Til daglig mat ikke mye pryedalas, god husmor prøver å diversifisere det til det maksimale, særlig ettersom vareknapphet lang bak og supermarkeder tilbyr et bredt spekter av produkter for enhver smak og budsjett forbruker.
 Du har sannsynligvis enig, men vi sjelden spise eksotiske retter, men, akkurat det samme, avocado - en veldig eksotisk og med kan man også si vårt land er svært uvanlig frukt.
Deilige og enkle retter med avokado

 Det er mange mennesker som har ikke engang prøvd, men forgjeves, fordi moden avokado er ikke bare deilig, men også veldig nyttig, perfekt kombinert med de andre ingrediensene og forråde noen parabol heller uvanlig, men veldig behagelig smak.
 Til oss, denne frukten kom fra Sør-Amerika, det er der det er ansett som den nasjonale produkt, som brukes nesten universelt og uten unntak alle rettene, til en viss grad, er det som våre poteter, selv om det er noen ganger sammenlignet med denne grønnsak.
 Men, selvfølgelig, smak kompositt moden avokado er svært forskjellige, dens kjøtt er litt minner om melon, myk og litt fet, det er perfekt brukt som en forrett eller salat.
 Avocado er ett interessant trekk: mangel på personlig smak uttales erstattes ved at det absorberer lukt og smak av andre ingredienser fatet, men det gjør en lett måltid, myk og veldig intens.

 Det er mange enkle og smakfulle retter fra avokado, som kan realisere selv den mest uerfarne og unge elskerinne.
Deilige og enkle retter med avokado

 Som vi har sagt, er frukten selv veldig nyttig, fordi det kan bli en uunnværlig del av mange retter for de som ser på deres helse.
 Interessant, kan avokado bli kalt mester kalorier alle plante grønnsaker og frukt på jorden, fordi det så mye som 30% fett og 100 g har 220 kalorier!

 Men det fine, er at disse fett ganske enkelt og raskt oppløses i kroppen, samt hele avocado ikke bare kolesterol, men også hjelper ham å bryte ned!
 Men nytten av dette, selvfølgelig, slutter ikke, avokado kan skryte av et stort antall av vitamin E og F, samt B-vitaminer, A, D og PP. Denne frukten er nyttig for mennesker med en mangel på kalium, så vel som de som lider av sykdommer i det kardiovaskulære systemet, aterosklerose og sykdommer i tarmen.
 For å forberede virkelig velsmakende rett, er det nødvendig å forstå hvordan du velger avokado, slik at det var moden, frisk, nyttig, fordi denne eksotiske frukten, slik at vi ofte ser det i den form som det bør være.
 Husk, umodne avokadoer helt smakløst, minner rå poteter eller noe i nærheten av det, så det er best å ikke risikere det.

 Moden frukt har en skinnende hud fri for sprekker og bulker, ellers vil det snakke om sin perespelosty. Ta den i hånden og forsiktig klem hvis de blir utsatt - derav frukt til ønsket tilstand. Hvis du fortsatt har grønn frukt, kan det raskt føre til følelser: Sett det på dagen i en plastpose med et eple om dagen for å modnes, ikke i kjøleskapet! Vanligvis denne gangen mangler at avokado er moden.

 Oppskrift salat med kylling og avocado


 Å forberede trenger du:
 •  350g kylling;

 •  2 stk. reddiker;

 •  1 stk. avokado;

 •  2 stk. tomater;

 •  salat, krydder;

 •  olivenolje, majones.

 •  For å starte, lære å riktig håndtere avocado. For å gjøre dette, skåret på langs, provorachyvaem enn langs ankelen og deretter brette de to halvdelene slik at frukten er delt inn i to deler, én av dem tilbake ankel, som er lett skilles skje. Kjøttet kan lett fjernes med en skje, hvis i det hele tatt myk frukt eller kniv. Skjær den i skiver og langstrakt avvise.
  Deilige og enkle retter med avokado

   Forresten hvis salaten eies lang tid til å stå på bordet, kan avokado være lett dryss med sitronsaft som hindrer oksidative reaksjoner, og frukten vil slutte å mørkne. Kylling bør koke, lett stekt med krydder og deretter kuttet i mellom skiver og langstrakt.
   Tomater Vask og kutt i små biter, gjør det samme med reddik, skåret i pinner det bedre. Nå kan du blande alle ingrediensene grundig vasket salat og plukke noen store biter i totalvekt, kledd med olivenolje og majones, bland - salat er klar!

   Oppskrift salat med avokado og reker


   Å forberede trenger du:
 •  100 gram ananas;

 •  70 g reker;

 •  En avokado;

 •  majones, salt og konjakk.

