Biff - en svært berømt rett i verden, som gir en tykk stykke kjøtt er vanligvis kuttet fra kadaveret av en ku, som effektivt og på en bestemt måte stekt på en grill eller i en stekepanne.
 Ifølge noen eksperter, kan den ekte biff fås kun med biff, fordi det kan ha flere nivåer av bruning, som radikalt endrer smak av alle rettene.
Hvordan å lage en deilig biff svinekjøtt eller biff?

 Dersom denne retten er tilberedt med annen type kjøtt, så dette må bekreftes - Svine biff, laks biff og så videre. Til tross for at parabolen i spørsmålet er ganske dyrt, så vel som for sin forberedelse kan bare bruke ca 10% av alle dyreskrotter, er det en av de mest populære og elsket av mange, oppskrift matlaging kjøtt.
 Det antas at det landet som ga verden så elegant og deilig rett er Amerika, tross alt er det skapt en kult av biff, i tillegg er det en viktig del av deres mat.

 Det er i Amerika anerkjent og aktivt ta i bruk standarder som påvirker valg av kjøtt for biffer og strenge regler som dikterer hvordan ta vare på storfe, slakteforhold og innhold.
 Så hvis du ønsker å prøve en real biff, så saken bør absolutt gå til USA. Men det viser seg, for å prøve denne retten, er det ikke nødvendig å gå et sted, bare lære å lage en deilig biff biff eller svinekjøtt.
 Det antas at opp til utfordringen kan ikke alle, fordi det krever noen kulinariske ferdigheter og spesifikk kunnskap.
Hvordan å lage en deilig biff svinekjøtt eller biff?

 Naturligvis, for å forberede en skikkelig biff, må du følge et bestemt sett med regler, fordi denne retten er ikke bare et stykke kjøtt stekt.
 Men samtidig, hvis bevæpnet med kvalitetsprodukter og noen teoretisk kunnskap som du kan lære i denne artikkelen, kvalitet og deilig biff på bordet for å være! La oss forstå hva matlaging hemmeligheter som hvis og enkel, men samtidig, en mystisk retter.
 Det første du må finne ut for seg selv, er det faktum at smaken av den endelige fatet, i de fleste tilfeller, det avhenger av kvaliteten og friskhet, i vårt tilfelle, dette produktet - kjøtt.

 Hvordan velge kjøtt for biff?


 Selv om avtalen med rått kjøtt er vanskelig, gir vi deg et eksempel noen enkle regler, basert på hvilke, du var ikke feil i sine valg.
 Husk at høy kvalitet ikke kan være billig, så alltid ledes av den gjennomsnittlige prisen.

 Til å begynne visuelt inspisere kjøtt: biff som kom ut saftig og mørt, velge et stykke, som vil titte tynne striper av fett.
 Ikke vær redd når de smelter steking, men rik kjøttet ut, og hvis et sted lag gjenstår, kan du slette den etter steking.
Hvordan å lage en deilig biff svinekjøtt eller biff?

 Fargen på vein å være hvit, antyder gul hue nesvizhosti kjøtt eller at dyret var gammelt, og derfor kjøttet vil bli tøff. Et av høydepunktene av kjøtt - en struktur av sine fibre til suksessen av saken de skal være tynn og svært tett, men ustøtt.
 Det neste punktet - fargen, for eksempel, er det viktig at biff var mørk rød fargetone, lam - lys rød, men svinekjøtt - rosa.
 Jo eldre dyret, er kjøttet mørkere, så prøv å ikke ta disse brikkene for sine måltider. Men kommer en god biff ut blek og vassen kjøtt, så vel som under steking det vil frigjøre mye juice og avta i størrelse flere ganger, blir solid.
 Og det siste punktet er forfall av kjøtt: biff å lykkes, du trenger å beef hengende rundt 2-4 uker før den kan stekes, men svinekjøtt for denne retten passer nesten selv.
 For å teste modenhet av kjøtt, trykker pekefingeren på et stykke kjøtt, hvis venstre bulk og bjørk litt tid tilbake til setet sitt, er frisk og moden kjøttet. I andre tilfeller er det bedre å omgå slike produkter side.

 Hemmeligheter matlaging deilig biff


 Før du kommer nær til stekeprosessen, må du finne ut selv at det er flere grader av steke kjøtt steker. Blant dem er tre grunnleggende og mest populære alternativene:
 •  godt gjort (ganske sjelden for alle diners, nesten ingen juice, t = 70 ° -100 °),

 •  medium (gjennomsnittlig grad av intern prozharka lys rosa juice, t = 60 ° -65 °),

 •  sjeldne (kjøtt med blod, bare stekt på utsiden og innsiden rødt, t = 49 ° -55 °).

