Deilige, duftende, rosa og utrolig deilige paier - en av favoritt retter, både barn og voksne. Det var en tid i Russland ferdighet ekte elskerinne er målt i evnen til å bake velsmakende paier og luft.
 Ved denne anledningen holdt en virkelig godbit og hjem sammenkomster hvor alle som ønsker vertinne kunne skryte sine kulinariske ferdigheter til venner og naboer. I antikken, paier og kaker bakt med rugmel og mørkt, som det er gjort tilgjengelig for vanlige folk, baking av hvetemel var bare på ferie og var på bordene av de rike og edle mennesker.
Hvordan å lage en deilig pai av kjøtt og grønnsaker?

 Den russisk mat kan møte en rekke oppskrifter baking av kaker, det finnes alternativer som ikke kan bli funnet selv i matlaging andre land og folk!
 Det er en interessant historisk versjon paier opprinnelse, i de dager da brød brukes i stedet for kjøkkenutstyr, snu den til hovedrett viste seg deilig og lov til å spise uten enheter, derav den moderne paier.
 For eksempel "hlebalnыy" paideig og besto av suppe, som zapikalasya inne. Når en tabell kutt top "lokket" og nærende og smakfull suppe spist hjelp bestikk. I deigen innpakket hel fisk, dekorere hennes bue og andre grønnsaker, samt fylle kunne bruke kokte eller stekte grønnsaker, kjøtt eller søte frukter og bær.
 Paier, i alt sitt mangfold, og kom til vår tid, hver ung husmor bare må lære å bake deigen og moden elskerinne - å forbedre og utvikle eksisterende kunnskap.
Hvordan å lage en deilig pai av kjøtt og grønnsaker?

 Faktisk, for å forberede en deilig kake med kjøtt eller grønnsaker, ikke altfor vanskelig, aller viktigst, lære å kna deigen, fordi det i stor grad er avhengig av ham slik kvalitet måltid. Den vanligste feilen møtt av de fleste uerfarne elskerinner - er gått dårlig, ikke fluffy deig som etter baking blir "tung" og tørr noe som ikke akkurat glede din smak du elsker.
 Til disse problemene har skjedd så sjelden som mulig, paier og ikke brent ut luft med utrolig stekt skorpe, har vi forberedt deg noen enkle, men av praktiske anbefalinger om denne saken.

 Hvordan lage deilig deig?


 Det er viktig å huske på at prosessen med elting bør nærmet ansvarlig, i god stand og humør, er dette det første skrittet for å forberede deilige paier. Deigen for kaken kan være svært forskjellige, puff, gjær, fersk shortbread eller stekt i ovnen eller i en panne, alt avhengig av viljen til vertinne og fyllet som skal brukes for å fylle.
 Den vanligste deigen for kaker og paier, kanskje, gjær, går det bra med både kjøtt og vegetabilsk pålegg på. Oppskrifter av visse typer paier kan variere, men den grunnleggende strukturen er fortsatt den samme: gjær, mel, sukker (for å aktivere gjær), smør eller margarin, salt og væske.
 Til deigen er godt steget, er det viktig å bruke varme, ingredienser romtemperatur på kjøkkenet bør være ingen utkast og høyt beats, klikk, fordi hun elsker den varme og ro.

 Før du begynner å elte deigen, sile melet må være nøye, og dette gjelder ikke bare gjærdeig, så melet er beriket med oksygen og bakverk blir myk og luftig.
Hvordan å lage en deilig pai av kjøtt og grønnsaker?

 Når blande ingrediensene, er det viktig å ikke overdrive det med mel, ellers deigen ut veldig hardt, det samme gjelder brus - å rapportere bedre enn å overdrive det, ellers kan det få en ubehagelig lukt.
 Hvis du trenger for å lage noe "i en hast", de usyrede deigen - bare gjør det du trenger, for eksempel, er det flott for en rask fisk sektor! Forbereder det ganske lett, er så egnet for nybegynnere og elskerinner. De med enkle oppskrifter for lang tid "du" kan gjøre deigen for paier, noen kan synes at det er kun brukt i desserter, men det er det ikke.
 For eksempel, er en fransk rett kurv forberedt med en rekke fyllinger - egg, fisk, kjøtt, sopp, grønnsaker og ost - deig det passer bare shortbread.
 Husk at en smuldrete deig kom ut en stund elting det er nødvendig å bruke bare eggeplommer av egg.

 Til shortbread deigen hadde god smak, bruker bare høy kvalitet smør fettinnhold på ikke mindre enn 82%. Og til slutt, bør shortbread deigen ikke være lenge vymishuvaty, ellers vil det tøffe og "tung".

 Oppskrift pai med kål og poteter


 Matlaging pai med kål og poteter vil du gå en lang tid, og resultatet får du en deilig og mettende rett. Så må vi:
 For deigen:
 •  mel - 200 g;

 •  yoghurt - 150 ml;

 •  majones - 60 ml;

 •  Egg - 3 stk;.

