Beste måtene å pumpe egg hjemme.
 Vakre ben - kanskje den største stolthet hver jente, spesielt om sommeren.
 Mange av damene under sine treningsøkter er fokusert på setemuskler og lår, mens kalv glemme, men forgjeves.
 Vakre egg - en forutsetning vakre ben. Forresten, noen kvinner frykter om hva kaviar er lett pumpet og foreta massive ben, har ingen basis.
 Leggen ofte, men ganske vanskelig å pumpe og pumpet nesten umulig.
 Ved hjelp kroppsøving og spesielle øvelser kan justere formen på leggen, noe som gjør dem mer tynn eller full, gi dem harmoni og bump.
 I denne artikkelen beskriver vi øvelsene for leggen som er laget spesielt for jenter.

 Øvelse for leggen


 Først av alt vil jeg gjerne råde alle de vanlige tempo. Han ikke bare er en stor kardionavantazhennyam, slik at du gå ned i vekt, men også en utmerket trening for beina, inkludert kalver.
 I tillegg vil oppblåste kalv muskler kombinert pløsete lår og rumpe ser for å si det mildt, ikke veldig bra. Jogging bidrar til å styrke nesten alle leggmusklene stramme og form kvitt overflødig fett.
 Start med en sprint i 20 minutter. Med hver ny øvelse øker varigheten av kjøringen i 5-10 minutter. Best varighet av jogging - 1 til 1 mai timer.
Beste måtene å pumpe egg hjemme.

 I kjører, kan du bruke massere leggen etter en trening som vil tillate dem å slappe av litt og komme seg raskere.
 Også jevnlig utføre en øvelse under.
 1. I en stående posisjon, plasser hendene på midje og ben å klatre nosochky. Så bør tærne opp til 20 ganger i tre sett. Etter noen uker med regelmessig trening kan være komplisert, plukke opp manualer, manualer eller vekt egnet for deg.
 2. En god øvelse for utviklingsarbeidet er "hjulet". Startposisjon: liggende på ryggen, bena hevet og knærne bøyd i 90 grader. Start simulere en sirkulær bevegelse føtter, hvis du kjører en sykkel og pedal.
 Ikke glem å bøye mer og fot, som det er dens bevegelse størst innvirkning på leggen. Hvis du har en sykkel og evnen til å regelmessig ri på den, kan det ikke utføre øvelsen. Videre rir sykkel en gunstig effekt på musklene enn vanlig trening.
 3. Standing sette hælene sammen og tær - separat. Svak stigning på sokker, og deretter sitte litt fra hverandre og knærne utover. Nok en gang klatre enda høyere på tå hev og lavere hæler på gulvet. Denne øvelsen skal utføres 20-30 ganger i de to tilnærmingene.
 4. Startposisjon: liggende på magen, bena utvidet, hendene på person. Sakte og forsiktig bøye knærne slik at hælene berører baken. Så igjen, rette bena og sette dem på gulvet. Denne øvelsen kan utføres med to ben, og hvert ben separat.
 5. Utgangsstilling: sittende på huk, hender som lå på gulvet. Vypryamitsya og stå på gulvet glatte føtter, deretter lene seg fremover, prøver ikke å bøye knærne og dotyahnitsya hendene til gulvet. Denne øvelsen skal utføres to sett med 20-25 ganger.
 6. Ta en bok eller en liten boks og sette den på gulvet. Høyden bør tillate hælen henge hvis du angriper. Stå på en fot tå boken og gjøre noen heving og innsynkning på hælen. Den samme og gjøre det andre benet. På hver etappe må utføre 20 bestigninger av to tilnærminger.

 Forfatter: Lily Romanov  
Tre enkle måter å pumpe opp presse kuber hjemme
 Snart sommer, og trenger derfor tid til å bringe kroppen i orden!
 Vakker, magen pumpet i terninger i stand til å tiltrekke seg beundrende blikk av andre og gi en følelse av trygghet. Men dette er bare den estetiske siden av saken.
 Det er bevist at sterke magemuskler støtte de indre organer og er et slags skjold som beskytter dem. Også vanlige mageøvelser kan bedre holdning.
 For å kunne trykke pumpe, er det nødvendig å kjenne de rette teknikk øvelser, samt flere nyanser og særegenheter i kroppen.

