Siden oldtiden har menneskene sjø matet deilig og utrolig næringsrik mat i dypet skjuler et stort mangfold av dyr og planter, med det, fisk og reker - det er ikke bare hans "spiselige" beboere.
 Blant de totale utvalg av sjømat kan identifiseres dusinvis milde, sunne og deilige produkter som passer for menneskelig, inkludert blåskjell. I vårt land blåskjell ofte kommersielt tilgjengelige utelukkende i frossen eller hermetisert skjema, med unntak av disse byene ligger i umiddelbar nærhet til sjøen.
Hvordan kan du lage en deilig frosne blåskjell?

 Selvfølgelig, den mest overraskende og verdifull kjøtt - frisk, fersk, skalldyr, men frosne eller hermetiske blåskjell kan finne mange nyttige ting som er nødvendig for den menneskelige kroppen.
 Først av alt, dette sjømat verdsatt på grunn av deres lave kaloriinnholdet i 100 g blåskjell kjøtt inneholder bare 50 kalorier, noe som er veldig komfortabel med damer som stadig ser sin vekt.
 I tillegg er dette produkt en betydelig klynge av høy kvalitet protein, er det praktisk talt ingen karbohydrater, men det finnes et stort antall av vitamin E og B, flerumettede fettsyrer og viktige sporelementer såsom magnesium, jod, kalsium.
 Blåskjell - en svært verdifull og nyttig produkt, de er også utrolig deilig ingrediens for kulinariske herligheter, inkludert ris, supper, salater, suffleer, stuinger og mange andre retter. Som du sikkert har innsett, er dette produktet et presserende behov for å inkludere i din ukentlige diett mat, hvis du absolutt ikke har gjort ennå.
 Hvordan kan koke frosne blåskjell så vel viste seg deilig som om du gikk til kjøkkenet helt frisk, fersk fra havet produktet?
Hvordan kan du lage en deilig frosne blåskjell?

 Den viktigste regelen er dette: å velge bare kvalitet blåskjell, som, hvis de ble frosset, bare én gang. Hvis du kjøper kjøtt i skallene, spor at de alle være lukket, fordi ellers, skalldyr, mest sannsynlig ikke lenger passer for bruk.
 Hvis du kjøper ren musling kjøtt, så ta hensyn til hans utseende - det skal være lys gul, fast og med en behagelig aroma av havet, noen lys duft - det første tegn på et defekt produkt.
 Husk at ferske blåskjell ikke lagres lenge, faktisk, for å være klar, men forgifter dem - en av de vanskeligste, og det er derfor det er så viktig, ansvarlig tilnærming til utvelgelsesprosessen.

 Hvordan forberede blåskjell matlaging?


Hvordan kan du lage en deilig frosne blåskjell?

 Først må vi bestemme nøyaktig hva du skal lage mat, som noen oppskrifter med bare renset kjøtt, og noen kan trenge en hel skall. Hvis du trenger renset skalldyr, og du fikk lukket skjell, den enkleste måten å avsløre deres varm panne eller et par minutter dyppet i kokende vann.
 Husk at den musling kan samle seg på innsiden av sand, som hvis den ikke nøye vasket i preparatet, vil da være ubehagelig PIP på tennene.

 Når kjøttet fjernes fra skallet, må den skylles grundig og kuttet oppbygging dannet av alger, som er festet til det marine mollusk stein.
 Etter den forberedende prosessen er ferdig, kan du starte direkte matlaging. Matlaging oppskrifter deilig blåskjell det er så mange, aller viktigst, husk at uansett oppskriften, de bør ikke være for lenge utsatt for varmebehandling, spesielt i de oppskrifter der Blåskjell - Kongen retter.

 Oppskrift salat med blåskjell "Sommer"


 Å forberede trenger du:
 •  blåskjell - 300 g;

 •  Agurk - 2 stk;.

 •  Egg - 2 stk;.

 •  gressløk - 20 g;

 •  Dill - 20 g;

 •  majones, havsalt.

 •  Hvis blåskjell ble litt frostet, de trenger å tine og koke i saltet kokende vann for bare tre minutter og deretter kaste dem i et dørslag og la den avkjøles. Kylling egg skal koke kul, kul og kutt i små terninger.
   Agurker og alle vasket greener, agurk skåret i små terninger eller strimler og sende en total kapasitet på egg. Blåskjell trenger ikke å klippe og rett frem som en slik total masse cut løkringer, persille og smuldre alle kledd med majones etter smak, tilsett litt havsalt.

