Hvordan koke kakao med melk?
 Kakao, tradisjonelt, har et rykte for barnas drikke, og voksne foretrekker mer intens smak drikke varm sjokolade. Men nylig denne uheldige stereotypien ødelagt, og mange kafeer og kaffebarer tilby alle sine besøkende, uavhengig av alder, duftende kakao. Og besøkende-ikke mot! Fordi kakao, i motsetning til de rike sjokolade drikke mer delikat. Og hvis du koker kakao med melk, det har også en mildt beroligende effekt, gir en følelse av komfort og hjelper slappe av. Tenk deg dette: en snøstorm utenfor, og du sitter i et varmt rom i en stor lenestol, i hendene på en interessant bok og en kopp varm kakao Så ikke glem å lage maten selv kakao, kakao regelmessig lage mat med melk for en baby, og dette tilbudet til gjestene drikke med cookies. Og du vil føle at hjemmet ditt bli fylt med varme og komfort. Og likevel - duften av nytraktet kakao at, generelt, det samme. 
 Cook kakao med melk eller vann? Struktur og egenskaper av kakao
 Før du forberede kakao med melk, er det tilrådelig å forstå hvorfor du gjør det, og ikke noe annet. Blindt følge etablerte tradisjoner er ikke verdt det, spesielt når du skal lage mat kakao barn. Og voksen må føre tilsyn med deres kosthold og forstå minst dens grunnleggende prinsipper. Så om kakao, og kombinerer dette produktet bemerkelsesverdig forskjellige egenskaper. Det kan berolige og badoryty stille styrker og styrker immunforsvaret. Det hele avhenger av hvilken tid på dagen og hvordan du koker kakao. Men den eneste betingelsen for riktig forberedelse av kakao har vært og er fortsatt en: det bør være kokt med pulverisert kakao bønne er knust, ikke lage mat med løselig blanding.
Hvordan koke kakao med melk?
 Å koke riktig kakao, trenger høy kvalitet kakaopulver. Å skille det fra imitasjoner og substitutter sammensetning kan skrives på emballasjen, bør det ikke være noen side komponenter, og kakaopulver må være minst 20% protein og 10 til 17% vegetabilsk fett. Legg merke til fargen - det ofte kvalitet kakao brun, svart, noen ganger med terracotta skygge. Dette produktet er et resultat av behandling av kakaobønner, tørket sitt måltid, som konsentrerte seg mange næringsstoffer:
 Vitaminer - hovedsakelig gruppe B og vitamin PP og en liten mengde vitamin A og E.
 Mineraler: kalsium, magnesium, kalium, sink, fosfor, kobber.
 Flavonoider (antioksidanter som bekjemper frie radikaler i cellene som styrker blodårer og har antibakteriell effekt) - ca 10%.
 Fenylэfylamyn - en naturlig antidepressant.
 Tonic ingredienser: koffein og teobromin, og den andre er 10 ganger mer.
 Dette komponenter som er fastsatt i siste ledd, gi styrkende effekt av kakao. Hvis kakao lage mat i morgen, det kan godt erstatte kaffe. Innholdet av koffein i det mindre så kan du drikke til barn og personer med svekket fartøy kakao vist som oppstrammende produkt. For å dempe effekten av toning, kakao kokt melk ikke bare barn, men også voksne. I tillegg øker melkeprotein i drikken. Derfor anbefales det svekket av sykdom og de som øker muskelmassen i idrett.
 For å tilpasse egenskapene for kakao melk man kan ved å øke eller redusere dets konsentrasjon. I morgen på frokost kan koke kakao melkefett til 32% og bruke mer pulver. I løpet av dagen kan du koker kakao på vannet, ingen melk til raskt å kvikne til og fortsette. En halv time før sengetid kakao koker mager melk med svært liten mengde pulver. Slik svakt konsentrert drikk rolig, fremme hormon glede og varm kald vinterkveld.
 Hvordan koke kakao melk uten klumper. Cocoa Oppskrifter
 Teoretisk, koker kakao melk kan til og med helt uerfaren husmor. Selv min far, i hvis omsorg var mitt barn, vil være i stand til å lage mat kakao melk til babyen. Men du ønsker å drikke ut ikke bare nyttig, men også deilig. Men det er vanskelig - koker kakao melk uten klumper bør være i stand til. Dette er ikke umulig, men blir nødt til å vurdere noen nyanser. Vi har forberedt for deg er slik utprøvde og vellykkede oppskrifter kakao melk:
Hvordan koke kakao med melk?

