chyttynh - en slags risting til kroppen som gjør at det å stille inn riktig og konsekvent vekttap.

 •  Chyttynh - en slags feiring av buken. Men dersom mange å miste vekt etter avbrudd føler seg skyldig på grunn av sin svakhet, chyttynh - er planlagt, nødvendig og riktig sammenbrudd. Og det vil bidra til å unngå apati og depresjon som ofte oppstår når det er nødvendig avvisning av godbiter.

 •  Nå ulemper:
 •  Chyttynh bør holde bare sporadisk. Men noen overlevde dagen "fråtseri", gjorde dagen ikke ønsker å gå tilbake til det gamle kostholdet regime.

 •  Denne metoden er sikkert nyttig, men det forlenger diett og en halv til to ganger.

 •  Man har fortsatt å telle kalorier, da en betydelig økning i vekt vil bli redusert.

 •  Hvordan du gjør?


  Hva chyttynh og om det er i kosten?

   Hvordan lage chyttynh? Det er noen regler som vil avhenge av din fremgang og resultater:
 •  Ikke organisere "Boot dager for ofte. En gang i uken er nok. Men hvis du holder ut lenger, starte en chyttynh mindre. Generelt, guidet av alvorlighetsgraden av deres tilstand og følge dietten (med forbehold for streng diett arrangere "last ned" kan være mer).

 •  Varigheten varierer også. Noen er nok for en dag, noen vil trenge to dager. Men hvis du går inn i en slags mat "byen rød" i tre dager eller mer, skjer vekttap ikke forvent noe.

 •  La oss undersøke menyen. Faktisk har du nesten alt, fordi dette "last ned". Likevel bør forlate de såkalte enkle karbohydrater som finnes i kaker, semi-fast food og annen "produksjon". Hvis du virkelig vil ha alt, og deretter bruke disse produktene beste i morgen. Likevel er det tilrådelig å foretrekke komplekse karbohydrater som er brukt på energi, i stedet for å gå til butikken. De finnes i nøtter, granola, frokostblandinger. Også spise grønnsaker, kjøtt, frukt, bær, sjømat, fisk.

 •  Når det gjelder antall brukte mat, er overspising ikke nødvendig. Spise for å føle deg mett og ikke til alvorlighetsgraden og "dumpe". Og best av alle matvarer er forbudt å spise mindre enn kosthold.

 •  Nå de daglige kalorier. Det vil avhenge av antallet av kalorier som er opptatt i en dag diett, avhengig av lengden chyttynha, så vel som fysisk aktivitet. Så hvis du har tenkt å "load" en dag, liggende på sofaen, deretter øke det daglige kaloriinntaket til 500-700. I aktiv-time økningen ville beløpe seg til 1000-1500 kalorier. Hvis du planlegger å strekke chyttynh to dager, økte den daglige prisen med 10-20%. Hvis dietten du får 1000 kalorier om dagen, er optimal da dobling. Men hvis den daglige prisen er 2000 kalorier, legge opp til 500 kalorier i løpet av chyttynha.

 •  Følg denne ratio: 70% mat - er alt som kreves av kroppen (dvs. sunn mat), og 30% - det er hva du har drømt om.

 •  Vokse tynn effektivt, nøyaktig og med glede. Vil hjelpe deg i denne chyttynh.
   På regler og vilkår for egen forsyning skrevet mange artikler og bøker selv alltid diskutere dette temaet i de høyeste sirkler og ernæringsfysiologer og leger er ikke lei å krangle på fordelene og ulempene med denne metoden for vekttap og helse forbedring.
   Det er ingen hemmelighet at riktig ernæring - er en filosofi, en vitenskap som er fortsatt ikke fullt ut forstått, men i dag kan identifisere sett med regler som virkelig kan hjelpe din helse.
   For å forstå logikken i en separat strømforsyning, og, viktigst, sikre resultater og føle forskjellen i forhold til den tradisjonelle måten å matinntak, bør du prøve det selv. Overleve minst to uker for å finne ut hva som foregikk i denne artikkelen.
  Grunnleggende prinsipper for separat strømforsyning

   Har du noen gang lagt merke til hvordan etter en solid tre-retters middag søvnig? Og hvis du spiser en liten del av ris med grønnsaker? Bare ikke vil! Det viser seg at det viktigste er ikke nøyaktig hva vi spiser og hvordan vi kombinerer disse produktene sammen.
   Oppfinnelsen tilhører en egen mat ernæringsfysiolog William Hэyyu som på 20-tallet av forrige århundre utviklet en spesiell diett. Det er mulig å oppnå riktig silhuetten av kroppen og bli kvitt noen helseproblemer.
   William ble uteksaminert fra medisinsk skole og deretter jobbet i lang tid i New York lege for generelle formål. Interessant, utviklet han den første diett for seg selv på den tiden hadde en stor helseproblemer og nyre veide over 100 kg.
   Siden hans sykdom var viktig å unngå matvarer som er fordøyd surt miljø, som han studerte et stort antall vitenskapelige artikler som forteller oss om effekten av riktig kosthold på menneskers helse.
   Som et resultat, underlagt deres egne holdninger og prinsipper utledet i studien, William var i stand til å forbedre deres helse og i noen få måneder å bli kvitt av 23 pounds overvektig!
   Grunnleggende prinsipper for egen mat siden holdt seg tilnærmet uendret: alle matvarer er delt inn i grupper, noen som kan kombineres med hverandre og til og med nødvendig. Noen strengt forbudt.

