Italiensk mat er populær over hele verden. Pasta, ravioli, lasagne, er tiramisu menyen av mange restauranter ikke bare italiensk, men også klassisk europeisk mat. Alle disse rettene er alltid en suksess og det er økende på en pult i en vanlig familie, sammen med den vanlige "familie". Italiensk mat er berømt for sin ekstraordinære variasjon, og ikke rart: i hver av de mange italienske provinsene - deres unike oppskrifter.
Det er verdt et forsøk i Italia eller Ingen ord på pizza


 Så, de beste naturgitte forhold for husdyr i Nord-Italia satte fart i produksjonen av kjøtt, melk og melkeprodukter, så mange hemmeligheter matlaging ost, melk og kjøtt komme inn i verdens kjøkken er fra nordområdene. De fruktbare landområder i Sør-Italia gi rike grønnsaker og frukt avlinger, mange urter som italienske kokker vil gjerne satt til populære sauser.
 Italiensk mat, selvfølgelig, begynner med lime. For å forberede den klassiske pasta pasta blir tatt som er ikke bare form, men også farge. Noen legger spinat pasta, som gir gulrøtter eller grønn som gjør deigen for pasta oransje. Top pasta - Cannelloni er noe som konvolutter, kulochky deig. De er vanligvis fylt med kjøtt eller grønnsaks fylling.
 Unike smaker av italienske retter tilbyr et utvalg av sauser, som i dette landet oppfunnet mange. Ja, den klassiske tomatsaus - salsa går bra med pasta eller ravioli, saus med tillegg av rødvin serveres med kjøtt delikatesser, og populær over hele verden med en god pesto lasagne.
 Ost på kjøkkenet i dette landet har en spesiell plass. Fra Italia ga verden Horhontsollu Parmesan og mozzarella og mascarpone, og en unik ost Asyaho, som er kjent for å være en to-års aldring prosessen tar ganske kremet farge og unike smaken. Det er om lag fire typer italiensk ost, og hver oppskrift gått fra generasjon til generasjon italiensk ost bestemt region.
 Toll kavuvannya i Italia som religiøs fanatisme. Denne utrolig populær kafé hvor eieren (og han er vanligvis baristaer) vil tilby deg en kopp aromatisk ristretto - utrolig konsentrert og fantastisk flavored drikke. Hvis du liker mykere drinker - og tilbyr en deilig cappuccino eller latte. Det bør bemerkes at kaffeblandingsforholdet er spesielt. Blandinger obzharyvaemыe og kupazhyruemыe i Sør-Italia, mye tøffere pivnichnoitaliyskyh. Dette faktum feires ikke bare av spesialister (i italiensk espresso kaffe og spesielt engasjert i mer etablerte institusjoner årlig samle og kupazherov smakere fra hele verden), men også vanlige turister.
 Italiensk vin er kjent for sin delikate smaken og glatthet. Vinmarkene er nesten overalt, og i hver region av sine tradisjoner for vin. I Italia, bør du definitivt prøve grappa - sterk drikk laget av drueskall, også kalt "drue vodka." Merk deg at grappa produsert bare i Italia.
 Forresten, italiensk mat i alt sitt mangfold, utrolig nyttig og balansert. Så velkommen til Italia og Buon appetito!
 Forfatter: Julia Orlova  
 I lang tid var jeg sikker på at barn oppfatter supper som straff. Inntil en dag til å besøke meg og kjæresten ikke gått i 20 minutter har det motsatte er bevist. Laget hennes suppetallerkener forsvant fra mine gutter i en håndvending. En dag jeg umovlyu Annie gjennomføre kulinariske delen her og nå - den magiske oppskriften suppe

Hvordan lage ost suppe? Hemmelig oppskrift


 Å forberede deilig ost suppe, vil de tre-liters gryte trenger:
 •  Løk 1 stk.

 •  Gulrot 1 stk.

 •  Skinke 150 g.

 •  Poteter 3-4 stykker.

 •  Bearbeidet ost 300 g.

 •  Grønn, hvit eller brun brød for toast.

 •  Mens vannet koker, stek hakket løk og tilsett gulrøtter, kok det hele under panseret et par minutter og hell i kokende vann. Mens vannet koker igjen, Tremo på et grovt rivjern eller finhakket skinke. Hvis du er på en diett, kan du erstatte den med kokt kjøtt eller sopp. Så sjekk ut salt, hvis det ikke er nok - legg og legge revet på et grovt rivjern poteter. Hun har til å koke litt - 5-7 minutter og hell i pannen kan bli revet ost.
   Det gjenstår bare å steke krutonger og legge dem til suppen med hakkede urter.  
   Med brød og svært rimelige produkter kan skape morsomme og interessante smørbrød og ta sine barn, slektninger og venner. Her er noen gode ideer kan bli funnet på Internett og forberede et festbord raskt.

