Så snart våren begynner å bryte gjennom de første grønne blader og gress, er vill hvitløk det første anlegget som kan overraske oss med sin fantastiske smak og aroma.
 Ramson - en fantastisk plante som ser ut som et blad liljekonvall, men i smak og smaken veldig mye som hvitløk, akkurat nok skånsom og grønt.
 Den har mange navn, kan du selv har hørt om - "bjørn bow", "triumferende bue", "vill løk", "Ramson", men fortsatt veldig "vill hvitløk" - den mest berømte og populære blant husmødre og gartnere.
Hva du skal lage en ung vill hvitløk?

 Dessverre, til tross for at vill hvitløk - er ikke bare velsmakende, duftende og krydret, er det også svært nyttig i det siste det er høyt verdsatt for enkelhet, hardførhet og høyt innhold av næringsstoffer.
 Bladene inneholder betydelige mengder vitamin C, flyktige, og allitsyn alliin, som, forresten, og forklare sin hvitløk smak, men de fleste av verktøyene fortsatt er kreditert med vill hvitløk essensielle oljer.
 Også forskning eksperter har vist at vill løk stabilisere lavt blodtrykk, pluss alt det brukes som et effektivt verktøy i aterosklerose og hypertensjon. Dessuten er vill hvitløk en utmerket forebyggende tiltak mot forkjølelse, hjelper med hoste og forkjølelse.
 Det bør bemerkes lyse krydret og aromatiske egenskapene til denne planten, i hvis det er aktivt brukt i matlaging. Du kan bli overrasket over hva du kan lage mat med ramsløk, som velsmakende og nyttig? Det viser seg at det er et stort antall ulike retter og oppskrifter for å hjelpe deg å finne bruk av denne merkelige og fantastiske anlegget.
 Av resultatet av din innsats gikk veldig positiv, er maten bedre å bruke bare frisk, ung Ramson, bare nylig samlet inn fra feltet. Forresten, ikke å forveksle det med blader liljekonvaller, bør være litt gnidd blad på blad hvis det er vill løk - vil du raskt føle lukt.

 Ramsons i matlaging


 I mat, faktisk, kan brukes i nesten alle deler av anlegget: unge skudd, grønne blader, blomsterløk og piler. Lyspærer er vanligvis gravde i høst, lagre dem for vinteren og spise hele den kalde årstiden som en vanlig hvitløk. Første del i form av blader og skudd ofte bruke friske, som det er, med brød og salt, legg i salater og snacks.
 Her, for eksempel, i Kaukasus med vill løk pærer lage et fantastisk suppe og aromatiske urter i Portugal vill hvitløk bakt med aubergine og paprika og tilsett baking spill eller annet kjøtt. I de landene hvor denne planten vokser i store mengder, er det ofte syltet og saltet om vinteren, bladene koke kål ruller og selv brygge som vanlig kål.
Hva du skal lage en ung vill hvitløk?

 For å kvitte seg med hvitløk lukt, som ikke alltid er hensiktsmessig i visse situasjoner, blader vill hvitløk heller hell over kokende vann, da den forsvinner fra de tørkede planter kan høstes om vinteren og brukes som krydder. Hvis du ønsker å hamstre Ramson lager, men det ikke mister alle sine nyttige egenskaper, det beste alternativet - å sylte den.

 Velge og ren


 Sørg for å ta hensyn til det faktum at det ikke var for tørt og gamle, unge skudd og røtter - svært velsmakende og mørt. Det antas at den mest deilig å spise rå er ramsløk, som nettopp har gitt ut det første bladet, ellers gir det halvparten av sin egen smak i høyden.
Hva du skal lage en ung vill hvitløk?

 Før du legger den til parabolen, må anlegget være rengjort, vanligvis rundt stammen kan se litt "Sapozhok" eller pære, og du ønsker å fange. Dette gjøres enkelt, trekke kjøttet bort fra stammen, er det rett og slett fjernet og forblir i hendene. Dersom anlegget er ikke lenger ung og ganske tøff, sørg for å fjerne den øvre huden, eller den kan ødelegge inntrykket av retter.

 Oppskrift salat med vill hvitløk og egg


 Denne salaten er et flott alternativ til noen andre av sine våren varianter, men hvis du venter foran et forretningsmøte eller noen viktig hendelse, er det bedre å utsette forberedelse til bedre tider, på grunn av lukten av hvitløk duft vil hjemsøke deg i noen tid. Så det vi trenger:
 •  Ramson - 2 bjelke;

 •  Egg - 3 stk;.

 •  vårløk - 1 bunt;

 •  agurk - 1 stk;.