 •  Naturligvis, velger alle for seg selv er det alternativet som det mest passende for smak, men det antas at den mest riktige alternativet - det er mellom prosmazhennya.
   Hjemme, vanskeligere å forberede en rett fordi kjøttet kan spritz. For å gjøre dette, sørg for å tørke biffene før du sender dem i pannen.
   Det er viktig å avklare opptiningstiden, selvfølgelig, vel, hvis du umiddelbart posmazhyly stykke kjøtt brakt fra markedet, men hvis du fikk den ut av fryseren, tine den riktig er viktig ikke å skade integriteten fibrene.

   Det beste alternativet - å forlate den frosne stykke av en dag i kjøleskapet, der tiden kan han frigi uten forbehold for sin smak.
   I mikrobølgeovn eller i varmt vann for å tine kjøtt på biff er ikke anbefalt, fordi i prosessen med tining av de øvre lagene begynne å forberede seg, fordi da det er vanskelig å oppnå jevn sluttresultatet.

   Hvordan å lage en saftig biff i ovnen i en gryte?


 •  Skjær kjøttet i store biter nok - ca 7 cm lange, 3-4 cm brede.

 •  Forhånds biter av rå biff marinere nødvendig - i vin, soyasaus, kan du legge krydder som sennep pulver myk, gress - for smaken. Ikke vær redd for å overdrive det med krydder, urter større, vil kjøttet lukte bedre. Eksperter hevder stadig om salt og pepper, noen av dem tror at de er bedre å legge til ferdig stykke plate, og litt salt og pepper foretrekker ved beising. Vi valgte andre alternativet, slik at kjøttet blir mer intens smak.

 •  Før du legger bitene i pannen, så skal du puss dem med vegetabilsk olje, som de vil bli brent og mindre sprut. Det er også viktig å huske på at den første oppvarmet panne til det ytterste, og bare da legge kjøttet.

 •  I en varm panne, stek hver side i 1 minutt, deretter redusere varmen og dozharyvayemo kjøtt ca 5-6 minutter på hver side for fullt forberedelse. Til kjøttet har kommet, kan det bli satt i ovnen bare et par minutter eller la på en varm panne i 5-10 minutter. Hvis du ønsker en biff alternativet med blod, så stek det tar bare et par minutter på hver side, og deretter gi noen få minutters gange til ovnen.

 •  Hva sende kjøtt biff?


   Beste biff kombinert med rød saus, grillede grønnsaker, kvashennыmy og syltede grønnsaker, bakte poteter og greener. Bon appetit!  
   Gazpacho er et fast innslag av tradisjonell spansk mat, er det en liten provins i Andalusia ble født denne usedvanlig velsmakende og velsmakende oppskrift. Kanskje ikke overraskende, den lander på den varme og temperaments Spania, kunne huse en varm, lys rød, men på samme tid, kald tomatsuppe!
   Under trykkende varmen ikke ønsker å spise varm, fett og høy-kalori mat, i en slik situasjon kan være bedre is mens utrolig deilige retter? Faktisk, i sommer mange restauranter land er det et stort utvalg av kalde supper, hvor du kan møte og hasj russisk, bulgarsk tarator og selvfølgelig spansk gazpacho.
  Hvordan lage den mest delikate gazpacho?

   Men for å bli bortskjemt så spesiell rett, det er ikke nødvendig å kjøre til nærmeste kafé eller restaurant, heller, lære å lage det selv.
   Første gazpacho suppe var daglig mat for de fattige og oppskrift av fatet nå svært forskjellig fra den tradisjonelle, spanjoler kaller det "hvite" gazpacho, som ble tilberedt med hvitløk, eddik, brød og olivenolje.
   Som du kan se, er det de vanlige tomater ble observert, noe som er forståelig, siden oppdagelsen av Amerika til Europa var ikke klar over eksistensen av en slik fantastisk rød grønnsak. De fleste spanjoler dele historien om retter gazpacho i to perioder: fremveksten av tomater og utover.
   Når tomatene var i hjemmet til spanjolene, migrert de til den berømte oppskrift, helt endre sin smak og farge. Med bruk av den "røde" gazpacho, er kjøtt ikke lenger kalles mat for de fattige, og bare gikk til festen edel og tabeller.
   Forresten, interessant, ordet "gazpacho" kommer fra det arabiske ordet som betyr "gjennomvåt brød." Et interessant trekk ved denne retten er dens konstant transformasjon og modifikasjon, har du sannsynligvis aldri vil møte en og eneste riktige oppskriften av krydret retter, fordi i hver region, og selv i alle hjem er det forberedt annerledes.
   Takket være de ferdigheter og konstant eksperimentering kokker kjente restauranter, suppe stadig omforming, supplert med noe nytt og uvanlig, for eksempel, allerede tett bosatte oppskrifter av søte kirsebær, gresskar, rødbeter og mange andre ingredienser.
   For å forstå hvordan å forberede deilig gazpacho, besluttet vi å gi deg noen forskjellige alternativer for mat og bare ha prøvd noen av dem, få deg til å velge en som er mer viser alle dine smakspreferanser.

