Mange kjent siden barndommen, stuet frukt, eller som det heter nå, ikke tørket fruktkompott ikke miste sin popularitet i dag. Om vinteren og tidlig om våren, når kroppen er stadig behov for vitaminer og mineraler, og frukt og grønnsaker ut av sesongen, kan stuet tørket frukt lett takle slike behov.
Hvordan koke tørket fruktkompott tilgjengelig?

 Med de nyttige egenskaper av tørket frukt, våre forfedre kjente i lang tid, fordi hvis den skal tørkes, i en form som de beholder nesten all sin tilførsel av næringsstoffer og vitaminer. Plus, tørket frukt kompott - deilig og balansert drink som du enkelt kan ta ut til frokost, og under alle andre måltider.
 Forberede deilig tørket fruktkompott - det er ganske enkelt, prosessen tar litt tid og krefter, dessuten krever ingen spesiell vertinne kulinariske ferdigheter.
 Et stort antall eiendommer eid denne drinken, bøye alle mer nødvendige husmødre til sitt bruk, spesielt på våren når andre måter å berike kroppen din med vitaminer - nei.
 Selvfølgelig, på mange måter, nivået og region spesifikke kompott nytten avhenger av ingrediensene, tørket frukt fordi hver har sin egen forsyning av vitaminer og mineraler. For eksempel tørkede aprikoser er svært nyttige i hjertesykdommer, rik på kalsium, vitamin A og jern, som er nødvendig for å opprettholde normale nivåer av hemoglobin.
 Svisker er kjent for sin beroligende effekt, og viktige B-vitaminer og stoffer som er nødvendige for behandling av leversykdommer, nervesystem, hjerte og nyrer.

 Tørkede epler og pærer - en uuttømmelig kilde til vitamin C, PP, samt noen av gruppen, de er rike på fiber, bidra til å eliminere giftstoffer og tunge materialer. Men rosiner skilte høy i vitamin E, er også meget nyttig ved behandling av sykdommer i hjerte, nervesystemet og lungene.
Hvordan koke tørket fruktkompott tilgjengelig?

 Som du kan se, er tilførsel av næringsstoffer virkelig imponerende, og det er ikke hele listen over verktøy som kan oppnås gjennom kroppen din kompott. For eksempel, lenge observert at folk som regelmessig spiser tørket frukt kompott, betydelig endring forbedrer hudfarge, hår og negler blir sterkere og forbedrer fordøyelsen.

 Hvordan koke tørket fruktkompott nyttig?


 Den mest aktuelle spørsmålet som spør lite eller ikke hver kvinne hvordan å lage kompott? Det er viktig at bær og frukt razmyakshey og åpnet, ga alle sine smaksnotater, men samtidig redd for å fordøye, fordi under langvarig varmebehandling mest nyttige elementer mister sin verdi.
Hvordan koke tørket fruktkompott tilgjengelig?

 Selvfølgelig, det beste alternativet - den ikke koker kompott, men i dette tilfellet, med bær har en litt kinkig. For dette tørket frukt vil gi kveld: vaske under vann og legg i en kjele med varm væske for å gjøre dem litt razmyakshey per natt.
 Lave temperaturer vil gi dem raskisnut og vil bare myke opp firmest bær eller frukt.

 Neste morgen potten av stuet må sette på ovnen og la det koke opp og slå av! Cook ikke! Drikk lite behov for å insistere, i hvert fall for noen timer. Hvis kompott forberede for en slik metode, det kan du holde de fleste av alle næringsstoffer og vitaminer som er i tørket frukt. Noen hemmeligheter matlaging:
 •  Til kompott var mer intense og lyse, bør hot pot vikle et teppe eller noe varmt og la det trekke i et par timer.

 •  Å drikke ut enda mer nyttig og mindre næringsrik, i stedet for sukker kan (og bør) bruke honning. Men, i motsetning til sukker, honning må plasseres i klar, drikke litt varm, så det vil holde opp sine næringsstoffer.

 •  Tørket frukt kompott - en stor ekstra drikke for babyer eller små barn, noen barn drikke det mye lettere enn juice butikk. Forberede en drink på samme måte som for voksne, det eneste du bør vite: han har ingen sukker lagt og ekskludert rosiner og druer, som det fremmer dannelsen av gass i magen til babyen.

 •  I andre tilfeller kan du ikke spesielt bry at tørket frukt kompott egnet for og som ikke er. Den mest populære kombinasjonen - tørkede aprikoser, svisker, epler og pærer, kan du legge rosiner eller eksperimentere med andre typer skjønn.

 •  Til slutt, husk at det er nødvendig å lage kompott med lokket lukket, eller i løpet av kontakt med luft, mistet det meste av næringsstoffer.