 •  vegetabilsk olje - 1 ss. skje;

 •  majones - 2 ss. skjeer;

 •  salt og pepper.

 •  Til å begynne med ramsløk forstå: en unge bladene rett og slett skylle grundig, ellers det bør også rengjøres. Vanligvis sesongen begynner vill løk la pilen og etterlater selv har blitt hardt, det er derfor de må være ren - det rett og slett fjernet den øvre film. Hvis du har flere og pil (blomster), må de også bli fjernet.
   Deretter skar vill hvitløk, løk fint koteletter. Egg må først koke, så sørg for å kjøle, skrelle og rist. Nakroshennuyu grønne egg og kombinere sammen, tilsett majones, vegetabilsk olje og salt og pepper etter smak, bland alt godt. Salat er klar!

   Oppskrift kald hash med vill hvitløk og neper


   Noen som liker varme supper, og noen forkjærlighet noe uvanlig, for eksempel suppe - synes å være sjeldne, men ganske bestemt. Denne retten med tillegg av vill løk viser seg svært velsmakende og saftig, perfekt holde formen og tid til forberedelse tar svært lite. Så det vi trenger:
 •  vill hvitløk - en gjeng;

 •  nepe - 1 stk;.

 •  eggehviter - 4 stk;.

 •  reddiker - 100 g;

 •  agurker - 3 stk;.

 •  gressløk - 15 g;

 •  Dill - 15 g;

 •  salt og pepper.

 •  Til fyllet:
 •  Sitron - 1 stk;.

 •  soda - 150 g;

 •  yoghurt - 150 g.

 •  Neper skrelt, kuttet i flere små biter, deretter koke i vann og kjølig. Når den er avkjølt, kutt den i små terninger og legg dem i en egen beholder. Egg kokt, men for et måltid, må vi bare proteiner, slik at de separate plommeproteiner så skåret i små terninger. Agurk og reddik skrelles og julienne også shinkuem gjennomsnittet.
   Ramson, om nødvendig, renset for tett stoff, kuttet og deretter fint shinkuem løk, dill. Alle forberedt ved å blande ingrediensene, tilsett salt og pepper etter smak.
   Nå slår til væske, bland sitronsaft tredeler av brus og yoghurt, bland godt. I en dyp skål på plass den nødvendige delen av ingrediensene og hell dem forberedt fyll. Okroshka klar!
   I begynnelsen av øret ble ansett tradisjonelle retter av ukrainsk mat, er historien om sin opprinnelse motstridende fakta og meninger, men de alle koker ned til én fellesnevner: suppe kalt før noen kjøttkraft eller suppe, og ikke nødvendigvis fisk.
   Det er derfor den gamle ukrainske mat kan bli funnet slike merkelige navn i den moderne verden: øre ert, kylling øre. Bare, fra XV-tallet, denne retten har blitt stadig mer forberedt og fremst fisk, men stormfulle popularitet det hadde.
  Hvordan å lage mat nærende hjem CCS?

   Nå øre var unik fatet, er teknologien for deres forberedelser forskjellig fra andre supper eller yushok, og selv om det kan klassifiseres som den første retten, fiskesuppe anser det ikke verdt det.
   I dag øre - det er utrolig velsmakende og sunn rett som har sin egen, spesielle, teknologi, matlaging, gir en gjennomsiktig duftende og bitter kjøttkraft som inkorporerer saftig fisk holdt sin tekstur og behagelig smak. Hvordan å lage en deilig hjemme CCS?
   Det synes dette er ikke vanskelig, fordi oppskriften er ganske enkle måltider, bør du vurdere noen viktige høydepunkter og regler for sine forberedelser. Det finnes flere typer av slike kurs, hver med forskjellig innhold og prosess.
   Det antas at den klassiske øret skal se ut som en transparent, duftende og ganske konsentrert avkok av flere varianter av fisk. Hvorfor ikke en klasse? Fordi hver av dem vil gi din ferdige retten i deres spesifikke smaksnyanser, for eksempel abbor gir rikdom av smak og lake - ømhet.
  Hvordan å lage mat nærende hjem CCS?

   Sanne eksperter her varierer i mening fra tid til annen, det er de som mener at fortsatt er riktig å bruke et utvalg av fisk, det eneste følge alle erfarne kokker - for gode uhy fisk må være frisk, og enda bedre live.
   I den klassiske oppskriften kan brukes ferskvann og saltvannsfisk, perfekt egnet: abbor, karpe, ruff, gjedde, karpe og mange andre.
   Det finnes andre typer, for eksempel rødt øre, som er tilberedt med røde varianter av fisk, for eksempel laks eller laks, og hvis du er i prosessen med matlaging tilsett safran, da kalles det gult. Du kan også bruke frossen sjømat, selv om vannet de trenger å bli satt rett uten rozmorozhuyuchy.

