Hvordan sylte løk for grilling?
 Med ankomsten av sommeren begynner villa-Shashlychnyj sesongen, når hele familien kommer etter en hard dag på bordet i friluft, ved siden av som er stekt deilig kjøtt skiver, marinert med løk i sitronsaft, krydder saus eller eddik. Tradisjonelt grillspyd marinert med løk, som denne "duett" regnes som en klassiker i øst. Løk myker kjøtt, soaking det sin unike lukt og smak av krydder bidra til å gjøre elegant og raffinert. Derfor, grill røyk uten løk og sprø skorpe - ikke grill.
 Å bøye seg for grilling likte alle
 Den enkleste måten å sylte løk for grilling, er ryddet til hodet kuttet ringer, legg dem i en gryte og tilsett salt godt, forlater med lokket lukket i 15 minutter. Løk juice raskt setter du ønsker å slå sammen lagene og sette den på kjøtt som er klar for steking på bålet.
 Hvis du liker krydret, kan du legge til en marinade av eddik, sitronsaft, rødvin, granateple juice, og salt etter smak, hell litt krydder svart pepper, kardemomme, laurbærblad makulert. I den klassiske versjonen marinade trenger du:
 - 2-3 medium størrelse hodet;
 - Salt 1/2 c. L.;
 - Sukker - 3 ss. L.;
 - Eddik fortynnet med vann i forholdet 1/1 - 75 gr.;
 - Vann - 5. l.
 De mindre løkringer er, jo raskere det zamarynuyetsya. I utgangspunktet bør potten helle alle ingrediensene unntatt eddik. Datoer sukker og salt oppløses, bringe løsningen til en byll. Når fjernet fra varmen, tilsett eddik og hakket kaste inn i ringen. Deretter la stå å kjøle, og deretter kaste den i et dørslag for å stable det godt.
 Marinade for løk i gresk
 For marinaden brukt søt løk variasjon, har det rødlig struktur, mykere å ta på, raskt utsatt for varmebehandling.
 Marinere i gresk rødløk (1 g kebab ta vanligvis 2-3 løk), må du ha på hånden 100 gram. olivenolje eller blandet (solsikke, oliven), balsamicoeddik (en halv kopp) og oregano.
 Løk, skåret i ringer av medium størrelse, må foreta en plastpose, hell i olje, oregano og eddik og rist godt tie. Deretter la til å sette på et kjølig sted. Dette betyr ikke nødvendigvis legge løk til kjøttet for kebab, etter måltidet er ferdig, spre løk som garnityr på drue blader.
 Hvis du har små frukter, hele hodet marinert i samme del, bare tid til infusjon økt (for eksempel 2-3 timer i stedet for 30 minutter.) Pakken kan sette krydder etter smak, pepper, revet pepper bay , fransk sennep, nellik for å legge krydder etter smak. Marinade i gresk ikke nødvendigvis flette, kan du sette løk på banker, hell at hver grønnsak forblir i væsken og legg i kjøleskapet i flere dager.
 Løk "I all hast"
 Når du raskt gå til naturen, kan løk marinere i minutter. For dette trenger du:
 - Løk - fire store hode;
 - Salt - 1 ts L..;
 - 9% eddik - 3 h L. Pot..
 Løk, skåret i ringer eller halv ringer, må du legge til salt og bland godt, så han la saften, tilsett eddik og tilbake igjen mos. Innhold opp i en panne med lokk og rist 3-4 ganger, deretter la løken lekke. Til du kommer til plass, kan du legge løken til kjøttet eller brukes fersk som garnityr.
 Marinade for løk med sitron
 Marinere løk for grill kan være ikke bare i eddik, for å legge krydder ofte brukt sitronsaft. Å forberede marinade behov: løk - 3 medium størrelse hode, saften av en sitron, vegetabilsk olje - 2 ss. l., salt og hakket persille. Opprinnelig hakket løk blandet med salt og urter, som han la gå juice, olje og helte den blandet med sitronsaft. Å bøye seg ut sprø trenger 4-5 timers behandling.  
Hvordan koke ris grøt med melk
 Legge inn de fem eldste korn, ris mye brukt i matlaging for matlaging ulike frokostblandinger. En av de mest populære og deilig ansett risengrynsgrøt med melk. Evnen til å rense leddene av salt og lav alerhiynist gjort melk ris grøt svært nyttig fatet brukes i kosttilskudd og babymat.
 Til grøt ble virkelig healing under matlagingen bør holde seg til oppskriften. La oss se på hvordan du koker ris grøt med melk?
 Oppskrift № 1. Classic
 Denne oppskriften er enkel og kjent, de fleste av oss husker tilbake til tidlig barndom. Det er dette grøt matet barn i barnehage i dag som ti eller tjue år siden.