 •  bakepulver - 0,5 t skje.;

 •  Til fyllet:
 •  Poteter - 3 stk;.

 •  kål - 300 g;

 •  gulrøtter - 1 stk.

 •  Først må vi forberede fyllet: Vask kål og shinkuem, gulrøtter skrelles og gnidd på et grovt rivjern. På middels varme småkoke gulrøtter og kål til å modnes, ikke glem å legge til salt.
   Poteter er ren, skåret i små skiver og stek godt på en egen panne. Nå ta opp deigen: I en egen bolle, slå egg med majones, tilsett bakepulver, salt og mel, bland alt godt. Den ferdige deigen på deres konsistens skal ligne krem.
  Hvordan å lage en deilig pai av kjøtt og grønnsaker?

   Sette en varm ovnen til 190 °, men denne gangen smører ren bunnpanne og lå på ham halvparten av vår test. Sett toppen av fyllet og hell deigen er igjen sende vår kake i ovnen til de er gyllenbrune.

   Pai oppskrift med kylling og sopp


   Å forberede kaken med kylling og sopp du trenger:
 •  Mel - 1,5 kopper;

 •  smør - 120 g;

 •  Egg - 2 stk;.

 •  ost - 200 g;

 •  fløte (25%) - 250 ml

 •  sopp - 120 g;

 •  kyllingbryst - 1 stk;.

 •  muskat, malt svart pepper, salt, dill, vegetabilsk olje.

 •  Start med deigen: smør kuttet i små biter, bland den med mel og salt til dannelsen av smuler. I den utarbeidede blandingen helles to spiseskjeer med kaldt vann og kna deigen (om nødvendig kan du legge til mer mel eller vann). Den ferdige deigen pakk inn i folie og fjern i 15 minutter i kjøleskapet.
   På dette tidspunktet vil vi være engasjert stuffing, kutte brystet i små terninger, sopp i små skiver, forlater så mye som et par hatter å dekorere kaken. Deretter gni på risten ost og dill kutt. Stek kyllingen, tilsett sopp og stek til kokte godt. Hat for dekorasjon kan lett stek på begge sider.
   Vi former våre sektor: på en smurt stekeplate med smør spre deigen, danner rekkverket, og deretter sende den bakt i ovnen i 15-20 minutter ved 200 °. På denne tiden, slå egg, legg dem fløte, salt, pepper, revet ost spredning halv og muskat (etter smak) og deretter blande blender.

   Etter den tiden vi får deigen og legg den på fylling, dryss det på toppen hakkede greener og hell utarbeidet av impregnering. Dekorere overflaten av ost og ristet hatter, og deretter sende tilbake i ovnen i 25 minutter ved 200 °. Ferdig!  
   Har du noen gang tenkt over hvor mange kulinariske programmer kan ha en normal krem? Dette produktet var opprinnelig en russer som ble kåret på grunnlag av prosessen zmitannya kremfløte, dannet i en beholder med melk, godt brukt i "rå" form, og er en viktig ingrediens i å skape de mest delikate og unike retter.
   Forresten, interessant, rømme, men det har ingen analoger i verden, i de fleste oversjøiske land bruker søt krem ​​og kjent for oss melk produkt, kalt "rømme" eller "Russian krem".

   I god smak, har rømme også et meget stort utvalg av vitaminer og næringsstoffer som følge fremgangs fermenteringsprodukt er mye bedre absorbert av kroppen.
  Hvordan å lage en deilig fløtesaus og krem?

   Mest krem ​​brukes til baking kjøtt eller fiskeretter, servert med supper, salater og desserter, i tillegg er det utarbeidet med en rekke sauser - krydret, salt, søt, krydret, sur, med tillegg av urter og nøtter. På grunn av sin utrolig behagelig smak, de er ofte servert med stekt kjøtt, fisk, salater og enda noen supper, noe som gjør disse rettene ferdig og unik.
   Også krem ​​som brukes til å lage utrolig mørt og deilig rømme på som skaper fantastiske kaker, bakverk og andre desserter. Som du kan se, rømme virkelig unikt produkt fordi det kan bidra til å forberede autentiske kulinariske herligheter.
   I dag bestemte vi oss for å snakke om hvordan å forberede en deilig fløtesaus og krem, er utvalget av applikasjoner sikkert annerledes, slik at du kan betydelig diversifisere sin meny fra første måltid, og endte med desserter.

   Hva fløtesaus og hva den spiser?


   Gode ​​sauser som alle fordi de alltid hyggelig å utfylle hovedrett, noe som gjør det mer velsmakende, smakfull og appetittvekkende, noen måltider og er helt utenkelig uten en så viktig supplement. Rømmesaus - en av de mest vanlige og favoritt sauser, forberedt i vårt land og i utlandet.
   De viktigste ingrediensene i denne retten - rømme og smør - alle andre tillegg i form av urter, krydder og andre produkter enda mer avslørende hans smak, og legger til nye og interessante notater.
  Hvordan å lage en deilig fløtesaus og krem?