   Oppskrift bakt blåskjell


   Mange interessante, men likevel, hvordan å spise blåskjell å fullt ut nyte sin utrolig smak? Sannsynligvis en av de mest interessante og deilige alternativer - en bakt blåskjell og interesse - til fil direkte i skjell!
  Hvordan kan du lage en deilig frosne blåskjell?

   Denne retten er perfekt for ferie bordet, harmonisk, lett og minneverdig. Du kan lage mat i flere versjoner - musling bake ost eller følger med spesiell saus som er ganske enkel å tilberede. Så må vi:
 •  blåskjell - 400 g;

 •  ost - 150 g;

 •  tomat - 2 stk;.

 •  Hvitløk - 2 fedd;

 •  smør - 40 g;

 •  krydder etter smak.

 •  Blåskjell i skjell grundig vasket, rene skodder, for å være helt glatt, uten vekster, og deretter koke i 15 minutter i kokende vann kan legges til å smake en bit av krydder, laurbærblad, pepperkorn og salt.
   I løpet av denne tiden skall ventilene åpnes, og de som forble lukket, kan være av tvilsom kvalitet. Kokte skalldyr må deles opp i to deler, gi dem avkjøles litt, deretter forsiktig skille kjøttet, som deretter sammensatt tilbake i vasken.
   Hvitløk bør hogge tomater og bland i en blender, den resulterende masse lå i hver shell, det er et stykke kjøtt rapport til, og gned ost på toppen. Klar til å sendes skjell i ovnen og stek ved 180 ° i 20 minutter.

   Oppskrift stekt blåskjell


   Noen ganger ønsker ikke å oppfinne noe vanskelig, her trenger du en enkel oppskrift der blåskjell, faktisk, er en selvstendig rett. Så du trenger:
 •  blåskjell - 400 g;

 •  løk - 2 stk;.

 •  olivenolje, krydder for sjømat, havsalt.

 •  Blåskjell må først slipper fra vasker, om noen, skyll godt og sett til side. Løk renset fra skallet, skåret i halv ringer og sender obsmazhuvatysya over middels varme i en panne, helle olje tidligere.

   Når løken vil ta gylden brun, tilsett blåskjell, dryss med salt og krydder, stek i ytterligere 5-7 minutter over middels varme, fjerne fra ovnen. Muslinger nok til å insistere 5-10 minutter, og du kan bringe til bordet.
   Bedre kommunikasjon - blåskjell og hvitvin, som hjelper dem tydeligst viser smaken av produktet, kan det være veien sitronsaft eller en blanding av olivenolje og hvitløk. Denne retten kan også serveres med kokt ris, ferske grønnsaker og poteter.  
   Med slike fantastiske grønnsaker som kål, noe mat kommer utrolig deilig, delikat og elegant, og det er nyttig og verdifull lager i stand til å belaste deg handlekraft og godt humør for hele dagen!
   Dessverre, i vårt land bruk i matlaging så nyttig og flott grønnsak begynte relativt nylig, og det er ikke overraskende, fordi tidligere avlang lys kochanchiki, som salat, ikke så lett å kjøpe, og de koster relativt dyrt.
  Hva kan du gjøre fra ordinær kinakål?

   Produktnavn sier alt - fødestedet til kinakål er stor Celestial, i dag er det en av de fleste noen vanlig mat og om hvordan vi poteter.
   Foreløpig kål og ble tilgjengelig i våre markeder, og du kan kjøpe nesten hvilken som helst butikk frisk, og alt fordi pekynku allerede lært å vokse i Ukraina og Russland.
   Av deres utseende kål er mer som en grønn salat salat er trolig grunnen til at du ofte kan finne både sitt navn - kål salat. Sine unge bladene er alltid veldig delikat og luftig, hyggelig å smak, slik at de enkelt kan erstatte grønn salat i enkelte retter eller smørbrød.
   Den nedre delen av bladet pekinki ganske senete og brede, men ikke mindre ømme og veldig saftig, deilig. Ikke alle husmødre vet at du kan lage mat kinakål, er dette gapet et presserende behov for å fylle, som en deilig, sunn og utrolig mild produkt i alle fall bør ikke omgå din side!
  Hva kan du gjøre fra ordinær kinakål?

   Også, ikke alle vet hvor nyttig kål salat, i tillegg til eleganse og behagelig smak, det kan skjenke mennesket en stor tilførsel av vitamin B, C, PP og A, samt svært nyttig sitronsyre og karoten, en hel liste av mikro - og makronæringsstoffer: kalsium, kalium, magnesium, kobber, jern og mange andre.
   Ikke rart den japanske nasjonen anses langlivede, deres eldre alltid aktiv og munter, de trygt si at kål, som de holdt i høy aktelse, er årsaken til dette merkelige fenomenet.
   Faktisk, takket være sin unike sammensetning, pekynka ikke bare har utmerket smak, men også terapeutisk, er det spesielt nyttig for personer med sykdommer i mage og hjerteproblemer.