 •  Oppskrift klassisk tørket fruktkompott


   Å forberede trenger du:
 •  tørkede aprikoser - 50 g;

 •  Svisker - 100 g;

 •  epler - 200 g;

 •  Pærer - 100 g;

 •  Sitronsyre - 2 g;

 •  sukker.

 •  Oppskrift kompott av epler, pærer, tørkede aprikoser og svisker, som vi har sagt, den enkleste og mest populære blant husmødre, det vil koke uten soaking frukt. Men for å bedre zvarylysya en kompott kan være, men i 15 minutter, etter at han forlot dem i varmt kokt vann.
   På denne tiden satt i brann pott med tre liter vann, vent til det koker og deretter gradvis begynne å undervise tørket frukt: epler pærer å starte, som de er tøffere og andre krever lang varmebehandling.
   Etter ca 30 minutter, tilsett alle andre frukter sovner sitronsyre og sukker etter smak, kok 20 minutter på svak varme. Faktisk, bortsett fra de viktigste grønnsaker oppført, kan du legge noen annen frukt, for eksempel kirsebær, rosiner eller tørket ananas.

   Oppskrift stuet svisker


   Du vil trenge:
 •  Svisker - 200 g;

 •  sukker - 100 g;

 •  vann - 800.

 •  Et flott verktøy for eventuelle fordøyelsesproblemer, er det viktig å huske at svisker har en mild avførende effekt. Bærene blir vasket grundig og la stå i en time otkysnut varme kokt vann. På bensin sette en kjele med vann, tilsett sukker til det og legge svisker. Koker en kompott nødvendig over middels varme i 20 minutter, deretter la stå i 2 timer.

   Oppskrift kompott av tørkede aprikoser og fruktsukker


   Du vil trenge:
 •  tørkede aprikoser - 100 g;

 •  Tørket bananer - 50 g;

 •  kvede - 100 g.

 •  Svært litt sur drikke for de som ser sin figur. Alle pre otmachyvaem frukt i varmt vann i en time. Sett pannen på brann med 700 g vann, kok opp og la tørket frukt. Kok i 20 minutter på svak varme, la stå i to timer.  
   Det er mange bredt utvalg av delikatesser. Nesten hver kjøkken i verden har sine egne spesielle oppskrifter på tradisjonelle søtsaker produkter. For eksempel, Kozinaki minst én gang i sitt liv prøvde hver av oss. Men ikke alle vet at de kan gjøres hjemme. Forresten, er det veldig enkelt og lett!

   Hva er det?


   Hva Kozinaki? Fødested av godbiter i Georgia er på nettopp dette er ukjent, men mange er enige om at denne solfylte landet som ga verden sødme.
   Første Kozinaki var en blanding av honning og valnøtter, dvs. de ingredienser som georgiere brukes til å se og bruke hele året. Snarere var det en nytelse sjanse, som alle enkel og genial.
  Hvordan lage søte Kozinaki av frø og nøtter?

   Første rett var festlig, ofte servert til sin elegante nyttårsbord. Hver forberedt Kozinaki hver oppskrift hentet inn noe nytt, det var noen triks. Men det tok lang tid og godbiter blitt kjent over hele verden.
   I dag er denne søte forberedt i mange land, men den tradisjonelle oppskriften har endret seg litt, er det mange alternativer. Matlaging Kozinaki kan ikke bare valnøtter. Brukte solsikkefrø (denne versjonen er nærmere til mange), sesam og selv havremel.
   Noen legger epler og annen frukt, bær og andre uventede ingredienser som normalt fungerer som en base. Men koblingen som gjør det en godbit som vi pleide å se ham - er honning. Men i dag er det ofte erstattet sirup.

   Nyttige og skadelige egenskaper


   Som med en annen rett, kan Kozinaki vurderes fra to sider. La oss starte med det gode. Fordelen med dette produktet er dens ernæringsmessige verdi.
   Muttere - en kilde for protein, kan de erstatte kjøttet (som blir brukt av vegetarianere).

   Rundt samme eiendommen er besatt og frø. I tillegg er det også antioksidanter og vitamin E. utrolig stor del av karbohydrater, som gir legemet med den nødvendige energi for normal drift.
   Like nyttig og honning. Han - en kilde til vitaminer, mineraler og en rekke mikro - og makro. Ikke rart dette produktet brukes til å behandle forkjølelse og styrke immunforsvaret. Så denne gleden er spesielt nyttig for folk som fører en aktiv livsstil.
  Hvordan lage søte Kozinaki av frø og nøtter?

