For noen grunn, mange nasjoner følte at tradisjonell ukrainsk mat - en tung, fet og veldig godt matet måltider som er avanserte og enkle oppskrifter oppfattes bare urbefolkningen i Ukraina.
 Men, at de ikke si vi vet veldig godt at dette er ikke alltid tilfelle, fordi det er retter som ikke bare er veldig lett å tilberede, de er også veldig praktisk å bruke, dessuten svært velsmakende og appetittvekkende utseende. Et direkte bevis for dette faktum er de ukrainske dumplings, som ikke bare viktig egenskap av ukrainsk mat, men også kultur.
Hvordan koke suppe med dumplings i ukrainsk

 Verden kan ikke møte et slikt utvalg av retter, for eksempel i Ingusjetia sine cornmeal dumplings, Hviterussland - hans, kalt dumplings, og dette er ikke hele listen over varianter.
 Hver tallerken serveres mat på ulike måter, er annerledes i oppskriften og kokeprosessen, men de har alle en felles konsept - en stykker av deigen kokt i vann. Ukrainske dumplings tradisjonelt servert som en egen rett med rømme eller smør, er et annet alternativ - de koker suppe på kjøttbuljong.
 Det er vanskelig å fastslå hvor historien begynte så merkelig enkel, men deilig og favoritt retter i mange land, de er ofte nevnt i verk av kjente ukrainske forfattere, Gogol, Taras Shevchenko og andre.
Hvordan koke suppe med dumplings i ukrainsk

 Hvis du rir ukrainske landsbyer der, sammen med sine tradisjoner og historie, har sine egne, unike og ekstraordinære dumplings oppskrifter, gått ned fra generasjon til generasjon, men de mest populære og ospivuyutsya dumplings var bare i Poltava, det er enda et monument til dem .
 En stor stein bolle med skjeen og 12 th dumplings, som ble en personifisering av overflod, velstand og gavmildhet, har blitt landemerke av lokalbefolkningen, som har over 10 år er festivaler viet ukrainske dumplings!
 Eksternt, ligner de hviterussiske dumplings, er bare forberedt med en tykk deig og, forresten, late dumplings med ost - er også fjerne slektninger av samme dumplings. Det som forener alle varianter av denne retten - det er tilstedeværelse i oppskrifts egg, smør, mel og melk i sin sammensetning. Noen ganger bestemt smak eller lukt, kan deigen tilsett krydder, urter eller andre ingredienser som lett kan diversifisere oppskrifter.

 Hva du trenger for å forberede ukrainske dumplings?


 Faktisk ordningen med matlaging enkel, som vanligvis brukes i løpet av de matvarer som nesten alltid kan finnes i enhver normal husmor i kjøleskapet - fint mel, melk, egg og smør, i stedet for som, forresten, kan du bruke lett margarin.
 Avhengig av oppskriften, kan du variere liste over nye produkter og metoder for fôring har ferdige retter, noen foretrekker kylling buljong med dumplings, noen er matlaging dem først, og deretter stekt i en panne og serveres med rømme og noen helt brukt som en sunn garnityr for kjøtt.
Hvordan koke suppe med dumplings i ukrainsk

 Dumplings - en relativt rask og enkel å tilberede fatet, du bare kna deigen, rulle den inn i individuelle strenger og kuttet i små firkanter.

 Noen husmødre kommet før, for å teste klype av små biter av deigen og former er vridd figurer som sendes og lage mat i kokende vann.
 Mange lurer på hvordan du skal lage denne retten, fordi deigen skummelt fordøye eller dovaryty alle fatet umiddelbart miste sin sjarm. Vanligvis bør disse "prøvestykker" koke i ca 10 minutter, når de er klare - vil du se det med en gang, som de flyter opp raskt.

 Oppskrift dumplings i ukrainsk


 Disse ukrainske dumplings som trener lokalbefolkningen i Santiago med følgende oppskrift for matlaging:
 •  mel - 2 ss;.

 •  vann - 0,5 c;.

 •  Egg - 2 stk;.

 •  olje - 100 g;

 •  salt.

 •  Mel Sieve må gjentatte ganger at det beriket med oksygen, slå egg med salt, som er lagt til smak. Elt deigen, bland alt godt og rulle ut av miksen liten "pølse". Skjær "pølse" i små biter testyanыe, som danner dumplings.
   Pre-set pannen på gassen når vannet er kokt, det pidsolyuyemo og slipp cut stykker av deigen koke over svak varme i ca 10 minutter. Når dumplings flyte kaste dem i et dørslag til alt vannet glass. I parallelle varmer oljen i en panne, spre det litt og stek dumplings på begge sider. Serveres varm med rømme bør, biter av kjøtt eller fett.

   Oppskrift ost dumplings


   Riktig kokeprosessen er å bruke ost "Gouda", men hvis dette ikke er tilgjengelig, kan du bruke en hvilken som helst annen nederlandsk ost, som et resultat, kommer like velsmakende og smakfull rett.
 •  Nederlandsk ost - 100 g;

 •  egg - 1 stk;.

