Sannsynligvis vanskelig å finne noen som minst én gang i sitt liv ikke har prøvd iskrem - en fantastisk kule godbiter som påvirker sin unike smak og rekke arter. Sin som nesten alt, fra små til store, kan absorbere når som helst på året, men selvfølgelig spesielt populær iskrem i sommervarmen.
Hvordan å lage en deilig hjemmelaget iskrem?

 Sin tonic effekt og behagelig avkjølende effekt er alltid veldig nyttig, i tillegg forskere lenge siden kom til den konklusjon at iskrem - er ikke bare velsmakende godbit, men noen ganger nyttig produkt. Det viser seg at det kan påvirke produksjonen av serotonin i kroppen, noe som i sin tur bidrar til å overvinne stress og depresjon, og reduserer spenningen.
 Nylig stadig hørt, spesielt fra den eldre generasjonen som "dagens iskrem - er ikke det samme" smak som mange husker sovjettiden, vanskelig å glemme, fordi det var virkelig deilig og kokte det med naturlige ingredienser.
 Nylig, på etiketter slike kalde godbiter blir stadig fant merkelig notasjon og en endeløs liste over komponenter som leser selv skremmende kjemi Selvfølgelig er det orden. Å nekte deg selv gleden av å spise en deilig forfriskende drink, ikke nødvendigvis smertefull banen egnet og mer eller mindre naturlig produkt på lager, kan du prøve å lage det selv.
Hvordan å lage en deilig hjemmelaget iskrem?

 Mange tror at forberede deilig hjemmelaget iskrem, selv om det i virkeligheten, er det svært vanskelig og smertefullt for en lang tid. Faktisk er det mye enklere, er det en rekke oppskrifter, følgende som ikke er vanskelig å lage en kul godbit.
 En rekke typer iskrem er rett og slett fantastisk, med det har ikke forberede denne dessert favoritt, som, forresten, kom den offisielle versjonen til Europa fra Kina. I løpet av de årene det har eksistert har det grodd mange eksotiske og svært fantastiske oppskrifter som stekt iskrem med hvitløk eller med tillegg av gull folie med bacon og tomater i tillegg, så ikke bli overrasket er han er!
 Selvfølgelig vi ikke vil eksperimentere med gourmetdelikatesser, og prøver å lage en velsmakende og kjent for mange fra barndommen, iskrem, klassisk og legge ulike smaker.

 Oppskrift av "klassiske" krem ​​Ice Cream


 Å forberede iskrem hjemme, som sannsynligvis er den mest kjente og vanligste typen delikatesse, er det ikke nødvendig å ty til kompliserte og forvirrende oppskrifter som krever et stort antall "plagsom" og komplekse ingredienser og uendelig sett av prosesser. Så du trenger:
 •  fløte (33-35%) - 400 ml

 •  Kondensert melk - en halv krukke.

 •  Til å begynne med litt krem ​​bør banke, er det viktig å fange øyeblikket når de vil zahusaty litt og deretter forsiktig bland dem med kondensert melk. Alle nøye, men veldig forsiktig og nøye mikse, deretter slå ut i en plastbeholder og sende i 6-8 timer i fryseren.
   Til kremen var mer naturlig og luften i ferd med å fryse det må periodisk røre. Forberedt base - vakker golf fantasien, er det lett å male i ulike nyanser av smaken med en rekke fyllinger og sirup, lage bringebær, jordbær, kirsebær, eller andre mesterverk!
   I en slik sirup iskrem er gode nøtter, revet sjokolade, rosiner eller bær er små, men med bedre ikke å eksperimentere, så det er annerledes sitrus.

   I dagens miljø der oppfunnet et stort antall apparater som forenkler arbeidet ganske godt noen husmor, kokk iskrem var enda enklere. Denne elektriske helper som morozhenytsya kan enkelt lage en rekke typer iskrem, fløte eller vanlig sjokolade, jordbær eller vanilje, enda viktigere, for å finne de riktige ingrediensene.
  Hvordan å lage en deilig hjemmelaget iskrem?

   Men hvis du har et slikt mirakel enhet ikke er tilgjengelig der, så fortvil ikke, kan du gjøre uten den, men selvfølgelig mye enklere morozhenytsya liv, spesielt de som seriøst har besluttet å gjøre matlaging favoritt dessert huset.

   Oppskrift på sjokolade iskrem


   Å forberede trenger du:
 •  plommer - 3 stk;.

 •  krem - 3 kopper;

 •  mørk sjokolade - to fliser;

 •  melis -. 1 ts spiseskje.