   Hvordan forberede CCS?


   I fisk, er CCS tillatt bare legge løk, gulrøtter og poteter, gjør denne retten ikke krever et stort antall andre grønnsaker, noen oppskrifter selv ekskluderte gulrøtter og løk kokt i generell form.
   Mange grønnsaker erstattet av en rekke urter og krydder, som samhandler med fisk kjøttkraft, og gir alle spesielle og unike smak. Som krydder kan brukes: laurbærblad, søte og chilipepper, persille, dill, gressløk, estragon.
  Hvordan å lage mat nærende hjem CCS?

   Å fjerne bestemt smak av fisk, noe som kan forekomme spesielt i marine arter, kan det zbryzkuvaty sitronsaft. Noen ganger er dette suppen å lage rettene kan brukes en type fisk, og i en klar øre vil bli lagt til en annen.
   For eksempel kan nærende og smakfull suppe koker på hode, hale og ryggraden stor fisk eller sløyd hele skrotter av små fisk, deretter buljong rense dem, og i deres sted bitene legge til en annen stor fisk.
   Dermed kan du forberede såkalt triple suppe, buljong som brukes for noen varianter av fisk og fileter for en ferdige retten - andre (ofte flere varianter på en gang).
   Til klar kjøttkraft ut lys og klar, må fisken først fylle kjølig og helst renset vann, er brakt til en byll, deretter nødvendigvis tilberedes over middels eller lav varme.

   Suppe bør ikke gurgle og punget ut! Å bevare saftighet og smak av fisken, ta den med til en byll over høy varme, fjern skummet obrazovыvayuschuyusya.
  Hvordan å lage mat nærende hjem CCS?

   Selvfølgelig er det antatt at den virkelige og deilig suppe med fisk å være forberedt er ikke hjemme, men et eller annet sted i naturen, på spill i denne svært opprinnelige potten. De mest ivrige fans av avledede begrepene anbefaler å bruke bare fersk fisk umiddelbart raspotroshennuyu og renset fra skall.
   Også anbefales ikke å bruke dekselet og bruke bare kildevann, så din tallerken beriket alle "smak og lukt" av naturen og bli enda mer deilig og unik. Du trenger ikke ofte røre CCS.
  Hvordan å lage mat nærende hjem CCS?

   Det faktum at fisken raskt kokt myk og hvis du stadig røre det med en skje, du kan ikke veldig hyggelig, utseendet, grøt, ikke klar buljong med biter av fisk og grønnsaker.
   Det er også viktig å huske begrensningene av tidskoke måltider, det varierer avhengig av type fisk anvendes, for eksempel, er ferskvannsfisk kokt lenger, fra 7 til 20 minutter, men sjøen i stedet, er det vanligvis tilstrekkelig for 10 til 12 minutter. Men i første omgang fortsatt å vurdere størrelsen på fisken eller deler av det, hva de er, slik at de koker og følgelig ha lenger.

   Oppskrift laks UHY


   Å forberede trenger du:
 •  ryggrad, hode, hale, svømmeføtter og laksefilet;

 •  løk - 2 stk;.

 •  Poteter - 4 stk;.

 •  gulrøtter - 1 stk;.

 •  fersk tomat - 1 stk. (Large);

 •  persille, selleri, dill;

 •  salt, allehånde, laurbærblad.

 •  Første fisken bør rozpotroshyty og delt inn i deler som er nevnt i listen over nødvendige produkter. Alle de godt vasket fra hodet må fjerne gjellene, eller i kjøttkraft kan de smaker bittert.
   Hode, rygg, halefinnene og helle kaldt vann i en kjele (bedre redskaper for matlaging - og som ikke er oksidert, slik som emalje eller leire), sette på en sterk gass og kok opp, fjern skummet.
   Når suppen koker, redusere gassen til midtstilling og legge de skrelte gulrøtter og løk, kan grønnsaker stå helt eller skåret i små skiver. Etter kaster raffinert stykke selleri, erter pepper og fortsetter å småkoke på svak varme i ca en time.
   På slutten av tid, ta ut kjøttkraft, press gjennom cheesecloth, legg filetene og fortsette å koke i ca 10 minutter. Deretter legger de skrelte og skiver poteter og kok i ytterligere 15 minutter, tilsett hakket løk og skivet tomat.

   Endelig - sende inn de nødvendige CCS, etter din mening, krydder, er deres volumer bestemmes utelukkende av dine behov. Når øret med alle krydder koke, skru av og gi det brygge under lokket i 20 minutter.  
  Яндекс.Метрика