 •  ost - 100 g;

 •  mel - 100 g;

 •  semulegryn - 1 ss. skje;

 •  smør - 2 ss. skjeer;

 •  med salt, muskat.

 •  Ost og ost tre på et fint rivjern, alt mix og tilsett egg, mel, semule og litt salt. Smelt smør i et vannbad, og legge til deigen og kna deigen igjen så lenge den ikke slå inn i en bratt "brød".
   Pakk den i en plastpose eller plastfolie og legg den i kjøleskapet i en halv time. Etter at deigen er kjølt tid kuttet i små biter, vyliplyuye av dem dumplings.

   Deretter - som du liker, kan du bare koke i rent vann og stek i en panne, og du kan lage en deilig suppe grunnlag for kylling kjøttkraft. Ta denne retten kan med rømme, smør og ulike sauser som rømme eller hvitløk.

   Nyttige tips for matlaging


 •  Hvis du bestemmer deg for å lage suppe med dumplings tillegg, husk at de bør legges til slutten av matlaging, da de raskt nå sin beredskap og formløse biter av deig kokt i kjøttkraft - ikke den beste retten.

 •  Ikke glem at under matlagingen, de faktisk økt i størrelse - 02:58 ganger - så ikke gjør dem for stor, de rett og slett ikke får plass i pannen, spesielt hvis du koker dem med kjøttkraft.

 •  Husk at en matrett som gnocchi, er det viktig å bringe til bordet varmt som når de kule, de mister halve sin smak og sjarm. Mange kulinariske mestere anbefaler å sende denne retten med stekt løk i smør eller med bacon - små biter av stekt bacon.
 •  Hvem elsker ikke et godt måltid? Men de vanlige måltidene kan gå lei. Noen ganger så vil prøve noe velsmakende og uvanlig, kan slike ting ikke engang prøve. Hvis du ville, prøve å lage fondue. Ikke sikker på hvordan? Det er enkelt!
  Hvordan å lage mat fondue ost og mer?

   Hva er det?


   Historien til denne retten har sine røtter i et fantastisk land - Sveits. Det var der først smakt denne kulinariske kreasjon. Første fondue var en blanding av smeltet ost, brennevin og krydder. Alt dette er blandet, og brukes rastaplyvaly.
   Vanligvis dyppet i en blanding av brødskiver, spiddet på grillspyd. På denne tiden er kapasiteten alltid vært på lav varme, slik at sammensetningen ikke fryser. Og eaters nyte et varmt måltid i hele ferien. Denne retten er vanligvis spist i godt selskap av mennesker (ikke for ingenting at alle brød er dyppet i en beholder). Dette er ideelt, for eksempel for en piknik eller vinterferie middag med familien.
  Hvordan å lage mat fondue ost og mer?

   Gradvis fatet begynte å spre seg gjennom Europa og deretter gikk til utlandet. Sverd erstattet gafler og selv kinesiske spisepinner. Vesentlig endret sammensetningen. Nå kan du bruke i stedet for ost og mange andre ingredienser: krem, sjokolade, frukt, kaffe og mer.
   En dukkert i det smeltede massen ikke bare brød, men også grønnsaker, frukt, sjømat, kjøtt og så videre. Hver kokk har sin opprinnelige oppskriften. Men den grunnleggende ideen er bevart, at sammensetningen bør alltid være varm, er dette essensen.

   Funksjoner tilberede og servere


   Hvordan å lage mat fondue ost eller andre ingredienser? Det er ikke så vanskelig. Poenget er at ingrediensene er blandet, kapasiteten blir satt på brannen, og alt er smeltet.
   Men det er viktig å velge riktig container. Det bør være bred nok til å dyppe brød i det eller noe annet var hendig. Hvis du har en keramisk gryte for matlaging suppe, kan du bruke den.
   Husk at gjennom hele måltidet bør opprettholde en høy temperatur mat, så det ikke er frosset. Du kan bruke som stadig stiger, for eksempel et stearinlys eller lommelykt. Men ikke glem om sikkerhet!

   Hvis du er for vanskelig, i dette tilfellet det beste alternativet - en spesiell Fondyushnitses. Det kan også lage mat og servere fondue. Vil alltid opprettholdt en viss temperatur.
  Hvordan å lage mat fondue ost og mer?

   Hvis du ikke vet hvordan du skal sende inn en kulinarisk mesterverk, det er faktisk ingenting komplisert om det. Det er verdt å merke seg at volumkapasiteten bør avhenge av antall personer. Så hvis du ønsker å arrangere en romantisk kveld i andre omgang, er det ganske liten panne, parabolen siden forlater "for senere" er ikke nødvendig, vil det miste sin smak.
   Kapasitet refererer til midten av bordet, og plassert ved siden av retter med ingredienser som er planlagt å være midt i fondet. Du kan sette på hver plate, jo bedre. Denne retten går bra med viner, selv om andre drikker gjelder.