  Morsomme smørbrød

  Morsomme smørbrød

  Morsomme smørbrød

  Morsomme smørbrød

  Morsomme smørbrød

  Morsomme smørbrød

  Morsomme smørbrød
   yyavlyayetsya, laget hjemme bare en drink. En original og enkel te-punch er perfekt for festlig dessert.
  Tea-Punch i cubanske


   Ingredienser:
   drikkevann (varmt vann) - 05 l
   Tea - 30g
   nellik hakket - 1 g
   frisk sitronsaft - 1 sitron;
   appelsin og grapefrukt juice - en kopp hver
   ananas, kuttet skiver - 200g
   sukker - 100g
   Forberedelse:
   Brygge te og nellik hakket (helst keramisk tekanne var). La stå i 5 minutter. Den resulterende te blanding og filter.
   I te legge fersk juice av sitron, appelsin, grapefrukt, ananas stykker og sukker.
   Heat Tea - Punch til 70 grader.
   Vil bare helle den i glass med høy varmebestandig materiale og drikke varm.  
   Koke en utrolig velsmakende og velduftende kaffe - denne art bør skaffe så snart som mulig. Selv om du er alene og ikke en elsker av sterk drikk - kan behandle din spesielle, verdens mest deilig kaffe kjære eller venner. Og hvis din vanlige morgen begynner med en kopp kaffe er - selv i morgen er en god start.
   Så, den første hemmeligheten bak god kaffe - en god vann. Du kan ta flaskevann kan passere gjennom en god filter. Kildevann er også veldig være.
  Hvordan lage deilig kaffe

   Nå er han kaffe. Fra ham, selvfølgelig, avhenger også mye. For å få en ekte kaffe - kjøpe kaffebønner og peremalыvayte direkte før matlaging drikke. Du kan eksperimentere - god kaffe sliping og fin smak vil være annerledes.
   Velg fra Turku smal hals, koker deilig kaffe i et bredt bolle usannsynlig å lykkes. Jeg trenger ikke å stresse. Cook kaffe ved lav temperatur.
   Dryss nykvernet kaffe i Turku på frekvensen av en teskje per 50 ml vann. Selv om andelen selvfølgelig en smakssak, men skjør kaffe - er en komplett skuffelse. Å avsløre smaken av kaffe, legge de få saltkorn (ikke mer!), Kan du legge litt ingefær, men oppskrifter er det nok av kaffe. Tilsett ingefær og salt bør være før helle vann.
   I noe tilfelle ikke helle kaffe med kokende vann, la vannet kjøle seg ned litt - ca 90 grader.

   Sukker, tilsett brunt nødvendigvis bedre, selv om du forberede kaffe "sukkerfri" - en klemme, så det vil smake rikere. Men ikke gjør kaffe søt - annet sukker bedre legge til et ferdig drikke.
   Hovedregelen - kaffe bør ikke koke. Når skummet som dannes på toppen begynner å stige, Turku fjern fra varmen. Når kaffen er klar, trenger ikke å forhaste å helle det i kopper, la nastoyitsya minst et minutt.
   Cook kaffe bare i godt humør og tenke på skjønnhet. Det antas at tanken "forfatter" av drikken blir overført til de som vil drikke det.  
  Hva ligger bak den uvanlige navnene på retter
   Sannsynligvis hver av oss dette skjedde: lesing matlaging område eller forum på jakt etter noe "middag" og deretter kinesisk diplom. Hvor er det pannekaker, borsjtsj og kjøttboller? Hva Pancake, pasta og mylfey?! Rolig, bare rolig. Det er ikke så ille. Rozbyrayemosya sammen.
   Vel, for eksempel, pannekake. Denne amerikanske pannekaker. Egentlig er det de engelske «pannekaker», og det var et rart navn for en russisk øre. Det meste av denne matrett ligner våre pannekaker, men med større diameter. I baking deigen kan legge biter av frukt eller bær. Kommer Pancake overraskende raskt, noe som gjør dem til et utmerket valg for frokost. Det vil være deilig hvis vannes disse grodde pannekaker med syltetøy, honning eller gjøre amerikanerne - lønnesirup.
   Men pasta (makaroni) - mat, tvert imot, veldig liten. Diameteren på disse små baller - bare 3-4 centimeter. For de som ikke vet, er at en liten kake. De består av to halvdeler som ligner zefirinky og ligger i midtsjiktet eller fylling. Smaker av pasta sett. Også besluttet å male dem med farget mat fargestoff i lyse og glade farger.
   En annen søt og rar - er Brown. Det er mest populært i USA og Canada dessert. Videre, de fleste av innbyggerne i disse landene, er det en nostalgisk følelse, fordi den behandler det besluttet å nyte tidlig barndom. Du og denne retten er uvanlig, selv om alle sjokolade elskere vil sikkert hans ivrige beundrere. Så, er en krysning mellom sjokoladekake og kjeks. Ideelt Browne bør være tørr skorpe og fylling tyktflytende. Er dette mulig kaker med kaffe, melk og iskrem.
   Hvis møtte i oppskriften listen ordet "Tart" du vet dette er ikke en feil. Og ikke engang en nyhet og ikke en annen kulinarisk fiksjon. Faktisk, en tradisjonell fransk kake åpen. Den skiller spesifikk test - det eltes uten salt og sukker. Bake kan sikkert lag (som pizza) eller i formochtsi av sider. Terte servert med grønnsaker, frukt, kjøtt eller fisk.
   Lignende har allsidighet og milfey. Navnet på denne retten er oversatt fra det franske «Mille-feuille» som «tusen kronblader." Du forstår at det å snakke om å ville noe og puff. Den gjeldende versjonen av dette måltidet - en multi-lagdelt produkt av grønnsaker, frukt, bakverk, krem ​​og bær. Milfey kan være en matbit, og dessert.
   Ikke vær redd for å eksperimentere! Tenk hva forbauset øyne vil se på deg og nære venner etter uttrykket - "i går utarbeidet elskede pannekake med lønnesirup, og i dag vil sette pris mylfeem."
   Forfatter: Julia Lavrynenko  
  Яндекс.Метрика