 •  Eggeplommer adskilt fra proteiner, koble til med sukker og slo med en mikser nøye. Deretter forberedt blandingen blandes med varm krem ​​på forhånd, og deretter sendt på lav varme. I denne posisjonen, fortsette å koke mye til staten til den blir tykk. Sjokolade også nødvendig å smelte og hell sakte i kremen resinous. Alt blandes grundig blande ingrediensene i dannelsen av ensartet masse og deretter går i fryseren i 3-4 timer for å fullføre størkningen.

   Resept diett yoghurt iskrem


   Nylig begynte den økende popularitet for å få diett iskrem oppskrifter rask koking uten tilsetning av fløte, fordi den kan oppfylle de mest ivrige søt tann, men på samme tid, ikke absorberende kalorier.
   I tillegg er fremstillingen av en slik delikatesse egentlig ikke tar mye tid og smak, noe som oppnås ved hjelp av frukt eller yoghurt, mye mer interessant enn ved bruk av forskjellige kunstige konserveringsmidler. Du vil trenge:
 •  Yoghurt - 1 kopp;

 •  frukt og bær - 150 g;

 •  Honning - 2 ss. skjeen.

 •  Først må vi forberede spesielle former som brukes til å lage et skjema hver porsjon, vanligvis brukt for denne spesielle formen for is, de er plast eller papir, noen ganger på salg kan bli funnet kjegler folie.
  Hvordan å lage en deilig hjemmelaget iskrem?

   Beat alle ingrediensene i en blender til glatt, så strømmet det på forberedt muggsopp. For enkelhets sette inn i hver porsjon iskrem pinne til den slags kom ut Eskimo, og deretter sende dem i fryseren til frysing. Før servering fjerne muggsopp eller pakk med folie.

   Oppskrift Fruit Ice


 •  sitroner - 5 stk;.

 •  Sukker - 1 kopp;

 •  vann - 0,5 liter.

 •  For å forberede sitron sorbet Først må vi varmt vann med sukker. Når sukkeret er helt oppløst, tilsett sitronskall og kok væsken i ytterligere 5 minutter. På slutten av tid, klemme sitronsaft alle fem i vann, røre og hell i former.

   Da kan du sende forberedt sitronsaft i fryseren til å fryse is. I stedet for sitroner du kan bruke en hvilken som helst annen frukt, bør sukker bli valgt for sin smak, som ikke liker for søt, kan du helt klare seg uten det.  
   På en varm sommerdag er det ingenting bedre enn et forfriskende glass lys, forfriskende og velsmakende drikk som alt annet, vel tilfredsstiller tørst og krever ikke spesielle ferdigheter for egen matlaging.
   Det er, selvfølgelig, lemonade drikke som for en stund og godt slått rot i livet til folk, dets subtile toner, på den tiden, ble verdsatt av konger og andre myndighetspersoner.
   Forresten, jeg ønsker å merke seg at det var den første drinken lemonade, som begynte å produsere i industriell skala.

   Først saft fremstilt av tre grunnleggende og ukompliserte ingredienser - sitronsaft, vann og sukker. Om oppskriften hadde en drink, som i det 17. århundre er i økende grad dukker opp i tabeller av franske konger og adelsmenn. Navnet «limonade» er avledet fra uttrykket «sitron lagt», som bokstavelig talt oversettes som "sitron lagt til."
  Hvordan å forberede deg hjem lemonade?

   Rundt samme tid dukket opp som en drink i Italia, hvor Limonov vokste betydelig mer enn i Frankrike, og kalte det «limonata». Men etternavn aldri slått an i Europa, så det antas at det er fødestedet til lemonade Frankrike.
   I begynnelsen av det 20. århundre, med oppfinnelsen av soda vann tapping teknologi og læring, ble lemonade utgitt som vanlig for oss glassflasker, med smak og sammensetning av drikken ble allment diversifisere og berike. Dag saft kalles noen søte soda består av vann og sitronsaft, og er i virkeligheten helt rett.
   På hyllene i butikker og supermarkeder kan du finne mange forskjellige fasovok og flasker som tilbyr kjøperen de mest varierte og noen ganger uventede smaker av denne forfriskende drink.
   Alt virker bra, men det er bare sammensetning sannsynligvis ikke ta deg, har utvikling og fremgang påvirkes ikke bare det ytre skallet, men sammensetningen av ingredienser lemonade, der, som i de fleste andre drikker uten kjemikalier ikke gjort.
  Hvordan å forberede deg hjem lemonade?

   Det er ingen hemmelighet at denne sammensetningen malopolezen for både voksne og barn hva de skal gjøre, fordi ønsker ikke å gi opp så fin kjølig drink? Svaret er enkelt - lære å lage mat hjemme lemonade, som etter sin smak ingen måte underlegne å kjøpe produkter, og ifølge de fleste, og med ti ganger større enn!
   Etter å ha lest noen oppskrifter, vil du innse at dette er ingen big deal, foruten sammensetningen av ingredienser og smakskomponenter kan endres på egen hånd, og vil, slik at du kan skape ny og utrolig interessant variasjoner lemonade.

