Hvis en person hevder å ikke liker ørret, betyr det bare at han ikke vet hvordan du koker det, fordi et slikt anbud, kan flavorful og svært nyttige bortskjemte fisk tilfredsstille smak til selv de mest ivrige foodies.
 Ørret, en gang selv behandlet på deilige fiskearter, som telte i de røde varianter, den har en stor fordel i forhold til andre fisk, sin smak og høy næringsverdi gjør den til en av de mest populære og deilige varianter av fisk.
Som i ovnen for å lage mat velsmakende ørret?

 Nå er denne fisken kan kjøpes ved et større supermarked nesten hele året, men det antas at den veldig frisk og velsmakende kan det være bare i hans sesongen fra september til april måned.
 Ørret - et generelt navn for flere arter av fisk som tilhører laksefamilien. Online kan du finne to typer ørret, marine og ferskvann, kan sistnevnte være en bekk, elv og innsjø. Visuelt, de varierer i størrelse, en liten elv, kan nå en lengde på 20 til 50 cm, marine, representanter tyngre og større, opp til 90 cm.
 Det er noen forskjeller i fargen på kjøtt, fisk i havet er det nesten rød, og elva ørret - rosa. Den mest verdifulle og utsøkt kjøtt anses sevanskoy ørret fra Armenia, som etterspørselen regnbue og sjøørret fra Norge, skiller de unike smak, mindre fett og veldig mørt kjøtt som er enkelt å lage kulinariske mesterverk.
 Mange husmødre er interessert i å lage mat deilig ørret på ulike måter, for eksempel økt interesse er lett forklart, fordi, uansett hvor det er å være forberedt i ovnen eller i en stekepanne, er denne fisken alltid skryte av å ha nyttige egenskaper og viktige ingredienser for sunn funksjon av menneskekroppen.
Som i ovnen for å lage mat velsmakende ørret?

 For eksempel, for å sitte på en diett miste vekt eller har noen mageproblemer kan lage mat ørret uten å legge olje, som under varmebehandling, vil hun gi de nødvendige fettrike måltider.
 Ørret - ikke bare ekstremt delikat, deilig, søt og nærende fisk, er det også svært nyttig for kroppen vår. Regelmessig inntak av matvarer med denne fisken, bidrar til å hindre diabetes, kreft og høyt blodtrykk.
 I tillegg er en rekke vitaminer og aminosyrer essensielle fremmer stabil drift av det kardiovaskulære systemet, inngåelse av dårlige kolesterolet, styrker nervesystemet og beskytter mot depresjon, og dermed være en verdifull kilde til lang levetid, god helse og sunt utseende.

 Hvordan velge og forberede for matlaging?


 Først av alt, må selv innse at velsmakende rett av ørret vil bli utgitt bare hvis først du kom til tabellen frisk og kvalitet fisk.
 Det riktige valget er de tre viktigste aspektene, som enhver annen fisk, må friske ørret være transparente utstående øyne, fast og elastisk hud uten skader og obskure flekker og lyse zhabry.
 Ikke glem å ta hensyn til lukt, bør fisken være knapt merkbar, men behagelig aroma.

 Hvis du kjøper frosne fileter, må du være oppmerksom på farge og tykkelse på glasuren: det skal være i orden, transparent, uten skader og uten bruning. Hvis fuglen har på overflaten synlige hvite flekker eller separate områder, står det at fisken ordentlig frosset eller lagres under upassende forhold.
 Selvfølgelig, det beste alternativet - det er frisk, kan det sies bare med dam, stor fisk, som kan lage nesten hva som helst. Det eneste problemet som kan påvirke spesielt nybegynnere husmødre hvordan du rengjør og kutte ørret, fordi, ved første øyekast virker det ganske vanskelig. Faktisk er det enkelt. Ved hjelp av en spesiell kniv for fisk, innmat separat, åpner buken og fjerne alle innvoller, ren av skalaer.
Som i ovnen for å lage mat velsmakende ørret?

 Skyll grundig under kadaver kjølig vann, kniv fjerne filmen som linjer bukhulen, hun ferdig rett kan smake bittert. Spesialkniv (fortrinnsvis med tenner) skille hodet av skrotten skåret i tre deler på begge sider fjerne finnene.
 Fra midten av en del av den lille kniv kan skjære en ren bryst, og leder av finnene og halen kan brukes til matlaging fiskesuppe, for eksempel suppe.

 Hva kan du gjøre?


 Faktisk, er svaret i sin helhet stemme vanskelig på grunn av forskjellige oppskrifter og tilberedningsmetoder - mange ørret går bra med mange andre produkter og gode handlinger som en egen rett.
Som i ovnen for å lage mat velsmakende ørret?

 For eksempel, grønnsaker, sopp eller poteter - kan være en fantastisk side retter som vil markere den delikate smaken og ømhet av kjøtt ørret, legger ris sytnosti, og hvis en oppskrift ved hjelp av melk og fløte, mykhet og ømhet av fisk vil øke flere ganger.
 Ørret er flott for baking i ovnen i folie eller som del av en rett i en panne eller grill kan lage store steker, krydret med krydder og urter, vil de ikke forlate likegyldige selv den mest vedvarende "nelyubytelya" fisk.

