Pynt byggryn - Øker styrke og utholdenhet

 Pearl grøt ofte urettferdig ignorert forberede retter på menyen. Vanskelig å mage, smakløst, forårsaker luft i magen - hva hørte ikke. Men mange kvinner ikke vet hemmelighetene om hvordan å lage mat bygg. Selv i var oldtiden kunne få frokostblanding bygg og visste alt om sine nyttige egenskaper. Warriors økt styrke og utholdenhet, muskelvekst krevde ved å spise mat fra bygg. Rice fremmer ikke bare brute mannlig kraft. Den forbedrer stoffskiftet, stimulerer hjernen og nervesystemet.

 De som tror at proteiner mette kroppen ved å spise kjøtt, fisk og melk galt. Cook bygg - betyr å berike seg selv aminosyrer og proteiner. La dem ikke så mye, men blant dem uunnværlige lysin. Vitaminer (A, D, E, B, folsyre og nikotinsyre), makro - og mikronæringsstoffer (fosfor, kalsium, magnesium, jod, etc.) er også tilstede. Kostfiber fremmer normal funksjon av tarmen. Karbohydrater er hovedsakelig nyttige komplekse forbindelser.


 Hvordan bruke superkorysnyy produkt


Pynt byggryn - Øker styrke og utholdenhet

 Bygg grøt - en rett som er svært godt egnet for friske mennesker hjelpe de som ønsker å gjøre sine rasjonell og balansert ernæring. Hvis du vet hvordan du skal lage bygg, kan den brukes i klinisk ernæring. Family Budget vil lide som prisen er akseptabel.
 Frokost vil være nyttig og næringsrik hvis filen grøt som en hovedrett med syltetøy, nøtter, tørket frukt. Velsmakende slik mat med smør, melk eller fløte. Oftere, vertinne lurer på hvordan du koker bygg grøt garnityr. Parabolen kan gjøres med to typer bygg: standard med avlange korn og nederlandsk med korn som ligner ball.
Pynt byggryn - Øker styrke og utholdenhet

 Å kjøpe et produkt, god nærmere titt på den. Dette bør gjøres hvis cellofan innpakning gjennomsiktig. Ingenting å gjøre med den ekstra penger til å betale for kutt, støv og rusk. Holdbarheten er ikke bare lett bedervelige produkter, men også i kornprodukter. Lese nøye informasjonen. Vil du vite hvordan du skal lage bygg? Crisp rett ut når sin opprinnelige volumet vil øke 5-6 ganger. Dette skjer når mat i løpet av timer. Litt raskere kokt nederlandsk. Crisp bygg grøt med kjøtt er deilig gulasj og fiskekaker, braisert sopp og stekt kylling. Vi legger vekt på smaken sauser og sauser. Suppe eller Soup Sonia vil være deilig og næringsrik.


 Hemmeligheten til matlaging en velsmakende siderett


 Hvordan koke bygg grøt på vannet? For å starte, bestemmer på en målt kapasitet. Dette kan være et glass, kopp eller krus - spiller ingen rolle. Det er viktig å overholde strengt til de proporsjoner. Ris og vann for å suge i det samme forholdet, vann til matlaging 3-4 ganger mer. Kaldt rennende vann grundig vasket grits. Å nabryakala det, helle kaldt vann, kan du gjøre det om natten. Del av væsken som ikke er kledd, fusjonere. Og igjen vasket med kaldt rennende vann.
Pynt byggryn - Øker styrke og utholdenhet

 En liten hemmelighet: å redusere virkningene av oppblåsthet, som brukes i et stort antall fibre, helle kokende vann før koking grits i 10 minutter. Væsken er drenert, tilsett 3-4 tiltak av kaldt vann, kok opp, reduser varmen og la det koke på lav temperatur varme med lokket lukket. For å hindre stikker, rør av og til.


 Deilig rett i multyvartsi


 Oppskrift bygg grøt i multyvartsi er ikke komplisert, samt utarbeidelse av mange andre matvarer i denne mirakel maskin. Gryn lage mat - vask, gi sprenger litt dampet. Legge arbeidskapasitet av maskinen, helle kaldt vann og brakt til en byll. Cook som beskrevet i instruksjonene på den angitte modus minst en time.
 Duftende, bærer munnen kringle er alltid en god start på dagen eller en varm og hyggelig konfirmasjonen. Dessverre, i dag de fleste husmødre heller skeptiske om hjemmebakst, tro at denne ideen er svært plagsom, krever mye tid og oppmerksomhet.
 Selvfølgelig er det ganske vanskelige oppskrifter som krever betydelig innsats fra vertinnen, men på samme tid, er det hundrevis av enkle og svært rimelige bakervarer oppskrifter som ikke krever at du spesiell kulinarisk kunnskap og praktiske ferdigheter.
Hvordan lage deilige bagels med forskjellige fyllinger?

 Videre vil du nyte de resultatene du fikk, fordi, uansett, og hjemmelagde kaker i ulike tider av butikken.
 Først, er du ikke begrenset utvalg av ingredienser, og for det andre, at du alltid vet hvor mye kvalitetsprodukter som brukes til fremstilling av, vel, tredje, kaker, tilberedt med kjærlighet, og det lukter annerledes!
 En av disse kulinariske herligheter - en oppskrift for hjemme Bagels, enkle, men samtidig deilig dessert som, avhengig av ditt ønske, kan bli en andre rett.
 Dette produktet er ikke for ingenting kulinariske fikk sitt navn fordi ordentlig rullet bagels, ja, ligner hornene. Denne retten er ofte funnet i nasjonale retter av ulike land i EU, Moldovan, makedonsk, ungarsk, bulgarsk og mange andre.
 Kanskje du er interessert i hvordan du kan lage deilige bagels med fylling resepter fordi det er mange, men den mest presserende er vanskelig å velge. Du trenger ikke å lete lenge og prøve på dine egne smaks ulike alternativer, har vi besluttet å tilby deg de beste og enkle oppskrifter på bagels hjem.
 Husk at, som i alle bakevarer, bagels under matlaging, det viktigste - det er riktig kna deigen for bakeprosessen til denne viktige kampen i godt humør og forhøyet sinnstilstand, så din bagels bokstavelig "puste" din positive og resultat utrolig lett og smuldrete i munnen.

