Problemet med ekstra pounds - en samtale om deres hverdag, hvert år flere og flere mennesker blir møtt med slike vansker, og leter etter måter beslutninger. Cope med overflødig vekt er ikke lett, det er kjent for alle som kjente som meg selv, det er så mange teknikker og metoder, og det er bare ikke effektiv og produktiv så mye som vi ønsker.
 Ekspertene har lenge registrert at folk er ikke alltid i stand til å kontrollere sine egne ønsker og handlinger, og fordi det er en overdreven mengde mat og feil prosessen med absorpsjon i de fleste tilfeller, og gjerningsmennene er overvektig.
Hvordan å holde en dagbok av mat?

 Det er god ernæring - nøkkelen til vakker og slank figur og god helse, men å lære det er nødvendig, først av alt, forstår at kostholdet bør helt utelukke og hva du skal ta med til minst mulig.
 Diary av mat - er, faktisk, er oppfinnelsen som unngår feilernæring, konstant overvåking og registrering spist matvarer kan du overvåke din diett samt deilige pohloschaemыmy volumer.

 Rapid livsstil er ikke alltid mulig å tydelig se mannen at han gjør feil, og vekttap blogg er alltid å dele relevant informasjon: hva og hvor du spiste på et bestemt tidspunkt.
 Denne metoden for selvkontroll er nødvendig ikke bare for de som mister vekt, men også for eksempel folk som følger sports ernæring: bør stor øvelse som involverer rask tap av kalorier, så spiser i denne gruppen av mennesker være intens, men ikke overdreven.
 Dette er grunnen til at idrettsutøvere bruker under all mat dagbøker, fordi de kan overvåke balansen mottatt og forbrukt kalorier. Hvis du har aldri noe som dette ikke er gjort, så kan du være helt klart som å holde en dagbok av mat, og plutselig er det vanskelig og veldig slitsomt? Faktisk, dette er ingen big deal, men de punktene som du først kan virke kjedelig, veldig raskt inn i nyttig vane.
 For noen kan det virke som holder noe sånt - det er bortkastet tid med mindre det er umulig å kontrollere maten fortært i sinnet? Hva forstand overbevise papir, prøver å holde minst et par uker, og tro meg, du vil umiddelbart se de første resultatene.
 Men husk at den eneste sanne poster vil bringe reelle fordeler for kroppen din, så før du trenger dem for å være ærlig.

 Og igjen, sier noen at du trenger å holde matdagbok i årevis, virkelig drepe den på massevis av tid. Slike poster er nødvendig bare i å gjøre før de nye og riktige spisevaner er ikke konsolidert, og du fortsatt arbeider på sine feil i kosten.

 Tips for å holde mat dagbok


 Alle jentene er trolig minst én gang, og prøvde å holde en dagbok som innspilte alle sine hemmeligheter, hemmeligheter og siste livshendelser. Mat dagboknotater som dette, men det er nødt til å ta opp alle sine opplevelser i kjøkkenet eller spisestue, bør hvert måltid stå ubemerket.
Hvordan å holde en dagbok av mat?

 Alle produkter som er besøkt i kosten bør vurderes og merkes, fortrinnsvis i gram eller deler, og hvis du bestemmer deg for å ta saken på alvor, vil ingen skade mestre teknikken for å telle kalorier. Dette, forresten, er ikke vanskelig, på Internett kan du finne et stort antall tabeller hvor disse matvarene og deres kalori og kalori individuell porsjon måltider.
 Så hvor skal jeg begynne? Adopter en søt notisbok eller bærbar PC på den første siden av som gir alle sine antropometriske parametere: vekt på et gitt tidspunkt, veksten, volumet av brystet, midje og hofter, du kan til og med lime et bilde til slutt se sine visuelle endringer.
 Mens du holder en dagbok av disse alternativene krever at du leverer hver to uker, noe som gjør de nødvendige målinger.
 Forresten, de som ikke liker alltid noe å skrive, og skrive ut og brukes til å arbeide med et regneark, kan du opprette en blogg elektronisk.