 Oppskrift ørret i hvitvin saus med grønnsaker


 Som et resultat av denne blandingen kommer en utrolig mørt, saftig og krydret rett som er perfekt for banketter eller hjem feiringer. Så må vi:
 •  Ørret filet - 600 g;

 •  smør - 2 ss. skjeer;

 •  tørr hvitvin - 200 ml;

 •  kremfløte - 200 ml;

 •  gulrøtter - 1 stk;.

 •  Squash - 1 stk;.

 •  vårløk - 100 g;

 •  spinat - 100 g;

 •  Gulrøtter forhånds skrelt, skåret i små terninger, deretter kuttet i halv ringer og squash kuttet i store ringer, vårløk, spinat. Å sette ovnen panne med to liter vann, kok opp og legge til det en teskje salt. Deretter redusere flammen, forsiktig legging i vann skiver gulrøtter og et minutt eller to der også lå skiver squash, spinat og vårløk.
   Igjen kok opp grønnsaker, fjern fra varmen og sett den i et dørslag. Mens grønnsakene avkjøles, kuttet i mellomfilet porsjoner stykker, lage mat på komfyren pan - smelte smør på den og deretter steke den biter av ørret i 2 minutter på hver side.
   Fisk omsettes til en egen rett, og pan igjen der olje- og juice ørret utarbeidet ved å helle tørr vin er oppvarmet under omrøring i et minutt, tilsett fløte, rør igjen og fortsette å varme, kok opp.

   Siden da gi vår saus kokk i ca fem minutter, og deretter legge til Pan Fish og dampede grønnsaker, krydret med krydder, salt og pepper etter smak, rør og dekke pannen med et lokk.
   På lav varme selv gi rybtsi stuet i flere minutter, så fjern fra varmen og gi parabolen stå i ca 10 minutter. Serve dette yummy mulig med friske grønnsaker eller kokte poteter.  
   Vi alle elsker deilig potetmos og luft. Dette er en flott siderett til kjøtt- og fiskeretter. Men deilig potetmos kan tilberedes med andre ingredienser. Og hvordan du gjør det riktig?
  Hvordan lage deilig potetmos med grønnsaker?

   Teknologi


   Forberede potetmos - er den enkleste som kan være. Det er alt tror. Så, i hovedsak ingenting komplisert om det, men det er noen funksjoner. Her er de stadier av utarbeidelse av en hvilken som helst saus:
 •  Det er viktig å velge grønnsaker. De med masse (gresskar, squash, etc.) bør være moden og saftig. En potet er bedre å tape, det kokker raskere og mye enklere knust.

 •  Den neste fasen - forbereder grønnsaker. Det må vaskes og renses. Skallet er nesten alle grønnsaker og frukt, og selv om det er tynt, er det bedre å fjerne det skjedde mild saus uten klumper og unødvendige slutninger.

 •  Deretter må du koke produktet. Selvfølgelig, rå grønnsaker mos umulig. Noen foretrekker ikke å lage mat, og lage mat for et par. Så også kan gjøre, men nesten alle saus under matlagingen væske skal tilsettes. Når matlagingen er sin egen sjy, legge den bedre enn vanlig vann, vil smaken bli mer levende og intense. Men det er også mulig å slukke en liten mengde væske.

 •  Til slutt må det produkt som skal knuses. Dette kan være normal stampe eller blender. Kom og tilgjengelig i mange chopper, men det er bedre å håndtere produktet to ganger eller tre, at ikke en eneste bolus.

 •  Erfaren vertinne og gourmet mashed lagt til sine spesielle ingredienser som gir en unik smak.

 •  Forberede potetmos


   Hvordan luft og deilig potetmos? Dette er den vanligste og populær rett, men noen fortsatt ikke har lært hvordan du koker det riktig. Visse reseptbelagte ingen alternativer er mange. Vi tilbyr flere måter.
  Hvordan lage deilig potetmos med grønnsaker?

   Med tillegg av melk


   Å forberede trenger du:
 •  1 kg poteter;

 •  15-2 kopper melk (avhengig av ønsket tykkelse);

 •  salt etter smak.

 •  Nå instruksjon om hvordan å forberede:
 •  Poteter ren, vask. Hvis du ønsker å fremskynde prosessen med matlaging og forenkle deres oppgave? Skjær hver tuber i flere deler.

 •  Sett potetene i en kasserolle. Vann bør være nok til å holde det dekket grønnsaker. Det er bedre å dekke pannen med et lokk, og etterlater en liten åpning for å eliminere damp.

 •  Kok potetene til kokt. Sjekk det med en tannpirker eller gaffel. Alle grønnsaker bør lett protыkatsya. Men ikke fordøye poteter, kan det være smakløst.

