Hvordan lære å ri på rulleskøyter?
 Hvordan mestre skøyter på rulleskøyter med minimale tap? Likevel sporten - blant traumatisk. Hva drømmen din, pronosytysya roller forbipasserende med "supersonisk" speed, eller utføre kompliserte triks, hvorfra all pusten fra meg, eller kanskje bare en varm sommer kveld for å gå en tur med familien - har fortsatt å starte fra begynnelsen. Hvis du har en venn som ess i dette tilfellet, eller muligheten til å trene med en profesjonell trener - heldig burde bruke sin suksess. Hvis ikke, ikke bekymre deg. Prøv å forstå oppgaven selv.
 Antrekk.
Hvis du har tenkt å lære å rulleskøyte, bør starte med utstyret, og du trenger å nærme seg det ansvarlig. Først de fleste rulleskøyter. Her regelen er enkel - ikke slurve. Kjøpe i spesialiserte sportmahazyni - der du vil være i stand til å prøve på valser av ulike produsenter og velge den modellen som vil sitte perfekt på benet. Ikke spare denne tid og krefter: kjøpe rulleskøyter - ikke at skoen kjøpe. Hvis klippene i "hvile" levere deg den minste ubehag, vil de gjøre din innsats går til helvete.
Prøv på rulleskøyter liker å ri dem) trenger bare å tå. Det er spesielle sokker for skating, men i prinsippet egnet heller, med en betingelse: de må være dobbel. Ri en tynn bomullssokker eller ullsokker vil være ubehagelig.
Hvis du prøver på skøyter og du føler alt riktig - ikke rush. Hold dem i ca 15-20 minutter. I løpet av denne tiden boot "prystosuyetesya" for å danne ben og du sikkert kan forstå - komfortabel i dem eller ikke. Viktig! Hælen bør være godt festet. Ellers vil turen: a) ubehagelig, b) truer akillessene stretching, som, tro meg, veldig ubehagelig.
Sørg for å kjøpe en hjelm, beskyttelse for albuer og knær og håndledd, lære å ri på rulleskøyter og ikke faller inn under dette umulig. Så du trenger å forutse høsten og kalles, lå halm. Mange valser neglisjert gjenstand for slikt utstyr, som en hjelm - en feil beslutning, spesielt for en nybegynner.
 Første skritt.
De gjøre det bedre der overflaten er glatt og lite folk, slik at du reduserer risikoen for kollisjon. De mer trente du føtter, jo raskere du lære teknikken skøyter på rulleskøyter. Hvis du ikke har lastet ned føttene spesielt tung fysisk aktivitet, være forberedt, neste dag du ikke hva du videoer - til fots ønsker ikke å stå opp, så vil skade musklene dine. Men det vil ha å gjøre. Tre dager med trening uten avbrudd - og du har å ri ganske utholdelig.
For å starte, tar riktig holdning, føttene skulder bredde hverandre og knærne bøyd, en fot foran en annen pivrolyka, og kroppen litt på skrå fremover. Og hvordan ville du rir - ikke glem: knærne bøyd, kroppen vippet! Skøyter bør plasseres parallelt med hverandre.
Så du er klar til å bestille for å begynne å bevege seg. Nå tåa på den ene foten litt til side og angstfylte skift kroppsvekt på det, andre gang i denne bygningen på asfalt. Ikke i noe tilfelle skal vidshtovhuytesya tå - du faller, men all den kjepphest helt. Leg hva du vidshtovhnulysya, henger kort i luften, og deretter prystavlyayetsya - nå er hun på en liten vыvorotno og den andre kan være en start. I løpet av treningstiden slip vil øke, og med det, og din tillit til sine evner.
Ikke bare presse seg sterkt, kan du utvikle en stor hastighet, som ikke håndterer. På høye hastigheter kan snakke når du lære å slå og brems. Pokatavshys femten eller tjue minutter, trekk festeklips - i løpet av denne tiden vil de bli for store.