   Avhengig av visse smaker, kan du finne ut hvilke oppskrifter fløtesaus er best egnet til en bestemt matrett. Ofte de utfyller sopp eller kylling, men som vi har sagt, er nesten ubegrenset virkeområde.

   Oppskrift klassisk fløtesaus


 •  rømme - 500 g;

 •  mel - 25 g;

 •  smør - 25 g;

 •  salt og pepper etter smak.

 •  For å starte yngel mel, steke den til helt tørr og rense pannen til dannelse av en blek gul farge. Deretter gi den til å kjøle ned, spre hennes smør og bland godt. Neste ingrediens - rømme - den må lære gradvis, forsiktig omrøring, bringe hele blandingen til en byll.
   Etter et øyeblikk av kokende saus bør legge salt og pepper, varer kokeprosessen i ca 3-5 minutter. Denne klassiske versjonen saus noen ganger er det enda enklere uten å legge til mel og smør, noe som resulterer i en mer flytende og enkelt alternativ.
  Hvordan å lage en deilig fløtesaus og krem?

   Fløtesaus er veldig enkelt å variere på grunn av ulike retter som passer din smak nyanser. Ja, kombinerer den klassiske versjonen god saus med grønnsaker, fisk, kjøtt og varme småretter. Men med sennep fløtesaus er ansett som en perfekt tillegg til bakt fisk til koker det nok å legge til to teskjeer sennep i total vekt ved tidspunktet for tillegg av rømme.
   Men tomat-krem går bra med måten noisettes, utstoppede eller annet kjøtt. For å gjøre det nok til å legge til den totale vekten av en spiseskje med tomat.

   Oppskrift Rømme soppsaus


 •  rømme - 3. skjeer;

 •  kjøtt kjøttkraft - 500 ml;

 •  fersk sopp - 200 g;

 •  løk - 1 stk;.

 •  mel - 2 ss. skjeer;

 •  salt, pepper, persille.

 •  Sopp skåret i små skiver, løk renset og shinkuem små terninger. I forvarmet panne smurt med olje og spre sopp og løk, stek til en lett rødme, og deretter helle melet, rør.
   Nå sakte hell den varme suppen under omrøring til mel oppløst helt, og etterlater ingen klumper. Etter koking redusere brann under panseret småkoke i ytterligere 20 minutter. Etter zahus saus, tilsett krydder og rømme, og deretter småkoke med lokket fortsatt ca 2 minutter, fjern fra varmen og dekorere med grønne planter.

   Hvordan å lage mat rømme?


   Tradisjonelt er rømme egnet for praktisk talt alle bakverk, og den relative enkle forberedelser gjort det ganske populær blant hjemmelaget mat. Som med rømmesaus, krem ​​er klassiske ordningen med forberedelser, samt mange andre varianter: rømme, honning, sjokolade og rømme, samt opsjoner med kondensert melk, gelatin, melk, ost og mange andre.

   Ofte, kremen av kremen, kokk sand, svamp eller honning kake, sin praktfulle struktur og lett syrlig smak, er de best egnede behandlings tortillas. Forberede en krem ​​er lett, men oppnå mye pomp og ømhet struktur, kan den første gangen ikke gjøre alle til lags.

   Classic rømme


 •  Sukker - 200 g;

 •  rømme - 400 g;

 •  vaniljesukker - 5 g (1 pakke).

 •  For å oppnå en løs struktur krem ​​bør brukes meget frisk rømme (ikke mindre enn 30%). Det er også viktig å bruke full krem, ikke krem ​​produkt som er ofte på super'n.
   Tradisjonell fløte og sukker forholdet bør være 2: 1 sukker søte elskere kan økes, det påvirker ikke kvaliteten på kremen. Så spre en ren tørr bolle avkjølt (!) Rømme, dryss den med sukker og vanilje. Deretter slo alle tre ingredienser i høy hastighet mikseren til dannelsen av prakt. Kremen er klar!

   Skåldet rømme


 •  rømme (20%) - 250 g;

 •  mel - 2 ss. skjeer;

 •  egg - 1 stk;.

 •  Sukker - 125 g;

 •  smør - 150 g.

 •  Bland egg, rømme og mel til en jevn røre. Deretter tilsett sukker, rør godt og satt til å vansmekte i et vannbad til en tykk konsistens. Vymishuvaty krem ​​bør nøye dannet for å unngå mel klumper. Når massen tykner, må den fjernes fra badet og lar avkjøle.
   Romtemperatur smør blandet med en spiseskje sukker og slo med en mikser fortsatt på middels hastighet, deretter gradvis begynne å legge kokt fløte, fortsetter å churn fluffy skum. Det er viktig at smør og fløte er utarbeidet av en temperatur, så resultatet vil komme løs og deilig.  
  Яндекс.Метрика