 •  Hell all væsken. Gjør dette nøye slik at du ikke brenner deg.

 •  Nå hogge potetene starte. Hvis du synes det er vanskelig å gjøre det, kan du bare legge litt melk. Viktig! Melk absolutt trenger å varme opp, det skal være varmt eller mos blir klar gråaktig fargetone! Men bringe den til en byll er nødvendig. Grind alle nøye hvis du ønsker å lage mat potetmos uten klumper. Gradvis tilsett melken til den er ferdig.

 •  Ved slutten av moste salt, alt blanding og male på nytt, litt takt siste gang.

 •  Ferdig! Deler kan være dekorert med sprigs av grøntområder.

 •  Potetmos med smør


   Du vil trenge:
 •  1 kg poteter;

 •  50-70 gram smør;

 •  salt etter smak.

 •  Her er hvordan å forberede en saus:
 •  Poteter ren, vaske, flytte en kjele med vann og satt i brann.

 •  Kok potetene til kokt.

 •  Når alle potetene er møre (sjekk den med en gaffel eller tannpirker), hell litt væske (men bare litt), ikke hell det forlate. Dette vil regulere og kontrollere konsistensen.

 •  Starte knuste poteter, gradvis legge olje (det bør mykes men ikke smeltet, så forhånd fjerne dette produktet fra kjøleskapet).

 •  Hvis du tror en tykk saus, tilsett litt væske fusjon.

 •  Tilsett salt. Ferdig!

 •  Saus med egg


   Overraskende nok kan potetmos kokes under tilsetning av egg, og rå. Her er en oppskrift.
   Du vil trenge:
 •  15 kilo poteter;

 •  1 kopp melk;

 •  1 egg.

 •  Kom å forberede:
 •  Kok potetene, avløp meste av kjøttkraft.

 •  Hakk potetene, tilsett melk.

 •  Nå kan du legge et egg. Du kan gjøre dette på to måter: bare bryte hele egg i pannen under sliping (kan blandes til homogenitet) eller å få ned protein skum og forsiktig klemming slutt å skrive det (noe som gjør puré frodig).

 •  På de andre ingrediensene


   Velsmakende saus kan lages av andre frukter og grønnsaker. Her er noen oppskrifter.

   Eplemos


   Denne oppskrift er egnet for babyer. For å forberede en serverer du trenger bare ett eple.
   Her er hvordan å lage mat mashed epler:
 •  Ta et eple, skrelle, skjære i to, fjern kjernen.

 •  Til puré var mild og myk frukt bør termisk behandlet. Det er to alternativer: sette ut et eple i en kasserolle med lokk med litt vann og stek i ovnen til den er myk.

 •  Hakk eplet. Dette gjøres best blender, men du kan bruke vanlig rivjern (liten). Hold ingen flere klumper.

 •  Ferdig!

 •  Gresskar


  Hvordan lage deilig potetmos med grønnsaker?

   Å lage gresskar puree, trenger du:
 •  1 middels størrelse gresskar;

 •  vann;

 •  sukker (hvis hun ikke er for søt gresskar).

 •  Instruksjoner:
 •  Gresskar skallet, fjern frøene og skjær i skiver.

 •  Legg alt i en gryte eller kjele, tilsett vann slik at det blir litt dekket stykker.

 •  Dekk gryten med lokk, la det småkoke til gresskar til den blir myk.

 •  Hakk grønnsakene i en blender.

 •  Hvis ønskelig, tilsett sukker og rør. Ferdig!

 •  Selleri


   Således, selv med selleri puré kan gjøres. Forberede ingredienser:
 •  500 gram selleri;

 •  100 ml krem;

 •  2 ss vegetabilsk olje;

 •  1 bunt dill;

 •  salt etter smak.

 •  Instruksjoner:
 •  Å starte ren selleri og terninger.

 •  Legg alt i en gryte, tilsett vann (det skal dekke selleri).

 •  Dekke pannen med et lokk, satt i brann.

 •  Stek selleri til de er møre (det må være myk).

 •  Væsken kan være litt drenert.

 •  Strimlet selleri, beste blender. Tilsett fløte og vegetabilsk olje.

 •  Greener fint hugge ned, legger forberedt saus med salt. Ferdig!

 •  Nyttige tips


  Hvordan lage deilig potetmos med grønnsaker?

   Så små hemmeligheter for ekte husmødre:
 •  Til puré fikk virkelig luft, er det ikke nok bare å male. Det er lurt å få ned mye blender. Da vil det være deilig, lys og litt tyktflytende.

 •  Det er viktige dovaryty grønnsaker til de er møre. Hvis de er kokt, vil sausen absolutt være til stede klumper.

 •  I denne retten, kan du legge urter, har krydder og krydder til parabolen bli uvanlig og original smak. Du kan bruke følgende ingredienser: hvitløk, sennep, dill eller persille, rosmarin, timian, og så videre.

 •  I potetmos kan legge litt revet ost.


 •  La din saus vil være den mest delikate og luft!  
  Яндекс.Метрика