 Hvordan pumpe opp pressen hjemme?


 Press, pumpet i terninger - et resultat av lang og hardt arbeid. Men mange mennesker en eller annen måte tror at denne nyheten kan bare være engasjert i gymsalen. Dette er ikke slik. Mageøvelser er realistisk utføre hjemme.
 Hva du trenger å vite for å raskt og effektivt pumpe pressen? Først, hvis du er overvektig eller en liten gruppe av magefett, swing trykker nesten meningsløst. Hvorfor? Det er enkelt: musklene ikke er synlige på et lag av fett over 1 cm. Derfor er det nødvendig å begynne å gå ned i vekt og bli kvitt fettet på magen.
Tre enkle måter å pumpe opp presse kuber hjemme

 Sekund, ikke overdriv. Trykk liker ikke for mye stress. Sin nok til å pumpe 2-3 ganger i uken, men ikke hver dag. Magemusklene trenger å slappe av og ha et par dager med restitusjon etter trening.
 For det tredje, rister på trykk bør ta hensyn til det faktum at det består av tre konvensjonelle soner: den øvre, midtre og nedre trykk. I tillegg er det obliques, som også krever periodisk pumpe for bedre effekt. Så mest sannsynlig pumpes øvre magemusklene, det verste - jo lavere trykk, som for øvrig ofte er problematisk i mange område.
 Til slutt må vi engasjere intenst. Du må føle tretthet etter trening, og å forholde seg til en brennende følelse i musklene i magen. Ikke bekymre krepatury utseende og muskelsmerter neste dag. Dette er bare et tegn på at du har jobbet godt i går.
Tre enkle måter å pumpe opp presse kuber hjemme

 Hvordan å pumpe opp de lavere trykk blokker


 Å pumpe opp de nedre presse blokker, må du gjøre følgende øvelser:
 1. Startposisjon: liggende på ryggen, armene langs kroppen. Legs holde rett, løfte dem opp til 90 grader og gradvis slippe uten å berøre gulvet. Hode og nakke på dette tidspunktet lå på gulvet. Across fast presset til gulvet. En vanskeligere variant av denne øvelsen er å løfte bena når svever på bar.
 Utføre denne øvelsen trenger 2 sett med 12-15 ganger.
 2. Startposisjon: liggende på gulvet, hendene plassert på hver side, 90 grader fra kroppen. Vi begynner å løfte benene parallelt med den vertikale posisjonen til kroppen. Prøv ikke å bøye knærne. Øvelsen utføres i 3 sett med 12-15 ganger.

 Hvordan å pumpe opp de øverste blokkene trykk


 De beste øvelsene for øvre trykk finnes ulike alternativer vendinger.
 1. Startposisjon: liggende på ryggen, hendene bak hodet, bena bøyd i knærne og føttene er på gulvet. Vi begynner å gjøre kronglete, løfte bladet fra gulvet. Tvers således fast presset mot gulvet. Denne øvelsen bør gjøres i 3 sett med 20-25 ganger.
 2. Denne øvelsen er ofte også kalt "hjulet". Det tog som den øverste trykk, fortsatt og obliques. Startposisjon: liggende på gulvet. Hev bena bøyd i knærne fra gulvet og gjøre en sirkulær bevegelse, som om å gå på en sykkel. Hands dermed plassert på hodet, og hodet litt hevet. Across fast presset til gulvet.

 Forfatter: Lily Romanov  
 Hvis du ikke kan leve uten kjøtt, har du sannsynligvis prøvd mye kjøtt. Hvis du er fornøyd med grill, bør det like deilig kebab også kommer til å smake. Men hvordan å lage mat? Det finnes triks og grunnleggende regler.

 Hva er det?


