Øvelser for hofter (foto, video)Innsiden av lårene er ansett som de mest "lat" deler av kroppen, slik at det ikke tar noen del i de daglige laster føtter. I tillegg, er huden i denne del meget tynt, ikke er meget elastisk. På grunn av disse faktorene kvinner ofte står overfor problemer med overdreven volum og lav muskeltonus innsiden av lårene. Hvis du raskt vil fjerne dem, du ikke bare utføre noen spesielle øvelser som involverer denne delen av kroppen, og omfattende opplæring.
Trening for å redusere hofter
Gjøre øvelser proroblyuyuchy innsiden av lårene, du involverer mange andre muskler i kroppen. De er derfor anvendbare for hele kroppen. Selvfølgelig, ikke glem - i tillegg til øvelsene, bør du følge en spesiell diett. Bare alltid følge reglene i å spise sunt og regelmessig fysisk gjør, kan du redusere mengden av hoftene.
Øvelser for hofter (foto, video)

Øvelser som involverer innsiden av lårene, kan du gjøre i gym. Det er alltid flere spesielle simulatorer. Men beinmuskulaturen som tilhører gruppen av muskler som kan fungere ganske bra og hjemme.
Den visuelle effekten av øvelsen vil være bare når du begynner å føle musklene dine. Det viktigste i denne fasen er ikke å stoppe trening, men heller for å gjøre dem faste og øke belastningen. Også, når du trener, proroblyuyuchy innsiden av lårene, ikke glem å ta hensyn til hver fot separat, "regissere" for hver av dem 2-3 type spesielle øvelser. Ny opplæring skal være komplisert, mens belastningen blir maksimal. For å gjøre dette, kan du også bruke en vekting.
Vær sikker før du gjør alle øvelser som involverer de indre overflater av hoftene, må du varme opp. Det er varme opp muskler. Dette kan være å gå, rask kjøre på plass, hopping, lyset beveger seg ned. Men etter en treningsøkt designet for å studere innsiden av lårene, må du strekke på musklene. Ja, du akselerere utvinning prosesser i musklene i bena og fjerne all smerte.
Hva gjør øvelser for lår
Øvelser for hofter (foto, video)

For de som nettopp har begynt å håndtere de ekstra inches på innsiden av lårene, knebøy dress-Plieux. Den utfører en øvelse fra en stående posisjon. Føtter du trenger for å sette på din skulder bredde, distribusjon fem til hverandre, og la hendene på ryggen. Gå ned under kneet mens ikke vыrovnyaetes linje med tærne. I løpet av sit-ups bør sørge for at alle ryggen var alltid den mest selv, som om du bare setter deg ned på en stol usynlig, er bak deg. Dette vil hjelpe deg å unngå ekstra stress på korsryggen og beskytte mot skader. Å pumpe innsiden av lårene til det maksimale, øke antall repetisjoner i én tilnærming, når det kommer til 20 ganger, begynne å bruke utyazhelytes: på treningsstudio - dumbbell, vektstang eller pannekake, og hjemme kan du ta vanlige flasker fylt med vann.
En annen effektiv øvelse prorabatыvayuschee innsiden av lårene for nybegynnere, laget av den samme startposisjon, men med fremveksten av knebøy bør ta bort ett av bena tilbake. Veldig populært blant sumobrytere det, utføre det, er det godt å strekke på musklene.
Øvelser for hofter (foto, video)

For de som coachet den indre overflaten av hoftene ikke den første uken av outleap dress knebøy. Trenger de til eller fra startposisjon Plieux, eller enkle knebøy med føttene skulder bredde skuldrene. Når du sitter, må du klatre gjennom hopp - du liksom presser kroppen hennes indre muskulaturen. Denne øvelsen for å arbeide indre lår vil ikke ha noen effekt hvis du puste riktig! På pusten - knebøy på puster - dukke opp.
Øvelser for hofter (foto, video)

Vel å sette i en god form innsiden av lårene treningsball. Sitt på gulvet, hvile hendene bak ham, og mellom fot hold ball. Deretter starter pidkochuvaty føttene nærmere ham, mens så mye kne bøye. Denne øvelsen er best å gjenta tre sett av åtte ganger.
Øvelser for hofter (foto, video)

Å lede hjemme å tone musklene i indre overflaten av lårene, kan du gjøre øvelsen om natten, liggende foran TV-en. For eksempel, meget effektivt å heve bena. Liggende på sin side, hennes hode institusjon under nedre arm og å opprettholde balansen - satt øvre del av ryggen. Låret bør bare sette frem, bøye den på kneet, og lavere starte opp maksimalt løft. Ved å senke benet til startposisjon, sette den på gulvet er nødvendig. Hver repetisjon av denne øvelsen, som tar sikte på å jobbe ut din indre lår, sakte følge. Start med 10-12 heving og gradvis bringe dem opp til tjueto tilnærminger på hvert ben.
Øvelser for hofter (foto, video)

