Beising sild hjemme
 Tenk hvor utrolig deilig saltet sild i en vakker tallerken, krydret med vårløk og solsikkeolje!
 Beklager, vi ofte i stand til å kjøpe i butikken er det du trenger. Svært ofte vi kjøper fisk ikke første friskhet, saltholdighet, og vet hvor det er ikke klart hvordan.
 Beising sild i hjemmet bør ikke føre til vanskeligheter selv uerfaren husmor, som denne prosessen ikke krever kompleks manipulasjon av ingredienser og lange forberedende tiltak. Smake egen kokt fisk er mye bedre, men kvaliteten er mye høyere.
 Hvordan velge en sild?
 Som i urbane miljøer er ikke alltid mulig å kjøpe fersk fisk, kan du melde deg på frossen fisk. Selvfølgelig, noen deilige fersk sild og nyttig, men i dag synes det er i hyllene hardere. Velg fisk bør av sitt utseende. Sild bør være stort nok til ikke å ha uvanlig kvalitet fisk "rustne" flekker.
 Det er ønskelig at det har tilstrekkelig glans var aldri kjedelig. Unødvendig å si, før du kjøper den bør sjekke for lukt. Velge en passende eksemplar, må du huske å kjøpe de nødvendige produkter for matlaging salting.
 Ingredienser:
 - Sukker (. 1 ss Spoon)
 - Salt (. 1 ss Spoon);
 - Svart pepper erter;
 - Bay leaf (2-3 stk.);
 - Nellik (1-2 stk.).
 Oppskrift
 I varmt kokt vann (ca. 30 grader) løse opp salt og sukker. Vanligvis nok 600-700 ml vann. Tilsett nellik, laurbærblad og svart pepper. Gi salting stå 30-40 minutter. Selv om du kan gjøre trening sild.
 Hvis du har kjøpt frossen fisk, aldri tine den i vann eller spesielt i mikrobølgeovnen, som det vil miste noen av sine næringsstoffer og gode egenskaper, er det ønskelig å tine sild på forhånd.
 Grundig vask sild rennende vann. Slakteavfall er ikke nødvendig å fjerne. Så store fartøy, som helt passer din stor fisk, og fyll den med forberedt saltlake, cover og la stå i 12 timer.
 Det anbefales å sette retter i skyggen for direkte sollys ikke faller. Hvis du liker saltet sild, men denne gangen ville være tilstrekkelig. Jo lenger du holder sild i marinade, så det vil være saltet. Men dette er ikke for alle.
 Det er hvor raskt og enkelt du kan lage deg en matbit for skrivebordet. Oppfordre familiemedlemmene til bordet for å nyte den fantastiske smaken av saltfisk. Bon Appetit.  
Hvordan lage svinekjøtt hjemme?
 Svinekjøtt kjøttetere sanne tilbedelse. Og at kjærligheten er svært viktig for å kunne lage mat velsmakende. Spesielt denne regelen gjelder for et godt stykke kjøtt. Hvordan lage svinekjøtt hjemme? Faktisk er det et blunk.
 Den mest enkel og deilig oppskrift - matlaging svinekjøtt i folie.

 For å forberede åtte porsjoner med svinekjøtt trenger:
 - 2 farget paprika;
 - 3 fedd hvitløk;
 - 1 kg magert og unge svinekjøtt hals;
 - 30 ml semi-tørr rødvin.
 - Krydder: laurbærblad eller merian, søt paprika, sort pepper og erter samme.
 Metode:
Hvordan lage svinekjøtt hjemme?
 1.  Før marinering av kjøtt skal skylles, tørkes og deretter nashpyhuvaty hvitløk, skrelt og hakket tidligere tynne strimler. Dette gjøres best med en skarp kniv, stikke den inn i kjøttet, og deretter gå inn Blade hvitløk.   Etter nashpyhovыvanyya kjøtt bør legge salt og pepper, hell vin og la potten dekket i 10 timer. I vin, legge knust laurbærblad og oregano, og 3-4 sukkererter og svart pepper. Det er spesifikke sett med krydder for marinader, men i påviste oppskrifter anbefales ikke. Eneste rasjonelle marinaden kjøtt i kveld og morgen, med friske krefter bake svinekjøtt.
  Hvordan lage svinekjøtt hjemme?

   Vel promarynovannoe kjøtt pakket inn i fire lag med folie, veldig nøye, for ikke å forlate hull som kan lekke verdifull juice. Deretter satte kjøttet i en spesiell ildfast form og stek i ovnen.
   Kjøtt vil bake i ovnen i ca to timer, det bør kontrollere av personlig inspeksjon. Temperaturen i ovnen bør sette noe høyere enn 180 grader innen utgangen av matlaging, i omtrent tjue minutter før slutten av den to-timers frist minimere strøm. Sjekk beredskap enkel: top folie og kutt i litt tre tannpirker til pierce. Hvis sølt lys og klar juice, tallerken helt klar. Hvis væsken er uklar, og deretter ta en annen dopikaty.
  Hvordan lage svinekjøtt hjemme?

   Klar kjøtt bør bli stående i ovnen til full kjøling og deretter distribuere kjøtt med folie og dele inn i porsjoner. Og de eneste rasjonelle kutte kjøttstykker som vil bli sendt umiddelbart til bordet. Det er bare å dekorere dem og paprika, forberedt på forhånd. Det vil se appetittvekkende biter av hakket halm gule og røde farger. Ham er en rett som lenge kan oppbevares i kjøleskapet. Og er det mulig og varmt, og kaldt, alle disse alternativene smake annerledes.