 Lære å falle.
Hvordan lære å ri på rulleskøyter?
 Hva kan du gjøre - denne evnen er en del av kunsten skøyter. Hvordan lære å ri på rulleskøyter, ikke lære å falle? Dessverre, ingenting. Selvfølgelig vil en hjelm, knebeskyttere og albuebeskyttelse på noen måte redde deg fra skader, men det er bedre å lære å falle og gruppert slik som å redusere risikoen for skader til et minimum. Du kan trene på plenen hvor virkningene vil myke slag ikke bare beskytte, men jorden selv.
Den første og fremst regelen skal falle fremover. Fall på ryggen kan føre til svikt. Hvis du føler deg som begynte å riste tilbake - prøve å komme seg ut og falle minst på siden. Ikke i noe tilfelle ikke utsette hendene tilbake i høst - det kan føre til alvorlige skader.
Den perfekte (så å si) faller på kne, deretter på albuen, beskyttelses det ikke er for smertefullt og traumatisk. Hvis hastigheten er liten - til albuene saken ikke kan nå. Igjen riktig utstyr.
Stå fallet er ikke så vanskelig, viktigst, ikke prøv å gjøre det uten hender. Vi må stole hendene på bakken, sette på alle hjul ett sted, og da - den andre og nøye stå.
 Vi snur og brems.
To grunnleggende ferdigheter i din ridning. Slik slår begynne å forberede seg på forhånd. Først av alt trenger du å miste fart. Hvis du ønsker å ta til venstre, litt knebøy, ta ut din venstre ben litt fremover, og kroppen litt på skrå mot venstre. Vidshtovhuyemosya høyre fot, bør presse sikte litt til høyre. Igjen, venstre back og høyre vidshtovhuyemosya igjen gjenta. Ferdig!
Teknologi hemming er en mengde, og ikke alle av dem er egnet for nybegynnere. Hvis du bare trenger å stoppe for å hvile eller avslutte ski - det er enkelt. Gradvis senke hastigheten, og når du går veldig sakte, snu sokker inne skøyter.
I tilfelle hvis du trenger nødstopp (for eksempel for å unngå kollisjoner) beste vil rulle til siden, eller hoppe på plenen og kjøre gjennom gresset eller stoppe vhopyvshys for noen stabilt objekt - pol, tre, gjerde (ikke prøv gjør det i høy hastighet).
 Nok en gang på sikkerhet.
Et par regler som vil gjøre ridning tryggere.
 1.  Ri bare i verneutstyr.
  Ikke rozhanyaytesya før du har lært å snu.
  Se etter fester, barn, hunder, nybegynnere - alt dette kan være en uventet hindring, være forsiktig.
  Hvis du flyr å møte hele hastighet roller opplevd - du bør ikke være nervøs, akkurat som snarest prøve å rulle det lett du vil slippe forbi.
  Ikke ri på sand eller pytter. Det kan koste deg filmer, deres motor mekanisme står ikke slik kollisjon.
  Ridning i nærheten av veien - ikke for nybegynnere!
   Hva blir det neste?
  Når du lære enkle bevegelser og er i stand til å returnere ganske utholdelig og brems, bør fortsette å jobbe med teknikk. Du kan utføre noen enkle øvelser.
  "Snake" - innen fem meter spre "beacons" - små elementer - og ri dem. Du lærer å manøvrere. For å komplisere oppgaven reduserer avstand på én meter eller arrangere radiofyr er ikke i kø, og tilfeldig i flyet og gå gjennom denne labyrinten på en pre-valgt rute.
  "Lanterner" - for å gjøre bevegelsene ned, ri som en stein på veien, slik at det var mellom bena hennes. Først - tærne fra hverandre, slik at føttene hans og deretter komme tilbake. "Åtte" - som "Torch", med den eneste forskjellen som skal krysse bena.
  Etter å ha jobbet med disse øvelsene, vil du føle deg mye mer på ruller og kan trygt gå videre til å studere mer komplekse triks.  
Kjøttboller: oppskrift som min bestemor