 Bagels Oppskrift hjem


 Å forberede trenger du:
 •  Mel - 3,5 kopper;

 •  Egg - 2 stk;.

 •  gjær - 25 g;

 •  sukker - 30 g;

 •  melk - 3/4 kopp;

 •  smør - 4. skjeer;

 •  Å smøre deigen og fyllet:
 •  mykt smør - 6,5 ss.

 •  Mel pre-screenet, og deretter i en stor bolle, bland det med en klype salt og sukker. Deretter, i en separat beholder i varmt vann bør oppløse gjær fremstilt, er det viktig at de er friske.
   Når oppløst, deretter legge dem til i melblandingen. Nå mikser, slå egg og gradvis tilsett melken i dem, mens du fortsetter å kjerne. Når blandingen er omgjort til en homogen masse, legge den til i bollen med mel samlet.
   Deretter er varm tilsett mykt smør og rør deigen aktivt til det øyeblikket til den blir myk og glatt. Nå bør test la stå og oppover, er dette en av hemmelighetene til matlaging bagels.
   For å gjøre dette, dekk med et rent håndkle og legg på et varmt sted i ca 1 time, der tiden deigen vil stige med nesten halvparten.
  Hvordan lage deilige bagels med forskjellige fyllinger?

   Nå som deig "kom", må det obim'yaty, pomisyty, deretter dele inn i to like deler, danner en ball. Nå flytter fra modellering til å forberede denne overflaten, tørk og sprenge fly.
   Rozkachuyemo en ball of Education lag tykkelse på ca 05 cm, helst enda tynnere. Nå hele overflaten smurt med smør, tidligere smeltet i et dampbad, og deretter begynner å skjære små trekanter skarp kniv. Alle dem bør få ca 35 stykker fra begge ruller av deigen.
   Hver trekant bør stramme alt fra den brede siden av en rull, så pidihnit ende slik at det dannes en halvmåne. Når alle bagels dannet fôr pan med pergament papir, spre dem og dekk med et håndkle i 30 minutter. På denne tiden, varmer ovnen opp til 190 °.
   På slutten av tid, bør forhånds bagels stige igjen, smører hver smør tidligere smeltet, og sende i ovnen i 20-25 minutter.
  Hvordan lage deilige bagels med forskjellige fyllinger?

   Det viser seg deigen for bagels kan være ganske variert, slik som gjær, puff eller shortbread, og at vi vil ha et utvalg av pålegg! Med syltetøy, syltetøy, kondensert melk eller omvendt, legg ost eller biter av kjøtt, og så får du salt bagels, er alt i dine hender!
   Forresten, flassende croissanter, vi er godt kjent, det er ikke noe annet enn en favoritt croissant ruller er så populær i Frankrike! Forresten, sin uvanlige navn de er akkurat det samme tjent på grunn av sin form, fordi croissant, fransk, betyr en halvmåne.

   Oppskrift blad Bagels


   For utarbeidelse trenger vi:
 •  mel - 3 kopper;

 •  Egg - 4 stk;.

 •  eple cider eddik - 1,5 timer Spoon;.

 •  margarin - 375 g;

 •  rømme - 1,5 kopp;

 •  sukker - 2,5 kopper;

 •  Sil mel, og bland det godt med margarin. I en egen beholder Fray eggeplommer, en klype salt og eple cider eddik, tilsett fløte tilbake igjen veie godt blandet.
   Hell så mye forberedt mel og margarin, rør igjen alt. Ferdig Baken deigen skipet i kjøleskapet i to timer, der den skal stå. På denne tiden La oss skape krem ​​croissant. For å gjøre dette, slo eggehvitene med sukker, får frodig krem.

   Så vi får vår deig, dele den inn i to baller og begynne å utvide sin utdanning tykkelse på 0,5 cm hver sirkel kuttet i små segmenter (størrelse avhengig av hvilken størrelse du ønsker bagels).
   Hver trekant tungt smurt krem, og slå dem inn i et rør. Deretter sette dem på en stekeplate og stek i forvarmet ovn ved 180 °.
   Bagels vil være klar når du er på overflaten ser skarp. Forresten, kan bagel oppskrift forbli den samme, men fyllet kan enkelt endres, for eksempel legge til smør, kondensert melk eller ost!

   Oppskrift croissant med syltetøy


   Vi trenger:
 •  400 g rømme;

 •  5 kopper hvetemel;

 •  400 g margarin;

 •  en klype natron;

 •  400 g syltetøy (noen).

 •  Sil mel, margarin myke opp og bland med rømme, og deretter legge brus der. Deretter gradvis legge mel mens elte deigen hele tiden. Når vil massen homogen, da deigen er klar - send det til 30 minutter i kjøleskapet. Del deigen i to like deler, rozkachuyemo i tykke lag av 0,5 cm og kuttet opp i segmenter.

   Hver trekant tynt lag smører syltetøy, trillet inn i et rør. Forvarm ovnen til 200 ° og bake bagels til å modnes. Ferdige rundstykker kan strø melis på toppen, slik at de vil se mer appetittvekkende.  
  Яндекс.Метрика