 •  Barn kakao melk fremstilt ved en hastighet på 3 ss kakaopulver i en liter melk. Antall valgte sukker etter smak, men vanligvis for en viss mengde er nok 2-3 ss sukker. Barn elsker kakao yaknaysolodshe, men hvis du begrense antall søtsaker i kostholdet til barnet, redusere mengden av sukker 1 ts solovoy 1 liter melk.
   Hell melken i en kjele og kok opp. Før det begynner å koke, vidlyyte ca 100 ml (en halv kopp) og oppløse den tørr kakaopulver. Tilsett sukker og bland alt sammen til innholdet i en kopp slått helt uniform - en garanti for at kakao kokt uten klumper som ikke liker barn. Slå melk med kakao oppløst i en felles pott, rør og kok på lav varme i 3 minutter, rør forsiktig.
   Hvis du koker kakao melk riktig og ikke glem å røre den under matlaging, er det dannes på overflaten av drikke deilig lett krem, kremet lue som ligner en kopp cappuccino. Ikke bland det med en film som kan ta motet fra å drikke kakao ikke bare lune barn, men i noen voksen. En slik film dannes når kakao kjøler, så hell den i en kopp og bringe til bordet trenger varmt og drikke - veldig varm. Deretter smaken og aromaen av kakao melk er utmerket.
   Vanilla kakao melk sannsynlig å appellere til både barn og foreldre. Du kan lage mat for en du er glad på hans retur fra en vinter tur. I 1 liter melk trenger du 3-4 ss kakaopulver og sukker, erstatte vaniljesukker eller sukker blandet med vanilje eller vanilje essens. Kakaopulver umiddelbart kombinere med søtningsmiddel. En litt melk i en kopp vidlyyte og resten satt i brann. Melk i en kopp varme i mikrobølgeovn og blandes med kakao og sukker grundig som mulig, for ikke å la klumper.
   Når melken begynner å koke i en kjele, hell den i en kopp melk og siden da se nøye til kakao flyktet over kanten og ikke prykypily til pan bunnen. For å gjøre dette, senk varmen og rør stadig drikke. Tre minutter med rolig koke det vil være klar for å helle det i en kopp og nyte smaken og duften av vanilje og sjokolade.
   Kakao for kondensert melk - En kalori, men utrolig velsmakende. I 1 liter melk trenger du 3 ss kakaopulver og kondensert melk så mye. Sukker kan gjøre, men et par stykker av solid sjokolade uten pålegg og fyllinger vondt. Som i forrige oppskrift, oppløse kakaopulver i en litt oppvarmet separat i en kopp melk og det resterende beløpet av melk, kok opp på komfyren. Hakk sjokolade og smelte i melken, og deretter kombinere i en kjele sammen med melk med kakao og lage mat på en rolig brann om 3 minutter.
   Ikke glem å blande innholdet i pannen, og når kakao er kokt, overføre til den kalde brenner og tilsett kondensert melk. Umiddelbart rør til oppløst. Sjeldne hvite kondensert melk oppløses lett i kakao og kokt "Toffee" kan motstå. Det er best å spre ut i bunnen av kopper og topp helle varm kakao. Kondensert kokt melk kakao legger tetthet og spesifikk karamell smak, og oppløst sjokolade - intens smak. Denne drinken kan lett konkurrere med varm sjokolade og handle som en full dessert.
  Hvordan koke kakao med melk?

