Navnet på Bolognese saus var en gammel italienske byen Bologna i nordlige provinsene. En tykk, nærende saus med kjøtt har lenge blitt brukt av lokale vertinne til smaken pasta, grønnsaker eller komplekse kulinariske herligheter, inkludert noen av ingrediensene.
 Krydret tomatsaus ikke bare stresset tynn utsøkt smak, men også bidratt til den raske metning, fordi hoved Bolognese vurderes i en tykk kjøttkraft.
 Bolognese saus oppskrift inneholder dusinvis av varianter. Nesten hver italiensk husmor forbereder sin egen måte, noe som gjør prosessen med kreativ touch og bruke kulinariske hemmeligheter hørt fra hans mor og bestemor.
 Classic listen over ingredienser inkluderer tradisjonell suppe med rødt kjøtt, svinekjøtt og oksekjøtt stekt, pancetta, selleri, gulrøtter, rødløk, tomatpuré og lett vin. Melk og fløte, ofte inkludert i oppskriften, er ingrediens valgfritt og lagt valgfri kokk.
 Klassisk Bolognese (2 porsjoner)
Bolognese - oppskrift
 Ingredienser:
 - Beef - 270 g;
 - 1 løk rosa;
 - 1 gulrot gjennomsnitt;
 - Noen friske grønne skudd av selleri;
 - 50 ml olivenolje;
 - 60 gr fersk smør;
 - Et par tomater;
 - 130 ml tørr hvit Riesling;
 - Halv kopp melk;
 - 60 gr parmesanost;
 - Krydder: muskat nøtter, svart pepper, salt.
 Podribnyvshy gulrøtter, løk og selleri, bland blanding. Et stykke biff (bedre hvis det er halsen) Finhakk en fin kjøttdeigen og la på et kjølig sted. Obshparte og fjerne hud fra tomater, utsette massen.
 Oppvarming fet blanding i pannen, kaste det fint terninger grønnsaker. Når blandingen lett brunet, tilsett kjøttdeig i en bolle og forsiktig omrøring, en homogen oppnå finkornet masse.
 Etter 7-9 minutter, når blandingen er klar, angir krydder fatet og forsiktig helle en tynn strøm av melk. La fatet vansmekte på svak varme til den flytende fordampning. Vanligvis tar denne prosessen 15-17 minutter.
 Nå er det begynnelsen av delikat Riesling - Legg vin å forberede stuffing og la ytterligere 10-15 minutter.
 Den siste fasen av forberedelsene inkluderer legge tomatpulp å være nepospishayuchy hell i pannen.
 Nå kommer det store øyeblikket - brann. Jo lenger smektende ulmet saus, tynnere og raffinert rett ut. Alt du trenger å tidvis røre massen og, når det er nødvendig, tilsett buljong - hvis ikke nok væske.
 Til velsmakende rett ervervet smak, Bolognese før servering, dryss med revet ost.
 Ragu Bolognese
 Denne klassiske oppskriften for Bolognese med kjøtt og rødvin er ganske vanskelig vinter parabolen. Utformet ikke bare tilfredsstille, men varm og gourmet.
Bolognese - oppskrift
 Ingredienser:
 - 2 st.lozhky olivenolje;
 - 2 finhakket løk og gulrøtter;
 - 3 moste fedd hvitløk;
 - Juicy biff - 650 g;
 - 7-8 spiseskjeer tomatpuré (eller autentiske italienske passatvindene);
 - 300 gram tørr rødvin;
 - Tørket oregano.
 Av stekte grønnsaker i 6 minutter (løk, gulrøtter), tilsett hakket hvitløk og oregano. La blandingen småkoke i 5-7 minutter.
 Hell vin og tomatpuré, tilsett krydder etter smak, dekk tett og la lite koke 45-55 minutter. Til saus viste seg ganske tykk, ta av dekselet i det siste minuttet av matlaging.
 Server med pasta og revet parmesan. Et par friske basilikumblader vil legge eleganse og smaken av parabolen.