 •  Skjær avocado som i foregående oppskrift, får vi et ben for å rense massen, slik at det ytre skallet intakt. Kjøttet skjæres i små biter, denne gangen koke reker. Nå fjerne ananas, kuttet i store terninger det, og deretter fortsette å lage saus.
  Deilige og enkle retter med avokado

   For å gjøre dette, bland majones med cognac i forholdet 2: 1 og deretter legge Avokado papirmasse, ananas og reker er godt blandet. Det viktigste i denne retten - en vakker presentasjon: Sett avocado halvdelene i forberedt salat, om ønskelig, kan være dekorert med grønne. Denne retten er veldig enkel å lage og ser veldig festlig og direkte.

   Det viser seg at avokado kokk kan ikke bare kalde retter og salater, er det mange flotte oppskrifter på suppe eller, utstoppede retter, som beskrevet nedenfor.

   Oppskrift suppe med avocado og squash


   Å forberede trenger du:
 •  2 stk. avokado;

 •  1 store zucchini;

 •  En kopp å drikke yoghurt;

 •  1 stk. sitron;

 •  Mynte, pepper, salt, koriander, malt Zira;

 •  olivenolje.

 •  Vask zucchini, så kutt dem i små skiver, drysset med sitronsaft, dryss med krydder etter smak, alle nøye blandet og sendt til en dampbåt i 10 minutter. Der må de komme til en tilstand av mykhet.
  Deilige og enkle retter med avokado

   I en dobbel kjele bør forbli væske fra zucchini, trenger du et glass av det som du vil sende i fryseren i en time. På dette tidspunktet begynner vi avokado, skrelt og frø, narezem små skiver, og drysset med sitronsaft og en spiseskje olivenolje, deretter sende i en blender, som er pisket til glatt, tilsett yoghurt der og kokt squash igjen røre.
   Mynteblader adskilt fra stilkene, trenger du noen kvister. Par blader forlate å dekorere retter og alt annet sende i en blender.

   Nå som tidligere en i den totale vekten du kan legge den avkjølte væsken fra zucchini, så visp alle ingrediensene igjen. Cream er klar, hell den igjen på plater, duskregn med olivenolje, pepper og pynt med mynteblader. Og husk, dette er en rett som bør spise umiddelbart. Forresten, som ikke liker mint, kan det lett bli erstattet av andre urter etter smak.  
   Kvaliteten på produktene som tilbys i markedet og i supermarkeder i de senere år er ganske berettiget tvil på den delen av forbrukeren, likevel, ta et glass væske kalt "Milk" Les sammensetningen og uzhasneshsya. Dette gjelder ikke bare for melk, og nesten ethvert produkt på mer eller mindre rimelig pris.
   Yoghurt - et unikt produkt med et stort antall nyttige og verdifulle stoffer som kan gjenopprette kroppens stoffskifte, organisere arbeidet i fordøyelseskanalen, beskytte mot angrep skadelige bakterier og forbedre sin egen menneskelige immunitet.

   Naturligvis, alle disse kvalitetene er karakteristisk bare naturlig produkt som er nå vanskelig å finne i butikkene.
  Hvordan lage yoghurt hjemme?

   Det er derfor i dag, de fleste husmødre raskt flytte til siden av hjemmelaget yoghurt, ja, ja, du hørte riktig, denne melken produktet lett forberedt hjemme.
   På grunn av den enorme liste over nyttige elementer som er bare naturlig, eller som det kalles "live" yoghurt, spørsmålet om hvordan å forberede yoghurt selv vokser raskt i popularitet, og produsenter av elektriske "hjelpere" husmor på kjøkkenet og deretter finne programmet.
   Det viser seg at en lang tid siden var det et mirakel enhet for yoghurt som gjør uten mye stress og bekymring, tilberede smakfulle og sunne meieriprodukter. Fra vert bare trenger å kjøpe starter og melk, som i virkeligheten er de eneste komponenter av yoghurt. Samtidig av produktet Zakupne lagt til flere tilsetningsstoffer, stabilisatorer smak og andre kjemikalier som gagner kroppen din er ubrukelig.
   Hvis man har et slikt utstyr ikke er tilgjengelig, ikke fortvilelse, yoghurt har lenge blitt fremstilt ved konvensjonelle forskyvninger, for eksempel i Tyrkia på vanlig kokt melk i pannen inntil det tre ganger ikke blir redusert i volum og deretter allerede lagt starter.
  Hvordan lage yoghurt hjemme?