 Lage kjøttboller er variert. Det er mange måter å lage deilig og næringsrik noisettes. Oppskrifter varierer etter ulike kombinasjoner av mat, sauser og sauser. Det hele avhenger av kulinariske preferanser og fantasier. Noen liker ris, andre - med bokhvete; noen til å fylle deres sjeler tomat, og andre liker å legge litt mer fløte.

 Du kan bruke alle stuffing, svinekjøtt, oksekjøtt, lam eller kylling. Til ballene ikke faller fra hverandre, de legger egg, stivelse, ris eller poteter slitt.
 Strukturen av disse produktene er svært like produkter som brukes for å lage kjøttboller. Et måltid som voksne og barn. For lite foodies kan gjøre noisettes bisarre, som piggsvin med morsomme ansikter. Hvordan å lage mat velsmakende kjøttboller?


 Kjøttboller med saus med tomatsaus


Kjøttboller: oppskrift som min bestemor

 I dag vil du lære å lage deilige kjøttboller med saus. Kanskje som et barn, denne retten var en av favoritt, som forberedte bestemor. I dag har du muligheten til å overraske barna smakfull og sunn godbit! Vi bestemte oss for litt moro til den tradisjonelle oppskriften, og gi den en liten eksentrisitet.
 Obligatoriske ingredienser:
Kjøttboller: oppskrift som min bestemor


 •  Farse - 400 g


 •  ost - 100g


 •  ett egg


 •  hvitløk - 4 fedd


 •  Løk - 3 stk


 •  brød - 150g


 •  Tomater - 2 stk


 •  pepper - 2 stk


 •  gulrøtter - 1 stk


 •  Stivelse - 1 ss. l.


 •  tomatpuré - 2-3 ss. l.


 •  ketchup - 4. l.


 •  sukker - 1 ss. l.


 •  buljong - 300 ml


 •  mel til utbeining


 •  salt, pepper og urter etter smak


 • Kjøttboller: oppskrift som min bestemor

   Metode:

 •  To fedd hvitløk og hogge en løk i en blender eller gni på et rivjern. Bland blandingen av kjøtt og brød, tidligere dynket i melk (husk å presse overflødig væske fra massen).


 •  Legg egg, ost, salt, pepper og dryss med krydder. Vel kna "deig". Som krydder er ideelle humle-suneli, italienske urter, muskat.


 •  Last ned kjøttboller passende størrelse for deg. Hver roundels vmochayte i mel og stek i vegetabilsk olje.


 •  Nå forberede saus. Finhakk (eller rist) hvitløk, tomater, løk, paprika og gulrøtter. God varme pannen og stek løk og gulrøtter sammen, både zazharku. Legg dem pepper, tomater, deretter et par minutter og hell ketchup med sukker og salt. Bland og hold på komfyren noen få minutter.


 •  Oppløse stivelse i vann (50 ml) og hell sausen. Også hell suppen og rør. Hakk persille og kaste det også. Kok i noen tid å varme i 7-10 minutter.


 •  Nå er det på tide å sette kjøttboller i saus. Det er viktig at de er fullt ut i den "druknet". Dekke beholderen lokk og la det småkoke. Forberede kjøttboller 15-25 minutter.


 • Kjøttboller: oppskrift som min bestemor

   Svært velsmakende tjent med noen siderett: pasta, ris, potetmos, bokhvete grøt eller annen.


   Råd


  Kjøttboller: oppskrift som min bestemor

   Ta note:

 •  Smaken er en mer intens hvis stuffing kjøttboller mat selv. Du trenger bare bla i en kjøttkvern flere typer kjøtt;


 •  brød stuffing er bedre å bruke ikke så frisk og litt zacherstvevshyy, eller kjøttboller blir for klissete;


 •  til kjøttdeigen var sterk og ikke falle fra hverandre under koking, må det slå tilbake. Drop blanding flere ganger på bordet eller direkte i en bolle;


 •  eksperimentere med saus, legge til ulike krydder, rømme, eddik. Du kan gjøre det krydret "Meksikanske", som du kan - jo mer skånsom.


 • Kjøttboller: oppskrift som min bestemor

   Nå vet du hvordan du skal lage kjøttboller! Nyt god smak!
  Яндекс.Метрика