 Lula-kebab - en kjøttrett som er vanlig på Balkan, Sentral-Asia og Kaukasus. Hvis overføringen er innviklet navn, så bokstavelig talt det ville bety noe sånt som "grillet kjøtt i røret."
Hvordan lage deilig saftig kebab kebab?

 Denne setningen fullt fanger essensen av mat, som er en kjøttdeig formet som et rør og spiddet på et spyd. Ground tradisjonelt gjøre med lam, men det er mange andre moderne oppskrifter som involverer bruk av andre typer kjøtt.

 Hvordan velge kjøtt for kebab?


 Hva bør være kjøttet brukes til utarbeidelse av denne retten? Som nevnt i den klassiske versjonen bedre bruker lam. Men også være fint oksekjøtt, svinekjøtt eller kylling.
 Den viktigste og det viktigste - det er fettinnholdet i kjøtt. Det absolutt bør være fet, ellers ferdige retten vil ikke avvike saftighet. I tillegg er det bedre å velge den unge mørt kjøtt, det vil gjøre retten mer saftig og mør.

 Hvilke andre ingredienser som vanligvis brukes til matlaging?


Hvordan lage deilig saftig kebab kebab?

 Således, i tillegg til kjøttet må:
 •  Kurdyuchnyy fett. Det vil ikke bare øke fettinnholdet, men vil fungere som en link til noen stuffing som sikrer integriteten til eksisterende kotletok. Kvaliteten på oljen avhenger smak av den ferdige retten, så behandle nøye valget, ellers vil du bare ødelegge alt.

 •  Løk. Det vil legge en spesiell rikdom og salte smaken.

 •  Salt. Du definerer hvem du skal smake.

 •  Også lagt mye hvitløk.

 •  Krydder. Vanligvis brukes koriander, basilikum, pepper, persille, fennikel, berberis og så videre. Du kan velge et element eller bruke en blanding og legge til dine favoritt krydder, kombinert med kjøtt. Men overraskende nok i det klassiske versjonen av det grønne.

 •  Mer tradisjonell oppskrift er ingenting. Det legger ikke brød, poteter eller egg, som i alle de vanlige burgere.

   Hvordan lage farse?


   Farse skal tilberedes på en spesiell måte, det er når den får ønsket konsistens og vil ikke falle fra hverandre på grillspyd. Her er noen triks:
 •  Hvis du bruker ferskt kjøtt (og dette er det beste arbeidet), ikke rush å få en kjøttkvern og bruke den. Hakket hakket mye mer saftig og velsmakende. Så ta en stor kniv og hacke håndtaket kjøttet i små-små biter. Det er vanskelig, men verdt det, tro meg.

 •  Klar stuffing kreves lang og nøye vymishuvaty, det er da det vil være klissete og ikke falle fra hverandre på grillspyd. Vær forberedt på at det kan ta ca 20-30 minutter. Du kan be om hjelp en mann eller en ung mann, han kanskje møte raskere. Og for å fikse resultatet og eksakte burgere å beskytte mot ødeleggelse flere ganger obbeyte stuffing på brettet (om nødvendig, dele det opp i flere biter).

 •  Hvis du ikke ønsker å gjøre det rette og den tradisjonelle oppskrift eller ønsker å fremskynde prosessen, og deretter legge den hakket egg, så vil det fungere som en link.

 •  Tilsett krydder.

 •  Form avlange karbonader, forsegle dem, og deretter sette på grillspyd.

 •  Hvordan å lage mat?


  Hvordan lage deilig saftig kebab kebab?

   Hvordan å lage en deilig kebab? Du kan gjøre dette på flere måter:
 •  Yngel i en panne. For bedre bruk enn frityrolje og fett.

 •  Du kan bake kebab i ovnen. Bunnen av pannen med folie eller bedre lay pergament, slik at ingenting blir brent og ikke kollapset.

 •  På spill parabolen kommer også utrolig velsmakende.