   Oppskrift klassisk lemonade


   Før du starter eksperimenter for å skape nye og unike smak, er det ønskelig å lære å lage mat enkle, er klassisk lemonade oppskrift praktisk talt uendret siden dens utseende. Så for å forberede deilig lemonade huset trenger du:
 •  Sitroner - 12 stk;

 •  Vann - 6 glass;

 •  sukker - 05 kopper;

 •  1 sitron i skiver.

 •  Først må du presse saften av 12 sitroner. Dette er absolutt ikke vanskelig hvis du er hjemme juicer som i løpet av minutter din tur sitroner inn duftende fruktjuice. Hvis en slik enhet ikke er tilgjengelig, ikke forferdelig, presse saften kan være manuelt: det er nødvendig å vaske sitroner og deretter trykke, rulle på bordet.
  Hvordan å forberede deg hjem lemonade?

   På denne måten være i stand til å presse mer juice uten å bryte fiberstrukturen. Sitroner skåret i to og klem ut all væske for hånd, som et resultat bør du få ca 1,5 glass med ren sitronsaft.
   Deretter blande sitronsaft med sukker og hell litt vann til det er oppløst sukker. Den siste etappen - helle resten av vannet, kaste skiver sitron og en kald drink oppnådd ved bruk av isbiter. Det er mer avanserte versjoner av oppskrifter som inneholder tidligere fastholdelse sitronskall i alkohol, blir det tilsatt safran og gurkemeie å oppnå en saftig farge og smak.

   Oppskrift lemonade med grapefrukt, agurk og sitron


   Ja, ikke bli overrasket, fordi vi sa at denne drinken oppskrifter er svært original og overraskende, i tillegg til de vanlige "lymonadnыh" sitroner og appelsiner kan brukes mest uforutsigbare komponenter. I lemonade kan legge ingefær, mynte, blåbær, basilikum, jordbær og enda viktigere, alle disse ingrediensene kombinere riktig. I tilfelle vi trenger:
 •  Grapefrukt - 1 stk;.

 •  agurker (små) - 2 stk;.

 •  Sitron - 1 stk;.

 •  mineral drikkevann - 100 ml;

 •  kvist av mynte og estragon;

 •  is.

 •  Pre-renset sitroner og grapefrukt skallet, og alle forberedt sitrus og agurk gått gjennom en juicer. I glassene bør sette noen isbiter, et par mynteblader og estragon. I en separat beholder blandes mineralvann og juice fremstilles, og deretter helt over det på de fremstilte glass.

   Oppskrift lemonade og ingefær


   Du vil trenge:
 •  sitroner - 3 stk;.

 •  fersk ingefær - 7 cm;

 •  vann - 2 liter;

 •  Honning - 0,5 kopper.

 •  Ginger Lemonade - er ikke bare deilig, men også utrolig sunn drikke som kombinerer stort utvalg av vitaminer og mineraler sitron og ingefær. Først må vi fjerne ingefær og riv den på rivjern. På denne tiden satt vi vann på komfyren og bringe den til en byll.
   Du vet allerede hvor lett det er å presse saften fra sitronene så lett å takle denne prosessen. Nå koke vannet kan oversettes revet ingefær, tilsett frukt juice, koke den på svak varme i ca 10 minutter. Etter gang slå av vannet, tilsett honning til det og bland godt. Drikken serveres avkjølt med isbiter.

   Lemonade oppskrift med tillegg av sjokolade mynte


   Å forberede trenger du:
   mynte sirup:
 •  sukker - 05 kopper;

 •  stor haug med mint sjokolade;

 •  vann - en kopp;

 •  sitron - 2 stk.

 •  Først må vi forberede skall av to sitroner. Deretter utarbeide en felles pott sukker, vann og skrell, satt i brann og kok opp, deretter forsiktig fjerne varmen og koke drikke et par minutter til det er helt oppløst sukker. Fjern kjelen fra varmen, tilsett mynte og legg den oppå lokket, må du drikke la stå i en time, deretter mynte kan presse og sil væsken.

   Dermed kom en slags sirup, som allerede kan forberede lemonade. Du trenger noen ingredienser slike proporsjoner: 1 del vann til 1 del sirup til en del is og o.5 sitronsaft.
   Faktisk, kan du endre sideforholdet, som noen mer som brus, og litt mer syrlig og forfriskende. Alle deler er blandet med hverandre og gå til kjøleskapet for å kjøle seg ned.  
  Яндекс.Метрика