 Pasta med Bolognese saus
 Pasta saus - en av de mest vanlige og kjente retter på Appenninene eidet. Pasta Bolognese har lenge vært et kjennetegn ikke bare av Bologna, men hele det italienske kjøkken.
Bolognese - oppskrift
 Ingredienser:
 - En halv kilo oksekjøtt kvalifiseringen.
 - En håndfull fersk basilikum.
 - 2 store gulrøtter
 - Hvitløk hodet.
 - Et glass rødvin en liten festning.
 - 3 skjeer (ss) olivenolje.
 - 250 g revet tomatpulp.
 - 2 store løk pærer.
 - Krydder, tørket krydret greener.
 - 60 gr revet parmesan.
 Biff skåret i stykker, Finhakk to ganger i en kjøttkvern. Vekt av kjøtt yngel i halv smør til gyllen gul. I oljerester separat steke fint revet grønnsaker.
 Bland steking. Hell i vinen og la det småkoke i vekt så lenge lukten av alkohol har fordampet.
 Skriv inn vekten av tomat fatet og la koke. Etter at innholdet i pannen dryss med krydder og salt etter smak.
 Dekk til og la det småkoke i minst 15 timer, rør av og tilsette væske (melk eller vann). For 10 minutter til kokt pasta Bolognese koke i kokende vann og kaste i et dørslag, bland med sausen. Den maksimale-varme i 30 sekunder, og strø over ost, sender til bordet.
 Ikke glem at Bolognese klar til å være tykk nok til å dekke bredt tagliatelle eller lasagne med hvem han servert i tradisjonelle oppskrifter.
 Spaghetti Bolognese med krem
 Lett, litt zhyrnovatыe krem ​​gir fatet gjenkjennelig og delikat smak. Tradisjonelt slik tallerken i Italia behandlede pasienter, oppriktig tro at rik saus vil raskt gjenopprette og forynge.
Bolognese - oppskrift
 Ingredienser:
 - 700 g ung kalv, malt i stuffing;
 - 35 ml olivenolje anlegget;
 - Løk, gulrøtter og selleri, (1 stk.)
 - På 50 g tørr rød og hvit vin;
 - 800 g pasta med friske tomater;
 - 150 g fløte (35% fett);
 - Tørkede urter og krydder.
 I en tykkvegget potten koke smør og stek iscenesetter grønnsaker og kjøttdeig. Når kjøttet mister sin rosa farge, ryddig, strøm, hell den røde, og hvitvin.
 Når vinen zakypev, fordampe, å være mye av tomatpuré og krydder, og bland grundig parabolen.
 Etter en lang, minst to timer, brann, hell fløte, kok i 5 minutter, fjern fra varmen fatet.
 Serveres med spaghetti og revet skarp ost.
 Lasagne Bolognese
Bolognese - oppskrift
 Ønsket om å eksperiment har aldri forlatt italienske kokker. En eldgammel oppskrift på lasagne, servert med to sauser umiddelbart - Bolognese og béchamel tillate deg å variere den klassiske italienske menyen.
 Etter å ha forberedt sauser Bolognese og béchamel en av de tradisjonelle oppskriften, la dem stå i et par timer på et kjølig sted.
 Ildfaste formen rikt oljet, dekket med et tynt lag med béchamel og sette den på to ark med lasagne.
 På toppen av et lag Bolognese og dryss med revet parmesan masse eller provolone.
 De neste to ark av lasagne, pålagt ovenfra, er vann også overstrødd med bechamel og ost spon.
 Gjenta lagene slik at sistnevnte var Bolognese, rikt drysset med ost.
 Stek lasagnen i ovnen, forvarmet til 195 ° C. Etter en halv appetittvekkende parabolen er klar!
 Catching matlaging, ikke vær redd for å eksperimentere, fordi virkelig god grunn italienerne mener at smak Bolognese i stor grad avhenger av hvilken retten serveres saus.  
Cherry Pie, velsmakende og enkel