 •  Noen klarer å lage kebab i et vannbad. Dermed dietter er praktisk mulig, men all fornuft og tradisjonell smak går tapt.

 •  Trykkokere også fullt mulig å bruke en slik enhet er nesten universell i matlaging.

 •  Den tradisjonelle oppskriften


  Hvordan lage deilig saftig kebab kebab?

   Her er ingrediensene du trenger:
 •  1 kg fårekjøtt kjøtt;

 •  Kurdyuchnoho 150 g fett;

 •  3 mellomstore løk;

 •  salt og sort pepper etter smak.

 •  Metode:
 •  Til å begynne med masse vask, fjern stilkene og film. Deretter kuttet kjøttet i små biter med en kniv.

 •  Bland kjøttdeig med fett, kna grundig kjøttdeig, tilsett salt og krydder, la stå i en halv time.

 •  Deretter hakke obbeyte om bord et par ganger til det blir klissete og seig.

 •  Ta spydene eller grillspyd av tre (hvis du har tenkt å lage mat i en panne eller i ovnen). Form avlange karbonader av kjøttdeig, forsegle dem og tredd på grillspyd.

 •  Kebab Fry på begge sider til de er gyllenbrune utseende. Deretter dekke med et pan lokk til stuffing kom til beredskap og var mør og saftig.

 •  Hvis du lager mat i ovnen, deretter ta pannen med folie zastelit ham, satte ham spydene eller grillspyd av kebab og kok i en halv time på 180 grader.

 •  Som en porsjon?


   Hvordan søke kebab? Som en siderett kan brukes, for eksempel ris, salat eller grønnsaker lapskaus. Og du kan bare tilby gjestene pita wrap eller fjernet fra kebab grillspyd i det (hvis tynn).
   Noen tjener på en seng av greener. Definitivt trenger å sende inn kebab varmt, nesten støv varmt, ellers fettet stivner og blir smakløst. Noen kebab på spidd fjernet, andre spiser dem rett fra hvem som praktisk.
   Men det viktigste punktet - en saus. Alternativene er mange og oppskrifter. Ja, du kan bruke tkemali, sennep sauser eller noen andre. Men det er en tradisjonell og veldig enkel oppskrift. Du vil trenge:
 •  1 løk;

 •  2-3 ss vin eddik;

 •  1 ts hakket vice berberis.

 •  Hvordan å lage mat? Også her er det enkelt:
 •  Løk skrelle og kuttet i halv ringer. Husk hendene begynte å skille seg ut juice.

 •  Sett løken og hell eddik berberis, husk igjen og la stå i en halv time.

 •  Klar kebab sted på den resulterende masse helle juice, som ble isolert.

 •  Det finnes andre oppskrifter, alt avhenger av personlige preferanser.

   Nyttige tips Hostess


   Noen tips for de virkelige husmødre:
 •  Hvis du ikke kurdyuchnoho fett (du finner det ikke så lett), kan du erstatte den med en annen fett, for eksempel svinekjøtt. Også egnet og vegetabilsk olje, helst oliven. Men det gir nødvendig fett tekstur og forenkler modellering Kebab.

 •  Det er best å bruke en tykk spyd eller grillspyd. De Kebab trymatymutsya bedre, men med tynn kan falle under matlagingen.

 •  Å hakke ikke holde seg til hendene under støping, våte håndflatene med vann. Og bedre våt vinter varm sommer, men heller kjølig.

 •  Etter hakking sted den i kjøleskapet i minst en halv time til fett stivnet litt i juli og ikke i hendene på dannelsen av Kebab.

 •  Dannet kebab grillspyd er på grillspyd eller sende et kjøleskap. Slik at de ikke gå i oppløsning under matlaging.

 •  Kebab stekepanne, bedre slå dem ikke en gang, men flere at de var jevnt prosmazhatsya og saftig.

 •  Krydder ikke angre retten skal være krydret og litt krydret. Men antallet kan variere avhengig av preferanser.


 •  Forberede kebab, Treat familie eller gjester! Bon appetit!  
  Яндекс.Метрика