 Ingredienser:
 - Korn ris - en kopp del;
 - Melk og kokt vann - for en halv liter;
 - Sukker - 2 ss bitter;
 - Salt - bjelke;
 - Olje bonde - en skive på en plate.
 Det første du må gjøre før matlaging korn skyll under springen. Slik at du ikke bare vil fjerne hele alluviale rusk, men også vaske bort den minste pulverstøv som gir Risu klissete. Kok opp fylt med kule vann funksjoner. Periodisk interfererende grøt skje, vente for fullstendig fordampning av væsken og deretter helle melken i en beholder. Ser at væsken til å koke igjen, sesong grøt krydder og olje. Nå kan du bare slå av og la fatet.
 Oppskrift № 2. hjort
 Denne enkle metoden for matlaging er designet for den personen som gjorde dette er ikke ivrig på trening. Til tross for den ytterste enkelhet, grøt kommer bare fantastisk - søt og fullstendig.
 Ingredienser:
 - Classic runde ris - mindre glass;
 - Vann - 900 gram;
 - Melke uten krem ​​- 170 gram;
 - Sukker - 2-3 ss;
 - Salt - etter smak;
 - Smør - 1 skjeen porsjoner.
 Koke risen i en stor mengde av væske 20 til 25 minutter etter koking. Forkaste bygg i et dørslag og la renne sakte. Slå risen i en bolle og hell melken. Etter koking inn krydder og rør.
 Oppskrift № 3. Kasha-Slastyon
Hvordan koke ris grøt med melk
 En spesiell måte av dampende ris og legge til honning tørket korn frokostblanding gir mild og pikant smak, så hun ser ut som en deilig dessert luft.
 Ingredienser:
 - Salty vann - 3 kopper;
 - Fig enhver form - 2 knust glass;
 - Melk - 2 kopper;
 - Brown pulver eller badyanovыy;
 - Sukker - 3-4 spiseskjeer med bitter;
 - Tørket frukt (rosiner, svisker, aprikoser) - på en håndfull;
 - Smør porsjoner.
 Når vannet som flommet ris, kok grundig anbefales tett lukket beholder lokket og minimere brann. Den tette pute av damp som oppsto i tanken, vil hver forberede et korn, noe som gjør det tett på utsiden og innsiden av sukker-søt. Etter en fjerdedel av en time etter koking ta kjelen fra brenneren og tett innpakket tung klut, skaper effekten av den russiske ovnen. Etter en halvtime oppvarming hell i ris melk, tilsett tørket frukt og krydder. Det er best hvis du lar melken suge dem i varm grøt og uten hastverk. Pakk den i en klut igjen og vente ytterligere 10 minutter.
 Oppskrift № 4. Pumpkin sap
 En eldgammel oppskrift for gresskar havremel gir for den obligatoriske tilstedeværelsen av ris. Ris, søt gresskar juice seeping får en karakteristisk gul farge og subtil, gjenkjennelig smak.
 Ingredienser:
 - Skiver av gresskar - 1000 g;
 - Melk - 4-45 briller;
 - Rice - ca 180 gram;
 - Sukker, salt, smør - til din smak.
 Gresskar papirmasse, terninger, mørt og en halv kopp melk og fint slipe. Figur tantalized i en liten mengde vann til den er myk, og hell 3 kopper melk og la i ovnen rekkevidde. Kokt gresskar grøt blandet med saft og bland godt. Masson er fylt med høy temperatur form, hell fløte og sette i ovnen for pidrum'yanennya.
 Oppskrift № 5. Rice med sitron dressing
 Denne originale dessert, i motsetning til andre varianter av ris grøt, gjorde Serveres kald. Men dette betyr ikke ødelegge sin smak, noe som gjør den rett som en klassisk engelsk pudding med rismel.
 Ingredienser:
 - Rice - 230 g;
 - Et glass vann og melk;
 - Fine melis - 180 gram;
 - Sitron vanlige - 1-15 brikker;
 - Jamaicansk rom - ca 50 gram;
 - Jam med en delikat, litt sur smak (ideelt stikkelsbær eller rips).
 Etter å ha brakt ris til kokende væske dreneres og fortsette treningen tomya frokostblanding i melk medium. Kokt korn undervist i høy kapasitet og kul positur. Rør massen av melis, sitron tsedrovoy chips, juice og rum. På et kjølig sted å gjøre full impregnering av riskorn rum-frukt saus og servert med syltetøy.
 Det er minst hundre oppskrifter, hvordan å lage mat melk risengrynsgrøt. De som verdsetter sin tid og er en fan av tradisjonell mat, vil den klassiske versjonen holde matlaging. Hvis du elsker kulinariske herligheter - er du fint med en eksotiske måter å tilberede. I alle fall, riktig tilberedt ris grøt mette, og du vil sette pris på den fantastiske søte smaken.  
Salat med arugula, originale oppskrifter