Du kan også ligge på ryggen godt presset til gulvet dekker rygg og ben løft opp i rett vinkel. For å opprettholde balansen, kan oppløse hånd i hånd. For denne øvelsen for innsiden av lårene bena bør heves så mye som mulig for å avle og deretter redusert, og samtidig opprettholde en rett vinkel.
Øvelser for hofter (foto, video)

Også bidra til å fjerne ekstra inches på innsiden av låret følgende øvelser:
Stand, føttene skulder bredde, la armene gjør poluprysedanye på høyre fot, bøyer venstre side helt rette det. Sørg for å fjerne sokken kan vedvare dem til gulvet. Når du løfter tåen på venstre fot nærmere å dra hans høyre ben. Slike øvelser for indre lår gjøre minst seks for hver etappe.
Sett noen bena bredere hverandre og lage sin dype utfall mot høyre fot. Ikke stiger fra den, må du sakte flytter hele vekten på det andre benet.
Sitt på gulvet i "østlige holdning" zimknit sine føtter, zimknit de hånd. Ikke koble fra foten, du begynner å trykke knærne på gulvet, gjør denne øvelsen, zadeystvuyuschee innsiden av lårene, trenger du minst fem ganger i fem tilnærminger.
Du bør ligge på siden (til høyre) og vpertysya albuen på gulvet. Venstre bøyd ben, på gulvet, trekke rett høyre, og utvide sokk over bokstaven G, begynner å trekke opp (til høyre) til magen. Sokk føtter hele tiden, fortsetter å dra over og sørg for å holde vinklene mellom leggen, lår, hofte-magen.
Hvile albuen på gulvet, liggende på siden (til høyre). I kne bøy venstre ben og sette den på gulvet og dra rett foran ham, gjør en rett vinkel mellom magesekken-lår. Sokker høyre fot, vend også det bokstaven P og hold i 60 sekunder av.
Liggende på siden (til høyre) av lene høyre albue og løft høyre fot flat, griper hånden på benet. Venstre fot put, bøyd i kneet. For å utføre denne øvelsen, zadeystvuyuschee innsiden av lårene, løfte venstre kne til kne høyre foten og senk den tilbake med det eneste av min høyre fot presse til gulvet uten å løfte.
Ligg på ryggen og trekk begge armene langs kroppen. Beina er flyttet opp litt bøyd, med behovet for å opprettholde en rett vinkel lår-shin. Øvelsen blir leggene til gulvet og deretter returnere dem til den opprinnelige posisjon.

Øvelser for hofter (foto, video)

Øvelser som utføres mens du ligger på ryggen. Tett clutching over gulvet, trekk armene langs kroppen og løft føttene opp. Deretter starter nedre høyre benet rett på gulvet og heve den opp igjen. Dette kne bøy kategorisk umulig. Gjenta denne øvelsen for lårene på hver etappe ca tretti ganger.
Du trenger å sitte ned, hviler hendene på gulvet på ryggen, høyre ben bøyd i kneet, sette den på gulvet. På dette tidspunktet må du rette venstre ben og bringe ham til det maksimale til siden, ikke prytulyayuchy henne til gulvet, vinkelrett på benet (høyre). Deretter løfter venstre fot til toppen, trykke tettere til brystet hans for å prøve å få den til høyre, deretter bærer det til sin opprinnelige posisjon. Foot stadig prøver å trekke over. Gjenta denne øvelsen for innsiden av lårene tjue ganger hver etappe.
Denne øvelsen er å følge hoftene sitter ved å sette en bøyd ben (høyre) på gulvet. Rett venstre ben og holde en 45 graders vinkel mellom den og den høyre foten, holde lav til gulvet. Løft høyre ben ca 25-30 cm opp, og senk den til sin opprinnelige posisjon. Foten bør alltid trekke over, fingre peker mot venstre.
Sitter på gulvet og hendene hvilende på gulvet, bøy kneet i hans høyre ben, sette den på gulvet. Venstre ben bør utvides rett. Løfte beinet (til høyre) i omtrent tretti centimeter opp, og senk den til startposisjonen og gjenta til femti ganger så hver av bena.
Ta "øst" posisjon, vipp kroppen frem som mulig under og være på knærne. Hold denne posisjonen i ca tretti sekunder vypryamitsya og gjenta 7-10 ganger.

Øvelser for hoftene på treningsstudio
Øvelser for hofter (foto, video)

Hvis du kan betale litt ukentlige økter i sin tid i gym sammen, så si farvel til de ekstra inches på innsiden av lårene deg mye raskere. Gym kan gjøres og hva slags grunnleggende øvelser knebøy stil Plieux og lunges mot at sikter til beinmuskulaturen. Men du kan gjøre følgende øvelser som pull-sumo sosial klasse med en vektstang og benk ben. Videre, i hver gym har en spesiell trener for innsiden av lårene. Det lure bena mens du sitter, kan du separat, med ønsket belastning å håndtere dette området av kroppen.
Også, i alle gym kan du ta hensyn ikke bare til effektdelen, men cardio. Med masse cardio utført på en stasjonær sykkel, stepper eller ellipsoiden, kan du "brenne" overflødig fett og stramme huden på innsiden av låret er mye raskere enn hjemme.
Video øvelser for slanking lårene

Яндекс.Метрика