   Hvis du ønsker å utarbeide en "nutty" svinekjøtt med gylden brun, deretter et stykke svinenakke, tidligere, bør du steke i olje i en panne og nøye før baking fett majones.  
Hvordan bake mannyk?
 Mannyk - en av de mest delikate og enkle å lage kaker. Den er basert på den vanlige semule. Det kan være ikke bare nyttig og original frokost, men den perfekte dessert til ankomst av gjester. Denne kaken er enkel å diversifisere ved å legge ulike frukter til deigen eller å ha forberedt det til en rekke sauser. Hvis semule ikke som alle barn og voksne også, vil dette baking appellere til alle. Vanskeligheter i sine forberedelser ville oppstå selv uerfaren husmor. Så, hvordan å bake mannyk?

 Ingredienser:
 - Cup sukker;
 - 250 ml yoghurt eller rømme;
 - Cup mel;
 - 100 g smør;.
 - 1 ts natron;
 - 250. Decoys;
 - En håndfull frosne bær;
 - 150 g vann;.
 - 3 egg;
 - Salt.
 Metode:
 1.  Bryt eggene i en bolle, tilsett sukker og en klype salt. All miks ved hjelp av en mikser eller konvensjonell Corolla. Må få ut luftmasse.

   Hell sukker-egg blandingen yoghurt eller rømme, men det bør være lav-fett, væske. Du kan blande yoghurt blandet med rømme. Igjen, alle slå.

   Smelt over middels varme smør, og hell det i en beholder med blandingen. Sørg for å forhånds kjøle oljen, eller egg roll forrædersk. Bland og Put semulegryn. Vent 10 minutter, ville dette være nok til å gjøre semulegryn litt svulmende. Så igjen, bland alt til en jevn røre.

   Sile mel gjennom en sil og legg den i pisket masse, og bland. Ikke overse sifting mel, slik at det er fylt med luft, og kaken vil stige og være godt frodig.

   Legg natron, kan du forhånds lønne seg med sitronsaft eller eddik. I tilfelle at du bare bruker yoghurt, kan det ikke slokke. Bland forsiktig. Deigen for Glyceria gjort.

   Slå på ovnen og-varme den til 180 grader. Sjenerøst smøre en ildfast form med smør. Til denne kaken kom ut høyere, bør det være i form av en liten ovn diameter. Bunnen av bedre dekning med pergament papir. Hell røren i forberedt beholder og sett i ovnen. I bakervarer mannyku ta minst en halv time. Hans vilje til å fortelle appetittvekkende lys brun.

   Mens mannyk bakt, forberede bærsaus til det. Hell en halv kopp vann i en kjele, tilsett et par skjeer av sukker og kok opp alt. Den resulterende sirup å helle alle bær og male i en blender.

   Klar mannyk fjerne fra formen. Skåret i skiver, hell sausen med bær og server. I stedet saus kan dekorere noen kake syltetøy eller marmelade.  
Hvordan å lage mat karpe i ovnen?
 Fisk høyt ansett gourmeter for sin letthet, som er helt i harmoni med ernæringsmessig verdi, smak og en fantastisk evne til å dekorere dem ethvert bord - festlig eller casual. Og her er det, først av alt, de retter laget av elva fisk som ikke har vært frosset og behandles av noen kjemikalier, og dermed fullt beholdt sin smak og gode egenskaper. Og en av de fleste arter av elva fisk, som kan tilberede en rekke deilige retter er karpe. Men, dessverre, ikke alle moderne husmor vet å lage karpe, og vi nå fokusere på en av de enkleste måtene å lage mat det - karpe baking i ovn. Vurdere den klassiske oppskriften for denne retten, som kan håndtere selv den personen som er bare å lære å lage mat.
 Obligatoriske ingredienser:
 - En karpe (dens vekt kan variere fra 1 til 2 kg);
 - 1 medium sitron;
 - 2 - 3 ss rømme eller majones (ser mer ut som deg);
 - Svart pepper pulver og salt.
 Utarbeidelse av karpe:
Hvordan å lage mat karpe i ovnen?
 1.  Ta frisk karpe, skyll den under rennende vann og nøye ren av skalaer. Du kan bruke som en vanlig kjøkkenkniv og spesiell kniv for rengjøring fisk - noe som vil spare tid og energi. Fulgt karpe gut, gjeller nødvendigvis fjerner den. Dette kuttet av finnene og halen er ikke nødvendigvis fordi de er godt bakt i ovnen, og noen dommere finne dem svært behagelig smak. Så igjen karpe bør vaskes og tørkes av med en klut eller tykt papir håndkle.

  Hvordan å lage mat karpe i ovnen?

   Vypatranu og tilberedte fisk bør være godt gnidd inn med salt og sort pepper (inne og ute), og deretter presse den med sitronsaft. Dette må gjøres fordi karpe - ganske fet ferskvannsfisk og sitronsaft vil forbedre sin smak og eliminere overflødig fett.


  Hvordan å lage mat karpe i ovnen?

   Nå er fisken bør være godt gnidd med rømme (eller majones), fortrinnsvis gjøre dette ikke bare på utsiden, men også fra innsiden, at det dannes en skorpe. Fisken er plassert på en stekeplate og satt den inn de spesielle avstandsstykker - små pinner av bambus eller enkle tre tannpirkere. Disse avstandsstykker tillate din store Carp propektysya inne.

  Hvordan å lage mat karpe i ovnen?

   Pass på å helle på en liten skuff på rent drikkevann - fisken blir ikke brent. Deretter kan du sette i ovnen.
  Hvordan å lage mat karpe i ovnen?

   For å fremstille karpe trenger omtrent en time hvis temperaturen i ovnen vil være - 180 ° C. Klar karpe må ha en deilig gyllen skorpe.  Hvordan å lage mat karpe i ovnen?

   Tjene karpe klar til bordet helst varm tallerken dekorert med grønne planter (helst anbefales persille) og sitronbåter.  
Яндекс.Метрика