   En brikke vil gi energi og handlekraft. Men det er en viktig punkt. Det faktum at honning under varmebehandling (oppvarming og matlaging gir) mister sine gode egenskaper.
   Men det er en nedside. Hva er den skade av godbiter? Først er det kaloriinnholdet. Så, inneholder bare 100 gram så mye som 500-600 kalorier utrolig mye. Så hvis du bestemmer deg for å miste noen ekstra pounds, sødme av en bedre glemt (selv om stykket Sutra har råd). Og Kozinaki, som nesten alle søtsaker er kontraindisert for personer som lider av diabetes.

   Hvordan å lage mat?


   Så, hvordan å lage mat Kozinaki? Dette kan gjøres på forskjellige måter, som ingredienser kan være forskjellig. Her er noen oppskrifter.

   Classic Kozinaki med solsikkefrø


   Å Kozinaki av frø, forberede følgende ingredienser:
 •  300 gram skrelte solsikkefrø,

 •  1 ss honning

 •  4 ss sukker;

 •  1/2 kopp vann;

 •  1 skive sitron;

 •  2 ss smør.

 •  Metode:
 •  Så, først forberede sirup. For å gjøre dette, bland vann med sukker og sitronsaft. I en panne helle olje, tilsett honning. Det er best å ta flytende honning, som det må kok opp. Når honning koke, tilsett sukker vann. Holde alle varme, rør av og til.

 •  Når massen begynner å mørkne og bli tykkere, tilsett frøene. Reduser varmen til lav, rør alt sammen i ett minutt.

 •  Deco zastelit pergament (olje impregnert sitt beste for å Kozinaki så lett skilles fra bakepapiret) og den resulterende masse legge ut. Mens glemme søtsaker, og et par timer sjekke tilgjengelighet. Alt frosset? Deretter kan du spise. Nei? Vent en annen.

 •  Kozinaki av hekulesa med sesamfrø


   Du kan tilberede deilig og uvanlige Kozinaki med sesamfrø og havregryn. På ganen kommer de ut samme velsmakende som tradisjonelle.
   Så, her er ingrediensene du trenger:
 •  1 kopp havregryn;

 •  50 gram sesamfrø;

 •  1 kopp sukker;

 •  150 gram smør.

 •  Hvordan å lage mat? Det er enkelt:
 •  Første havregryn forsiktig stek i en panne, og legger litt smør. Yngel kort, bare noen få minutter, eller bare peresushatsya flak.

 •  Nå blande havregryn med sesamfrø (eller steke den riktig med flak).

 •  Nå klar sirup. For å gjøre dette i en kjele, varme opp smør, tilsett sukker og smelte det å få en sirup. Når massen blir tykk og mørk, legger flak med sesamfrø. All bland godt.

 •  Legg ut på en rekke skjemaer (det er best å bruke silikon).

 •  Når det stivner, kan underholde gjester og til fest på husholdningen.

 •  Med hasselnøtter og valnøtter


  Hvordan lage søte Kozinaki av frø og nøtter?

   Utrolig deilig nøtt Kozinaki! Her er ingrediensene du trenger:
 •  100 g av hasselnøtter;

 •  100 gram valnøtter;

 •  200 gram honning (ca 1 kopp);

 •  1 ss melis.

 •  Metode:
 •  Alle nøtter tidligere ren. Hvis godbitene vil inneholde skall, vil det være deilig. Så prøv.

 •  Nå hogge nøtter. Trukket å gjøre i blender. Men ikke overdriv, eller du vil få mye uforståelig. Mye hyggeligere å føle smaken av nøtter.

 •  Nå klar sirup.

 •  Honning-varme pannen. Det er best å ikke kandisert honning. Når det blir flytende, tilsett melis.

 •  Deretter legger nøtter. All bland godt,-varme.

 •  Fjerne vekten fra varme, slå ut i en form og vente til alle sovner.

 •  Fra cornflakes


   En annen opprinnelige oppskriften.
   Liste over ingredienser:
 •  150-200 gram cornflakes;

 •  1 klype kanel;

 •  10 gram smør;

 •  En kopp flytende honning.

 •  Metode:
 •  Først forberede sirup. For å gjøre dette, varme honning i en gryte, og legger smør. Varmer det så lenge det ikke mørkere.

 •  Tilsett en klype kanel, bland alt.

 •  Cornflakes lite polomayte at de ikke er for stor. Du kan bruke en blender til å male, men å forvandle flak til pulver er nødvendig. Du trenger små biter.

 •  I den varme sirupen legge flak (brann brannskader, men ubavlen til et minimum), alle oppsikt, fjern fra varmen.

 •  Legge vekt på pannen (nederst vystelyty hans pergament) og la over natten til alle frosne.

 •  Klar, bon appetit!


 •  La denne delikatessen vil glede hele din husstand og gjester! Sørg for å ta oppmerksom på oppskriften.  
  Яндекс.Метрика