   For eksempel blir i henhold til prinsippene av Dr. karbohydrater splittet kun i et alkalisk miljø, men fett - i syre.
   Som et resultat, har vi: kroppen er rett og slett ikke i stand til å samtidig spille i deg selv disse to miljøene, noe som betyr at poteter med stekt kylling som vi var i magen etter en solid lunsj vil bli lang og fordøyd separat.
  Grunnleggende prinsipper for separat strømforsyning

   Først går du til fremdriften av karbohydrater (poteter) å være peretravytysya ca 3 timer, og proteiner hele tiden ville bare ligge i magen, podhnivaya og venter på den nødvendige miljø for seg selv. Som et resultat er lunsj digerert i ca. 10-12 timer, noe som uunngåelig vil oppstå fermentering og modning tung, faktisk hele dagen!
   Ofte i disse 12 timene skal vi ha tid til å spise noe annet lignende, noe som resulterer i feil fordøyelse stopper ikke noensinne! Og konsekvensene er meget skuff - alvorlighetsgraden av smerte, sykdommer i fordøyelseskanalen, forstoppelse og et sett av overskytende vekt.
   Det viser seg at slike "tunge" måltider vi overstyrer alltid de indre organer i kroppen, og hvor det er problemer. Interessant, William Hay og hans etterfølger Herbert Shelton levde omtrent hundre år, du skjønner, en anstendig begrep for mennesker med alvorlige sykdommer og problemer med fedme.
   Debatten om effektiviteten av egen meny sannsynligvis ikke vil avta en gang, men å si at det er bortkastet tid, trolig uklokt.

   De viktigste essensen


   Ved å følge metodikken av William Hay, er det viktig å vite at alle produkter kan deles i tre grupper: proteiner, karbohydrater og vegetabilske produkter.
   Den første gruppen omfatter hovedsakelig alle typer kjøtt, fisk, nøtter, sopp, solsikkefrø, bønner. Den andre - alle mel favoritt søte kaker, pasta, syltetøy, te, sukker, brød, honning, poteter, korn.
  Grunnleggende prinsipper for separat strømforsyning

   Vegetabilske produkter tilhører de såkalte nøytrale produkter som går perfekt med både karbohydrater og protein. Disse inkluderer: fersk juice, urter, grønnsaker, bær, frukt, smør, ost (fettinnhold mindre enn 45%), fløte og bokhvete.
   Faktisk kompatibiliteten til disse produktene spinne rundt tre store grupper, selv om det selvfølgelig alltid har sine unntak. Spesielt for slike tilfeller er det kompatibilitet tabellen, som viser i detalj de mest vanlige matvarer med sine tall og farger som viser og kompatibelt produkt med en annen eller ikke.
  Grunnleggende prinsipper for separat strømforsyning

   Uten å gå i detaljer, kan vi vite det generelle prinsippet om systemet. For eksempel proteiner kombinere med proteiner kan ikke i alle fall! Du spør hvorfor? Etter å mestre miljøet bør de være det samme. Det faktum at ulike proteinprodukter og forskjellig sammensetning, og for å være kvalitativt endre mengden av tiden det tar mer mat og juice, noe som betyr at du vil lenge føle tyngde i magen og muligens mild kvalme.

   Hva kan og hva som ikke kan?


   For mange kan det virke som separate måltider - en vanskelig, smakløst og kjedelig - spise hele dagen kokt kylling med salat, at du og alle menyene. Faktisk er det nok av oppskrifter som lar deg følge disse prinsippene, men nyte deilig og veldig deilig!
   Hvis du setter deg i den riktige måten, vil resultatet ikke vente på seg: bedre helse opphøre å behage deg, og prosessen med å miste vekt mer og mer økende hastighet.

   Så, hva du ikke bør gjøre?


 •  For ett måltid kan kombinere karbohydrater med proteiner og enkle ord: brød med pølse eller skinke, poteter og kjøtt, fisk og ris, kjøtt med pasta. God mat er fordøyd en type eller i kombinasjon med hverandre, fisk og grønnsaker, kjøttsaus, biff med salat, kylling med grønnsaker.

 •  Unngå samtidig bruk bare proteynosoderzhaschye produkter, for eksempel eggerøre med skinke eller ost - ikke et alternativ. Men omelett med grønnsaker eller brokkoli - en kombinasjon av fem pluss.

 •  Hvis du følger en diett for å gå ned i vekt, så unngå dette forferdelig mix: mel + mel. For eksempel pasta med brød, poteter eller brød og dessert også unne deg kake.

 •  Ikke akkurat en god kombinasjon - mel og sur frukt, selv om, som vi vant til dem. For eksempel, en pai med jordbær eller jordbær, charlotte best å ikke bli fordøyd i magen.

 •  Spesiell oppmerksomhet bør vies til melk - et produkt som ikke kan kombineres med andre produkter, er det nødvendig å drikke alene, helst, noen timer før du spiser. Unntakene er salater og dampede grønnsaker.


 • Яндекс.Метрика