   Oppskrifter


   Du kan for eksempel en uvanlig og velsmakende rett av huset gjør er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Her er noen oppskrifter.

   Fondue "Tre ost"


   Så for å forberede trenger du:
 •  250-300 gram ost "cheddar";

 •  125-150 gram ost "Hruyer";

 •  125-150 gram ost "Mozzarella";

 •  300ml tørr hvitvin;

 •  2 fedd hvitløk;

 •  2 ss potetmel;

 •  pepper og krydder etter smak.

 •  Nå, trinn for trinn instruksjon:
 •  Ta beholderen som å lage mat.

 •  Hvitløk skrelle og rist på et fint rivjern eller hogge hvitløk davylke eller blender. Lære den til pannen.

 •  Deretter helle vin og sted container på brann (dårlig). Varm vin, men husk at det ikke skal koke.

 •  Alle tilgjengelige du rive ost på et rivjern og tilsett vin og hvitløk.

 •  Rør masse, til osten er helt oppløst og får en jevn konsistens.

 •  Nå oppløse stivelsen i litt vann for å komme noe som grøt. Brystene kast!

 •  Tilsett stivelsen i en kjele, dekk den med et lokk og kok alt på svak varme i 5-7 minutter.

 •  Server umiddelbart ostefondue mens det varmt!

 •  Delikatesser Fish fondue med banan saus


   Denne oppskriften gjør bruk ikke helt kjente ingredienser, men som et resultat får du en veldig bra krydret smak. Her er en liste over ingredienser:
 •  1 kg fiskefilet (helst til marin fisk, for eksempel laks eller noe sånt);

 •  125 ml øl (til din smak);

 •  100 gram mel;

 •  1 egg;

 •  1/2 ts salt.

 •  For sausen:
 •  1 banan;

 •  150 gram rømme;

 •  150 gram majones;

 •  En bønne chili pepper eller normal;

 •  30 gram kokos;

 •  salt og pepper etter smak.

 •  Forberedelse:
 •  Til å begynne, forberede ingrediensene til sausen. Hogge fint fint pepper.

 •  Yngel kokos uten å legge olje til de er gyllenbrune.

 •  Legg til chips pepper og litt olje, stek til de er møre.

 •  Bananer i blender slipe til en tilstand av potetmos, tilsett rømme og majones, bland alt.

 •  I den resulterende masse legge stekt paprika og kokos og krydder og salt. Sausen er klar.

 •  Nå nyte en fisk. Blande mel, egg, øl og salt. Du får noe som ligner på deigen.

 •  Fiskefilet skåret i stykker, hver dukkert i røren og stek i vegetabilsk olje.

 •  Fiskeskivene dyppe i varm saus og spise. Bon appetit!

 •  Fondue sjokolade


  Hvordan å lage mat fondue ost og mer?

   Sjokolade fondue - det er et flott tillegg til muffins, frukt og grønnsaker. Du trenger følgende ingrediensene til sausen:
 •  2 plater mørk sjokolade;

 •  1 kopp kremfløte;

 •  20-30 ml brandy;

 •  1 ss honning

 •  1 ss mandler;

 •  1 ss hasselnøtt;

 •  1 ss valnøtter.

 •  Matlaging Instruksjoner:
 •  Plasser beholderen for fondue i et vannbad. For eksempel kan du helle vann i en stor gryte og legg den i en liten.

 •  Når beholderen varmes opp, hell i fløte og cognac det.

 •  Når alt er varmet, tilsett honning og oppløse.

 •  Sjokolade kan bryte opp i små biter eller rist for å akselerere smelting.

 •  Nøtter male i en kaffekvern dl pulverisert, legge rastomlennuyu masse mix.

 •  Finish kan sendes inn. Sørg for å profetere konstant oppvarming samt sjokolade stivner raskt.

 •  Cheesy sopp fondue


   Her er hva du trenger:
 •  100 gram fersk sopp;

 •  40g tørket sopp;

 •  2 ss olivenolje;

 •  150 ml kokende vann;

 •  2 fedd hvitløk;

 •  150 gram ost "Maskrapone";

 •  150 meter med hvitvin;

 •  2 bunt persille;

 •  pepper og salt etter smak.

 •  Forberedelse:
 •  Tørket sopp hell kokende vann i en time.

 •  I mellomtiden, hakk hvitløken, finhakk soppen.

 •  Hvitløk sopp med stek til de er gyllenbrune i smør.

 •  Hell over i pannen vin, røre alle ca 2 minutter.

 •  Væske med tørket sopp hell i pannen, hogge soppen seg selv og også legge ut resten av ingrediensene sammen med ost.

 •  Legg krydder og hakket persille og vent til osten smelter.

 •  Ferdig!

 •  Bruk noen oppskrift, nyt!  
  Яндекс.Метрика