   Jule kakao med melk. Vinterferie er forbundet ikke bare med komfort og sjokolade, men med appelsiner. Derfor, for å iverksette denne oppskriften vil du trenge mer enn bare 4 ss kakao 2 ss sukker 1 liter melk, men også 3 ss appelsinlikør. Å koke kakao for barnet erstatte den oransje likør sirup eller juice. Sukker umiddelbart bland med kakao og hell 100 ml varm melk i mikrobølgeovn. Hell resten av melken i en kjele og sette i brann.
   Mens melk på komfyren koke, oppløse kakao og sukker i melk slik at det ikke klumper igjen. I melken koker, hell melken med kakao mix å fullføre enhet og stek under omrøring fra bunnen, ca 3 minutter. Så fjern fra varmen og tilsett appelsinsmak (brennevin, sirup eller juice). Rør igjen og tjene i høye sirkler, drysset med melis, tematisk simulerer snø.
   Det er noen hemmeligheter om hvordan å lage kakao melk ordentlig. For eksempel, en allergi mot kumelk - ikke et hinder, i dette tilfellet er det mulig å lage deilig kakao geit eller soyamelk. Og de som er å telle kalorier kan til og med skummet melk fortynnet med vann eller blandes i et gitt forhold. Men vi vil ikke anbefale å kombinere kakao diett. Minst som drikker kakao med cookies eller eplepai - det er ikke en makeløs og uerstattelig glede. Så la oss lage en kakao melk uten noen betingelser - bare for moro skyld av glede.  
 •  Mørt og saftig kjøtt reker - veldig nyttig og verdifull sjømat, som, selv om det er tilgjengelig i store salg, men for det meste, er en delikatesse. Likevel, etter reke er ikke bare deilig rett uavhengig, krever ikke mye trøbbel under matlaging, men også svært verdifulle ingredienser for komplekse retter gourmet, dekorere tabeller mest kresne ganer!
  Hvordan lage deilige reker hjemme?

   Den største verdi av sjømat var ikke i sin gode smak, men i sin rik sammensetning av sporelementer, vitaminer og verdifulle mineraler som er meget fordelaktig for menneskekroppen.
   Det ser ut til reker kjøtt, som de fleste sjømat overfylt av jod, som er så nødvendig for funksjonen av skjoldbruskkjertelen.

   Enorme mengder av kalsium, fosfor, kobolt, jern og essensielle aminosyrer og fremmer stabil drift av de viktigste systemer i menneskekroppen. Men reker anses kosttilskudd og kalorifattig rett som er svært effektive i kampen mot fedme og kan også være en del av menyen på mange dietter og sunne spiseregler.
   Men, som det viste seg, hvis reker lærer å velge og lage mat, de ikke bare gjorde ikke bringe mye nytte, men kan også ha en negativ effekt på kroppen vår! For å unngå dette svært ubehagelige øyeblikk, bestemte vi oss for å fortelle deg hvordan du koker reker hjemme.

   Ti ganger tiltaket


   Det virker som det er en tung, kjøpte en pakke med mer eller mindre sympatiske reker kastet i en kjele med kokende vann, ventet og trakk den ferdige retten. Men det var det å få virkelig velsmakende og sunn godbit, er det nødvendig, først av alt, lære å velge reker, det er fra dette på mange måter, og vil avhenge av deres verdi.
   Å begynne å forstå at det er omtrent 2000 arter av reker, men vi var på bordet, de fleste faller inn i to hoved, som er delt inn i kaldblodig og varmblodige.
   Den første av dem kommer inn i våre butikker fra kysten av Canada, Danmark, Norge, Litauen og Estland, er at de gjør det mest gunstig for kroppen vår, i tillegg er de også deilig. I kaldt reker er ikke veldig stor, konvensjonell pakking de når ikke mer enn 7 inches lang.
  Hvordan lage deilige reker hjemme?