 Cherry Pie - en av de mest populære i kjøkken husmødre millioner på verdensbasis. Denne enkle dessert kan tilberedes på hundrevis av måter, som hver er unik. Søt deig sammen med en litt syrlig frukt - deilig baking hemmelig. Nesten hver andre familie har en favoritt oppskrift som er forberedt med bruk av kirsebær. Vurdere den klassiske kake oppskrift med kirsebær.

 Obligatoriske ingredienser:

 •  egg - 1 stk


 •  stivelse for fylling - i ansiktet


 •  vaniljesukker - spiseskje


 •  mel - halv kopp


 •  smør - 150g


 •  Melk - 100 ml


 •  Cherry - 300 g


 •  rømme - 250.


 • Cherry Pie, velsmakende og enkel

   Forberedelse
   Vi begynner med utarbeidelsen av testen. Vær spesielt oppmerksom på nettopp dette punktet. Tenk matlaging mer.

 •  Først grundig blande oljen med lavt fettrømme (ca. 120 g). Når blandingen får en ensartet konsistens, langsomt vmishayte sukker og fortsett å røre inntil det øyeblikk til sukkeret er helt smeltet.


 •  Ved gradvis lagt en blanding av rømme og mel. Det er stadig røre røren fremtiden. Som du vet, elsker deig hånd. Derfor kna grundig, sparsom ingen innsats.


 •  Separat forberede ildfast form eller som ordinær post. Frukt bør være godt vasket og fri for steiner. I tilfellet hvis du bruker frosne bær, bør de tines ved romtemperatur. For å gjøre dette, la dem for et par timer i en ren bolle.


 •  På en smurt stekeplate, legg deigen. Det på ingen måte være bulk eller sammenligne kull. Kantene på fremtiden litt wrap matvarer. Ovenfor er nødvendig å oppgi bærene.


 •  Deretter koker fløte fyll. Resten av kremen, slo melk, sukker, egg. Dette må kjøpe en jevn konsistens.


 •  Fyll kringle krem ​​og dyppe den i ovnen i en halv time på 200 grader.


 •  Det er viktig å kjøle baking og bare deretter kuttet i porsjoner.


 •  Det synes alle vet å lage en kake med kirsebær eller kirsebær, men hvis du følger teknologien resultatet vil være veldig hyggelig. Nå vet du hvordan du skal bake en kake med friske eller frosne kirsebær.


   Matlaging Cherry Pie riktig


  Cherry Pie, velsmakende og enkel

   Det finnes ikke to helt identiske resultater. Også, fruktpaier alltid komme ut annerledes. Selv om du forberede klare regler, ulike frukter (moden eller grønne, sure eller ikke) endre smak. Hvis frukt er veldig surt, tilsett litt mer sukker. For de som liker sure sukker kan imidlertid bli redusert. Cherry Pie oppskrift er beskrevet ovenfor er nær klassisk.
   Parabolen kan tilberedes fra innkjøpt butterdeig. Lag kake med kirsebær glede din søte kirsebær vkusom.Pyroh synes mykere, koker det på samme oppskrift som kirsebær (mengden av sukker kan reduseres). Retter av frosne matvarer har sine ubehagelige funksjoner. Å lage mat med frosne kirsebær sektor velsmakende og sunt, må du holde teknologi tining. Høyre tinte bær kan ikke alle. Varm aldri opp et frossent produkt, fyll med varmt vann.
   Cherry Pie bakt i ovnen svinger og søt. Men det er en fare for å få av brent skorpe. Sand kake med kirsebær er spesielt ømhet. Det vil smelte i munnen og vil overraske fans av desserter. Baking kan forberede hundrevis av oppskrifter, men, selvfølgelig, det viktigste - å investere under matlagingen kjærlighet og innsats, først da vil det spesielt velsmakende.
   Hvis du lurer på hva du skal lage mat med kirsebær, se etter dumplings.
   I konklusjonen, kan den enkle oppskrift som vi har beskrevet hjelpe deg ut i de mest uforutsigbare situasjoner. De kan gjøre alle venner og bekjente.
  Яндекс.Метрика