   Hva kan du gjøre?


   Det viser seg at med kål kan lage nesten alle den samme som det vanlige, i tillegg kommer salat retter og sandwicher. Ikke mange vet at de fleste av de nyttige egenskaper kål salat - bunn, nærmere basen, at den inneholder det meste av juice som er rik på vitaminer og sporstoffer, så er det viktig å spise bladene av målene, ikke bare myk topp.
   Til retten viste seg virkelig deilig og nyttig, er det viktig å være i stand til å velge denne vegetabilsk bør nøye undersøke og etterlater striper kochanchyka i frisk kål er blek gul eller grønn.

   Litt slapp med svarte eller brune prikker blader indikerer at spirer lenge vedlikeholdt og, mest sannsynlig i feil forhold, fordi slike kjøp er best unngås.
   Med salat av kål kan lage mange retter: det kvass og syltet, er ikke verre enn kål, stuet, saltet resultatet, gjør kål ruller og supper, forresten, kan suppe med pekinki enda mer smakfull enn med vanlig kål bekrefte noen -yaka vertinne som tilsvar eksperimentert med et måltid.
   Forresten, en av de mest kjente tradisjonelle koreanske retter med denne grønn - kimchi - krydret og deilig rett som ofte vises på bordene av lokale innbyggere.
   Koreansk ernærings si at akutt kål enda mer nyttig enn friske, den inneholder et stort antall biologisk aktive stoffer, gjennom hvilke mennesker kan føle frisk og aktiv i løpet av dagen.

  Hva kan du gjøre fra ordinær kinakål?

   Den mest populær rett av kinakål - er, selvfølgelig, salater, de er ikke de beste, kan variere smaken av denne grønnsaken, lage utsøkt og man kan også si deilige retter.
   Matlaging oppskrifter finnes det utallige fordi det kan kombineres med ulike og noen ganger tilsynelatende uforenlige ingredienser, ved å få et sant mesterverk av matlaging. Så gi noen populære og interessante måter å bruke denne grønnsak i retter.

   "Caesar" salat med kylling og kinakål


   Å forberede trenger du:
 •  kyllingbryst - 300 g;

 •  skinke - 150 g;

 •  tomat - 1 stk;

 •  orange - 1 stk;

 •  ost - 50 g;

 •  Marinert sopp - 100 g;

 •  Kinakål - 150-200 g;

 •  majones og krydder etter smak.

 •  Det første du må koke kyllingbryst kokt tilstand, ta ut og avkjøl. På denne tiden, i en egen beholder kuttet i julienne skinke, deretter små terninger tomater og sopp i små skiver.
   Dersom soppen veldig små, kan de bare kutte halvdelene. Når kyllingen er helt kald, skjæres i strimler og sin samlede kapasitet og i sin tur til oransje. Rengjør det fra huden er sannsynlig å være bare halvparten, fordi det ikke bør være for mye kjøtt og skåret i små strimler.
   Kinakål bladene skal plukke hender, de skal legges til rett før servering, samt majones. For de som ikke er så glad i dressing, kan du bruke olivenolje og krydder. På bordet salat serveres med kjeks del av brød.

   Kål salat med reker


   Å forberede trenger du:
 •  Reker - 150 g;

 •  Kinakål - 300 g;

 •  agurker - 2 stk;.

 •  majones.

 •  Reker koke tidligere tint og deretter renset av hoder, skall og ben, myasko kuttet i små biter. Agurk og kål vasket, agurk skåret i små terninger, deretter shinkuem kål. Alle ingrediensene er kledd med majones og tilsett krydder etter smak.
  Hva kan du gjøre fra ordinær kinakål?

   Salat med kinakål og reddik


   Du vil trenge:
 •  Kinakål - 300 g;

 •  reddiker - 200 g;

 •  Røkt pølse - 100 g;

 •  grønn løk;

 •  majones.

 •  Reddik nøye vasket, klippet og gni på et medium rivjern egen beholder. Det er shinkuem pølse i fine strimler, tilsett hakket kål, deretter kutte løkringer og også legge den til den totale vekten.

   Salat kan etterfylles med majones eller rømme. Men reddiker kan bruke spesielle varianter av reddik, general. At det ikke var altfor bitter og litt krydret.  
  Яндекс.Метрика