   Blooded dukket opp på hyllene i våre butikker nylig, de kom til oss fra fjerne kyster av Kina, Sør-Asia, Vietnam og Thailand. Dette er vanligvis store reker som kan nå 20-30 cm i lengde, slik at de blir kalt tiger (de mindre) eller kongelig (de fleste individer).
   Sortering poser med reker i supermarkedet, sørg for å ta hensyn til produksjonslandene, fordi, som det viser seg, den europeiske reker er mye mer streng kvalitetskontroll enn asiatisk, og følgelig er problemet med dem mye mindre.
   Mest reker som kommer til oss i salg, frosset, som fersk de er lagret for en kort periode. Den mest populære metoden for lagring og mulighet for videre transport - ferske reker koke og umiddelbart frosset, i den form vi ofte og kjøpe produktet.
   Noen ganger et salg kan bli funnet skrelt, kokt og frosset reker, som regel er de rent kjøtt uten hode, skall og ben. Faktisk, på denne måten de selv ikke trenger å lage mat fordi de er helt klar til bruk (f.eks, crabsticks), er de helt tint, vasket med kaldt vann og spise.
   Men på en slik måte at ikke all sjømat smak, noen fans mener derfor mistet notater spesiell smak av delikatessen.
   På dette punktet, bør vi si, til hver sin egen, men heller kjøpe reker mål, vi betaler for mye for godt hode (ganske stor og tung) rustning og at ytterligere, kaste bort.
   Deretter må du ta hensyn til, er utseendet: Skallet skal være lys, ikke gule og mørke flekker som dekker sin skorpe av is bør være i orden, men intakt. Notehodet: personer med svarte hoder - pasienter, kan de ikke spise, men hvis du finner en kopi av grønt eller brunt hode - ikke fortvil, det første man bare spiste en spesiell type plankton, og den andre - gravid og dermed Deres kjøtt er sunnere.

   Hvordan koke reker?


   Hvis du kjøpt frosne ferske reker (de vil ha grå-brun), da, for en start, bør de tines, og, jo saktere jo bedre.
   Ideal - frosne massen helles i en stor bolle og sette bred nederst i kjøleskapet over natten. Ved morgenen av reker helt rozmorozyatsya, og samtidig beholde mest nyttige og verdifulle stoffer. Oppskriften som gjør ordentlig koker ferske reker er enkel: du trenger varmt vann, salt og krydder som du mest smak.
  Hvordan lage deilige reker hjemme?

   I kokende saltet vann og erfaren dråpe reker, bør steketiden varierer etter størrelse. Vanligvis nok for 5-10 minutter, der tiden begynner de å dukke opp og rødme. Når alle sover og skiftet farge - reker klar, slå av og la stå i 10-15 minutter i buljong, slik at de vil være mer saftig.
   Det er viktig ikke å fordøye reker, som ved langvarig varmebehandling, slår de inn i gummi og ikke spesielt velsmakende masse, også, mister alt annet de fleste av sine næringsstoffer.

   Hva de skal gjøre med frosne kokte reker?


   Det er enda enklere fordi reker er i hovedsak klar. De er helt tint og hell over kokende vann for å forårsake sъestnomu tankene, men for å unngå ulike tarmbakterier fjernes bare ved høye temperaturer for noen få minutter, er det bedre å koke.
  Hvordan lage deilige reker hjemme?

   I tillegg provaryvshy reker kjøttkraft, som er fylt med krydder forhånd, får du mye mer velsmakende og smakfull rett. Mange lurte på hvor mye du skal lage mat reker i dette tilfellet? Det er nok til 2-3 minutter, så er det bedre å la suppen i ytterligere 10 minutter. Reker kokt litt lengre - 4-5 minutter.
   Et annet alternativ er egnet for elskere av uvanlige opplevelser, for eksempel en øl kan lage mat reker med tillegg av urter, svart pepper, laurbærblad, timian, basilikum, paprika, fersk dill eller vin eddik! En av de mest populære kombinasjoner av urter og krydder er pepperkorn, laurbærblad pair, 2 fedd hvitløk og sitronsaft som, drysset med kokte reker.

   Parabolen er best tjent på en tallerken, dekorert med dill og salat, kan vi ikke bare velduftende og deilig, men også veldig estetisk! Bon appetit!  
  Яндекс.Метрика