   Oppskrift Gazpacho med tomater og paprika


   For å forberede den klassiske gazpacho hjemme trenger du:
 •  tomater - 5-6 stk;.

 •  Hvitløk - 2-3 fedd;

 •  paprika - 2 stk;.

 •  posushennыy hvitt brød - 2 skiver;

 •  agurk - 1 stk;.

 •  olivenolje - 2 ss. skjeer;

 •  rødvinseddik - 2 ss. skjeer;

 •  tomatjuice - en kopp;

 •  Tobasko saus;

 •  salt, pepper, persille til pynt.

 •  En av de viktigste hemmeligheter matlaging virkelig velsmakende, fargerikt og minneverdig suppe - det er ferske og modne ingredienser. Kald suppe med umoden eller drivhus tomat, pepper vlezhanoho og solsikkeolje i fravær av oliven, du presenterer er ikke den rett som serveres i selv de mest beskjedne cafe Spania.
   Ikke vær lat, kjøpe et hjem tomat, fersk pepper, helst gul eller lys grønn, og olivenolje først uttrykk. Nå som du har fylt med ingredienser av høy kvalitet, kan du begynne å lage kald gazpacho med tomater og paprika.
  Hvordan lage den mest delikate gazpacho?

   Du må først forberede pepper bake hele greia i ovnen til lys blush på skare. Da er det nødvendig å fjerne bakt skorpe med paprika, fjern frøene og skjær i innenlandsk fruktkjøttet i små terninger.
   Etter tomater og paprika oshparyuyemo også rense dem fra huden, deretter skåret i små terninger. Nå slår de brød kampanjen avskåret fra ham og dynket i vann til de er møre. Etter skrelt agurk, til salat variasjon velge bedre uten store konsentrasjoner av frø inni. Agurker og skjær i små terninger.
   Nå må du konvertere alle grønnsakene i den totale massen ved hjelp av en blender, gradvis legge det knust hvitløk med salt, eddik, Tabasco saus (bare et par dråper) og nykvernet sort pepper etter smak.
   Olivenolje er anbefalt å legge litt pisking gjennom hele prosessen - så suppen vil veldig skånsom og uniform, selv i huset. Tomat Gazpacho er nesten ferdig, fikk blandingen stå for å fylle tomatjuice og fortynnet med kaldt vann for å danne en ønsket konsistens.
   Før du tar den resulterende fatet, er det ønskelig å sende i 2-3 timer i kjøleskapet. Selv ganske kald suppe er klar umiddelbart etter kokeprosessen, den tynneste uniform smake det blir den neste dag.

   Agurk gazpacho oppskrift


   Som vi har sagt, denne parabolen oppskrifter, det er mange, slik som "grønn" gazpacho, som er preget av usedvanlig grønne grønnsaker og urter. Utgangen er en fin kald suppe, søt, grønn farge. Å forberede trenger du:
 •  salat agurker - 5-6 stk;.

 •  haug med vårløk - 50 g;

 •  Hvitløk - 2-3 fedd;

 •  arugula - en liten gjeng;

 •  blanding av grønt (mynte, koriander, persille) - 30 g;

 •  saften av en halv sitron;

 •  olivenolje;

 •  salt og pepper.

 •  Til dette alternativet måltider kom ut bitter og holdt fin salat farge, bør skrelle agurk fjernes forsiktig.
   Husk å skjære endene av agurker, som de er noen ganger ganske bitter.

   Fra frø har også å kvitte seg med de enkleste å rengjøre vanlig teskje. Forberedte deretter agurk skåret i små biter. Etter nødvendig å kutte løkringer liten, bland det med knust hvitløk.
   For å gi din tallerken en spesiell smak notater, legge til arugula sin alvorlighetsgrad, mynte, som vil berike suppe med fersk spesiell sjarm. Av alle urter rive bladene, fjern grove stilker og legge dem til i blanding av agurk, hvitløk og løk, rør godt.
  Hvordan lage den mest delikate gazpacho?

   Den resulterende masse strødd med sitronsaft og deretter sende marinaden i 20 minutter i kjøleskapet. Etter tiden som er nødvendig for å få ned de syltede ingrediensene i en blender homogen masse. Det er viktig at suppen kom ut helt homogen blender etter dette, er det nødvendig å gni gjennom en sikt.
   Nesten alt er klart, forlot salt og tilsett pepper etter smak og dekorere alt friske urter. Det er viktig å vite at alle krydder bør legges bare på slutten, eller agurk juice vil fortsette, og ødelegge smaken. Tjene beste gazpacho utarbeidet i en gjennomsiktig beholder, slik at retten vil se spesielt attraktivt.

   Og til slutt, noen tips koke suppe bedre matet, kan du legge noen vzbrыznutыh ​​sitronsaft, skiver av avokado. Ved søknad til parabolen så presentabel, kan du forhånds banke visp.  
  Яндекс.Метрика