 Utrolig arugula salat, ifølge eksperter, regnes krydder. Han dukket opp på våre bord er relativt fersk. Men i Europa, spesielt i Italia, krydder lang og godt etablert i mange tradisjonelle oppskrifter. Hennes kjærlighet til uvanlig krydret smak og hva det kan krydre opp noen, selv de mest kjedelige parabolen. De fleste italienere representerer ikke produktet uten biff carpaccio eller en enkel salat. Forresten, de begynte historien om bruk av krydder, så la oss snakke om dem.


 Salat med arugula, tunfisk, tomater og ost "Mozzarella"


 Denne oppskriften er veldig enkel å tilberede. Egnet som en hovedrett for folk som ser på sine tall, fordi den inneholder en stor mengde fiber og mineral sporstoffer, slik det kreves hudeyuschemu kroppen.
 Obligatoriske ingredienser:

 •  En krukke av hermetisert tunfisk


 •  flere mellomstore tomater


 •  hundre gram mozzarella


 •  salatblader


 •  rødløk


 •  små oliven


 •  arugula


 •  salt og pepper etter smak


 •  Forberedelse
   Salat og tomater skyll godt under rennende vann og grovt hogge. Salat kunne ikke engang klippe det, bare bryte hendene. Etter legge grovhakket terninger ost "Mozzarella" og en liten rød løk, skiver ringer. Deretter flette olje fra hermetisert tunfisk, stikk hull på det med en gaffel på flere steder og legge til parabolen. Nå er det enkelt - legg Tindvedfamilien mål, og sette på toppen av arugula blader.
   Før servering, tilsett salt, krydder og olivenolje. Forresten, ikke prøv hardt Finhakk tomater, kuttet store biter. Slik at de blir bedre "lyd", både visuelt og i munnen.
  Salat med arugula, originale oppskrifter


   En interessant oppskrift salat av arugula


   En annen interessant Middelhavet fiskerett i retning - en salat av arugula, blekksprut, selleri.
   Ingrediensene til salaten:

 •  en blekksprut


 •  eller surimi krabbekjøtt


 •  selleri


 •  kvist tomater "Cherry"


 •  arugula


 •  sitronsaft, salt og pepper.


 •  Forberedelse
   For å starte, må du rense blekksprut fra den mørke huden, fjerne tannen og koke i 20-30 minutter. Hvis du har kjøpt frossen blekksprut, vil det allerede ryddet og klar til ytterligere matlaging. Klar blekksprut testet med en gaffel. Hvis det er vel protykayetsya - derav klart.
   Mens den er kokt, skåret i stykker en tomme av surimi og litt mindre selleri. Tomater er intakt, så de bør ikke bli kuttet.
   Når blekksprut kokt og avkjølt litt, klippe det så mye som surimi, men tentakler kan kuttes og litt større. Når alle komponenter er koblet til, rikelig dryss arugula salat, hell olivenolje og tilsett litt salt.
  Salat med arugula, originale oppskrifter


   Noen tips til matlaging med arugula


   Til slutt legger noen viktige regler for å bruke krydder.
   Inkluderer alltid arugula salat før servering. Denne delikate krydder tolererer ikke lang åpen lagring i kjøleskapet og miste "trade" utseende og karakteristisk smak.
   Det er ønskelig å kombinere det med grønnsaker høy i vann: tomater, agurk, arugula som en litt syrlig smak, og derfor med paprika og gulrot salat vil også tørr.
   Når du forbereder salat med arugula prøve å ikke overdrive det med tillegg av andre krydder, fordi i seg selv det ganske krydret smak.
  Salat med arugula, originale oppskrifter

   Til tross for overflod av gunstige vitaminer og mineraler, må mennesker med urolithiasis være svært forsiktig med bruk av dette produktet, og om mulig fjerne fra kostholdet.
   Variasjoner over temaet arugula retter kan bli for mye, da dette krydderet passer godt med noe mat. Derfor, hvis du ikke vet hvor raskt behandle og overraske gjestene, kan du forberede en standard salat av arugula med reker eller kylling. I alle fall, kan i dag selv en nybegynner på kjøkkenet alltid bli funnet i den elektroniske originale oppskrifter med bilder salat av arugula.
  Яндекс.Метрика