 I dag er det nok av nettsteder for de som mister vekt, de er presentert i form av en dagbok form, som gjør det på nettet.
 Hvis noen er ikke mulig alltid å bruke Internett og elektroniske tjenester, kan du velge egnet blogg som et dataprogram som monteres direkte på din PC, nettbrett eller telefon. Hvis disse alternativene du syntes altfor komplisert og forvirrende, så kan du lage din egen versjon av dagboken.
 Den enkleste måte - for å bryte et stykke papir inn i syv kolonner, hver av disse vil tilsvare en bestemt dag i uken. Hver av dem bør fortsatt være delt inn i tre deler: den første delen av vekten din er registrert, den andre - antall kalorier spist, og tredje, henholdsvis beløpsgrense eller trening.
 Eventuelt kan du legge til noen høyttalere på egen hånd. For å beregne mengden mat spist i gram og regulere sin egen meny, må du kjøpe en spesiell kjøkken elektroniske vekter, bør de knytte seg til en vekt på 5 gram.
Hvordan å holde en dagbok av mat?

 Selvfølgelig, veie hvert måltid hver dag heller kjedelig, men ikke bekymre deg, det kan ta ganske lang tid, som dere alle deler og vekten kan bestemmes på øyet, kan et unntak bare gjøre noen vanskelige situasjoner, for eksempel ikke-standard produkter.
 Skrive ut en plate av kalorier som ved første kan det bære, gram multiplisert med andelen, utarbeidet i tabeller, til slutt bryte kalorier spist.
 Fyll blogg eventuelt etter hvert måltid hvis du har en god hukommelse, kan du håndtere denne saken før sengetid, en gang om dagen. Du kan ta bilder i løpet av dagen alle måltider tatt i løpet av dagen, spesielt for etiketter, huser mye enklere å forholde seg til sammensetning og kalori produkt enn et sted på farten eller i spisestuen.
 Sørg for å måle den mellomliggende og registrere dine resultater, bør du definitivt se forbedringer og resultatene av arbeidet.

 Disse beregningene hjelpe deg å forstå hvor mange kalorier du forbrenner hver dag, og hvordan bør planlegge kostholdet videre.
 Hva skal man si, mat blogg - en virkelig effektiv metode for selvkontroll, har de fordeler hvor lenge blitt verdsatt av mange mennesker komplett verden. Denne teknikken kan redusere vekttap prosessen og hjelper ikke bort fra banen på riktig ernæring.
 Hvis du planlegger å besøke et treningsstudio eller idrettslag, har du sannsynligvis ikke tenke på tiden trener som vil lede økter. Denne mannen vet alle detaljer og funksjoner i den retningen, som spesialiserer seg. Og hvis du trenger en personlig trener? Og i så fall, hvorfor?

 Hvorfor en personlig trener?


En personlig trener, trenger du en eller ikke?

 Så du har bestemt deg for å drive med sport, for å justere sin form eller trekke kroppen. Og så kommer spørsmålet: gruppe trening eller personlig trener? Vurdere fordelene ved individuell undervisning med en coach:
 •  Hvis du føler deg ukomfortabel i gruppetimer, personlig trener - stor. For eksempel, nybegynnere og folk med ufullkommen tallet er ubehagelig blant dem som allerede har klart å oppnå en viss suksess. Selv Dealing delt inn i grupper med mye trening, men noen fortsatt ikke er fornøyd med dette alternativet.

 •  I gym, faktisk, kan du gjøre selv uten hjelp. Men det kan være ikke bare ineffektivt, men også farlig. Feilaktig vurdering av styrker eller en feilaktig bevegelse kan føre til alvorlig personskade. Treneren vil bidra til å unngå uønskede konsekvenser.

 •  Din personlige trener vil velge for deg en tilpasset treningsprogram. Han vil ta hensyn til ditt nivå av fitness, dine mål, ønsker og egenskaper av organismen og eksisterende helseproblemer. For eksempel, hvis du har noen form for sykdom, er det absolutt må vurderes. I tillegg til trening styrke muskler og vekttap vil variere betydelig.

 •  Personlig trener vil se for deg i opplæringen, som vil se dine feil og umiddelbart foreta de nødvendige korreksjoner. For eksempel, hvis treneren vil legge merke til at du valgte øvelsene er gitt til arbeidskraft, vil det endre dem.

 •  Klasser med personlig trener vil oppnå resultater på kort sikt. Opprinnelig spesialist vil vurdere dine evner og egenskaper, og deretter plukke den optimale program. Men da han merket at belastningen ikke er tilstrekkelig, eller visse andre grupper av muskler ikke fungerer, vil det gjøre de nødvendige endringer i programmet.

 •  Treneren bør være en mentor for sin menighet, noe som betyr at det vil motivere deg, oppmuntre og tilpasse til suksess. I gruppearbeid venter bare ikke verdt det.

 •  Så hvis du ønsker å trene effektivt, komfortabelt og trygt og raskt ser resultater, bør du tenke på valg av en personlig trener.