   Vanligvis regnes det som en Tyrkia-stamfar til yoghurt, men over tid, compounding spredt rundt om i verden og kjøpte noen endringer i sin sammensetning. Lær å lage yoghurt er et blunk, ovenfor retten til å velge det første, det mangfoldet som vokser hver dag.
   Noen ganger er disse målene ved hjelp av konvensjonelle Shop yoghurt som reagerer med melk og gunstige bakterier er forvandlet til nyttig naturprodukt. Kjøp dette starter hver gang er ikke nødvendig, fordi i fremtiden for dette formålet kan du bruke en forberedt yoghurt.
   Du kan kjøpe spesiell melk produkt, som kalles - "surdeig" - kan være representert i form av pulver eller flytende blanding. Når du kjøper startere, alltid lese listen over disse gunstige bakterier er det viktig at det ikke var for stor.

   Hvordan å lage en deilig yoghurt uten yoghurt?


   Oppskrift hjem uten yoghurt yoghurt er ganske enkelt, trenger du en liste over visse ingredienser og butikk tålmodighet som melk gjæring prosessen kan ta alt fra 8 til 15 timer tid. For å forberede, må du kanskje en termos eller konvensjonell pan (noen container), som dekker et teppe og satt på et varmt sted.
   Det er viktig for å fullføre fermenteringsprosessen, den eneste utvei yoghurt stramt, men også den skjøre konsistens. Det er nødvendig å avkjøle produktet er nesten ferdig, setter den i minst 4 timer i kjøleskapet. Så, hvilke produkter du skal kjøpe?
 •  pasteurisert melk - 1 liter;

 •  Yoghurt tørrgjær - 1 pakke eller yoghurt butikk - 125 ml (senere brukt hjemmelaget yoghurt);

 •  hvis du ønsker å legge til en viss smak, den valgfrie tilleggs sirup, tørket frukt, nøtter, vanilje og andre.

 •  Være sikker på at rettene som skal brukes i utarbeidelsen var obdana kokende vann eller prosterylyzovana. Deretter varme melken i en kjele til 90 ° (tiden med kokende), og deretter fjerne den fra varmen og avkjøl til 40 °.
   Deretter har melken avkjølt, tilsett starteren hvis den er tørr, og deretter begynner å oppløse en liten mengde pulver melk under omrøring forsiktig, og så helle en del. Hvis du bruker yoghurt, er det også nødvendig å fortynne litt melk, rør, gjør ingen yoghurt klynger, og deretter sakte helle resten av melken.
  Hvordan lage yoghurt hjemme?

   Hvis gjæringsprosessen du vil bruke en termos, og hell det i forberedt blanding (i dette tilfellet sin temperatur er viktig fordi bare termos holder det uten drivstoff). Alle prosesser er å blande startere med melk i en termos med transfusjon må skje raskt til yoghurt hadde ikke tid til å kjøle seg ned.
   Thermos zakutuyemo varmt skjerf eller teppe og la den i 8-12 timer i et varmt sted. Jo lenger prosessen vil ta startere, går yoghurt surt. Etter tid fremover yoghurt i kjøleskapet i minst 4 timer, hvor den når ønsket konsistens.

   Matlaging på andre måter


   For de som har et hjem eller en yoghurt Trykkokere forberede yoghurt hjemme i det hele tatt like enkelt: hele natten for å gjøre et produkt, og få klar i morgen yoghurt.
  Hvordan lage yoghurt hjemme?

   Vurdere noen detaljer om denne metoden for matlaging. Når melken er kokt og avkjølt det til deg en temperatur på 40 °, må det blandes med surdeig, og deretter helle forberedt blanding av yoghurt kopper, slik at det kvasytsya i 8-10 timer.
   Fordelen med denne metoden er at du unngår den mulige risikoen for svikt temperaturforhold som i den forrige metoden, styrer yoghurt selve prosessen. På slutten av tid sende kopper i kjøleskapet for tykk, da plutselig konsistens forble altfor sjelden, er det mulig å prøve å rette opp situasjonen ved å sende yoghurt for en annen syklus i yoghurt. I tilfellet med termo denne muligheten, dessverre ikke.

   Hva fungerte ikke?


   Veldig frustrerende når vi får en flaske fra kjøleskapet og væsken i det sårt trengte tilbakekalling av produkter, så er spørsmålet hvorfor yoghurt kom ut? En av de store feil som tillot mer ofte, er det ikke riktig temperatur, er det fra det i stor grad er avhengig av konsistensen og smaken av melkeproduktet.
   Å bestemme temperaturen med et termometer kjøkkenet, vil han unngå slike situasjoner, og sjekke hvor godt dine termos holder varmen.

   Husk også at matlaging hjemme yoghurt er nødvendig å bruke pasteurisert melk fordi det inneholder mer enn vitaminer.

   Melk er en lang levetid - svært ønskelig for dette formålet, som han har lagt antibiotika som dårlige "venner" med gunstige bakterier hovedpersonene naturlig yoghurt. Ved hjelp av denne type melk du bare risikerer ødelegge matvarer og ikke får det ønskede resultatet.  
  Яндекс.Метрика