   Hvordan velger jeg?


  En personlig trener, trenger du en eller ikke?

   Hvordan velge en personlig trener, hva du skal se etter når du velger? Her er noen viktige punkter:
 •  Først av alt, setter pris på profesjonalitet. Be om å presentere dokumenter som beviser kvalifikasjoner og har rett til å drive slik: en høyere grad, sertifikat for gjennomføring av kurs, sertifikater av deltakelse på seminarer, samt lisens for trening aktiviteter. Hvis i tillegg til den obligatoriske kroppsøving er også en medisinsk, deretter spesialisten vil definitivt skape tillit.

 •  Spør og erfaring, er det også viktig. Selvfølgelig, nybegynnere i bransjen er vellykkede, men likevel erfarne folk med mer kunnskap og føre til mer selvtillit.

 •  Finn ut om treneren yte førstehjelp i tilfelle skade eller uforutsette situasjoner.

 •  Hvis en trener er en belønning, er det et stort pluss!

 •  Rangere dette ser, fordi det er en reell kjennetegn på en mann med et slikt yrke. Dermed, hvis treneren har en perfekt kropp, muskler og lettelse kledd i gymtøy, står det at det arbeidet han får helt. Dette betyr at du vil oppnå resultater raskt.

 •  Alder spiller ingen rolle mye, men det er noen nyanser. Middelaldrende mann mer erfarne, men kan følge utdaterte synspunkter og tilnærminger. Den unge treneren er klar over prestasjoner av moderne idrett og vil bygge opplæring basert på nye prinsipper og tilnærminger.

 •  Kjønn. Det hele avhenger av deg. Ja, for mange mennesker mer komfortabel og tryggere engasjere med treneren av samme kjønn, mens andre holder forskjellige visninger.

 •  Personlig trener bør utløse positive følelser. Hvis folk bare ikke liker deg, og finne en felles plattform med ham fungerte ikke, er det best å finne noen andre.

 •  Tilbring samtale. Spør rekke problemer. For eksempel, spør om du kan øke muskelmasse eller ned i vekt ved hjelp av enkelte legemidler. Hvis du vil umiddelbart råde noen penger, løpe vekk! Også fortelle oss om deres formål og funksjoner, og spørre hvordan vil være opplæringsprosessen.

 •  Sats og sted hvor klassene vil bli holdt: dens plassering og avstand fra hjemmet ditt, møbler, utstyr, helse og så videre. I den andre enden av rådhuset eller innretningen av forrige århundre ride er ikke verdt det.

 •  Hva skulle det være?


  En personlig trener, trenger du en eller ikke?

   Nå liste kvalitetene til den ideelle trener:
 •  Det bør være så seriøs og alvorlig, men i stand til å spøke eventuelt og oppmuntre og ros. Hvis treneren er stadig fleiper og ikke ta hensyn til hvordan du utfører øvelsene, er det ikke det beste alternativet.

 •  Den ideelle treneren bør ta en interesse for hans klient, som er interessert i sin suksess, status og følelser, for å delta i opplæringen, endre og korrigere feil.

 •  Den ideelle treneren ser tilnærming til hver klient. Han må vite hvordan man best kan motivere en bestemt arbeider med hvordan du setter opp resultatet.

 •  Det bør være kompetent trener, vil det snakke om hans profesjonalitet og dyktighet. Hvis en mann ikke kan forklare hva han ønsker, vil noe godt komme ut av det.

 •  Treneren må nødvendigvis være tålmodig, høflig og hensynsfull. Hvis han vil skrike og irritert, så vil det skremme deg og obeskurazhyvat.

 •  Den ideelle treneren bør alltid være frisk og være i godt humør, han har et slikt arbeid. Tenk deg at du har kommet til rommet, og der du møtte en grim og tok mannen i de triste følelsene. Kan du vyklastysya ditt beste? Mest sannsynlig, nei.

 •  Hvis treneren er også en god psykolog, er dette perfekt! Da vil han være i stand til ikke bare å organisere prosessen, men også gjøre deg tro på deg selv og bli mer trygg på sine evner.

 •  Emisjonskurs


   Hvor mye er tjenestene til en personlig trener? Bare for å si at billig. Prisen avhenger av ferdigheter og etterspørselen etter en slik person. I gjennomsnitt, en time med trening vil du måtte betale minimum 500-1000 rubler. Men kostnadene kan nå opp til 1,5 millioner. Priser i ulike byer kan variere.
   Vellykket og effektiv trening!
  Яндекс.Метрика